Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το αδιάβροχο Sony Xperia M2 Aqua με οθόνη αφής 4.8 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 960×540 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 2300 mAh και Android 4.4.2 KitKat.

Το Xperia M2 Aqua έχει ραδιόφωνο FM, NFC, δεύτερη μπροστινή κάμερα VGA και ενσωματωμένη μνήμη 8GB (δέχεται κάρτες μνήμης micro SD). Θα το βρείτε στα καταστήματα Vodafone με τιμή 249 ευρώ.

Sony Xperia M2 Aqua πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Sony Xperia M2 Aqua ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης

Είναι αμαρτία όταν κάποιος μπορεί να πάρει Xiaomi Mi3 με Snap 800,2GB Ram,FHD οθόνη με 3000mAh με 20 ευρώ λιγότερα..

Kostas-Doha

σε ευχαριστουμε ΣΟΝΥ για την διασκεδαση που προσφερεις…..χαχαχα…..ειμαι πραγματικα περιεργος να μαθω ποσα κομματια θα πουλησει…..μετα την κοροιδια του SP Που ηταν under investigation για το 4.4 εχει πεσει διεθνες σημα να ”στριβουμε”………….μην μου πουν απο την σονυ οτι δεν το ξερουν….

Nikos

Μας δουλευουνε εκει στη Sony!!! Δεν εξηγειται διαφορετικα…

Bottox

280 euro στα “σκpουτζομαγαζα” το xperia Z αν θέλει κανεις κάτι φθηνό και αδιάβροχο
(όχι ότι καλύτερο αλλα…)

παναγιωτης

κριμα βρε σονυ,κριμα…..σε επισημες τιμες και οχι σκρουτζ μετα το μοτο g το χαος στην κατηγορια εως 250 μπορει και εως 300 ευρω

P@NOS

Xiaomi Mi3 και Oneplus One!!!

JohnWave

Πολύ ωραίο hands on για ένα πολύ μάπα κινητό. Στα 120 ευρώ ίσως να άξιζε να το συζητήσουμε.

Γιώργος

Μας δουλευουνε εκει στη Sony!!! Δεν εξηγειται διαφορετικα…

Όντως…

VasiliS4mini

Ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά πρέπει να είναι συλλεκτικά αυτά τα sony δεν βλέπω πολλούς να τα εχουν. Πάντως κρίμα, τεράστιες εταιρίες και τεχνολογικοί κολοσσοί και δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν αυτή την τρομερή εξέλιξη. Πραγματικά μπράβο σε Samsung apple και στις άλλες Κινέζοεταιρίες. Παλιά μου έλεγαν ότι στην Ιαπωνία είναι 100χρονια μπροστά.

marioattica

Τιποτα,για τα σκουπιδια…

Κώστας Ζ.

Βλέπω κάτι άθλια σχόλια τύπου η Sony δεν μπορει, δεν κανει δεν ρανει, και μπραβο στην Samsung και στην Apple που μπορουν και εκμεταλλεονται την τεχνολογικη εξελιξη….Σοβαρα; Επειδη έβγαλε εναν κακο ( ή τουλαχιστον ετσι πιστεουν οι περισσοτεροι) τηλεφωνο, αυτόματα ειναι και κακη εταιρεια; Φοβερα αιτιολογημενη αποψη, μπραβο σας ρε! αντε να πιασετε στα χερια σας το Ζ3 compact και το Ζ3 και κρίνετε την εταιρεια.

Υ.Γ. Τα Moto G κτλ που ανεφερετε, δεν νομιζω να ειναι ” aqua” παρεπιπτόντως.

VasiliS4mini

Κώστα sony z άσε τα άθλια σχόλια που δεν σου αρέσουν και κοιτά το επόμενο άρθρο που αναρτήθηκε για τις προβλέψεις των πωλήσεων. Εντάξει αν πήρες το z καλά έκανες, δικά σου είναι τα λεφτά. Αλλά η sony θα πάρει το δρόμο της Nokia στο θέμα των κινητών.

Ιωάννης jb

Πάρα πολυ ωραίο κινητάκι και σε κανα 2-3 μήνες κάτω και απο τα 2 κατοστάρικα για αυτούς που τους φαίνονται πολλά τα 249, υπενθιμίζω το m2 που είχε κυκλοφορήσει στα 279 τώρα στο skroutz το βρίσκεις 150, ενώ κάτι moto g παραμένουν σταθερά στην αρχική τους τιμή και δε πέφτουν, για mi3 ούτε λόγως όπως λέει φίλος στο πρώτο σχόλιο διότι απλά δεν εισάγεται επίσημα στην χώρα μας και δεν θα έχει εγγύηση.
Δε βρίσκω αρνητικά άλλωστε η τιμή του είναι χαμηλή, για τα γούστα μου θα ήθελα κινητάκι με λίγο καλύτερη μπροστινή κάμερα (οπότε το συγκεκριμένο το βγάζω off), βάση φόρτισης σε στυλ xperia z και γενικότερα καλύτερο ήχο αν και δε το έχω ακούσει, νομίζω πάντως πως θα υστερεί σε σε σχέση με τα στάνταρ μου, όλα τα υπόλοιπα κομπλέ. z2 για μενα

Chris original

Κωστας Ζ. +1 από μένα. Πάντα συμφωνώ με την αντικειμενικότητα και την αιτιολόγηση όποια και αν είναι η άποψη του άλλου. Πετάει ο άλλος τη λέξη “σκουπίδι” και αυτό ήταν ξεμπέρδεψε.

VasiliS4mini μάλλον το επίθετό του είναι και όχι το μοντέλο του κινητού του. Τωρα για τις πωλήσεις και το αν θα πάρει το δρόμο της Nokia ελπίζω να μην γίνει αλλά δεν έχεις και άδικο

Nikos

@ Κώστας Ζ. Το εχω πιασει και το Ζ3 compact και το Z3 σε καταστημα…το εχω βαλει και διπλα σε Lg G3 και Galaxy S5….θα ηθελα να σου πω τις εντυπωσεις μου αλλα μαλλον θα σε στενοχωρησω παρα πολυ…οι οθονες των αλλων δυο ειναι κλασης ανωτερες απο αυτη του Z3 τοσο σε χρωματα,οσο και σε αναλυση και σε φωτεινοτητα…Και μην μου απαντησεις οτι το ενα εχει amoled…γιατι θα σε ρωτησω γιατι δεν βγαζει και η Sony….και μη μου πεις οτι δεν θελει….γιατι θα σου πω απλα οτι δεν μπορει….οπως δεν μπορει να φτιαξει γενικα καλυτερες οθονες…να μειωσει λιγο τα bezels οπως εχουν κανει οι αλλες δυο…να μειωσει τα ελαττωματα των υπερθερμανσεων της και γενικα τα ελαττωματικα κινητα της….

Ιωάννης jb

Nikos μπράβο ρε μεγάλε που τα έπιασες και σε κατάστημα να προσέχεις μόνο στις συγκρίσεις που κάνεις μη τραβήξεις πολύ κανα καλώδιο και κοπεί και σε νομίσουν και για κλέφτη…
ρε αγόρι μου ο κόσμος μιλάει και εκφέρει άποψη οταν τα έχει δουλέψει σε παρακαλώ δλδ.. τι άλλο θα ακουσουμε απο σένα ήθελα να ήξερα

Nikos

Παιδιά το πήρα με επιδότηση από την Vodafone το κινητό γιατί δεν σκόπευα να χαλάσω πολλά λεφτά και αφού μου το έδιναν πάφθηνο το πήρα. Μια χαρά κινητό είναι για απλή χρήση. Δεν χρειάζεται ούτως η άλλως να κάνεις και κάτι το τρομερό. Από φωτογραφίες είναι μια χαρά. Η μπαταρία κρατάει σχεδόν δύο μέρες με απλή χρήση. Για κάποιον θέλει κάτι απλό είναι μια χαρά.

Nikos

@Ιωάννης jb δηλαδη το με το να το δουλεψεις στο καταστημα δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα;;; Η διαφορα στις οθονες κατ’αρχην φαινεται με τη μια…εκτος κι αν εχεις προβλημα με τα ματια σου ή καποιο αλλο θεμα και πρεπει να τα παρεις ολα σπιτι σου για να τα δεις…Δεν το ξερανε οι εταιριες να τα δανειζουνε σε σενα προσωπικα να τα παιρνεις και σπιτι σου για να αποφασισεις ποιο θα αγορασεις τελικα….Πως νομιζεις οτι αγοραζει ο κοσμος κινητα;;; Βλεπει κανενα review…βλεπει τα τεχνικα χαρακτηριστικα και καθεται και τα δουλευει και τα συγκρινει στα καταστηματα….τωρα αν εσενα πρεπει να σου τα δανειζουν για να τα δουλευεις κανενα μηνα μεχρι να αποφασισεις δικο σου προβλημα …..

Ιωάννης jb

αγόρι μου έχεις πρόβλημα εσυ δεν εξηγείται άλλιώς
Το θέμα οθόνη για το οποίο μιλάς είναι κάτι που αν δε το δουλέψεις δεν εκφερεις γνώμη!!!!
Η αρχική εντύπωση για κάποια οθόνη μπορεί να είναι θετικότατη αλλά αν με το καιρό την δουλέψεις μπορεί να διαπιστώσεις ελλατώματα καταλαβαίνεις τώρα???
Εχω δουλέψει 2 μοντέλα τις samsung απο το 13 κ μετά + το s3 mini που έχω δε θα πω ποιά αλλα ειδικά αυτό που ήταν φθηνότερο η οθόνη του το βράδυ σε κούραζε σε υπερβολικό βαθμό με το ακριβότερο μοντέλο ήταν καλύτερα!!
Ομως δεν είναι μόνο αυτά αλλά δε θα κάτσω κιόλας να σου γράψω ολόκληρο κατεβατό αντε παράτα μας με την ασχετοσύνη σου

Nikos

Εγω σου συγκρινω ναυαρχιδα με ναυαρχιδα και σου μιλησα για το οπτικο αποτελεσμα που παιρνεις σαν πρωτη εντυπωση και οχι σε βαθος χρονου…δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι το S5 ειναι καλυτερο απο το Z3…σε βαθος χρονου το οποιοδηποτε μοντελο μπορει να σου δημιουργησει προβληματα ή να μην σου αρεσει γενικα…ομως εγω εννοω σαν πρωτη εντυπωση βλεποντας τα και δουλευοντας τα και ξεροντας οτι θα δωσεις τα ιδια χρηματα για να τα αποκτησεις…

Ιωάννης jb

Κοίτα επειδή το κουράσαμε το θέμα θα σου πω ένα τελευταίο προσωπικα θεωρώ καλύτερη την οθόνη του z3 αν και δεν την έχω δει αλλά επειδή έχω δει του s5 (όχι με το δικό σου τρόπο) θα μου επιτρέψεις να την χαρακτηρίσω υπερβολικά φωτεινή, ψευτικη, χρώματα λες και τα έβαψες με κακόγουστη μπογιά και κουραστική!!!! Επίσης θέλω να σου υπενθιμήσω ότι λες τα καλύτερα για μια οθόνη που με βάση μετρήσεις είναι απο τις πιο φωτεινές που έχουν βγει ποτέ!!! Ενώ του z3 ειναι απλά μια πολύ φωτεινή οθόνη με τη καμία όμως δε τι βάζεις στο top. Αρα είναι πιο φωτεινή αυτήν του S5 Μεγάλη φωτεινότητα συνεπάγεται καλύτερο αποτέλεσμα σε συνθήκες καλού φωτισμού αλλά χείρότερο αποτέλεσμα σε συνθήκες κακού φωτισμού. Λοιπόν θέλω να πω ότι καλά είναι να βλέπεις τέλεια κάτω απο το φως του ήλιου, ΑΛΛΑ όταν είναι νύχτα και απο την υπερβολικά φωτεινή οθόνη αναγκάζεσαι να χαμηλώνεις στο τέρμα την φωτεινότητα η απεικόνιση των χρωμάτων θα είναι χάλια.. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί θεωρώ καλύτερη την οθόνη του z3 και ας είναι λιγότερο φωτεινή απο αυτήν του s5! γι αυτό σου λεω δεν αξίζουν οι amoled μονο εντυπωσιασμός είναι τίποτα παραπάνω Ακόμα και η οθόνη του z2 μου αρέσει… Συνέχεια »

Nikos

@Ιωάννης jb αυτα ειναι γουστα…παντως εγω οσους εχω ρωτησει οσον αφορα για τις ναυαρχιδες βαζουν πρωτο το S5, μετα το G3 και μετα το Z3. Οι περισσοτεροι την οθονη του και γενικα της οθονες της Sony τις θεωρουν ξεπλυμενες και θα συμφωνησω..τωρα οσον αφορα το θεμα της φωτεινοτητας το καλυτερο ειναι απλα να την μειωνεις και να την προσαρμοζεις οπου εσυ θελεις…τα χρωματα μια χαρα θα φαινονται…αλλα απο εκει και περα ειναι καθαρα θεμα γουστου και θεμα του τι βολευει τον καθενα… Σε γενικες γραμμες παντως θεωρω οτι πιο πολυ τοπο θα πιασουν τα λεφτα μου σε ενα s5 ή σε ενα g3 παρα στο z3..

παναγιωτη

@κωστα Ζ.μπορει να μην ειναι aqua αλλα ειναι hd και stereo speakers και σχεδον pure android και με σιγουρες αναβαθμησεις.γιαυτο αξιζει και με το παραπανω.

Κώστας Ζ.

@Nikos, πετα σε παρακαλω πολυ το S5 σου με την Amoled την οθονη σου στο θαλασσινο νερο για μιση ωριτσα και πετα και ενα Ζ3 εκει διπλα, αφου τα βγαλεις, ελα να μου πεις τι παιχτηκε με την super amoled του S5…πιστευεις αληθεια οτι η Sony ΘΕΛΕΙ και μειώσει τα bezels και να βαλει amoled και δεν μπορει;
@παναγιωτη, ξεκινησες λέγοντας “μπορει να μην ειναι aqua” , κρατα το εκει, μην λεςτα αλλα που ειπες, με καλυψες, για ακομη μια φορα η Sony τους χτυπησε εκειπου δεν φροντισαν να εχουν περπεριποιηθεί τα τηλεφωνα τους.

renato

αναμεσα σε sony xperia m4 η samsung galaxy grand neo

Σωτηρης

Να αγορασω το Sony xperia E4 ή το Sony xperia M2 (οχι aqua) Ποιο να προτιμησω ?

Nikos

ποιο ειναι προτιμοτερο το Sony Xperia M2 aqua ή το Sony Xperia T3?(σκεφτομαι το Τ3 αλλα δεν ειμαι σιγουρος…)?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.