Sony Xperia A Edge : Κι άλλα renders του bezel-less smartphone

Sony Xperia A Edge render, Sony Xperia A Edge : Κι άλλα renders του bezel-less smartphone

Τρία νέα renders που απεικονίζουν μια συσκευή που λέγεται ότι είναι το Sony Xperia A Edge ήρθαν στη δημοσιότητα, οι οποίες δείχνουν τη νέα bezel-less αισθητική της Sony.

Τα τρία νέα renders δημοσιοποιήθηκαν από το κινέζικο site τεχνολογία IT Home. Στα renders απεικονίζεται μια συσκευή, η οποία υιοθετεί τον περιβόητο σχεδιασμό «Mirai», ο οποίος θα αντικαταστήσει τον υπάρχων σχεδιασμό OmniBalance και θα σημάνει τη μετάβαση της Sony στην bezel-less εποχή.

Τα νέα renders δεν μοιάζουν με όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής για άλλες bezel-less συσκευές της Sony, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν ισχύουν καθώς η Sony αναμένεται να παρουσιάσει αρκετές συσκευές με τον νέο σχεδιασμό.

Sony Xperia A Edge render, Sony Xperia A Edge : Κι άλλα renders του bezel-less smartphone

Sony Xperia A Edge render, Sony Xperia A Edge : Κι άλλα renders του bezel-less smartphone

Το υποτιθέμενο Sony Xperia A Edge αναμένεται σε πέντε χρώματα (μαύρο, λευκό, γκρι, μπλε και μπορντώ) και από τα renders φαίνεται ότι θα έχει στρογγυλεμένες άκρες και οθόνη αναλογίας 16:9. Επίσης, στα renders φαίνεται ότι η συσκευή θα έχει διπλή κάμερα με τους αισθητήρες σε οριζόντια διάταξη και σχετικά μικρό LED φλας.

Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος δεν είναι ορατός και ίσως βρίσκεται στο πλάι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το Sony Xperia A Edge θα έρχεται με OLED οθόνη 6 ιντσών και Snapdragon 845 για SoC, ενώ θα φορά 8.0 Oreo. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Απριλίου και πιθανότατα θα ανακοινωθεί στο MWC στα τέλη Φεβρουαρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Μπλιαξ… Πάνε και τα stereo ηχεία πάνε όλα…

bezilys

Δεν πυστευω τπ, θα περιμένω το τελικό αποτέλεσμα!!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

αποτι φαινεται το κανε οσο μπορει να μοιασει με το iphone x και με s9 … τουλαχιστον ας αντιγραψει και τα στερεο ηχεια του iphone.

εκπληξη η oled οπως κ το 16 προς 9… δεν εκανε τιποτα να προσθεσει χαρακτηρα. απλα αντεγραψαν …οι παντα losers της sony mobile.

giorgosgek

παιδια πολυ καλυτερο απο τα τωρινα sony κι απο τα περισσοτερα τηλεφωνα , τι λετε

Georgerapp

Δε μου αρέσει καθόλου.θελω το πλακάκι που ξέρω τον μονόλιθο του Κιούμπρικ.
Οχι τα βότσαλα της samsung οχι το έκτρωμα iphone.
Επισης πως στον κ.. θα το πιάνεις αυτό;
Ακομα και το μικρό δάχτυλακι που ειναι κόντρα θα ακουμπά οθόνη.
Χίλιες φορές ενα αλλο που είχαμε δει γωνιασμενο με ολίγον απο κορνιζα πάνω κάτω.

Αγγελος

Αμα βγαλει τετοιο κινητο η sony μα το θεο θα παρατησω τα galaxy και θα γινω φιλος με τον ιωαννη jb και τον bezilys.sony rules ρε μ…..😂

bezilys

@Georgerapp ας κάνουμε το σταυρόμας να μην βγει αυτό το έκτρωμα τουλάχιστον ως ναυαρχίδα!!

man

Δεν πιστεύω να είναι το τελικό, αλλά ας πούμε ότι είναι… Ορισμένοι εδώ μέσα πάτε καλά?? Αντί να κοιτάνε το πολύ ωραίο design, ο άλλος λέει όχι επειδή δεν έχει stereo ηχεία.. Χίλιες φορές τέτοιο design στο κινητό, παρά stereo ηχεία… Τώρα, όσον αφορά τον άλλον τον παπαροκα, πες μου, επίτηδες τα γράφεις έτσι?? Όποιο κινητό είναι bezelless θα το λέμε αντιγραφή της Samsung και της Apple?? A, και δεν έχει χαρακτήρα?? Εγώ πάντως δεν βλέπω πουθενά το ενοχλητικό notch της Apple, ούτε τα μη λειτουργικά curved edges της Samsung, ούτε το 18:9 aspect ratio.. Αυτό από μόνο του το διαφοροποιεί.. Επίσης, μια χαρά χαρακτήρα έχει για bezelless κινητό. Και losers η Sony?? Θα μιλήσω εκ πείρας: όταν η Sony είχε τις καλύτερες οθόνες σε ποιότητα, η Apple δεν είχε ακόμα HD, όταν είχε ένα πολύ ωραίο UI, οι άλλοι στο Android στρατόπεδο ακόμη ψάχνονταν (κυρίως η Samsung, γιατί η HTC είχε κάνει καλά βήματα σε αυτό τον τομέα).. Τα τελευταία χρόνια έχει πέσει, και μακάρι να δείξει μία πραγματικά καλή πρόταση. Πάντως, αν είναι έτσι, θα είναι το μοναδικό ισορροπημένο bezelles κινητό.

One

Θέλουμε μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία και ας έχει bezel. Αυτό το πράγμα δεν θα έχει καθόλου ηχεία. Ούτε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Εκτός αν έκαναν την οθόνη να παράγει ήχο όπως τη Bravia A1 και μάλλον θα έβαλαν Oled οθόνη για να το κάνει αυτό, και μάλλον ενσωμάτωσαν αισθητήρα αποτυπώματος πάνω στην οθόνη.

Δύσκολο το βλέπω να γίνει αυτό αλλά ας περιμένουμε…

CleaverMan

σαν γκομενες κανετε….. δεν θελεται το ενα δεν θελεται το αλλο…ελεος ενα κινιτο ειναι που κανει οτι και τα αλλα….ελεος δλδ

GiorgosM.

Χα χα χα έτσι σωστός!! ✌

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

χαχα αγγελος ομως την πατησες!!!!… 😂 οπως βλεπεις ολα τα σκληροπυρηνικα φαν της sony ειναι εναντιον του νεου design…. οποτε και να αλλαξεις στρατοπεδο και να πας sony πάλι απεναντι σου θα τα χεις!…😂😂😂

Ioannis

αν και τα κινητα της sony μεχρι τωρα τα εβρισκα βαρετα αρχιζει να αποκτα ενδιαφερον ο νεος σχεδιασμος! μακαρι να γινει πραξη!

djfapples

Δε το βλέπω να είναι έτσι

Sirlas

Εγώ πάντως το λατρεύω αυτό το σχέδιο. Μακάρι να το βγάλουν έτσι, και θα είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που θα αγοράσω Sony. Μιλάμε από εποχές Walkman….

tzonaros

αν ειναι ετσι το τελικο σχεδιο απλα wow!!

Awake.g

Φαντάζομαι ένα xperia x performance με μικρά περιθώρια, θα αφήσει εποχή. Πιστεύω εκεί πρέπει να προσανατολιστεί η sony. Όλοι εσείς που κοροϊδεύετε τα τηλέφωνα της sony για τα περιθώρια, τώρα ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ζητάτε!!

Kostas-DOHA

Τελειο…..θα στοιχηματιζα ομως οτι οι γιωταδες – αοπλοι (Ι5+) της σονυ δεν θα τολμουσαν….και με σοβαρη τιμολογιακη πολιτικη (προς τα κατω) θα εστελνε σε χαρακιρι πολλες νεες κινεζες…..NOT?

Ιωάννης jb

Σε μια τέτοια συσκευή το design που το βλέπετε;;
Ένα σκέτο τζάμι-οθόνη από πότε αποτελεί design??
Προχθές έβλεπα βίντεο με τα και καλά τώρα 5 καλύτερα χαρακτηριστικά του v30, στο νούμερο 3 είχαν το design του.. Καλά μιλάμε για τραγικά πράγματα!!

paris xxx

Το κινητο ειναι πανεμορφο!!! Ποτε δεν ειχα σονυ και παντα τα εκραζα για την εμφανιση τους!! αν λοιπον το κινητο ειναι αυτο και με καμερα καρατουμπανο ( κατι ειχα ακουσει και για slo-mo 900fps) και εχει και manual mode και διαφραγμα 1.6f-1.8f θα ειναι το επομενο μου κινητο. Θα ειναι το μαναδικο κινητο που θα με κανει να κανω την μεταβαση απο το LG G4 ( βεβαια υποψυφιο θα ειναι και το huawei P11 ή P20 οπως εχει ακουστει)

nikosar

Γενικά αποφεύγω προιόντα της sony …. αλλά αυτό που βλέπω …. τρέλα θα πιάσει ταβανι !!!

ΚΝ

Πραγματικα απογειωτικο ντιζαιν και με μια οθονη που πρακτικα δεν χάνει πουθενα χώρο. Στην ουσία θα εχεις 6 ιντσες σε διαστάσεις 5 ιντσών παλιών κινητων.
Αν ισχύσει αυτο το ντιζαιν θα ειναι σαφώς απο τα καλυτερα κινητά της αγοράς αν συνδυάσεις την ποιότητα Sony, την ωραια παραμετροποίηση λογισμικού και τις δυνατότητες σε πολλα επιπεδα…… και δυσικα τις ωραίες θηκες διαφανείς που κανει…..
Καλώς να ερθει …. ενας δυνατός παίχτης επανέρχεται πιο δυναμικά …..

bezilys

@Ιωάννης jb περίεργα γούστα έχουν εδώ μέσα μακάρι να είναι μπαρούφα το συγκεκριμένο γιατί άμα τα κάνει από δω και πέρα έτσι τα κινητά ή sony δεν το βλέπω να ξαναπερνω sony!! Πραγματικά με αυτό το κινητό άμα το βγάλει χάνει όλη την ταυτότητα της είναι λες και περνεις samsung iPhone και όχι Sony!!

Petros

Ακόμα υπάρχει αυτή η εταιρεία? νομιζα πως είχε κατεβασει ρολά.

Τακης

Δεν μαρεσει αιφονιζει πολυ. Προτιμουσα καποια αλλα renders που ειχαν βγει πριν λιγο καιρο που ηταν πιο ομορφα με σαφως μικρα μπεζελς αλλα φαινοταν οτι ηταν σονυ. Τωρα εσεις που θελετε η σονυ να συνεχιζει να βγαζει πλακακια για να επενδυσετε τον τοιχο της κουζινας δεν σας καταλαβαινω ειλικρινα. Πηγα χθες στον κωτσοβολο εκει που περνουσα διπλα απο τα κινητα βλεπω το sony xa1 ultra !!!! Με τα μπεζελ απο αλλο πλανητη !! διπλα να εχει το huawei mate 10 lite και να κοιταω τις οθονες , 6αρη το σονυ 5,9 η αλλη καμια διαφορα δηλαδη. Αλλα στο μεγεθος της σονυς φαινεται σαν ταμπλετ που δεν χωραει σε καμια τσεπη ενω της αλλης ενα νορμαλ σε μεγεθος κινητο !!

Georgerapp

Εγω το εγραψα για το πλακάκι και δεν εννοούσα τα μεγάλα περιθώρια αλλα το γωνιασμενο αυστηρό σχέδιο που έχει.
Όταν σβήνει ενα μαύρο xperia είναι πανέμορφο, απλή φλατ σχεδίαση.
Αν το γεμίσουν το σασσι οθόνη για καλό θα ειναι.απλα δε μου αρέσουν οι καμπύλες.
Το note8 πχ μου αρέσει το s8 καθόλου.
Επίσης ομως δε μας είπες πια οθονη σε γεμιζε περισσότερο στο ματι του ultra η του huawei;
Γιατι η 16:9 αναλογία εχει φάρδος που είναι ευκολία στο μάτι.
Ευπρόσδεκτη και η 18:9 γιατι δεν φαρδενει την συσκευή παρά γεμίζει πάνω κάτω οθόνη.

Γιωργος

Μια χαρα συσκευη φαινεται απο σχεδιασμό… Απορώ που καποιοι κραζουν κιολας…απο τις τετραγωνες συσκευες που ειχε η sony σαφως καλυτερες αυτες που θα βγαλει, μεσα στο πνευμα της αγορας…. Μακαρι να ειναι και σε χαρακτηριστικά καλες συσκευές.

King 3

Αχ βρε παιδιά θέλετε να κρατάτε έναν βασιλιά στα χέρια σας κ οχι κινητό; τότε μονόδρομος samsung note3 η note8 κ εκπέμπεις σε άλλη διάσταση.αφηστε τις σαχλαμάρες με sony κ τέτοια χαμένα εξαρτήματα. Οοο

bezilys

@King 3 άλλο τρολακι από δω…..

Georgerapp

Bezilys οταν σου λεει η note 3 η note 8 καταλαβαίνεις οτι υπάρχει θέμα με τον άνθρωπο.
Δηλαδη king ενα note5 ας πούμε δε μας κάνει;

Σάκης

Τούμπανο κινητό με πολύ όμορφο σχεδιασμό. Ελπίζω να το βγάλει έτσι η Sony. Θα είναι ένα δυνατό come back για την εταιρεία στον χώρο των κινητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.