Sony Xperia 8: Με οθόνη 6″ FHD+, SD 630 και 4GB RAM για την Ιαπωνία

Η Sony ανακοίνωσε, για την αγορά της Ιαπωνίας, το Xperia 8 με mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά και design που θυμίζει έντονα το Xperia 10. Διαθέτει οθόνη στις 6″ ανάλυσης Full HD+ 2520×1080 pixels και αναλογία οθόνης 21:9. Στο εσωτερικό του θα βρούμε τον επεξεργασή Snapdragon 630 με 4GB RAM και 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

sony xperia 8, Sony Xperia 8: Με οθόνη 6″ FHD+, SD 630 και 4GB RAM για την Ιαπωνία

Το Xperia 8 διαθέτει πιστοποίηση IP65/68 για αντοχή σε σκόνη και νερό, διπλή κάμερα στο πίσω μέρος με φακούς 12MP (f/1.8) και 8MP (f/2.4), μπροστινή στα 8MP, με τη μπαταρία του να έχει χωρητικότητα 2760mAh. Ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στο power button, διαθέτει NFC ενώ δε λείπει η θύρα για χρήση ακουστικών 3.5mm

sony xperia 8, Sony Xperia 8: Με οθόνη 6″ FHD+, SD 630 και 4GB RAM για την Ιαπωνία

Το βάρος του Xperia 8 είναι 170γρ. και θα γίνει διαθέσιμο στα τέλη Οκτωβρίου σε λευκό, μαύρο, πορτοκαλί και γαλάζιο χρώμα με τιμή 460 ευρώ, ενώ δεν είναι γνωστό το πότε και αν θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές εκτός της Ιαπωνίας.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Επεξεργαστή του 2017.. Αα ρε Sony κάνε κάτι και για τα midrange να ξανά πάρουμε
Κρίμα σε midrange και τέτοια τιμή οτιδήποτε κάτω από snapdragon 730 δεν δικαιολογείται

I am

Αν δεν είχε αυτές τις άσχημες κάμερες στην πλάτη ίσως ήταν το επόμενο μου. Έτσι δεν νομίζω Sony. Καλή προσπάθεια αν και υποθέτω πως θα πάει ακλαφτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.