Sony Xperia S, Πρώτη ελληνική τιμή στα 599 ευρώ

Κακά τα ψέμα, τα καταστήματα λιανικής καθορίζουν τις τιμές των κινητών και των tablets. Και ενώ κάποιες φορές συζητώντας με στελέχη εταιρειών κινητής τηλεφωνίας καταλαβαίνω ότι γκρινιάζουν για χαμηλές τιμές που έβγαλαν τα καταστήματα, στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον θα χαίρονται, μιας και το Πλαίσιο έβγαλε πρώτη τιμή για το Sony Xperia S τα 599 ευρώ.

Και λέω θα χαίρονται διότι τις προηγούμενες εβδομάδες διαβάζαμε ότι σε ευρωπαϊκά ηλεκτρονικά καταστήματα η τιμή του Sony Xperia S διαμορφωνόταν στα 500-550 ευρώ.

, Sony Xperia S, Πρώτη ελληνική τιμή στα 599 ευρώ

Sony Xperia S
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread (αναβαθμίσιμο σε ICS)
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8260 Dual-core 1.5GHz
Μνήμη RAM: 1GB
HSPA/ 3G
Οθόνη: 4.3 ίντσες, Reality Display with Mobile BRAVIA Engine, 1280×720 pixels, 342 ppi (pixels per inch), 16 εκ, χρώματα
Κάμερα: 12 Megapixel, Sony Exmor R, LED flash 16x digital zoom, auto-focus, image stabilizer
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel, HD video 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, NFC, micro HDMI, Radio FM
xLoud, Surround sound, Clear audio, Clear bass
Μπαταρία: 1750 mAh
Διαστάσεις: 128x64x10.6 χλστ.
Βάρος: 144 γρ.
Χρώματα: Μαύρο, Λευκό

Kudos to themis_x

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

75 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Πάντα στην Ελλάδα είναι πιο ακριβά….

Nikos

ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

Christos

Το θέλω τόσο πολύ ρε γαμώτο αλλά είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ! ='(

Γιώργος

Σιγά ούτε 600 ευρώ δεν κάνει :Pp

Haduuken!

Greek κακεμπόριο.

Denos

Κανένα Hands-on πότε περίπου??;

Vagelis

Όντως είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του και λίγο ποιο πάνω από όσο την περιμέναμε, αλλά μπορώ να πω ότι με τέτοια χαρακτηριστικά και σχεδίαση, αξίζει τα λεφτά του. Προσωπική μου εκτίμηση ότι το τηλέφωνο σε κάνα δίμηνο θα τιμολογείτε γύρο στα 150 με 160 ευρώ φθηνότερα..

alextrela

Θα φανε τρελο ακυρο, ακου 599 παλι καλα που υπαρχουν amazon και ebay που θα το βρω στα 450 μεσα στο Μαρτιο στανταρ και θα το τσιμπισω.

Solon

Καλά τρελοί είναι; Εδώ το Expansys που δεν είναι και από τα ποιο φτηνά μαγαζιά το έχει 495 ευρώ! Με ΦΠΑ, και κανονική εγγύηση. Ποιος θα πάει να το αγοράσει 105 ευρώ παραπάνω; Ο κόσμος έχει ξυπνήσει πλέον και δεν πληρώνει βιτρίνες.

takis

τι αλλο θα ακουσουμε με 600 ο αλλος λεει αξιζει τα λεφτα του τι κριση και πρασινα αλογα βαλτο και 1000 παλι αξιζει θα λεμε!

meteres

Παιδια σε λιγο ο μισθος θα ειναι κατω απο 599 ευρω.Κανετε λιγο κρατη που θα δωσουμε 600 ευρω για πραγματα που μπορουμε να κανουμε και με πολυ λιγοτερα χρηματα.

mokmo

Υπερπροσφορά, παρακαλούνται τα πρόβατα μετά τις νέες αρνητικές μισθολογικές αυξήσεις τους να κάνουν προπαραγγελίες.
Ελλαδάρα.

manos unstable

τοτε με την ιδια λογικη ας το τιμολογισουν στην αγγλια 1500 ευρω οσο ειναι ο βασικος

Πάνος

600 ευρώ για dual-core? Θέμα ημερών είναι τα quad…. ΞΎΠΝΑ SONY!!!

artemios

Εχω σταματισει να περνω απο το πλαισιο εδω χρονια

kostas gavalas

ποσο να βαλη το πρωτο 4αρι της HTC σε 2 μηνακια αραγε 700-800 ποσα????

panageor

Ο κόσμος πλέον δεν δίνει τα λεφτά του στο πρώτο μαγαζί που θα δει. Κάνει έρευνα αγοράς. Έτσι παίρνει από όπου έχει φθηνότερα. Πλέον οι “ελληνικές” εταιρίες είναι οι πιο ακριβές. Ο κόσμος αγοράζει από το εξωτερικό. Άρα τα λεφτά του Έλληνα δεν μένουν στην Ελλάδα , αλλά πάνε στο εξωτερικό. Όλα αυτά , με άλλα πολλά ( αυτό είναι ίσως από τα πιο μικρά παραδείγματα ) αναγκάζονται οι καταστηματάρχες να κλείνουν και να γίνεται αυτό που βλέπουμε σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό για ένα κράτος να μπορεί να κρατάει όσο πιο πολύ μπορεί τα έσοδα των πολιτών του εγχώρια. Η Ελλάδα μας απέτυχε παταγωδώς.

Δημητρης K.

φυσιολογικη τιμη για τα χαρακτηριστηκα του…αν ψαξεις βεβαια θα το βρεις κανα 100αρικο φτηνοτερα σιγουρα.

azriel84

Έτσι, 600 ευρώ τώρα για αναβάθμιση σε ICS τον Απρίλιο…Thanks but no thanks!

petsas

σε 3 μηνες αν κανετε υπομονη θα το βρητε στο σκρουτζ περιπου 150€ φθηνοτερα

petsas

εγραψα το βρειτε με η ντροπη απο βιασυνη

iceman(the original)

αυτα τα καταστηματα ειναι εκτος τοπου και χρονου δυστυχως…. ΚΑΙ σε αλλη χωρα, θα ελεγα…..

Alex

Μια χαρά τιμές έχει το πλαίσιο,νέο μοντέλο είναι,τι περιμένατε? Αν περιμένεις λίγο η υπομονή σου θα σε δικαιώσει με μια χαμηλότερη τιμή.

xperias

δηλαδη το iphone 4s αξιζει τα λεφτα του????? πατε καλα ρε???

lamvel

Παιδια πρεπει να καταλαβουν και οι εταιριες που απευθυνονται.Πανε τα ”καλα” τα χρονια για τον Ελληνα.Φερνουν τηλεφωνα που κοστιζουν μια περιουσια.Σιγουρα θα βρουν “θυματα”.Εγω εχω αλλαξει πολλα κινητα δηλ.τι καλiτερο κανει απο το lg optimus black που εχω τωρα ουτε το ενα ουτε το αλλο “φτιαχνει” καφε!Ελατε τωρα….. μας δουλευουν κανονικα.

ioannis

495 στο expansys και αντε γεια….το καλοκαιρακι θα ειναι στα 430-450 ευρω…και το s2 και ολα τα high end τοσο ειτανε στην αρχη…ετσι μην λετε οτι δεν αξιζει…παρτε το κορυφαιο design των htc και samsung και quad core για angry birds και αφηστε μας να παρουμε εμεις αυτο ,το καλοκαιρι με 450…τα τετραπυρηνα αlληθεια ποσο θα εχουνε? το note ειχε 700,και εκει κοβω οτι θα ειναι και τα τετραπυρηνα..

fytos

αμα ειναι να δωσεις τοσα χρηματα παιρνεις iphone,σταθερη αξια..

ZJ-HELLAS

Οι παλιες καλες οικονομικα εποχες,περασαν ανεπιστρεπτι.Αν καποιος ενδιαφερεται,σε λιγο καιρο θα το βρει στο skroutz 150€ φθηνοτερα.

Theocharis

Το iphone, και γενικα ολες τις εκδοσεις iphone, οι περισσοτερες εταιρειες το δινουν δωρεαν ή με υπερπροσφορες σε καθε ανανεωση ή καινουρια συνδεση! Καμμια αλλη εταιρεια δεν το κανει αυτο!

ioannig

Καλή τιμή ! Για το 2007 όμως.
Κρίμα…

Antonis

ΤΙ?!?! Ηθελα να το αγορασω αλλα…

lazaros

ΚΑλα τωρα.Εγω θα ψωνισω παλι ή απο expansys.com.gr ή απο clove.co.uk ή απο handtech.co.uk 100 ευρω φτηνοτερα.Πλαισιο δυσκολο να με δεις ξανα.

Ζαφείρης

Ε πατε καλα μερικοι?Τι 2007 και quad core λετε?Μιλάμε για κινητό με HD οθόνη,1 Giga RAM, 1,5 Ghz επεξεργαστη!!Δε το λες και 2007 ε??? Και quad core δεν χρειαζεται ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.Μη γινεστε θυματα του μαρκετινγκ.Εδω υπαρχουν βιντεο που τρεχει ICS το t-mobile G1!!
Ετσι κι αλλιως ΔΕΝ προκειται να αξιοποιησετε ποτε τους 4 πυρηνες (ουτε καν τους 2)..

xperias

@Ζαφείρης +100000…πες τα χρυσοστομε

Nik0s

καποια στελεχη εταιρειων γκρινιαζουν?οχι να κανουνε fix τιμες ολοι…ρε τους απατεωνες..να τα ριξεις ΕΣΥ ρε γιατι πρεπει να τα εχουν ολοι 599!?ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

ΣΠΥΡΟΣ

Αδελφε Nik0s Στην ελλάδα βρίσκεσαι.Όλα μια ζωή θα τα χρυσόΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.αλλά δεν φτανε αυτοί φταιει ο κόσμος που κάνει σαν τρελός να πάρει μα συσκευή.ΠΌσο τώρα τα sonyericsson που μετά απο 2 μηνες στην κυκλοφορία τους ρίχνουν της τιμές κατακόρυφα….π.χ. Arc , mini , mini pro κ.λ.π. Στους γιατρούς να τα φάνε

petsas

ανυπομονα αγορια δεν κρατιεστε να το αποκτησετε ε; τι εχει κανει σε αρκετους ο υπερκαταναλωτισμος και 1000€ να εκανε παλι καποιοι θα το επαιρναν απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας ευτυχως δεν ανηκω σε αυτους ωραιο κινητο αν και λιγο μεγαλο σαν τουβλο ειναι

ΣΠΥΡΟΣ

Παρένθεση.Για να δείτε τι κλέφτες είναι σε πόλα μαγαζιά με τα κινητά όλα είναι στα 459….299….199…..149…. Αγαπημένο νούμερο το 9.

Haduuken!

Πήρα ένα πισι στη μάνα μου Sony με διπύρηνο 1.6 GHz, 4 γιγα ραμ οθο. 15.6 σκληρόδισκους, ντι-βιντί και λοιπά Vaio €499 . Τι πάει να πει το Xperia αξίζει τα λεφτά του; €3500 έπρεπε να δώσω με τέτοια λογική.

Stereos

Καλά θα φάνε το τρελό άκυρο θα είμαι εκεί να γελάω πάνω από τα πτώματά τους όταν τα μαγαζάκια τους θα κλείνουν

isi

@Handuuken
Ούτε το laptop που πήρες αξίζει τα λεφτά του εκτός αν έχει SSD οπότε πάω πάσο και ας μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Φιλικά πάντα.
Όσο για το τηλέφωνο όποιος το θέλει θα το βρει φθηνότερα…

thanos

Δεν θα διαφωνήσω ότι έρχεται ακριβά αλλά αν το συγκρίνεις με όσα κινητά αυτή την στιγμή έχουν 599€ σίγουρα υπερτερεί κι από οθόνη κι από κάμερα κι από αποθηκευτικό χώρο. Προσωπικά θα το αγοράσω από εξωτερικό. Όσον αφορά εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα κινητό το οποίο θα το κρατήσω τουλάχιστον για δύο χρόνια. Πιστεύω πως τα χαρακτηριστικά του θα με βγάλουν άνετα δύο χρόνια.

GiannisWST

Απο οτι βλέπω πολλοί θα το αγοράσετε τελικά αλλά κανένας απο ελλάδα. Μακάρι να διαβάζει κανένας απο την ελληνικη αντιπροσωπεία εδω μέσα για να δει πως εχει το πράγμα. Τα λεφτά που θέλουν να κερδίσουν μέχρι να πέσει η τιμή των νέων συσκευών θα τα είχαν ήδη βγάλει αν τα έβαζαν σε πιο λογικές τιμές οπως γίνεται με την υπόλοιπη ευρώπη.

Tony Cool

Οταν θα παει απατο να δουμε μετα κατα ποσο θα χαιρονται οι υπευθυνοι…

asa

το εχουμε δεσει εδω στην Ελλαδα…οτι καλο βγαινει 600 καρφωτο…ελεος δηλαδη…600 παιρνουμε το μηνα με τοσο κοπο και θα παω να τα δωσω για ενα κινητο…?αυτη η υπερτιμολογηση στην Ελλαδα δε θα σταματησει ποτε…

Γιωργος

ΛΟΙΠΟΝ! Εν ετη 2012 πρεπει να ειμαστε παρα πολυ προσεκτικοι για το που σκορπαμε τα λεφτα μας για δυο σημαντικους λογους.. Πρωτα και κλασσικα εχουμε κριση, οποτε τετοιες τιμες δεν πρεπει να τις επαινουμε. Κατα δευτερον, το ηλεκτρονικο εμποριο εχει διαδοθει πλεον, και οι ασφαλεις τροποι διεξαγωγης του ειναι γνωστοι. Απο μαγαζι σε “μαγαζι” η τιμη διαφερει παρα πολυ, καθως ακομη περισσοτερο απο ψωρα σε χωρα, δηλαδη απο το ελληνικο εμποριο στο ξενο. Οποιος νιωθει σημερα οτι δεν ειναι ευκολες τετοιες συναλλαγες να κανει update στις καταναλωτικες του συνηθειες, γιατι θα ερθει καποτε στη δυσαρεστη θεση να συνειδητοποιησει οτι εχει χασει πολλα χρηματα στις 4-5 μεγαλες εγχωριες αλυσιδες… Με λιγα λογια υπαρχουν ασφαλεις διανομεις ηλεκτρονικων προιοντων οι οποιοι προσφερουν πολυ καλυτερες τιμες. Απο εδω και κατω θα αναφερω τον πονο μου οποτε μη διαβαζεται αμα βαριεστε… Πριν ενα μηνα ήθελα να αγωρασω το Galaxy S2. Τη συγκεκριμενη περιοδο ειχε 519 στο Πλαισιο, Μultirama and Public, και το σκεφτομουν αρκετα λογω επιδοτησης που δικαιουμουν. Την επομενη εβδομαδα και τα τρία καταστηματα ανεβασαν ταυτοχρονα την τιμη στα 600. Περα απο το γεγονος οτι δεν νομιζω να ειναι σωστη μια συντονισμενη αλλαγη τιμης μου εκανε εντυπωση πως κατι που η τιμη του μπορει… Συνέχεια »

Tony Cool

Φιλε Γιωργο πρωτον καλοριζικο το sgs2,ειναι εκπληκτικο εργαλειο και θα το χαρεις πολυ,και δευτερον και κυριοτερο αυτο το ‘απο ψωρα σε χωρα’ με πεθανε!!! ;D

dpeponis

600 ευρώ για κινητό…και όταν το επίδομα ανεργίας είναι στα 360€. Μετά θα τρώτε το κινητό ε;

150 ευρώ για κινητό και πολλά είναι. Και GPS, και WiFi και κάμερα 5Mpixel. Τι άλλο θες δηλαδή;;;;;;;

zin

μαγκες μην τρελενεστε,το κινητο θα πεσει πριν καν κικλοφορησει κ ο λογος ειναι οτι οποι κινητο εχει την τιμη του κοντα στη τιμη του iphone απλα δεν πουλαει τελος..

Ιωαννης

zin …το s2 πως πουλησε?

Tony Cool

Ρε παιδια ημαρτον με τα κλαψο-trolls που οπου δουν αρθρο για high end συσκευη αρχιζουν τα ‘εδω δε θα εχουμε να φαμε και θα δωσουμε 600 για τηλεφωνο’ ‘αυτο κοστιζει οσο δυο επιδοματα ανεργειας’ κλπ κλπ.Σιγουρα ολοι εχουμε προβληματα,αλλοι μικροτερα αλλοι μεγαλυτερα,αλλα επειδη εσυ εισαι ανεργος πρεπει δηλαδη η καθε εταιρια να σου δωσει το κινητο τζαμπα και μαζι δωροεπιταγη για το super market;Σε blog τεχνολογιας εχετε μπει αν δε το εχετε καταλαβει,τι περιμενατε να δειτε;Και στο κατω κατω αν τα βλεπετε ολα τοσο μαυρα και μιζερα κλειστε το pc,πουληστε το και βγειτε εξω να βρειτε καμμια δουλεια.

dpeponis

Ok Tony Cool, αλλά μη λέμε τα 600€ και λογική τιμή….

iceman(the original)

τα κινητα αυτα κατα 90% κατασκευαζονται σε κινα και κορεα οπου το κοστος κατασκευης τους ειναι γελοιο σε σχεση με την τιμη που τα πουλανε εδω, λογω πολυ χαμηλου εργατικου κοστους σχεδον δηλαδη με μισθους πεινας. κατι αναλογο παει να γινει και στην ελλαδα. ειναι τουλαχιστον προκλητικο λοιπον να κοστολογουνται τοσο ακριβα απο την στιγμη που ξερουμε ποσο εχουν αρχικα, και -συγνωμη για την εκφραση- ειναι κοροιδα αυτοι που δινουν τοσα λεφτα και συντηρουν αυτη την κατασταση….

Tony Cool

Οχι βεβαια,και το εγραψα και πιο πανω πως πιστευω πως σε αυτη την τιμη δεν εχει τυχη.Ομως αλλο το ενα και αλλο το αλλο.

Βασίλης Ταγαράκης

Πάρα πολύ ακριβό. Όποιος σκέφτεται να το αγοράσει να περιμένει να πέσει η τιμή του και μετά το τσιμπάει.

Rostropol

Πιστεύω πως η πρώτη ενδεικτική τιμή του ΠΛΑΙΣΙΟΥ δεν θα διαμορφωσει τις πρώτες τιμολογήσεις στα άλλα μαγαζιά.
Εμένα με ενοχλεί το μέγεθος-μήκος/βάρος αλλά και το υψηλό SAR του(1,31 στο κεφάλι-1,07 στο σώμα),η τιμή γύρω στα 400-450 θα καταλήξει σε 2 μήνες μέσα νομίζω.

Narruto_Sucks

Πάρτε το απο expansys ρε παιδιά, 495 έχει εκεί, εγώ απο εκεί θα το πάρω

Ιωαννης

πολλα ειναι και τα 500…εγω θα το παρω αν το παρω καλοκαιρακι μερια…που θα ξερεις τι εχει κανει ο ανταγωνισμος,θα ξερεις μειονεκτηματα ,πλεονεκτηματα…και θα εχει πεσει και η τιμη του..

zin

Ιωαννης το galaxy πουλησε μονο απο skroutz,εγω απο εκει το πηρα 427 πριν τα χριστουγεννα,τωρα εχει 470..

Haduuken!

@Γιάννης στο #44, μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα, δεν κοστίζουν τόσο ακριβά τα κινητά στον κατασκευαστή και έχουν τρελλά μάρτζιν. Φέρει πειν το iPhone4s 16 Gb έχει κόστος υλικού ~€145 και το 64 Gb στα €61.50 παραπάνω . Αυτό το αποδίδει στον πελάτη +€230 ,τα συμπεράσματα δικά σου φίλε μου.

@ isi
Διάβασε καλύτερα τι έγραψα. Το ξέρω ότι το Vaio δεν έχει value for money, για γυναίκα είναι οπότε ; στολιδάκι, οπότε πληροτέο και ούτω καθεξής . Πες μου εσύ γιατί ένα ταμπλετ είναι φτηνότερο απο ένα κινητό όταν έχει +οθόνη +μνήμη +μπαταρία και το ράδιο GSM κανει
25 δολλαρια.

Γενικά το θέμα δεν είναι τι πήρα εγώ ή ποσα χρεώνει η κάθε Σαμσουνγκ και Σονυ, άλλο άρθρο αυτό . Εδώ μιλάμε για την καρφωτή 600άρα όπως είπε ο φίλος παραπάνω, στα τυφλά με το καλημέρα σε νέο κινητό καλό “hot” ότι και να ‘ναι , θες LG Prada ? Σκασ’τα , θες Sensation Dr. Dre? σκαστα , θες GS2 ? Μια απ τα ιδια, έξω στα πουλάνε λογικά.
Ψώρα σε χώρα έγραψες φίλε 🙂

ιωαννης

συνολικα εκανε πωλησεις 10m++….σε ολο τον κοσμο…και εσυ ειπες οτι μια τιμη στα 599 θα παει απατο οταν με λιγα παραπανω περνεις iphone…αρκετοι απο τους 10m++ το αγορασαν ομως σε αυτην την τιμη…η την λιγο πιο χαμηλη…δεν ειναι σιγουρο οτι δεν θ πουλησει σε αυτην…ειναι τα καλυτερα specs συγκεκτρωμενα σε μια συσκευη,,;)

ΣΠΥΡΟΣ

Παιδιά έλεος με την SonyEricsson.Δεν πάνε καλά με της τιμές τους.Πούλαγαν το arc όταν προτοήρθε στα 500€ και το πήρα από την movistar ισπανικό στα 350€.μιλάω πάντα για καινούριο.Πούλαγαν ελλάδα το xperia play να θυμάμαι καλά στα 499€ και παραεισαγωγηστα 299€ από γερμανία…….έλεος με τον κάθε Π@π@ρ@ που νομίζει ότι τα €€ τα βρίσκουμε στον δρόμο

Basil

Δεν μπορώ να τους καταλάβω όλους αυτούς που την είδαν ξαφνικά επαναστάτες και συγκρίνουν τις τιμές των κινητών με τα επιδόματα ανεργίας και τους μισθούς! Εγώ ξέρω ότι μπορείς να ζήσεις και χωρίς να έχεις smartphone με 3G, διπύρηνο επεξεργαστή,κάμερα 12 MPixel (λες και είσαι κανένας επαγγελματίας φωτογράφος του National Geographic και σου χαθεί η φωτό της πεταλούδας που πετάει στο δάσος). Και σε τελική ανάλυση άμα παίρνεις επίδομα ανεργίας θα έπρεπε να σε νοιάζει το πότε θα βρεις δουλειά και το τι θα φας το μεσημέρι και όχι πόσο τιμολόγησε το Πλαίσιο το Xperia S! Αλλιώς κατέβα σύνταγμα και στο μνημόνιο 3 ζήτα άμα πέσει κατά 22% πάλι ο κατώτατος μισθός να πέσει και η τιμή των smartphones για να πηγαίνεις με το gps του κινητού στον ΟΑΕΔ! Οι άνθρωποι δεν ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν θα βάλουμε το κινητό στα 600 για να το πάρει αυτός που παίρνει μισθό 450! Το βγάλανε για να το πάρει αυτό που μένει στη Γλυφάδα (no offense στα ΝΠ) και ο μπαμπάκας του βγάζει τα κέρατά του. Πείτε τον θύμα,πείτε τον βλάκα αλλά αφού υπάρχουν κάποιοι που τα δίνουν καλά κάνουν και το τιμολογούν εκεί. Και όταν δούνε οτι δεν πουλάει άλλο… Συνέχεια »

Vagelis

Basil δεν νομίζω ότι τα παιδιά πάνε να το παίξουν επαναστάτες, απλά διαμαρτύρονται και δικαίως κατά την προσωπική μου άποψη για τις τις αυξημένες τιμές σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Κατά τ’ άλλα συμφωνώ μαζί σου.

Η τιμή με βάση τα χαρακτηριστικά του, και τα μοντέλα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά μου φαίνετε λογική, καθώς είναι καινούργιο μοντέλο.

Λογικό είναι ότι η τιμολογιακή πολιτική των εταιριών δεν εξαρτάτε (και δεν γίνετε) από την οικονομική κατάσταση της κάθε χώρας.

Πάντως ας μην βιαζόμαστε καθώς η τιμή από το πλαίσιο αφορά προπαραγγελία και ίσως όταν έρθει επίσημα, στα άλλα καταστήματα να είναι χαμηλότερη.

dpeponis

Κοίτα Basil, δεν θέλουμε να το παίξουμε επαναστάτες. Αλλά δυστυχώς αυτά τα κινητά δεν απευθύνονται μόνο στα ΝΠ ή στα ΒΠ που καλώς έχουν χρήματα για να τα αγοράσουν, αλλά στο κάθε fanboy και γενικότερα techfreak που δεν έχει δουλειά και βάζει ένα κάρο δόσεις για να το αποκτήσει. Τυχαία έχει γεμίσει η Αθήνα iPhone 4 που το φθηνότερο κάνει 700€; Αυτό είναι το άσχημο και σε τέτοιες περιπτώσεις αναφέρομαι. Γιατί αυτή την εποχή τα 600€ είναι πολλά για τον μέσο έλληνα, όχι γιαυτόν που προφανώς τα έχει. Και δεν είπε κανείς να κοστίζει 200€, αλλά μη λέμε όλοι “φθηνό, α θα το τσιμπήσω” έτσι χαλαρά

Ιωάννης

basil σωστα αυτα που λες…!

παιδια το xperia s σας πειραξε που ειναι και τουμπανο? το iphone 4 για πειτε μου λογους για την τιμολογηση του στα 700 ευρω και τις τεραστιες πωλησεις που κανει…..ο διπυρηνος επεξεργαστης στα 800mhz? η κατωτερη αναλυση? η καμερα? …και του iphone η τιμη δεν πεφτει κιολας ενα μετα απο 2-3 μηνες το xperia s θα ειναι 60-70 ευρω κατω απο την τιμη που εχει ερθει σκρουτζ…δλδ 430-450 το υπολιζω το καλοκαιρι..

παναγιωτης

Κωστα βαλε βιντεο και το unboxing που θα κανεις ……..

billias

Γεια σας παιδιά, είμαι σε σκέψη για αγορά σμαρτφονε, σε τρομερό δίλημμα i-phone 4s ή xperia s ??? έχουν σχεδόν την ίδια τιμή 600 ευρώ , άλλη λένε ι-phone 4s μακράν το καλύτερο κινητό όποιος γνωρίζει ας πει την γνώμη του ποιο αξίζει από αυτά τα δυο σμαρτφονε?. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ChR

Καλά αυτό το κινητό πάει για βραβείο σχεδιάσης… πολύ πρωτότυπο αυτο το διαφανές υλικό στο κάτω μέρος…
Αν ήταν λιγάκι curve style αλα Arc θα ήταν….<3

trik302

και θα σας θυμησω ενα ερωτημα που το ειχαμε και παλια
αυτο το s
iphone 4s,galaxy s,sony ericsson xperia arc s,htc wildfire s
sony xperia s
ξερει κααποιος τι σημαινει ?????

panos-

trik302, ειναι μια ονομασια (πχ πως λεμε arc) που ειναι πολυ συχνο. Το βαζουν οι εταιριες συνηθως αν ειναι ενα αναβαθμισμενο μοντελο. (το galaxy s) ειναι αντικαταστατης ενος παλιοτερου μοντελου!

Θανάσης

505 ευρω σήμερα στο skroutz

jim

 Ειναι καλο κινητο ρε παιδια αλλα να μην μπορεις να αλλαξεις μπαταρια και καρτα μνημης ειναι ξεφτιλα!

pl

479.99 με ΦΠΑ τωρα στο EXPANSYS

trik302

οσο παει και κατεβαινει
θα φτασει τα 430 και τοτε θα δειτε ποσο θα πουλησει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.