Sony Xperia LT30i με Android 5.0 εμφανίστηκε σε αποτελέσματα Bencmark

Στα αποτελέσματα της γνωστής εφαρμογής μετρήσεων NenaMark2 εμφανίστηκε ένα Sony Xperia smartphone με κωδική ονομασία LT30i να τρέχει Android 5.0 (Key Lime Pie). Το μοντέλο φέρεται να έχει οθόνη 720p HD και διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon MSM8260 1.6GHz με Adreno 220 GPU. Σημειώστε ότι το ότι το τωρινό μοντέλο Sony Xperia T έχει κωδική ονομασία LT30p, ίσως το LT30i του NenaMark2 να είναι κάποια παρεμφερή έκδοση του Xperia T με την επόμενη έκδοση Android 5.0.

, Sony Xperia LT30i με Android 5.0 εμφανίστηκε σε αποτελέσματα Bencmark

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nicholas

αυτό το πρόβλημα με τις απανωτές εκδόσεις andoid που δεν παίρνουν όλες οι συσκευές αναβάθμιση πρέπει κάπως να εκλείψει

Kostas K.

Το brand SEMC πλεον δεν υπαρχει αφου πλεον η Sony χρησιμοποιει το SOMC (Sony Mobile Communications)
Επισης Adreno 220 με Snapdragon S4 δεν πανε μαζι αφου οι διπυρινοι χρησιμοποιουν την adreno 225 και οι τετραπυρινοι την adreno 320 οποτε Κωστα μαλλον για fake μου κανει η ειδηση!

Panos7GR

Κι εμένα μούφα μου φαίνεται η είδηση, εκτός αν πρόκειται για ένα πειραματικό Nexus smartphone. Μόνο αν είναι Nexus smartphone δικαιολογείται να φοράει Android 5.0 γιατί σε τέτοιες φάσεις μόνο η Google έχει τον κώδικά του. Όταν παρουσιαστεί επίσημα μια έκδοση του Android, τότε η Google διαθέτει τον κώδικα του μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα (μερικών εβδομάδων, αν δεν κάνω λάθος) στην Κοινότητα. Οποτε αν δεν είναι Nexus και πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση του Xperia T, όπως εικάζει ο Βλαχάκης, τότε σίγουρα είναι fake η είδηση. Επίσης αν τελικά πρόκειται για Nexus smartphone γιατί η Google να θέλει να γυρίσει στον δυπήρυνο S4, ενώ στο Nexus 4 έχει τον τετραπύρηνο S4 Pro… Πισογυρίσματα;

+1 Kostas K.

Δημήτρης

Δεδομένου ότι η Sony έχει μπει στο AOSP δε το θεωρω απϊθανο η Google να συνεργάζεται μαζί της για να ανταλλάξουν τεχνογνωσία και να εκμεταλλευτεί την εμπειρία και την τεχνολογία που έχει αναπτύξει η Sony σε χίλιους 2 τομείς (ήχο/εικόνα/παιχνίδια/κλπ). Δε ξέρω αν θα είναι νέα συσκευή, αν θα είναι nexus ή αν θα είναι ένα υπερτούμπανο Xperia αλλά ότι υπάρχει συνεργασία το θεωρώ δεδομένο και θα ήταν κρίμα να μην υπήρχε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation Sony

Playstation: Αυτή θα είναι η διάρκεια μπαταρίας του Project Q

Η Sony, στο Playstation Showcase, παρουσίασε το Project Q, τη νέα της φορητή κονσόλα, και τώρα μαθαίνουμε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της.

Smartphones Android Smartphones iPhone

Αυτά είναι τα smartphones που εκπέμπουν την περισσότερη ακτινοβολία

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι από τα κινητά μας τηλέφωνα εκπέμπεται ακτινοβολία που μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία μας.

Games PlayStation Sony

Sony Playstation: Επίσημη η νέα φορητή κονσόλα

Η Sony, κατά τη διάρκεια του Playstation Showcase, επιβεβαίωσε επίσημα ότι εργάζεται σε ένα φορητό PlayStation με το όνομα Project Q.

Gear Sony

Sony ZV-1 II: Ανακοινώθηκε η κάμερα vlogging των 900 δολαρίων

Η Sony ανακοίνωσε το νεότερο μέλος της σειράς καμερών vlogging ZV, το ZV-1 II, το οποίο είναι το μοντέλο δεύτερης γενιάς του τριών ετών ZV-1.