Sony Xperia S, Παραδέχεται προβλήματα στην οθόνη και υπόσχεται αντικατάσταση

Με επιστολή που εστάλει στο αγγλικό CNET η Sony παραδέχεται ότι σε κάποιες λίγες περιπτώσεις όταν ζεσταθεί το μοντέλο Xperia S εμφανίζει μια κίτρινη σκιά σε κάποια σημεία στην οθόνη του και αναναλαμβάνει την ευθύνη να αντικαταστήσει το προϊόν χωρίς έξοδα. Παρόμοιο πρόβλημα υπήρξε και με την πρώτη φουρνιά των Galaxy S II.

Το Sony Xperia S (TechblogTV) έχει οθόνη 4.3 ίντσες ανάλυσης HD 1280×720 pixels και δημιουργεί πλήγμα στη Sony το πρόβλημα αυτό. Η παραδοχή του προβλήματος απαλύνει την κατάσταση;

“Sony Mobile Communications has identified that the display on a limited number of Xperia S smart phones may show a slight yellow tint if exposed to temperatures above 40 degrees Celsius.”

, Sony Xperia S, Παραδέχεται προβλήματα στην οθόνη και υπόσχεται αντικατάσταση

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim P

Μιά ζωή τα ίδια, οι early adopters να την πατάνε.
Έτσι ρε πολυεθνικές, γ@μήστ3 αυτούς που πραγματικά είναι techfreaks & techlovers.

spyros

δεν μπορω να καταλαβω πως κοστολογουν τετοια κινητα στα 600 ευρω,ελεος δηλαδη.

Moisis

το ιδιο ειχει γινει και με το iphone 4 σιγα γινονται αυτα…δεν το εκανε επιτηδες η SONY ….συμβαινουν στις οθονες αυτα εξαλου ειναι σε λιγα μοντελα και γινετε αντικατασταση δωρεαν!!!!SONY

Andy51

@Jim P

Η πρώτη θέση του τρένου είναι πάντα ακριβότερη. Επίσης μιάς και βρίσκεται στο μπροστινό μέρος είναι και περισσότερο εκτεθειμένη σε ατυχήματα.
Τώρα το να επιχαίρεις επειδή κάποιοι εν γνώσει τους πλήρωσαν παραπάνω και πήραν τα ρίσκα τους αλλά ατύχησαν, μόνο η συλλογική παράκρουση της εποχής μπορεί να δικαιολογήσει…..

zin

αυτο με το 4 πρωτη φορα το ακουω,αν και δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.

Dimitris

385 pounds κανει το Xperia S στο Amazon.co.uk , καλη τιμη

Jim P

137 Ευρώ πιο φτηνά…
καλά και αυτό το 23% ΦΠΑ στα καταναλωτικά προιόντα είναι δολοφονία…

πασχαλης

καλα κ αυτοι εχουν 21% vat οποτε..

gtmen

για αυτο παντα εγο δεν αγοραζω κατι τελιος καινουργιο και περιμενω λιγο μεχρι να γινουν καπιες βελτιοσεις σε software kai hardware

md03582

@zin ριξε μια ματιά εδώ, το ανέβασε ένας άλλος φίλος στο άρθρο για το htc one x. Παντού συμβαίνουν αυτά

https://winfuture.de/news,56372.html

https://www.handy-fans.de/index.php?beitrag=wieder-mal-displayprobleme–viele-ipad-2-mit-gelben-flecken

ιωαννης

και με το s2 εγινε, και με το one x και το iphone 4 ειχε προβληματα γενικα…
για αυτο οπως λεει και ο gtmen περιμενεις λιγο να δεις αν βγηκε καλο,να πεσει και η τιμη και μετα το περνεις..;)

Ante_Geia

Ιωαννης … Ποτε εγινε με το S2 γιατι εγω το ειχα απο την αρχη και δεν Ειχε καθουλο … Μαλων με το S2 ηταν το μονο που δεν ειχε προβλημα με την Οθοναρα του … Super Amoled For Ever … Αντε Γεια !!!

md03582
dimikef

Παιδια αγορασα σημερα το XPERIA S και στη συσκευασια ειχε και το καλωδιο hdmi μεσα.το κινητο ειναι τουμπανο.Εχω και το iphone 4s αλλα δεν υπαρχει θεμα συγκρισης στην οθονη.ολα τα αλλα απλα επονται

Jim P

@dimi, απο που το πήρες;

dimikef

κωτσοβολο, στο καταστημα στο MALL

Jim P

περίεργο, υποτίθεται οι συσκευασίες δεν θα είχαν microHDMI…
με ‘γειές σου πάντως!

dimikef

Σ ευχαριστω

Επεξεργαστής

Παιδιά , ας είμαστε ψύχραιμοι, εδώ ολάκερο Αι-Phone και όταν βγήκε δεν είχε σήμα αμα δεν έβαζες το χέρι σου σωστά και για μια κιτρινίλα κάνουμε έτσι; 🙂

Jim P

Σαφώς και μία κιτρινίλα δεν μπορεί να υπερκεράσει το Antenna Grip of Death του iPhone 4, το γαμώτο της υπόθεσης είναι ΓΙΑΤΙ να υπάρχουν τέτοια bugs σε μία συσκευή τάξης “μισθού” και πάνω.

ανώνυμος

Βασικά πρέπει να είναι παρα πολύ λίγα τα κομμάτια που το εμφάνισαν και δεν ξέρω και κατα πόσο έχουν θέμα και τα κομμάτια στην Ελλάδα.Όντως δεν πρέπει να είμαστε καταστροφολόγοι. εδω εμένα είχαν κάνει ανάκλησει στο αμάξι μου γιατί είχε θέμα η κόρνα του! Lol!

loveman

πολύ καλή κίνηση από τη sony να αντικαθιστά τις συσκευές των καταναλωτών. κάποιες άλλες μεγάλες εταιρίες δεν το κάνουν αυτό

sotos

πότε έρχεται το χperia p και πότε θα δούμε hands on?

akakias

To antenna gate κάποιας άλλης εταιρίας ήταν πολύ πιο σοβαρό και ουτε συζήτηση για αντικατάσταση. Πολύ σωστή η Sony και γρήγορη στην αντιμετώπιση.

IRO FARKONA

Μόλις πήρα το κινητό και όντως υπάρχει το καλώδιο HDMI.Το κουτί απ’έξω γράφει Android 4 upgradeable.Δεν το άνοιξα ακόμα το έβαλα να φορτίζει.Λέτε να γίνει η αναβάθμιση?Μακάρι…Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα…

fork

τελίκά σου έγινε αναβάθμιση?
καλή φάση που έρχεται και το hdmi μαζί.
με android 4 , το κινητό θα είναι εξαιρετικό και με αυτη την οθόνη θα γίνει το top της αγοράς

IRO FARKONA

Δυστυχώς όχι ενώ σε κάποια updates όπως στο gmail,λέει πως το χρησιμοποιεί,όταν πάω στο τηλέφωνο να δω τα λειτουργικά του μου δείχνει ότι έχει το παλιό ακόμα… 🙁

laloudakis

Το έπιασα στα χέρια μου και έχω πάθει πλάκα. Η οθόνη του ειναι απλά εκπληκτική. Τόσο υψηλή ανάλυση δεν έχω στην οθόνη του desktop μου!!!

argyris

και γω ειμαι απο τους καινουργιους που το το χουν και απο τους τυχερους που δεν μου χει βγαλει θεμα με την οθονη…παλι καλα! σαν μηχανακι παντως σπερνει! για μενα το προβλημα ειναι η μπαταρια και ο μικρος χρονος ζωης της.κριμα παντως γιατι αξιζει!

IRO FARKONA

Λοιπόν..σε ένα φίλο του έβγαλε σήμερα την αναβάθμιση για το android 4.Άρα αναμένουμε τη σειρά μας!!!!

argyris

αν αυτο ειναι γεγονος τοτε παμε καλα!!! αν και δεν ξερω κατα ποσο θα καλυτερεψει η μπαταρια με το update!

Δώνης

Παίδες μού’ρθε σήμερα από expansys και έχω κάτσει όλη μέρα να δω πως συνδέεται με την τηλεόραση μου που είναι παλι sony και με τι άλλες συσκευές υποστηρίζουν DLNA κλπ. μεγάλο κάψιμο.με βλέπω να μπαστακώνομαι στον καναπέ μέχρι να περάσει το Πάσχα. Πολύ σπέσιαλ!

argyris

Ολα καλα όλα ωραία! Αλλα που ειναι το update οέο???

Conx

Παίδες, μια ερώτηση…πως γίνεται να βγαίνει σε καθένα κάτοχο το update ξεχωριστα. Ως χρήστης iphone το ios σε όλες τις συσκευές την ίδια μέρα. Η Google δεν ακολουθεί την ίδια τακτική. πχ. στις 14 Απριλίου βγαίνει ICS για όλα τα xperia s? Πως γίνεται στον ένα να βγαίνει στις 11 και ο άλλος στις 14 να μην του έχει έρθει ακόμη?

IRO FARKONA

Έλα μου ντε…και εμένα ακόμη να μου έρθει η αναβάθμιση….τι μλκ κάνουν?

Jim P

Τα ICS updates αφορούν τη Sony και όχι τη Google, και αυτά θα σκάσουν μύτη σε κανένα διβδόμαδο στην Ελλάδα.

Conx

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση παίδες. Μιας και το κινητό μου έχει πάρει τα μυαλά πραγματικά σκέφτομαι να το αλλάξω. Το 3gs οπως και να το κάνουμε έχει παλιώσει αν και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Ισως η πιο αξιοπιστη συσκευή που είχα το Xperia S προσωπικά νομίζω είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη αγορά και σε ιδανικό μεγεθος οθόνης. Οτιδήποτε παραπάνω κατ’εμε παραείναι μεγάλο. Το βρήκα και amazon 350 λιρες..στην Ελλάδα το έχουν 600ευρώ.. Μιλάμε για 180ευρώ διαφορά αμα κάνεις τις μετατροπές. Viva Sony 🙂

dimitris25

ποσες ωρες πρεπει να φορτισω το xperia s την πρωτη φορα?μηπως γνωριζει κανεις?

makes

Σήμερα παρατήρησα στην οθόνη του Sony Xperia s το οποίιο το αγόρασα τον Μάρτιο μια κιτρινιλα στην οθόνη τι μπορώ να κάνω που να απευθυνθώ σ’ευχαριστώ. Κρίμα όμως για τέτοιο κινητό και τέτοια εταιρία.

George

Επειδή δεν ειδα να γράφει κατι κανενας με προβλημα…ας γραψω εγω. Το κινητο πρεπει να το στειλεις στα κεντρικα της sony εκτος Ελλαδας και μετα να περιμενεις πολυ…(ηδη τρεις εβδομαδες) για να αντικαταστησουν την οθονη. Για αντικατασταση ολοκληρης της συσκευης δυσκολα. Καποιοι ειπαν οτι τους πιεσαν και τους αντικατεστησαν την συσκευη. Εμενα μου ειπαν οτι δεν γινεται…Γενικα πολυ κριμα γιατι απο το κινητο ημουν πολυ ευχαριστημενος μεχρι που ειδα τα σημαδια στην οθονη μετα απο περιπου ενα μηνα χρησης. Δε μου ειχε βγαλει αλλο προβλημα και ημουν ικανοποιημενος απο τις επιδοσεις του. Παρ’ολα αυτα οσο σκεφτομαι οτι εδωσα τοσα λεφτα, η συσκευη ηταν καινουρια και οτι η ιδια η sony το παραδεχτηκε και κανουν τοσο πολυ καιρο να το διορθωσουν σκαω. Αν εχει καποιος εμπειρια και το χειριστηκε διαφορετικα ας γραψει κατι.

George

Γεια σε όλους. Έχω αγορασει και το xperia s και η απογοήτευση μου είναι μεγάλη. Είχα και έχω πρόβλημα με την οθόνη (κιτρινιλας) το πήγα στη Sony μετά από τρεις εβδομάδες μου το αντικαθιστούν. και νέο μου xperia s έχει καμένο pixel,και κάτω από το διαφανές το κομμάτι τρίζει και κουνιέται εκνευριστικά..κρίμα γιατί είναι μια πολύ καλή και δυνατή συσκευή.

Γιαννης

παιδια ειμαι και γω κατοχος του xperia s το εχω 4 μηνες και μου εμφανισε ”κιτρινιλα” στο κατω μερος της οθονης.Το εχω αγορασει απο καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη θηβα και οταν τους το πηγα πισω (χθες 3/7) μου ειπαν πως θα το στειλουν στο service για επισκευη.τους ειπα οτι εχω βρει γυρω απο αυτο το προβλημα και οτι η sony το αντικαθηστα αλλα δε εδωσαν και πολυ σημασια σε αυτα που τους ειπα και ανησυχω να πω την αληθεια.λετε να εχω προβλημά;

μενελαος

Καλησπέρα έχω το Xperia s περίπου 2 βδομάδες τις τελευταίες μέρες ανειγοκλεινη Η οθόνη απο μόνη της μήπως ξέρει κανείς γιατί? αν είναι κάποια ρυθμίσει η αν έχει πρόβλημα το κιν θα με ευχαριστούσε παρά πολύ εάν μου απαντούσατε ευχαριστω πολυ

VASILEIA

Καλημερα. εγω εχω το xperia S γυρω στον 1 μηνα κ ξαφνικα απο χθες το βραδυ σε καθε αγγιγμα της οθονης αρχισε να βγαζει ενα κοκκινο πλαισιο περιμετρικα της οθονης… ξερει κανεις τι συμβαινει? καιγεται η οθονη σιγα σιγα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.