Sony Xperia F8331: Επίσημα 1η Σεπτεμβρίου ως Xperia XR;

Όπως κάθε χρόνο ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας, η οποία πραγματοποιείται στο Βερολίνο. Φυσικά μιλάμε για την IFA, όπου παρευρίσκονται τα μεγαλύτερα ονόματα και μεταξύ αυτών θα είναι και η Sony.

Η Sony επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιήσει το δικό της press event 1η Σεπτεμβρίου, ενώ η IFA 2016 θα πραγματοποιηθεί 2 με 7 Σεπτεμβρίου. Η ίδια δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά για το τι θα ανακοινώσει, όμως εμείς περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του Sony Xperia F8331, το οποίο είχε διαρρεύσει πριν από λίγες ημέρες σε hands on φωτογραφίες.

Οι νέες πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινωθεί ως Sony Xperia XR και από τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένουμε επεξεργαστή Snapdragon 820, οθόνη 5.1 ιντσών 1080p και 4K video recording και για τις δυο κάμερες στην μπροστά και πίσω πλευρά. Επίσης, μπορεί να δούμε θύρα USB Type-C, για πρώτη φορά σε κινητό της Sony.

Όσον αφορά στο design, η πάνω και κάτω πλευρά είναι flat, ενώ δεξιά και αριστερά έχει κυρτό σχεδιασμό. Στην πλάτη η κάμερα έχει νέο σχεδιασμό με dual-LED flash και στην κάτω πλευρά υπάρχει ένα panel, που ίσως είναι για την κεραία, ενώ η υπόλοιπη πλάτη μοιάζει να είναι brushed metal. Η μπροστινή πλευρά είναι πιο γνώριμη, συμπεριλαμβανομένων και των ηχείων, το NFC είναι τοποθετημένο δίπλα στο ακουστικό. Υπάρχει 3.5 χλστ. θύρα για τα ακουστικά, η οποία βρίσκεται στην πάνω πλευρά του smartphone.

sony xperia f8331, Sony Xperia F8331: Επίσημα 1η Σεπτεμβρίου ως Xperia XR;

sony xperia f8331, Sony Xperia F8331: Επίσημα 1η Σεπτεμβρίου ως Xperia XR;

sony xperia f8331, Sony Xperia F8331: Επίσημα 1η Σεπτεμβρίου ως Xperia XR;

sony xperia f8331, Sony Xperia F8331: Επίσημα 1η Σεπτεμβρίου ως Xperia XR;

sony xperia f8331, Sony Xperia F8331: Επίσημα 1η Σεπτεμβρίου ως Xperia XR;

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Τι bezzelophono είναι αυτό και πάλι θα τρελαθούμε τελείως και το χρώμα άκρως μακακεια. Το έχουν χάσει πραγματικά:-(

Κώστας Ζ.

@Nick να μην το πάρεις! Γινε Punisher

Tsagarogiorgis

Αν και sony fan boy ενα έχω να πω..έλεος ρε sony ..βγαζεις κινητό και βάζεις παλι sd 820?? Κάνε παλι την πατεντα του z5 premium 4K ανάλυση σε βίντεο και fh για χρηση..φαντάζομαι η κάμερα παλι στο manual κλειδωμένο στο 8 mp…το καταλαβαίνω οτι είσαι η μόνη εταιρεια που βγάζει κινητά και κάμερες αλλά τα κινητά θα σου φέρουν περισσότερα έσοδα απο το τις κάμερες… Οσο για το σχεδιο τώρα ναι , άνετα το λες πλακάκι..

One

Σε οσους τους φαίνεται “πλακακι” ας πάρουν το ματι του Κύκλωπα που προεξέχει της Apple και της Samsung χαχαχα.

Τρομερο και όμορφο κινητο είναι και θυμίζει τις ωραιες γραμμές που ειχαν τα παλια Nokia. Αν το βγαλει και σε μικρότερο Compact τοτε είναι αξιος αντικαταστάτης του Z3c που το εχω ακόμα και δεν το εχω αποχωριστει εως τωρα.

sotos

Αν και οπως ειπε και ο Tsagarogiorgis ειμαι και εφω gan της sony, Μπορω να πω πως το σχεδιο ειναι οτι χειροτερο θα μπορουσε να κανει μετα απο το lg g5! Δεν μου αρεσει που το λεω αλλα ολες οι εταιριες εκτος απ τη sammsung κανουν βηματα πρως τα πισω! Η Sony μετα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ z3 εχει κανει του κοσμου τις μ@@κιες, η lg μετα το g2 εβγαλε την αποτυχια g3, μετα το αξιοπρεπες g4, και μετα μας ξενερωσε απολυτα με το g5, Η Apple δε λεει να αφαιρεσει τους καναπεδες απο τα γραφεια της… Γενικα λυπαμαι αλλα πανε ολοι κατα….

Lefteris

@One ΑΝ το εβγαζε σε μικροτερο ισως να μη μας ενοχλουσαν, αλλα ουτε εσυ θα το παρεις… Οποτε… Γουστα ειναι και προβλημα του καθενος αλλα σε τετοια μεγεθη δε μπορει να λεει κανεις να μη μας ενδιαφερουν τα μπεζελ! Καλυτερα κυκλοπας παρα αυτο το χαλι!

Geo

Ετσι μωρη Sony δωσε bezzel στο λαο σου, παλια η δικαιολογία ηταν το ΙΡ67/68, τωρα θα σε ταπωνουν λέγοντας: “Μα καλα τοσο noobas εισαι? Δε βλεπεις οτι ειναι ο nfc sensor εκει?” Καλα αυτος ο design manager πρεπει να χει βυσμα τον CEO για να παραμενει ακομα στην εταιρεια.

Νίκος Z5

Ορισμένοι μας έχετε ζαλισει με τα μπεζελ και το σχήμα και δεν ξέρω γω τι.Μην πάρετε ρε παιδιά. Όποιος έχει χρησιμοποιήσει ξέρει τι να περιμένει περίπου. Όσο για το s6 premium το τι βλακιες έχω ακούσει δεν υπάρχει. Λοιπόν η οθόνη είναι κανονικά ανάλυσης 4κ όταν παίζει φωτογραφίες και βίντεο έχει κανονικά αυτή την ανάλυση. Όταν δείχνει εφαρμογές είναι 1080p.Απλο;Κατανοητό; Φτάνει το iq σας μέχρι εκεί;Αν έχετε δει ποτέ από κοντά αυτό το κινητό και καταλάβατε ποτέ είναι σε 4κ και πότε σε 1080 ελάτε να μου πείτε. Είστε και άσχετοι και κουραστικόι.Οχι όλοι αλλά αρκετοί που έχετε πρόβλημα με όλες τις εταιρίες εκτός από αυτή που αγοράζετε.

Νίκος Z5

Z5 premium**

forneverarrow

Φαγωθήκατε με τα bezels! Εγώ πάντως εδώ και λίγες μέρες πήρα τα Xperia XA και είπα γεια στα flagships. Δεν υπάρχει bezel στα πλαϊνά (για να μη λέτε ότι η Sony το έχει χάσει), εξαιρετική κατασκευή, 2,5D glass, κάμερες υπέρ αρκετές για την κατηγορία και ένας Helio P10 που μέχρι στιγμής δεν μου έδειξε ότι υπολείπεται σε κάτι απο τους πανάκριβος Snapdragon (τουλάχιστον για τις mainstream ανάγκες μου). Το Android 6 είναι σχεδόν stock και δουλεύει άψογα. Στη συσκευασία είχε και quick charger! Εύγε Sony! Και ήμουν απο την εποχή του Xperia Ζ1 απογοητευμένος με τη Sony σε πολλά θέματα. Τώρα βλέπω σαφή βελτίωση και προσήλωση στα ουσιώδη. Σίγουρα το Xperia X (και το XA λίγο) θα έπρεπε να είναι φτηνότερο. Σίγουρα θα έπρεπε να έχει έστω μια έκδοση με QHD ή 4K. Αλλά δίνοντας τόσα χρονια λεφτά για flagship κατάλαβα ότι τα περισσότερα specs δεν τα είχα ανάγκη. Ποτέ δεν παίζω games στο κινητό πέρα απο κανένα TwoDots, Angry Birds κλπ, και απο εφαρμογές τα social media και δυο τρεις ελαφριές για τη δουλειά μου. Δεν είδα σημαντική διαφορά που έπεσα στα 720p απο το fHD του S5, μια και οι οθόνες της Sony είναι πια εξαιρετικές. Και έχω… Συνέχεια »

Geo

Εννοειται πως δεν ειμαστε πελατες της Sony γι’αυτο αλλωστε οπως παει σε κανα χρονο θα χει εσοδα μονο απ το PS4 δυστυχως και λεω δυστυχως γιατι περισσοτερες συσκευες, μεγαλυτερος ο ανταγωνισμος. Ειμαστε καταναλωτες και προσωπικα αγοραζω με γνωμονα το λογο τιμη/αποδοση συν τον παραγοντα γουστο-ομορφια. Επειδη καποτε ψωνισα το κορυφαιο LG G2 δεν παει να πει οτι επρεπε να αγορασω και τα G3/4/5. Κοινως ολοι οι προ 3 ετων κολοσσοι του τμηματος κινητης παραπαιουν επειδη πολυ απλα δε το “κανουν” οπως οι κινεζοι! Και μη μου πειτε για ποιοτητα και λοιπες χαζομαρες, μιλαμε για προϊοντα που μενουν στα χερια μας το πολυ 2 χρονια. Ε λοιπον τα 600 και 700€ για συσκευες 2 ετων εν ετη 2016 ειναι υπερβολικα πολλα. Οποτε πρωτα φταιει η τιμη και μετα… τα bezzels!! 😂

One

Παρεπιπτωντως το X Performance βγήκε πρωτο στο dxomark μαζι με HTC 10 και Galaxy S7.

https://www.dxomark.com/Mobiles/Sony-Xperia-X-Performance-Mobile-review-Impressive-results

Τώρα για το θεμα αισθητική ειναι υποκειμενικές οι γνωμες εμενα πάντως μου αρέσει το συγκεκριμένο σχέδιο. Οσο για τα bezel για μενα δεν ειναι πρόβλημα γιατι οταν πιάνω το κινητό ισα-ισα που βλεπω την οθονη γιατι το χερι μου καλύπτει τις άκρες.

Anakin

Χειρότερο και από το g5 είναι πραγματικά. Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι το ίδιο έκτρωμα τόσα χρόνια έλεος μόνο η Samsung να καινοτομεί πια

Ιωάννης jb

Πολλοί είναι οι σχολιαστές εδώ στο techblog που είναι εμφανές ότι λένε λάθος πράγματα.. Geo όταν δε ξέρεις καλύτερα είναι να μη μιλάς.. Πρώτον τα περιθώρια μιάς συσκευής ποτέ δεν ήταν λόγος για να μην πουλήσει μία συσκευή.. είναι μερικοί κολλημενοι εδώ μέσα που το έχουν περάσει και σε άλλους οπότε κοφτε το.. μη το συνεχίζετε διότι κ εσείς το περνάτε με την σειρά σας σε τρίτους.. Μάθετε λοιπόν ότι το τι design θα έχει και πόσο όμορφη θα είναι μία συσκευή είναι κάτι που το καθορίζουν τα περιθώρια τις… Ο κόσμος δεν είναι μανιακός σαν κάποιους εδώ μέσα για να πει ότι δε θα πάρει κάποιο κινητό επειδή έχει 7.2cm πλάτος και όχι 7.. Το g2 παράδειγμα είχε ελάχιστα περιθώρια αλλά σε σχέση με το z1 που είχε βγεί μαζί δεν υπερτερουσε στο θέμα design κ γενικότερα στο θέμα τις ομορφιάς.. Υπολοιποταν σε αυτά του z1… Απλά είχε καλύτερη μπαταρία και 1-2 χαρακτηριστικά στο λογισμικό του που δεν τα είχε το z1… Αυτά είναι, τίποτα άλλο… Έχω γνωστούς που έχουν κ τα 2 αυτά κινητά κ το z1 είναι αυτό που είναι καλύτερο στα σημεία… είναι εγγύηση το sony δε παθαίνει τίποτα!!!! Είναι ανώτερο τηλ… Δεύτερον μη μπερδεύεται τα… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

@Anakin.. Βλέπω σχόλια σου και δε ξέρω τι να κάνω.. Να γελασω ή να κλάψω???
Η τελευταία φορά που καινοτομησε η samsung ήταν όταν έβαλε αισθητήρα καρδιακών παλμών κάτι το οποίο μερικές φορές με έχω πιάσει να το κοροιδευω όταν βλέπω ανθρώπους να αθλούνται και να φοράν το galaxy στο χέρι..
Η άλλη φορά που καινοτομησε ήταν όταν έβγαλε το υβρίδιο note δεν έχει άλλη καινοτομία η εταιρία..
Εκτός αν εννοείς καινοτομία την αλλαγή του design ε τότε πάω πάσο διότι είναι εμφανές ότι κάθε λίγο και λιγάκι το αλλάζει

Geo

Ιωαννη εχεις δικιο ρε φιλε, αλλα δε συμφωνεις οτι θα πρεπει να γινει μια ακομα κατηγορια για την αποφυγη συγχυσης? Δλδ ως τωρα εχουμε τα smartphones κ τα phablets, δε θα ηταν καλυτερα να να εδραιωθει και η κατηγορια bezzelphones? Τα λεγομενα μπεζελοφωνα οπως το αυτο το νεο xperia η και το αμεσως προηγουμενο X performance.

Νίκος Z5

Galaxy s7 screen to body ratio 72%
Xperia Z5 screen to body ratio 69.6%
Xperia x performance screen to body ratio 68%…
Πραγματικά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό το 3-4 % λιγότερο μπεζελ χαχαχαχα χαχαχα…Η βλακια δεν έχει όρια!!!

Ιωάννης jb

Geo.. Αυτό το 68% που εσύ ο ανιδεος κραζεις.. Εγώ αλλά κ ο περισσότερος κόσμος το λέμε ομορφιά, design…. είναι κάτι που κάνει το x performance ένα από τα πιο όμορφα κινητά που έχει κυκλοφορήσει αυτή η εταιρία…

Nick

Βασικά είμαι ο πρώτος σχολιαστης στο άρθρο και είμαι Sony fan έχω το Xperia z2 το οποίο σκέφτομαι να το αλλάξω κάποια στιγμή πάλι με Sony αλλά με αυτό το πράγμα στην φωτο με τίποτα όμως,το κινητό είναι τόσο μεγάλο ειδικά στην φώτο που είναι τούμπα ενώ έχει οθόνη 5.1 ιντσών είπαμε να είμαστε fan μιας εταιρείας αλλά να μην κάνουμε και το μαύρο άσπρο είμαι σίγουρος πως ακόμα και αυτοί που το υποστηρίζουν δεν θα το πάρουν είναι κακασχημο μεγάλο και εκτός αυτού από τις 5.2 ίντσες που είμαι τώρα δεν θα πήγαινα σε μικρότερη το z5 premium παραμένει ειδικά το chromium το καλύτερο Sony κινητό έλα όμως που τα specs του είναι περασμένα πια. Και το καλύτερο η Sony αποφάσισε και αυτούς τους λίγους που πήραν την σειρά Z να τους πει αλλάξαμε εποχή πάμε στην σειρά Χ τέλος πάντων από την εποχή sonyerricson όταν ήταν τα καλύτερα κινητά παγκόσμια και με τις καλύτερες πωλήσεις αυτό το τμήμα των loosers την έφτασαν να έχει 2 % παγκόσμια αν είστε ακόμα περήφανοι τι να πω. Θέλω μια Sony δυνατή και μεγάλη αντάξια της ιστορίας της και καλύτερη από όλες τις άλλες κορεατικες και κινέζικες πολλά ζητάω;

Ιωάννης jb

Συμφωνω απόλυτα με τον Νικο… Δείτε διαστάσεις από το εξαιρετικό κατά πολλούς s7 και το x performance…
S7… 142.4 x 69.6 x 7.9 mm
X performance… 143.7 x 70.4 x 8.7 mm

Ειναι ενάμιση χιλιοστό μεγαλύτερο σε ύψος το sony… Μιλάμε για μέγεθος όχι απλά αμελητέο αλλά δύσκολο να αναγνωριστεί….
Καλά το πάχος είναι λιγότερο από ένα χιλιοστό πιο μεγάλο στο sony… εκεί είναι αδύνατο να αντιληφθεί…

Το ένα έχει τα στέρεο ηχεία το άλλο έχει 0,1 μεγαλύτερη οθόνη….
Ισοπαλία… Δλδ είναι να απορεί κανείς το ποσό χαζομαρα μπορεί να υπάρχει σε μερικούς εγκεφάλους….

Το αποκορύφωμα βέβαια είναι ότι δεν έχω δει χρήστες των s7 κ s7 edge που να μην τα έχουν σε θήκη… Και μάλιστα όλοι όσοι έχω δει έχουν εκείνες τις άβολες που ανοίγουν και το κάνουν πολύ μεγαλύτερο από όσο είναι…
Αυτοί είναι… Γελοίοι πραγματικά!!!! Από τη μία κραζουν για τα περιθώρια και από την άλλη βάζουν τα galaxy τους στα πορτοφόλια που τα κάνουν πολύ πιο δύσχρηστα….

Ιωάννης jb

@Nick.. Είπα και παραπάνω ότι όταν δεν ξέρεις καλύτερα είναι να μη σχολιάζεις… Είναι σαν να προσπαθείς να διαστρεβλώσεις αυτά που έγιναν και που γίνονται… Η sony erricson παντα τέτοια εταιρία ήταν κ τότε έβγαζε προσεγμένα τηλ και τώρα προσεγμένα βγάζει… απλά δίνει μία έμφαση εδώ και 5-6 χρόνια (από το 2009 και μετά… ακόμα sony erricson ήταν τότε) στο να βγάζει λιγότερες φθηνές συσκευές… Όταν ελαττώνει μία εταιρία τις φθηνές συσκευές είναι δεδομένο ότι θα πέσει στις πωλήσεις…. Πλέον βγάζει ελάχιστες φθηνές και έχει επικεντρωθεί σε ακριβές κάτι που πλέον τις δίνει κέρδη αλλά αυτή η μετάβαση τις στοίχησε και έχασε λεφτά, πλέον όπως είπα και πριν δεν χάνει… Κερδίζει και μάλιστα πολλά… Οι συσκευές τις είναι κορυφαίες αυτά που λες εσύ είναι χαζομαρες το z2 σου ακόμα είναι μία κορυφαία συσκευή… Το x performance είναι μία τιτανομεγιστη συσκευή με τρομερές κάμερες, λογισμικό κορυφή και καθαρό με εξαιρετικές προσθήκες πχ εχει τον καλύτερο music player που υπάρχει σε smartphone… Εκπληκτική σχεδίαση με τα πάντα όλα και τεράστια ισχύς…. Είναι πιο δυνατή από ποτέ απλά έχει μεγάλο ανταγωνισμό πλέον το καταλαβαίνεις αυτό??? Ήταν παλιά τόσες εταιρίες??? Ε??? Άλλαξαν τα πράγματα και πάνω στην αλλαγή υπήρξε και εκείνο το ατύχημα στην… Συνέχεια »

Geo

By the way ετσι πληροφοριακα, ουτε το X performance ουτε το S7 ειναι το αντικειμενο συζητησης, ειδικα το S7 ξαφνικα εγινε απ’οτι βλεπω ενας μηχανισμος αμυνας και αντιπαρθεσης των Sony fanboys (wtf?)… Η καινουργια “εμπνευση” της Sony ειτε σας αρεσει ειτε οχι, ειτε ειναι μειονεκτημα ειτε πλεονεκτημα (?!) ειναι ενα μπεζελοφωνο. Δεν ειναι κακο τηλεφωνο αλλα ειναι ασχημο τοσο πολυ που θα ελεγα οτι ειναι αντικειμενικα ασχημο! Στο να εθελοτυφλεις Ιωαννη για την ασχημια του σε δικαιολογω γιατι εισαι ταγμενος της Sony τοσο που ακομα και με κεραια τυπου Ericsson R310s να κυκλοφορουσε εσυ θα το αγοραζες, στο να μην βλεπεις ομως το προφανες τοτε μαλλον εχεις θεμα.

Ιωάννης jb

@Nick.. Δες τις τεράστιες διαφορές που έχουν τα arc s και xperia s..
Κυκλοφόρησαν με 6 μήνες διαφορά το ένα από το άλλο…
Το xperia s είναι κλάσης ανώτερο σε όλους τους τομείς αλλά σε σχέση με το σκυλί arc s…
Αυτό έβγαλε λίγα θεματακια παραπάνω διότι έπρεπε να αναπληρώσουν γρήγορα τον χαμένο χρόνο, από το ατύχημα τις φουκουσιμα και να δώσουν κάτι δυνατό…
Αν θεωρεις άσχημο το x performance οκ πάω πάσο αλλά πιαστο πρώτα και μετά μίλα…
Η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό….
Αν εσύ θεωρεις ξεπερασμένα τα χαρακτηριστικά του z5 premium τότε τι να πω μάλλον βαριέσαι εύκολα… Έλεος δλδ!!!

One

0,1 χιλιοστά διαφορα και το λενε μπεζελοφωνο, Το ότι εχει στερεοφωνικά ηχεια μπροστά που το δικο τους δεν εχει ή ότι εχει μεγαλύτερη μπαταρία που διαρκει περισσότερο από το δικο τους που είναι με ένα φορτιστή στο χερι συνέχεια δεν τους πειράζει χαχαχα πραγματικά γελάω.

Ιωάννης jb

Κάτσε ρε geo το παρατραβας και δε μου αρέσει!!
Αν βγάλει κάτι κακό θα την κραξω όπως την εκραξα για το άσχημο c4… και το m4 που μας έφερε αυτό με την 8αρα μνήμη… Αλλά κάτσε να κάνει κάτι κακό και μετά να τη κραξουμε….
Εδώ εσείς κραζετε ότι και να κάνει έλεος δλδ!!!!
Δείχνει μερικά θετικά όπως το διπλό φλας που πολλοί είναι αυτοί που μας πριξαν ότι δε το βάζει… Εδώ ένας να πει κάτι καλό δε βγήκε…
Usb type c????? Πάλι τίποτα να πείτε..
Λες είναι άσχημο εγώ λέω το χρώμα το κάνει να δείχνει άσχημο και στη τελική που ξέρεις από κοντά μπορεί να δείχνει όμορφο….
Τα περιθώρια τα είπαμε κοφτε το γιατί πολύ τράβηξε…
Γελάει ο κόσμος που μας βλέπει με το κόλλημα μερικών εδώ μέσα!!!

Ιωάννης jb

One… Εγώ πάλι κλαίω με την κατάντια τους…
Χιχιχι…

Geo

Τα ηχεια ειναι η νεα δικαιολογια για τις bezelαρες? Επεσα εξω, νομιζα οτι θα ηταν το nfc. Εγω παντως θα επαιρνα την κινεζουμπα ZTE Axon 7 που με top/bottom stereo ηχεια εχει 72% stb ratio.

Ιωάννης jb

Μπράβο ρε geo συγχαρητήρια ρε μεγάλε.. Τι να σου πω ρε δε χαμπαριαζεις εσύ..
Πως αλλιώς μία μικρή εταιρία θα εντυπωσιάσει για να την προτιμήσει ο κόσμος η καθεμία προσπαθεί να πρωτοτυπήσει…
Εγώ θα προτιμούσα να δώσω ανετοτα ένα κατοσταρικο παραπάνω κ να πάρω το κατά 3 χιλιοστά ψηλότερο z5 premium… Τρελά bezels τι να πω, μιλάμε δε θα μπορώ να το κρατήσω 3 χιλιοστά είναι αυτά!!!!!
να είμαι και αδιαβροχος…
να παίζω και με 4k ανάλυση οθόνης…
να είμαι εγγύηση και όχι κάθε τρεις κ λίγο στο service…
Ότι θέλει παίρνει ο καθένας

Geo

1.Η sony ειναι η μικρη εταιρεια πια, μη μπερδευεσαι.
2.Συγκρινεις 2 συσκευες που εχουν διαφορα φασης σχεδον 1 χρονο και ξερεις οτι το Axon ειναι ανωτερο οπως ειναι φυσικο λογο cpu κλπ. κλπ.
3.Ακομα και να εβαζε λουκετο η Sony αυριο το πρωι ειμαι σιγουρος οτι το z5p θα αγοραζες και το 2020, πραγμα που δε το κανει το καλυτερο κινητο του κοσμου.
4.Δεν ξερουμε αν ειναι αξιοπιστο ενα κινητο αν δε “περπατησει”, βλεπε LG G4.
5.Το ρεζουμε ειναι οτι θα εχεις δωσει 100€ παραπανω για μια συσκευη περσινη επειδη ετσι γουσταρεις, οχι επειδη ειναι καλυτερη συσκευη. Πως πας ρε παιδι μου στα μπουζουκια και κανεις 1000€ ζημια στα λουλουδια επειδη ετσι σ’αρεσει? Ε αυτο ακριβως εννοω.

Κοινως Johnny μη με παρεξηγεις απλα δε βλεπω κανεναν ορθολογισμο εδω.

Dimitris

Ναι ρε παιδιά όλοι οι μέτοχοι της Sony σχολιάζουν και λένε τους άλλους ανιδεους όταν δεν τα παίρνει κανένας αυτά τα κινητά πλέον. Μπορεί να σας αρέσει και πάρτε τα άλλα όχι να κραζετε τους άλλους όμως ο καθένας αγοράζει αυτό που θέλει.

Nick

@Dimitris, έχεις απόλυτα δίκιο φίλε μου… Ισχύει και το ανάποδο όμως, δεν γίνεται να κραζετε τον καθένα που του αρέσει ένα προϊόν και το παίρνει. Το δε επιχείρημα (απλουστευμενο) “μα καλά Sony/HTC/LG/κλπ πήρες, αυτά δεν είναι καλά τηλέφωνα δες τις πωλήσεις τους σχεδόν κανένας δεν τα παίρνει ” είναι τουλάχιστον φαιδρο που λέει και ο Λεβεντης. Μην είστε μυγοχαύτες, ο καθένας να παίρνει αυτό που του αρέσει παιδιά και τον ικανοποιεί και ας αφήσουμε τα παιδιάστικα εδώ μέσα, όλοι χρήματα δίνουμε για την τρέλα μας. Ακούστε το γούστο σας τι να πω.

dimitris

@nick Ακριβώς έτσι είναι εμείς τσακωνόμαστε και αυτοί βγάζουν τρελά έσοδα..Δεν μπορεί να πει κανένας τι θα αγοράσεις η αν είναι ακριβό έχεις τα χρήματα πάρτο!!

John

Δεν υπάρχει περιπτωση να ξαναεμπιστευτω προϊόν sony.
Χάλια εγγυηση sony η οποία δε μας καλύπτει σχεδόν ποτέ και μας βάζουν
να πληρώσουμε κι από πάνω μόνο για έλεγχο της συσκευής μέσα στην εγγύηση.
Έτσι δεν υπάρχει καν ο λόγος της εγγύησης για να αγοράσεις κινητό από Ελλάδα.

John

Παιδιά δε ξερω τι λέτε αλλά το κινητό είναι πανέμορφο με στρογγυλεμενες γωνίες και πρωτότυπο χρώμα! Βλέπω ότι πολλοί έχουν γίνει ειδικοί! Και ειδικά στο design που είναι κάτι αντικειμενικό! Άμα έβλεπαν ας πούμε μια ferrari με περισσότερο τζαμι και λιγότερο μέταλλο θα τους άρεσε περισσότερο και θα ήταν γι αυτούς μια καινοτομία! Χαχαχαχαχα! Πραγματικά για γέλια! Στο φινάλε κινητό είναι δεν είναι κόσμημα! Είναι για συγκεκριμένες δουλειές και όχι για να το επιδεικνυουμε στον κάθε έναν! Και να σχολίαζαν γυναικουλες να το καταλάβω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.