Sony Xperia M5: Γύρω στα 400 δολάρια η τιμή του

Το Sony Xperia M5 ανακοινώθηκε επίσημα την περασμένη εβδομάδα μαζί με το Sony Xperia C5 Ultra. Είναι ένα «super mid-ranger» με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή 2.0GHz που ανήκει στην σειρά Helio X10 της MediaTek, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, επεκτάσιμη και μπαταρία 2600mAh.

Κατά την επίσημη ανακοίνωση η Sony δεν είχε αναφερθεί στις τιμές τους, αλλά μάθαμε ότι το Sony Xperia C5 Ultra θα κοστίζει 425 δολάρια στο Hong Kong, ενώ σήμερα μαθαίνουμε ότι η τιμή του Sony Xperia M5 θα είναι περίπου 408 δολάρια στην Ταϊβάν. Η τιμή του C5 Ultra στην ίδια αγορά είναι λίγο πιο οικονομική στα 375 δολάρια περίπου. Όσο για την διεθνή αγορά το M5 περιμένουμε να είναι γύρω στα 400 δολάρια, και το C5 Ultra λίγο πιο οικονομικό.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι η κάμερα, η οποία είναι 21.5 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.2 και μέγιστη ευαισθησία στο φως έως και ISO 3200. Η κάμερα έχει υβριδική αυτόματη εστίαση (hybrid autofocus) που λέγεται ότι λειτουργεί στα 250 χιλιοστά του δευτερολέπτου, κάτι που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά γρήγορο ενώ έχει και 4K video recording. Η μπροστά κάμερα είναι στα 13 Megapixel με autofocus και επιτρέπει την εγγραφή 1080p videos εν κινήσει.

Τέλος, το Sony Xperia M5 είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη με την θύρα USB να μην χρειάζεται κάποιο προστατευτικό καπάκι.

Sony Xperia M5: Γύρω στα 400 δολάρια η τιμή του, Sony Xperia M5: Γύρω στα 400 δολάρια η τιμή του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
hadji

Mid-ranger στα 500 ευρω που θα κανει- αμα ερθει Ελλαδα- δεν το λες πατνως..!!

vladimiros

@ hadji μεχρι να ερθει Ελλαδα θα πεσει καπου στα 400 και μεχι να διαλεξεις το χρωμα που θες θα εχει παει 350,γιαυτο τα 500 που λες ειναι πολλα.για mid -ranger σησκευει εχει πολυ καλα specs παντος..στα 350 θα αξιζει σιγουρα αυτο το κινητο,εχει και καλη καμερα με καινουριο αισθητηρα.

darko

400 δολαρια ειναι 360 ευρω με την σημερινη αξια.Που ειδες τα 500 ευρω?Ο καθενας οτι θελει λεει μου φενετε

Ιωάννης jb

Απο τη στιγμή που οι κινέζοι βγάζουν κινητά με ανάλογα specs και τα βάζουν στα 300 δολάρια, η sony για να έχει ελπίδες θα πρέπει να τα βάλει χαμηλή αρχική τιμη και στη πορεία βλέπει…
349 γι’ αυτό και 369 για το μεγαλύτερο c5, μου φαίνονται εξαιρετική τιμολόγηση και νομίζω θα παν καλά…. να δούμε…

Γιάννης

Για πες μας ενα κινεζικο στα ιδια λεφτα με τα ιδια χαρακτηριστικα. Την καμερα που σου εχει η σονυ, την μπαταρια, την ανθεκτικοτητα στο νερο, με full hd (440 ppi) , 3 ραμ,συν αλλα καλουδια συνδεσιμοτητας και λοιπα που εχει ? (και αναφερομαι σε βασικα χαρακτηριστικα , μην αναφερθουμε και σε πιο ψαγμενα)

Γιάννης

@Ιωάννης jb

Ekimolaos

@Γιάννης
Motorola Moto x Style.
SoC: SD 808.
RAM: 3GB.
ROM: 16GB/32GB/64GB (Expandable).
Camera: 21MP, f/2.0.
Display: 5.7″ QHD, TFT LCD, 74.9% Screen to Body ratio.
Stereo Speakers.
Battery: 3000 mAh, turbo charging.
Moto Maker.
Αρχική Τιμή: 399.99$ (δηλαδή ίδια).
Enough said.

Ekimolaos

Sorry για το double post, αλλά ξέχασα το σημαντικότερο
Software: Stock android

darko

@Ekimolaos Ξεχασες οτι το Gka Μοτο δεν ειναι αδιαβροχο.
1-0

Γιάννης

@darko κλαιω
@ekimolaos
πρωτον, ερχεσαι στα λογια μου.Γιατι μιλαμε για ιδια τιμη. Ο φιλος μας ανεφεραι για κινεζικες συσκευες με 300 δολαριο. 100 δολαρια κατω.
2ον εγω την μοτορολα δεν την θεωρω “κινεζικη ” συσκευη με την γνωστη εννοια.
3ον το αρθρο στο techblog νιωθω λες και ανεβηκε για να μου την πει…
https://techblog.gr/mobile/zuk-z-5-5-display-3gb-ram-battery-4100mah-5778/
χαχαχα
zuk z1

Ekimolaos

@darko Απλά έγραψα τα χαρακτηριστικά του moto x style με την ίδια τιμή. Αν το πας συγκριτικά, Xperia M5 vs Moto x Style, τότε σίγουρα μόνο 1-0 δεν είναι. 1-10 ίσως, με το 1 να είναι υπέρ της Sony (αδιαβροχοποίηση). Μόνο αυτό το υπέρ έχει. Όλα τα άλλα είναι υπέρ του moto. Δεν ξέρω που είδες το 0 εσύ, πραγματικά. @Γιάννης Δεν με κατάλαβες μάλλον φίλε Γιάννη, γιατί σίγουρα δεν έρχομαι στα λόγια σου. Πέρα απ’την αδιαβροχοποίηση που ανέφερε ο darko, όλα τα υπόλοιπα είναι υπέρ του moto x. Αυτό που θέλω να πω είναι πως έχουμε 2 συσκευές με την ίδια ακριβώς τιμή, αλλά η μία να είναι μακράν ανώτερη της άλλης (στα χαρτιά πάντα, ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει για να ξέρουμε και στην πράξη. Αλλά πάνω κάτω μπορούμε να προβλέψουμε…), η οποία είναι το moto x. Το moto x είναι πιο vfm απ’το m5, γιατί πολύ απλά προσφέρει πολύ περισσότερα με τα ίδια λεφτά. Τώρα αν μου πεις πως επειδή δεν είναι ανθεκτικό για μισή ώρα κάτω από γλυκό νερό, πως κάνω λάθος, τότε τι να πω… Σηκώνω τα χέρια ψηλά, απλά! Να προσθέσω επίσης πως το moto x είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, όσο και να… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Γιάννης.. επειδή η sony εχει αδιαβροχοποίηση δε σημαίνει ότι δε βρίσκεις κινέζικα σε τιμές πολύ χαμηλότερες με σχεδόν ίδια specs!!!! Το ανάλογα που είπα στην ουσία εννοούσα με σχεδόν ίδια specs, αλλά σε χαμηλότερες τιμές
Γουστάρω πολύ την sony απλά νομίζω ότι θα πρέπει να ρίξει τις τιμές!
Ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε το ενδοχόμενο να ψαχτείτε λίγο παραπάνω!???
Ε????
https://techblog.gr/mobile/vivo-xshot-officially-with-5-2-full-hd-display-snapdragon-801-and-13mp-camera-9876/
gionee_elife_s7….. honor 7……

Γιάννης

@ekimolaos
δεκτα ολα. απλα γελασα με το αστειο του darko δεν συμφωνησα για οτ 1-0 ουτε εκρινα ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο. Αλλα και παλι κατα την γνωμη μου ειναι παρομοια τα κινητα. Και παλι ειναι αντικειμενικο αυτο. γτ για παραδειγμα καποιος θεωρει υπερ τhn QHD οθονη, ο αλλος οχι. Κατα την προσωπικη μου γνωμη και συμφωνα με τα χαρτια για μενα τα κινητα ειναι παομοια. απλα μπορει καποιο να υπερτερει αλλου και να υστερει αλλου.

Γιάννης

@Ιωάννης jb
μην παρερμηνευεις τα λογια μου. Μίλησα εγω αποκλειστικα για την αδιαβροχοπιηση? Αλλα αφου το θετεις ετσι , ναι, προτιμω να δωσω 50 δολαρια παραπανω και οταν μου ριξει ο αλλος τον καφε πανω στο κινητο να μη παθει τπτ , παρα να εχω QHD και με το που πεφτουν νερα στο τραπεζι να πηγαινει η καρδια μου στην κουλουρη. Αλλα ουδεποτε δεν ειπα αποκλειστηκα για την αδιαβοχοποιηση. Επειδη μπορω καλυτερα απο σενα να παιζω με τις λεξεις. Αλλη η διαφορα των 100 δολαριων και αλλη των 50. Ή μηπως ειναι η πρωτη φορα που βλεπεις μια εταιρια με ενα γνωστο ονομα να μην πουλαει το ονομα της.Και αμα δεις αναφερω και μονος μου το zuk z1 το οποιο στα χαρια φαινεται ισαξιο το m5 και αρκετα φθηνοτερο. Αλλα μεχρι τωρα ουδεποτε δεν εχω δει “κινεζικο ” κινητο που να ειναι φθηνο αλλα και να μην μπορεις να βρεις ισαξιο του με τα ιδια λεφτα απο τις “γνωστες ” εταιριες. και δεν αναφερομαι μονο στην σονυ.

Ιωάννης jb

Γιάννης.. κοίτα να δεις πρώτος ήρθες σε αντιπαράθεση μαζί μου, εγώ το μόνο που είπα είναι ότι κυκλοφορούν με ανάλογα (δλδ περίπου ίδια specs) στα 300 δολάρια πολλά κινέζικα..
Εσυ είσαι ο δύσπιστος και το ίδιο το post λίγο αργοτερα σε διαψευσε, αν ψαξεις θα καταλάβεις πόσο δίκιο έχω σε αυτό που είπα…
Τώρα για τη ποιότητα τις sony εδω θα πω ότι είναι γνωστή, απλά εκτός απο τα xperia z, όλα τα υπόλοιπα είναι μετριότητες και θα πρέπει να κάνει λίγο καλύτερη προσπάθεια, συμφωνώ μαζί σου στο ότι θα δώσεις λιγα παραπάνω και θα είναι αδιαβροχο…
Αλλά μόνο τώρα έχει σχετικά καλά κινητά σε αυτή τη κατηγορία που να είναι αδιαβροχα, το προηγούμενο διάστημα μπορεί να έιχε μερικά ακόμη αλλά είτε ήταν πολύ ακριβά για αυτά που προσφέραν (xperia m2, xperia acro s), είτε ήταν σχετικά φθηνά αλλά μπορούσαν να σε τρελάνουν απο τα πολλά κολλήματα τους (xperia go)..
Ας επλίσουμε με το m5 να μπει για τα καλά πάλι στο παιχνίδι τις μεσαίας κατηγορίας γιατί αγαπάμε sony και με το extra τις αδιαβροχοποίησης έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!!

Ekimolaos

@Γιάννης
Ok, απλά έτσι όπως το έγραψες φάνηκε σαν να συμφωνείς μαζί του. Συμφωνούμε λοιπόν, απλά εγώ λέω πως το moto είναι πιο vfm. Όχι ότι είναι καλύτερο γενικά, αλλά καλύτερο κατά την δική μου γνώμη και τις δικές μου ανάγκες.

Λεωνιδας

θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε ποτε θα ερθει το Xperia M5 στην ελλαδα εαν ερθει τελικα.

Eskimo

Πήρα τηλέφωνο στη Sony την προηγούμενη βδομάδα και μου είπαν ότι Ελλάδα θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο…

dimi kan

Παιδιααα ποση ειναι η αρχική του τιμή; και ποτε κυκλοφορεί στην Ελλάδα;

Johny

Παιδια μηπως υπαρχει καποιος που το εχει αγορασει να μας πει την εμπειρια του;

Marco

Μέχρι τώρα το χω βρει στο bestprice.gr στα 360€ και κάπου 400 το dual.
Ούτε skroutz, ούτε στα γνωστά μαγαζιά..
Το χει πάρει κανείς;; Αξίζει τα λεφτά του;; Γιατί σαν προδιαγραφές θεωρώ ότι αξίζει..

Ιωάννης jb

Αν πάει κανείς τουρκία ας μου φέρει κανα 2 m5,
Ασχημο πράγμα να βλέπεις να πουλάνε την συγκεκριμένη συσκευή σε χώρες όπως Τουρκία, Ισραηλ, Αιγυπτο και οχι στη χώρα μας..
Τραγική η sony!!
Εκει στη Sony hellas ήθελα να ήξερα τι κάνουν!!

Κωνσταντίνος

Γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει στην Ελλάδα το συγκεκριμένο κινητό???Και σχετικά με αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω ότι πωλείται κανονικά στην Τουρκία, σε περίπτωση που αγοραστεί από εκεί, τι γίνεται με την εγγύηση???
Ευχαριστώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.