Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε πει ότι η Sony μπορεί να ανακοινώσει το Sony Xperia Z4 Compact στις 13 Μαΐου. Τελικά σήμερα ανακοίνωσε αθόρυβα στην Ιαπωνία, όπως είχε κάνει με το Xperia Z4, το Sony Xperia A4 το οποίο μπορεί να είναι η μελλοντική έκδοση του Sony Xperia Z4 Compact, για την παγκόσμια αγορά.

Το Sony Xperia A4 έχει κωδικό μοντέλου SO-04G, η προηγούμενη έκδοση είχε κυκλοφορήσει ως Xperia A2 με κωδικό SO-04F, ενώ για την παγκόσμια αγορά είχε έρθει ως Sony Xperia Z3 Compact. Οπότε, γι αυτό λέμε ότι μπορεί ουσιαστικά η Sony σήμερα να έκανε την ανακοίνωση του Sony Z4 Compact. Επιπλέον, ο ιαπωνικός πάροχος, εμφανίζει Α4 και Ζ4, δίπλα δίπλα.

Το Sony Xperia A4 έχει οθόνη 4.6 ιντσών Triluminos με ανάλυση 720p όπως και το Xperia Z3, ίδιο επεξεργαστή Snapdragon 801, ενώ θα περιμέναμε κάτι καλύτερο, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB που μπορεί να επεκταθεί. Η κάμερα είναι 20.7 Megapixel, η δεύτερη κάμερα 2.2 Megapixel, τρέχει Android 5.0 Lollipop, η μπαταρία είναι 2600mAh και έχει IPX5/8 και IP6X πιστοποίηση για αντοχή σε νερό και σκόνη.

Τέλος, οι διαστάσεις του είναι 128x66x9.1 χλστ. και ζυγίζει 129g γραμμάρια. Θα είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία από μέσα Ιουνίου σε λευκό, μαύρο, ροζ και μπλε. Ωστόσο δεν γνωρίζουμε τιμή, αν και πότε θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά, ή αν πρόκειται για μια έκδοση του Sony Xperia Z3 που προορίζεται για ιαπωνικό πάροχο.

Από τη Sony περιμένουμε ακόμη να μάθουμε τι θα κάνει με την παγκόσμια έκδοση του Sony Xperia Z4.

Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;, Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;

Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;, Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;

Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;, Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;

Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;, Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;

Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;, Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;

Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;, Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;

Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;, Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;

Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;, Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
steve

Εκπληκτική αλλαγή σε σχέση με το z3 compact!!!

παπαροκάς tiamat

Αφου δε μπορει, να το κλεισει το μαγαζακι της!

Spyros

Αυτο μαγκες ειναι το Z3 compact της Ιαπωνιας. Κραξτε αργότερα

Νίκος

Και γιατί να πάρω αυτό και όχι το z3 compact? Αυτό είναι πιο παχύ από το z3c και τη διαφορά έχει από το z3c προς το καλύτερο;;

SpyrouS

Αν ημουν στη γυρα για κανενα μικρο και πανισχυρο τηλεφωνο βλεπωντας αυτο θα χαιρομουν.Γιατι?Γιατι η τιμη του Z3 compact θα επεφτε οταν εβγαινε και θα το τσιμπουσα.So simple.

John

Αν είχα νοσταλγία για το 2012 αυτό το κινητό θα αγόραζα , είναι ωραίο να αισθάνεσαι ότι γύρισες κάποια χρόνια πίσω κοιτώντας το κινητό σου.

Νικος Z1

Χαιρομαι που οι μισοι απο οσους σχολιασαν ειναι τοσο σχτικοι που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ Ζ3COMPACT .Το ιδιο ακριβως ειχε γινει και στο Ζ1 COMPACT οπου ειχε βγει το Α.Για γελια και για κλαματα.Επιστημονες ..χαχαχα

Ιωάννης jb

John.. εσείς όλοι που κραζετε κάθε πράγμα που θα έχει πάνω του το λογότυπο Sony έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο πως σπάτε τα νεύρα σε κάποιους, οι οποίοι συμπαθούν τη συγκεκριμένη εταιρία και οι οποίοι είναι οι πιο σοβαροί χρήστες με βάση την δική μου εμπειρία… εσένα τη σε πειράζει δλδ αν τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν με του z3 compact??
Πόσα galaxy, πόσα Lenovo έχουν ολόιδια χαρακτηριστικά μπορείς να μου πεις???
Το LG l90 με το g2 mini δεν είναι σχεδόν ολόιδια??
Όλοι οι άσχετοι λειτουργείτε με μαγνήτη δλδ?? βλέπετε Sony και κολλατε????
Κατ’αρχάς… και μόνο με το ότι το συγκεκριμένο προϊόν προορίζεται για την αγορά της Ιαπωνίας δε θα έπρεπε να σας κάνει να το βουλωνετε?? Αλλά που εσείς!!!! αφού είπαμε λειτουργείτε με μαγνήτη

One

Αντι οι ψεκασμένοι απο το μαρκετιγκ να κοιτάνε τις προβληματικές αναβαθμισεις στο Lollipop που έχουν στα κινητά τους καθονται και ασχολούνται με τη Sony. Με κράζεις με θαυμάζεις!

Σήμερα πήρα την τελευταία αναβάθμιση στο Z3 Compact με το close all button και το κινητό απλά φυσάει. Σε ευχαριστώ Sony!

djfapples

Κ εγω πήρα την τελευταία αναβάθμιση lollipop στο Ζ2 κ το εργαλείο πάει ακόμα πιο καλά επίσης πήρε lollipop κ το πρώτο z που σημαίνει ότι η εταιρεία υποστηρίζει όλα τα αξιοπιστα μοντελα της Sony for ever

arislp

@χαρης

Φιλε σε νιωθω….ετσι ακριβως θελω και εγω να κραξω καθε φορα που βλεπω τα ιδια και τα ιδια…

STGP

Πεστα ρε Ιωάννη jb συνέχεια μπαίνουν κάτι samsungακηδες και άλλοι και για γράφουν συνέχεια αρνητικά σχόλια για τη Sony που αδικως τα γράφουν και μας τη σπανε

Χάρης Τσαγγαλίδης

ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ Η SONY.

Στάθης

Απ την μια ΑΝ λέω ΑΝ είναι το Z4 compact (γιατί κάποιοι βιάζονται χωρίς λόγο.. μάλλον προς χάριν εντυπωσιασμού) τότε ναι είναι απαράδεκτο που δεν έχει καμιά διαφορά με το Z3 compact.
Απ την άλλη υπερβολές (για να μην τις χαρακτηρίσω αλλιώς) σαν του John περί κινητού του 2012… είχες το 2012 αδιάβροχο κινητό με snapdragon 801, 20,7 camera και 2gb μνήμη? για μοιράσου μαζί μας για πιο κινητό ακριβώς μιλάς? εγώ με το ταπεινό nokia n8 ήμουν και ούτε το πρώτο Z δεν είχε καν ανακοινωθεί ακόμα. Πάντως με το z1 compact που έχω δεν νοιώθω καθόλου στο 2012.. Είπαμε οκ.. μερικοί να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε με τα ευφυολογήματα που λέτε (όπως οι υπέρτατες φανφάρες στο παρελθόν σχετικά με τα bezel της sony όταν είναι πάντα μικρότερα πχ απ της samsung) αλλά από ένα σημείο και μετά καταντάει γραφικό. Επίσης προς όλους.. ΛΙΓΗ υπομονή ποτέ δεν έβλαψε κανέναν (ειδικά εσείς που φωνάζετε με κεφαλαία σαν τον Χάρη).. ξέρω πως δεν είναι προσόν του Έλληνα η υπομονή αλλά μπορείτε να κάνετε την αρχή με λίγη προσπάθεια και μετά κράζουμε παρέα όλοι μαζί.

LeoG3

Όσο χειροκροτάτε μερικοί τα μετριότατα κινητά που βγάζει η συγκεκριμένη εταιρεία τόσο θα πέφτει σε πωλήσεις. Τόσο φανατισμό να βλέπουν το άσπρο μαύρο ούτε οι οπαδοί της Apple δεν έχουν. Εκτός και έχετε τόσο χαμηλά στάνταρ οπότε πάω πάσο.

Τέλης

Παλιά θα έγραφα κάτι για την ανυπαρξία σχεδιασμού αλλά πλέον η Sony έχει περάσει στο στάδιο που αισθάνομαι οίκτο γι’ αυτήν , από να ξεφτιλίζεται τόσο καλύτερα ας κλείσει να τελειώνουμε.

Ιωάννης jb

Τέλης και LeoG3 με κάτι τυπάκια σαν κι εσας δε ξέρω τη να κάνω!!!
Να κλάψω ή να γελάσω?
κανονικά ούτε να ασχολείται κάποιος με τι πάρτι σας δε πρέπει, αλλά τι να κάνουμε!!!!
Λογικά τα πιστεύετε και τα λέτε αυτό είναι το χειρότερο!!!!
Το ξαναλέω…. είναι τι ψάχνει κανείς, εγώ και πολλοί γνωστοί μου που ξέρουμε τι θέλουμε προτιμάμε τα sony!!!!!
Εσεις που βολευεστε και με λιγότερα καλά κάνετε και επιλέγετε κάτι διαφορετικό.
LeoG3 που προφανως έχεις τα μόνααδικά πράγματα στα οποία υπερέχεις απο πχ. xperia z3
είναι η υψηλότερη ανάλυση (που στην ουσία είναι αχρείαστη) σε όλα τα υπόλοιπα, αντίθεση, φωτεινότητα, ποιότητα οθόνης, που εκεί είναι η ουσία είσαι πίσω και το ξέρεις….
Και νομίζω πως υπερέχεις εδω θα το παρεδεχτώ ότι θα το ήθελα και στα sony στο ir
δεν έχεις screen mirroring πράγμα εξίσου σημαντικό οπότε πάλι δε μας πειράζει η απουσία ir στο sony μιας που το άλλο που ανέφερω είναι και θα το καταλάβεις κάποια στιγμή κι εσύ πιο καλό…..
Σε όλα τα υπόλοιπα είτε είσαι εκεί κοντά είτε χιλιόμετρα πίσω οποτε συμβιβάσου εκει με τα λιγότερα που έχεις στο g3 και παράτα μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.