Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Ένα δημοσίευμα από τον περασμένο μήνα έδειξε ότι η Sony μπορεί να καταργήσει σταδιακά τη σειρά Xperia V, αφήνοντας το Xperia 1 ως τη μοναδική σειρά smartphone υψηλής ποιότητας από τον Ιάπωνα κατασκευαστή.

Μια νέα λίστα περιπτώσεων για αυτό που φαίνεται να είναι το Xperia 5 VI, ωστόσο, υποδηλώνει το αντίθετο.

Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Ένας γερμανικός διαδικτυακός πωλητής λιανικής παρουσίασε μια θήκη Spigen Rugged Armor για το Xperia 5 VI. Οι συνοδευτικές εικόνες δείχνουν τη θήκη στη συσκευή με κάποιες ανεπαίσθητες διαφορές σε σύγκριση με την ίδια θήκη στο περσινό Xperia 5 V.

Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Sony Xperia 5 V

Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Sony Xperia 5 vi

Μια αξιοσημείωτη διαφορά είναι ότι το φλας LED του Xperia 5 VI που βρίσκεται ανάμεσα στις κάμερες είναι μεγαλύτερο από ό,τι στο απερχόμενο Xperia 5 V. Τα render δείχνουν επίσης μια υποδοχή ακουστικών στο επάνω μέρος, έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι και έναν διακόπτη έντασης στα δεξιά χωρίς κουμπί κλείστρου. Τα μεγέθη της οθόνης και οι διαστάσειφαίνεται να ταιριάζουν.

Sony Xperia 5 VI, Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Το περσινό Xperia 5V κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, γεγονός που αφήνει αρκετό χρόνο στη Sony για να ξεκινήσει να πειράζει το επερχόμενο Xperia 5 VI.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones AirPods Apple Apple Watch

iPhone 16: Η Apple αναμένεται να πραγματοποιήσει την εκδήλωση παρουσίασης στις 10 Σεπτεμβρίου

Η Apple σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων iPhone 16, Apple Watch και AirPods την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου.

Smartphones Apple featured iPhone

Tα iPhone στην Ευρώπη μπορούν να ορίζουν περισσότερα προεπιλεγμένα app και να διαγράφουν περισσότερα ενσωματωμένα

H Apple ανακοίνωσε μια νέα σειρά αλλαγών που πρόκειται να εφαρμόσει στα λειτουργικά της συστήματα για κινητά.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6 Slim: Αυτά είναι τα specs της κάμερας – Πότε θα κυκλοφορήσει σε Ν. Κορέα και ποια η τιμή του

To Samsung Galaxy Z Fold6 Slim θα διαθέτει κάμερα selfie 10MP στην εξωτερική οθόνη και κάμερα ultrawide 12MP στο πίσω μέρος.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Φήμες ότι η σειρά θα φέρει μεγάλες βελτιώσεις στην κάμερα

Η σειρά iPhone 16 θα διαθέτει σημαντικό αριθμό νέων χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων κάμερας, σύμφωνα με το AppleInsider.