Sony Xperia G3112 & G3121: Τα πρώτα του 2017;

Στην IFA 2016 τον Σεπτέμβριο, η Sony ανακοίνωσε επίσημα τη σειρά Xperia Z και πλέον φαίνεται να ετοιμάζεται για τις επόμενες ανακοινώσεις. Από τις ρωσικές αρχές πέρασαν για πιστοποίηση δυο δικά της smartphones. Έχουν κωδική ονομασία Sony Xperia G3121 και G3112.

Δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα φοράνε τα δυο smartphones, αλλά είναι πιθανό να μην πρόκειται για ναυαρχίδες. Μάλλον μιλάμε για μεσαίας κατηγορίας συσκευές, το Xperia E4 είχε αντίστοιχη κωδική ονομασία G2104. Ακούστηκε επίσης ότι τα νέα μοντέλα ίσως είναι κοντά στο Sony Xperia XA.

Η ανακοίνωσή τους ακούστηκε ότι θα γίνει αρχές της επόμενης χρονιάς. Όπως κάθε χρόνο έχουμε δυο μεγάλες εκθέσεις, την CES, MWC. Το πιο πιθανό είναι να έρθουν στην MWC 2017, που θα λάβει χώρα 27 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες το πιο πιθανό είναι ότι τα μη ανακοινωμένα μοντέλα θα κάνουν την εμφάνισή τους στα leaks με περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Xperia G3112 and G3121, Sony Xperia G3112 & G3121: Τα πρώτα του 2017;

Xperia G3112 and G3121, Sony Xperia G3112 & G3121: Τα πρώτα του 2017;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Είμαι πανευτυχής με το XA έπειτα απο 3 μήνες χρήσης και νομίζω θα παραμείνω στη Sony τα επόμενα χρονια (να μαστε καλά). Μοναδική παραφωνία είναι το πρόσφατο update που ενώ βελτιώνει αισθητά την απόδοση, καταστρέφει την ήδη αδύναμη διάρκεια της μπαταρίας… Ελπίζω στο επόμενο update να το διορθώσουν γιατι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Εκεί που τη νύχτα έτρωγε περίπου 5-8% σήμερα το πρωί το βρήκα απο το 80% που ήταν πριν κοιμηθώ στο 59%!!!! Και απο το 59% έφτασα στο 39% όταν γύρισα απο τη δουλειά σε μια μέρα που πραγματικά το χρησιμοποίησα μόνο για να στείλω 2 SMS (ειχα το δεύτερο της δουλειάς)! Κάποιο θέμα υπάρχει με το stand by γιατι όταν το δουλεύω η μπαταρία δεν πέφτει, αντίθετα πάει καλύτερα απο πριν το update. Έπαιξα Dead Trigger 2 πριν λίγο για κανένα δεκάλεπτο και έχασε μόνο 3% (πριν έτρωγε 15-20)! Όταν το αφήνω κλειδωμένο η μπαταρία κατεβαίνει… Ελπίζω η Sony να μη μας αφήσει έτσι.

Loukas

Κι εγώ έχω το XA και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το πακέτο που προσφέρει η Sony… σε σημείο που δεν το περίμενα. Επιβεβαιώνω επίσης πως η μπαταρία εξαντλείται γρηγορότερα σε stand by μετά το τελευταίο update.

Γεώργιος.

Παιδια για πηγαινετε στις ρυθμισεις μπαταρια πανω δεξια στις 3 τέλειες κ διαλεχτε την τριτη επιλογη που λεει:καταν.ενεργ.εφαρμ κ δεστε μηπως σας αναφερει καμια εφαρμογη.αυτο που εγραψε ο πρωτος φιλος ειναι εξαιρετικα ακραιο για οποιοδήποτε android ακομα κ φθηνο κινέζικο. Εγω εχω το z5c κ το βραδυ πεφτω 67 με 67 ξυπναω ας πουμε.μα sony να μην ειχα παλι κατι παίζει

forneverarrow

Έψαξα στις ρυθμίσεις για εφαρμογές που καταναλώνουν ενέργεια και δεν βγάζει καμία. Απο την τελευταία φόρτιση έχει κατανάλωση οθόνης 7%, υπηρεσίες κυψέλης 4% και τηλέφωνο σε αδράνεια 4%… Ωστόσο πάλι τα ίδια. Το άφησα χτες στο 81% και τώρα το βρήκα στο 64%… Μάλλον bug θα είναι. Θα δοκιμάσω να στείλω Mail στη Sony απόψε…

Κώστας Ζ.

@forneverarrow, σίγουρα bug θα είναι…. Και γω με το Z3C με οσο το αφήνω με τόσο το βρίσκω (σε Flight Mode βέβαια). Μέχρι να το λύσει η Sony δοκίμασε να το αφήσεις και συ σε λειτουργία πτήσης μήπως και βοηθήσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.