Sony: Τον επόμενο μήνα αναμένεται η αναβάθμιση σε Marshmallow

Σύμφωνα με τον γνωστό και αξιόπιστο (μέχρι στιγμής) @Ricciolo1, η Sony σχεδιάζει να αναβαθμίσει τη σειρά των Xperia Z5 smartphones σε Android Marshmallow μέσα στον Ιανουάριο. Όσο για τα παλαιότερα μοντέλα, ο ίδιος αναφέρει ότι το update θα έρθει αμέσως μετά την αναβάθμιση των Xperia Z5.

Το Android Marshmallow θα φέρει διάφορες παραμετροποιήσεις, μεταξύ των οποίων από τα πιο σημαντικά είναι η βελτίωση της απόδοσης αλλά και η μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Η Sony συνηθίζει να υποστηρίζει αρκετά τις συσκευές της με αναβαθμίσεις. Όταν ήρθε το Lollipop είχε υποσχεθεί να αναβαθμίσει ολόκληρη τη σειρά Ζ, και πράγματι τον περασμένο Μάιο αναβαθμίστηκε και το Sony Xperia Z. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι θα κάνει με το Marshmallow, αν θα αναβαθμίσει ολόκληρη τη σειρά.

sony xperia marshmallow, Sony: Τον επόμενο μήνα αναμένεται η αναβάθμιση σε Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης

Δυστυχώς η Sony είχε ανακοινώσει ότι το Z1 θα εξαιρεθεί της αναβάθμισης. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει γνώμη γιατί το κινητό δεν είναι δα και πανάρχαιο!

Νίκος

Σωστά Βαγγέλη κανονικά πρέπει να δώσει στο z1

chris g

@Βαγγέλη και για το m2 έλεγαν δεν θα πάρει lp αλλά τελικά του δώσαν 5.1.1 ποτέ δεν ξέρεις

gt-i9506

Θα συμφωνήσω και εγώ τα κινητά με τουλάχιστον snapdragon 800 είναι κινητά που σηκώνουν άνετα την έκδοση 6.0 Σαφως πρέπει να την δωσει η sony στο z1 όπως και η Samsung στο S4 LTE-A με τον 800αρη.

Nick

Δεν είμαι και πολύ φαν των γλυκών…θα πρότεινα τα επόμενα Android να έχουν ονόματα γυναικών μια χαρά γλύκες είναι και αυτές αχαχαχα εκτός και αν το επόμενο Android ονομάζεται profiterol που είναι και το αγαπημένο μου!

Νίκος

Χα χα χα!!

VasilisA3

Sakis χαχα Ενα μοναχα ξερω πως χωρις την Samsung θα υποφέρω.

vladimiros

@Sakis
Μην λες βλακιες σε παρακαλω,ακου εκει να κλεισει η sony η htc, και ειδικα η Samsung που βγαζει δις,οχι δεν θα σου κανει την χαρει…επειδη εσυ δεν βγαζεις χρηματα δεν σε φταινε οι αλλοι σε τιποτα..

nikos

εχει κανει ανκοινωσεις η sony εδώ κ μηνες από z2 κ πανω θα παρει την 6.0 !δεν συμφωνω γιατι ακομα κ το z το πρωτο σηκωνει το update ανετα…..!

forneverarrow

Στο θέμα μας τώρα, όλοι άρχισαν να δίνουν το 6 εκτός από αυτούς που έταζαν λαγούς από την πρώτη μέρα (βλ. Samsung) και ακόμα έχουν το S6 να περιμένει Q1 2016… Άρα κατα Μάρτιο που θα βγάλει το S7, ώστε να μη του κόψει και πωλήσεις από την πρώτη βδομάδα. Το S5 δεν το συζητώ, αν το πάρει ως το καλοκαίρι (γιατί αν το πάρει άμεσα ο κόσμος δεν θα αγοράσει το S7 στην αρχική τιμή) και πάλι θα σέρνεται (άρα το S7 πάλι θα πουλήσει). Κλασική συμπεριφορά που γίνεται σε κάθε γενιά. Η Sony ήταν η χειρότερη στις αναβαθμίσεις και τώρα κινείται πιο γρήγορα από όλους τους third party. Αν δεν είχε και το τρελό blot θα έδινα καμία ευκαιρία στο Z5 που είναι υπέροχη συσκευή. Αλλά δεν ξέρω πια αν αξίζει να επενδύεις σε Android πλην των Nexus. Χίλιες φορές να τα σκάω στην Apple και να έχω κινητό ενημερωμένο για 3-4 χρόνια…

One

Αντε να δουμε αν θα είναι ακόμα καλύτερη η μπαταρία όπως λένε στο Ζαχαρωτό.

Gus

Πεθυμησα την μπαταρια 2 ημερων μετα την αποτυχημενη μου αναβαθμιση σε 5.1.1. Φοβαμαι μην μου χαλασει η μπαταρια στο τελος
-Sony Xperia Z3

Μάκης

Παιδάκια το Ζ1 είναι πλέον πάνω από 2 ετών συσκευή, οπότε δικαιολογημένα παύει η υποστήριξή του. Οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν ασχολούνται με συσκευές άνω των 18 μηνών.

Georgio

Το xperia z ultra 3G παίζει να την πάρει;

vladimiros

@ Georgio πολυ δυσκολα να το παρει,το z ultra εχει σχεδον 2,5 χρονια που κυκλοφορισε,να με πεις εχει Snapdragon 800 οσο ειναι και του Ζ1,δεν ξερουμε τι θα κανει τελικα με τις αναβαθμισεις η σονη,με το λολιποπ παντος ειχε αναβαθμισει ακομα και το πρωτο Ζ!
Σε ενα ποιο παλιο αρθρο που ειχα δει απο Ζ2 και πανω ετιμαζαν το Marshmallow

Νίκος

Τότε πως γίνετε να λένε ότι αναβαθμίζει το xperia z ultra Google play edition?? Και το ίδιο xperia z ultra όχι;;

Νίκος

@vladimiros όχι και 2.5 χρόνια μόλις έκλεισε τα 2 χρόνια το z1

Georgio

Και να μην την πάρει το Z ultra ακόμα και με την 5.1.1 είναι καταπληκτικό τηλέφωνο… 1 χρόνο η μπαταρία του κι ακόμα βγάζει την 1 μέρα άνετα…. Θα υπάρξουν αναβαθμίσεις της Sony σίγουρα… Αν και με ρουτ πάλι θα το κάνεις 6.0

vladimiros

@Nικος για το z ultra ελεγα οτι εχει 2,5 χρονια, το Ζ1 ναι εχει 2 χρονια!

Νίκος

@vladimiros οκ! 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.