Sony Xperia 8 Lite: Επίσημα η ανανεωμένη έκδοση του περσινού Xperia 10

To 2019 σηματοδότησε μία νέα αρχή για το mobile division της Sony, με την κυκλοφορία συσκευών με νέο σχεδιασμό, αλλά και νέα αναλογία οθόνης για τους λάτρεις του σινεμά. Η πιο οικονομική πρόταση της, το Xperia 10, θα κυκλοφορήσει ξανά στην αγορά, τουλάχιστον της Ιαπωνίας, με την ονομασία Xperia 8 Lite.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το Xperia 8 Lite είναι σχεδόν ίδιο με το Xperia 10, ακόμα και στο camera module. Όμως, υπάρχουν διαφορές και στο σχεδιασμό, όπως η ενσωμάτωση του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο power button αλλά και το μεταλλικό frame περιμετρικά, συνδυασμένο με το γυαλί στην πλάτη, σε αντίθεση με το πλαστικό σώμα του Xperia 10.

, Sony Xperia 8 Lite: Επίσημα η ανανεωμένη έκδοση του περσινού Xperia 10

Μία ακόμα διαφορά είναι στην κάμερα της συσκευής, καθώς πλέον βλέπουμε κύριο αισθητήρα στα 12MP με f/1.8 και δεύτερο αισθητήρα 8MP, ο οποίος προς το παρόν δε γνωρίζουμε που θα χρησιμεύει. Το Xperia 10 είχε κύριο αισθητήρα 13MP με f/2.0 και αισθητήρα βάθους 5MP. Τέλος, το Xperia 8 Lite έρχεται με θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών, κάτι που έλειπε από το περσινό μοντέλο, αλλά με την ίδια μπαταρία των 2.870mAh.

Δεν υπάρχει κάποια έκπληξη στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Το Xperia 8 Lite έρχεται με τον Snapdragon 630, συνοδευόμενο από 4GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικής μνήμης. Η οθόνη τεχνολογίας LCD 6 ιντσών με ανάλυση FHD+ είναι ακριβώς η ίδια με το Xperia 10, όπως ίδια είναι η selfie κάμερα των 8MP, ενώ έκπληξη προκαλεί το λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie. Το Xperia 8 Lite θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο, με τιμή περίπου 235 ευρώ.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Koukoz

Γελάνε και οι ρέγγες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.