H Apple πατεντάρει τον… μαγνητικό αντικαταστάτη του Lightning
Παρασκευή, 05/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μία ευρεσιτεχνία της Apple ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τη συζήτηση γύρω από την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Lightning connector.
Τρίτη, 12/04/2016 · Λορένα Σιούτη
Η Sony έχει στα σκαριά ένα νέο smartphone, το οποίο διέρρευσε σε live φωτογραφίες, αναφέρεται ως Sony Xperia C6 και λέγεται ότι έχει οθόνη 6 ιντσών. Φαίνεται να έχει πολύ λεπτά bezel στο πλάι, μεγάλη κάμερα μπροστά μαζί με flash.
Οι πληροφορίες που έρχονται μαζί με τις φωτογραφίες από την Ασία, λένε ότι το κινητό έχει υποδοχή για δυο κάρτες SIM και βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση δοκιμών. Περιμένουμε μεσαίας κατηγορίας χαρακτηριστικά όπως οθόνη 1080p και οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10.
Τον Ιανουάριο είχαμε ακούσει ότι στην MWC 2016 της Βαρκελώνης, η Sony θα ανακοίνωνε τον διάδοχο του Sony Xperia C5 Ultra, όμως οι Ιάπωνες έκαναν την μεγάλη έκπληξη με την απρόσμενη ανακοίνωση της σειράς X με τα Sony Xperia X Performance και Sony Xperia X/XA.
Ίσως τελικά να έρθει το Sony Xperia C6 (ή Ultra). Προς το παρόν όμως δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά, επίσημη ανακοίνωση ή τιμή.
Παρασκευή, 05/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μία ευρεσιτεχνία της Apple ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τη συζήτηση γύρω από την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Lightning connector.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Realme GT εκτός από ένα 5G smartphone, είναι μία ναυαρχίδα εξοπλισμένη με τον Qualcomm Snapdragon 888.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
H realme βραβεύτηκε από τον κορυφαίο, διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» για το μοντέλο της, realme 7 Pro.
Τετάρτη, 03/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Το iPhone 13 θα έρθει με μια επιλογή αποθήκευσης 1TB, χώρος διπλάσιος από την τρέχουσα μέγιστη χωρητικότητα του iPhone 12 Pro, το οποίο διατίθεται σε χωρητικότητα 128 GB, 256 GB και 512 GB.
Για ποιο λογο βαζουν mediatek και οχι snapdragon?
Για να τους βγει πιο οικονομικό