Sony Xperia: Νέο flagship με punch hole και μικρά bezels

Sony Xperia, Sony Xperia: Νέο flagship με punch hole και μικρά bezels

Το τμήμα smartphones της Sony δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Ωστόσο, η εταιρεία δεν επαναπαύεται και διαρκώς κυκλοφορεί νέα μοντέλα κινητών. Αυτή τη φορά, διέρρευσε μία πατέντα που φημολογείται ότι αποκαλύπτει τον σχεδιασμός ενός επερχόμενου Sony Xperia flagship smartphone.

Σχεδιασμός

Η πατέντα δημοσιεύθηκε στη WIPO στις 19 Δεκεμβρίου του 2019 και αφορά κυρίως το περιβάλλον χρήστη ενός μελλοντικού smartphone. Ωστόσο, οι εικόνες αποκαλύπτουν αρκετά για τον σχεδιασμό του Sony Xperia που θα έχει αυτό το UI.

Σύμφωνα με τις εικόνες που συνοδεύουν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το νέο Sony Xperia θα έχει εντυπωσιακά μικρά πλευρικά bezels. Το chin θα είναι σχετικά μεγάλο, αλλά στην κορυφή της οθόνης θα υπάρχει ένα ιδιαίτερα μικρό bezel το οποίο δεν επιτρέπει την προσθήκη selfie κάμερας στο forehead.

Sony Xperia, Sony Xperia: Νέο flagship με punch hole και μικρά bezels

Θεωρούμε απίθανο η Sony να χρησιμοποιήσει pop-up selfie κάμερα, διότι η εταιρεία έχει επενδύσει πολλά στο IP rating των smartphones της. Από την κυκλοφορία του Sony Xperia Z, που ήταν το πρώτο της αδιάβροχο smartphone, η κατασκευάστρια φροντίζει πάντα να κυκλοφορεί flagships με IP rating. Οπότε, η λογική υπαγορεύει ότι το επερχόμενο smartphone θα έχει punch hole.

Συγκρίνοντας τα renders που έφτιαξε το LetsGoDigital με παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας, διαπιστώνουμε ότι το σώμα του smartphone και η αναλογία της οθόνης είναι παρόμοια με αυτά του Sony Xperia 1, που ήταν το κορυφαίο flagship της εταιρείας, για το 2019.

Ημερομηνία παρουσίασης

Τέλος, στην πατέντα εμφανίζεται η ημερομηνία τις 25ης Φεβρουαρίου, που είναι η ημέρα που η εταιρεία παρουσίασε το προηγούμενο flagship της. Οπότε, περιμένουμε την κατασκευάστρια να αποκαλύψει το νέο Xperia στη MWC 2020.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
XperiakiasT

Βγαλε το punch hole μωρη SONARA και ειναι κουκλα!

djfapples

Βάλε μικρότερα bezel κ από το XPERIA 5 μου κ έχει καλώς όχι τρύπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.