Sony Xperia smartphones, Κάνε τα πάντα για να ανακοινωθούν νωρίτερα

Η Sony Mobile δημιούργησε ένα application στο Facebook που μέσα από αυτό καλεί τους λάτρεις των κινητών της να “βοηθήσουν” ώστε να παρουσιαστεί νωρίτερα το επόμενο ή τα επόμενα μοντέλα Sony Xperia! Ναι, καλά διαβάσατε, μπορείτε πατώντας τη σχετική επιλογή μια φορά την ημέρα να φέρετε πιο κοντά την ημέρα των ανακοινώσεων!

Ήδη η Facebook εφαρμογή αναφέρει ότι με τη συμμετοχή όλων σας, η ημέρα των ανακοινώσεων έχει έρθει νωρίτερα 3 ολόκληρες ημέρες! Πατήστε και εσείς το κουμπί “Fast Forward” για να έρθουν νωρίτερα κοντά μας τα νέα καλούδια! Ποια θα είναι αυτά; Περιμένουμε τα σχόλια και τις εκτιμήσεις σας…

, Sony Xperia smartphones, Κάνε τα πάντα για να ανακοινωθούν νωρίτερα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΘΑΝΑΣΗΣ

Αντε γρηγορα ολοι η φιλοι του techblog να μπουμε στη σελιδα, για να ερθουν πιο γρηγορα τα νεα μοντελα!!! 🙂

JIM

Πατήστε Fast Forward για να έρθει η έκδοση 4.0 ics στα μοντέλα του 2011 πού την περιμένουν από τον Μάρτιο όπως είχε πει αρχικά η Sony και έχει ήδη καθυστερήσει 3 μήνες και….Πατήστε Fast Forward για να λυθεί το πρόβλημα των capacitive πλήκτρων και της οθόνης στο νέο xperia mini που όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία του περιβάλλοντος νεκρώνει το κινητό…Πατήστε Fast Forward για να λειτουργεί σωστά το Service της Sony κι όχι να παίρνεις το κινητό σου μετά από ένα μήνα και….Πατήστε Fast Forward για να έρχονται εγκαίρως οι ενημερώσεις του λογισμικού κι όχι 4 μήνες αφότου ανακοινωθούν από τη Sony…

moisis xperia

και μονο που γραφει SONY τα παραπονα ειναι ΑΠΛΑ παραπονα!!!!….ειναι απλα γελιο αυτο που γινετε εσας….καθε μερα βλεπω παραπονα για SONY οτι βγαζει 15 μοντελα το μηνα ….ασχετα οτι υπαρχουν 150 galaxy….η SONY αυτο η SONY εκεινο ….haters gonna hate η απλα βολευεσαι με κατι αλλο :)…..πατηστε Fast Forward για τα ατελειωτα παραπονα τον ελληνων!!!!

JIM

Όπως λες στους γνωστούς σου ότι είσαι ευχαριστημένος με κάποιο κινητό έτσι λες κι ότι είσαι δυσαρεστημένος.Κι όταν δίνεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για ένα xperia περιμένεις να μην έχει και τα προαναφερθέντα προβλήματα.Όποια εταιρία θέλει να επιβιώσει, καλά θα κάνει να ακούει τα παράπονα των πελατών της.Και το γεγονός ότι κάνουν τόσοι πολλοί παράπονα για τη συγκεκριμένη εταιρία κάτι σημαίνει.

moisis xperia

Δεν πιστευω να ειναι και τοσο ακριβο το xperia mini!!!!
Στην κατοχη μου εχω Xperia X10i Xperia X10 mini Xperia X8 Xperia S κανενα δεν εχει βγαλει προβλημα ουτε καν το Xperia X10i που αυτην την στιγμη εχει πανω του 4.0.4!!!….εχω και 2 w585….κανενα και ποτε δεν μου εβγαλε προβλημα….και η SONY τουλαχιστων παραδεχεται τα προβληματα της οπως με το Xperia S και το κανει αντικατασταση χωρις εξοδα….οχι σαν καποιες καποιες εταιριες!!!

JIM

Φίλε moisis είχα παλιά το Xperia X8 το οποίο μού βγήκε άψογο!!Όπως καταλαβαίνεις σκέφτηκα να ξαναγοράσω xperia γι’αυτό το λόγο.Αλλά παίρνοντας το καινούργιο μίνι και διαβάζοντας ότι το ίδιο πρόβλημα με εμένα αντιμετωπίζουν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο αναθεώρησα την άποψή μου.Προς θεού δε λέω ότι όλα τα μοντέλα Xperia είναι ελατωμματικά.Όσον αφορά το πόσο και αν είναι ακριβό το μίνι, εξαρτάται με ποιό κινητό το συγκρίνεις.Κι όσο και να κάνει κάποιο κινητό, η εταιρία έχει υποχρεώσεις στους πελάτες της.

moisis xperia

@JIM λογικο δεν το βρίσκεις αναμεσα σε τοσες συσκευες να υπαρχουν και ελαττωματικες? εδω η Apple βγαζει 1 τον χρονο και το iPhone 4 ηταν μεσα στα προβληματα μια το σημα η μπαταρια σε αλλα μοντελα το wifi ….αλλα δεν ξερω για καποιον λογο κανεις δεν βγαινει να τα πει αυτα…και ενα συγνωμη στον Κωστα για την off topic συζήτηση 🙂

bill1989

@JIM οσο αναφορα το χρονοδιαγραμμα αναβαθμισεις αργησε τελικα 13μερες αν θυμαμαι καλα… κ εγινε οπως ειχαν πει.. πρωτα arc s ,neo-v,ray και ιουνιο τα υπολοιπα.. για τα υπολοιπα θα κανω και εγω Fast Forward…

Lefteris

moisis προφανως εχεις custom rom πανω στο κινητο σου… Τωρα απο εκει και περα νομιζω οτι ο Jim εχει δικιο και να προσθεσω σε ολα αυτα το Kernel στο κινητο ειναι απο την Froyo εκδοση ουτε καν του Gb και στην εκδοση του ICS! Επισης βαζουν στα περισσοτερα κινητα τους μπροστινη καμερα και δεν μπορεις να κανεις βιντεοκληση παρα μονο μεσω Skype και αλλων τετοιων προγραμματων! Προσθεσε και τα προβληματα που ανεφερε ο Jim και θα καταλαβεις! Αν και δεν με ενοχλησε τοσο η καθυστερηση αλλα και αυτη εχει τραγικα bugs, οπως το bug με το led! Πιστευω οτι πρεπει να προσλαβουν καποιον leader απο αλλη εταιρεια, μονο ετσι θα δουμε φως! Αυτη την ειδηση περιμενω να δω στο techblog, αν και προσφατα αλλαξανε leader λογω εξαγωρας αλλα και παλι η Sony δεν εχει τοση τεχνογνωσια στο θεμα και ειδικα στο λογισμικο τουλαχιστον αυτο δειχνει, οποτε πιστευω οτι πρεπει να γινει μεταγραφη απο αλλη εταιρεια κινητων!
Το τραγικο της υποθεσης για μενα ειναι οτι αν δε βγαλει καποια αλλη εταιρεια κινητο της προκοπης με QWERTY πληκτρολογιο με βλεπω να αγοραζω το καινουργιο μινι προ! 😛

bill1989

@Lefteris το x10 εχει αναβαθμιστει σε 2,3,3 !!! και στο θεμα μπροστινης καμερας δεν ειναι η μοναδικη εταιρια που το κανει αυτο!!το android απο μονο του δεν το υποστηριζει …οποτε θα πρεπει η καθε εταιρια να μπει σε διαδικαδια να σχεδιασει..μονο η samsung το χει κανει αν δεν κανω λαθος!!

JIM

bill στην αρχή για το μίνι είχαν πει αναβάθμιση μάρτιο-απρίλιο…μετά απρίλιο-μάιο…μετά μάιο-ιούνιο…και τώρα ιούνιο-ιούλιο..κάνω λάθος?ας μάς το επιβεβαιώσει και ο Κώστας.

bill1989

οχι οχι..το αρθρο εγραφε ρητα ,την σειρα που σου ειπα.. φιλικα παντα 🙂

Lefteris

bill εγω ξερω και την htc τουλαχιστον αυτο μου εχουν πει… δεν ειμαι σιγουρος και εγω αν εχει κι αλλη εταιρεια αλλα νομιζω πως υπαρχει. Το ξερω οτι εχει αναβαθμιστει στη 2.3.3 ο moisis γραφει οτι εχει στο X10 την 4.0.4 για αυτο ειπα για custom rom.

alex

JIM πραγματικα με εσωσες και αναρωτιομουν γιατι τα πληκτρα απο το xperia mini μου πατιουνται απο μονα τους

Ιωάννης

Ρε παιδια,τι συζητηση ανοιξατε,κανε Fast Forward να δουμε τα καινουργια xperia ποιο γρηγορα!
ελπιζω να ειναι το ευρωπαικο GX!
και οκ,καταρχας δεν ειδα και καμια εταιρια να δινει σε 3 μοντελα ακριβως την ιδια στιγμη αναβαθμιση πριν την σονι(μονο το s2 για καμια βδομαδα ποιο γρηγορα) και οσοι παραπονιεστε,καταρχας μην περιμενετε το sl να φανει στην σελιδα,ουτε το κινητο να βγαλει οτι εχει ενημερωση!συνδεστε το και δειτε τι παιζει,γιατι εμενα δεν εγραφε τιποτα,το συνδεσα και μου εβγαλε το pc companion αναβαθμιση..!
@JIM το 1ο που λες με το τελευταιο ειναι ιδια…επισης η υποστηξη δεν ξερουμε αν ειναι ιδια και στο εξωτερικο..μιλαμε παντα για την ελληνικη ετσι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.