Sony Xperia T και Xperia SP, Έρχεται η αναβάθμιση Android 4.3 Jelly Bean

Η Sony, ανακοίνωσε σήμερα στο Twitter πως τα Sony Xperia SP, Xperia T, Xperia TΧ και Xperia V θα λάβουν το Android Jelly Bean 4.3 από τα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου, δίνοντας επιτέλους ένα τέλος στην αγωνία των χρηστών που περιμένανε από το Νοέμβριο, που η εταιρία είχε ανακοινώσει τις αναβαθμίσεις.

Φυσικά αρκετοί χρήστες είναι δυσαρεστημένοι αφού η Ιαπωνική εταιρία είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβάθμισης από τον Δεκέμβριο. Όπως και να έχει, το Xperia SP, Xperia T, Xperia TX και το Xperia V θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν την αναβάθμιση από τα τέλη αυτού του μήνα, με αρχές του επόμενου.

Εκτός από τις αναβαθμίσεις που φέρνει το ίδιο το Android Jelly Bean 4.3, οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουνε και τα “καλούδια” της Sony, καθώς και τις αναβαθμισμένες εφαρμογές της εταιρίας. Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο changelog με το τι θα φέρει η νέα έκδοση.

Sony Xperia SP update, Sony Xperia T update,, Sony Xperia T και Xperia SP, Έρχεται η αναβάθμιση Android 4.3 Jelly Bean

Sony Xperia SP update, Sony Xperia T update,, Sony Xperia T και Xperia SP, Έρχεται η αναβάθμιση Android 4.3 Jelly Bean

Sony Xperia SP update, Sony Xperia T update,, Sony Xperia T και Xperia SP, Έρχεται η αναβάθμιση Android 4.3 Jelly Bean

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

70 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

Καιρος ηταν! Αντε να δουμε τι αλλαγες θα εχουμε! 🙂

kostas

ωραια νεα…μας εχει ταξει και την 4,4 ομως (XPERIA SP)…ε?….ε?….ε?

Andrew

Άρα τα Arc και S τελικά δεν θα παρουν αλλες αναβαθμίσεις? Γιατι οταν προτοβγηκε το KitKat και έλεγε οτι τρεχει και σε 256mb ram, οι κατοχοι S, αλλα κυριος arc χαρήκαμε οτι θα φύγουμε απο την θεόβαρη 4.0.4. Τελικά πρέπει μαλλον να το αποδεχτούμε, οτι δεν θα παρουμε αλλες…

ΝΙΚΟΣ

το 4.3 jelly bean… η το 4.2.2 jelly bean……9α ερ9ει στο xperia sp???

runner

Πλακα μας κανεις ρε Andrew; Τι αναβαθμιση περιμενεις να παρεις το arc;

Για το kitkat δεν ειχαν πει για 256ΜΒ αλλα για 512ΜΒ αλλα αυτο δεν σημαινε οτι θα την δωσουν οι κατασκευαστες. Απλα το ειπε η google για να δειξει οτι μπορει να τρεξει και σε κινητο χαμηλων, πλεον, χαρακτηριστικων.

Alexis

Εγω κανω υπομονη μεχρι την αναβαθμιση που τοοοοσο αργησε. Φαντασου ποτε θα παρει κιτκατ. Μετα πωληση. Και ειναι κριμα γ τετοιο κινητο.

Johnny

Περίμενα πως και πως αυτή την αναβάθμιση για το xperia sp μου και ελπίζω να μην αργήσει και η αναβάθμιση σε 4.4 kitkat όπως είχε υποσχεθεί η sony. Κρίμα πάντως που δεν ξέρουμε ποιές θα είναι οι βελτιώσεις

PANOS

Η SONY πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνει και με τα υπόλοιπα mid-range smartphones όπως το Xperia L,M,C και όλα όσα δεν έχουν κλείσει τους 18 μήνες μετά την κυκλοφορία τους

PANOS

@Johnny εδώ είναι οι αλλαγές στο SP.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=AbkJiOl5y1c

Giannis Charp

Το Xperia P τελικά δεν έχει ελπίδες;

Γιώργος

Η sony οσο αφορά το Τ ίσως από τα ποιο προβληματικα κινητά με ελαττωματική εργοστασιακή rom μόλις το πειραξα το κινητό πεταξε και αναφέρομαι για android rom 4.1.2 ας ελπισουμε να ρο καλυτερεψαν το νέο λειτουργικό

NJ67

Επιτέλους η Sony μας είπε ποτέ θα πάρουν αναβάθμιση το T και SP.Περίμενα πως και πως την αναβάθμιση 4.3 για το T μου που κάθε μέρα έλεγχα τη σελίδα της Sony για αυτήν.Τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος ξέροντας με ακρίβεια ποτέ θα έρθει η αναβάθμιση.

Nikolas

Κάποιο νέο για το Xperia L;;;; Θα πάρει το 4.3 JB;;;;;; Η Sony μόνο για τα ακριβά κινητά ενδιαφέρεται……

nsbowler

Ελπίζω αυτή η αναβάθμιση να βελτιώσει το σήμα WiFi του SP. Γιατί μόλις απομακρυνθεις λίγο από το router, το χάνει. Είμαι κάτοχός του. Προς Θεού, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το κινητό μου. Αλλά αυτό το πράγμα πια με το SP σου τσακίζει λίγο το νεύρο.

akis

Ότι και να έχουν βάλει στη Νέα αναβάθμιση για το sp,αν δεν έχουν βάλει ρύθμιση για μεταφορά ή εγκατάσταση των εφαρμογών στην κάρτα μνήμης θα είναι μεγάλη χαζομάρα από πλευρά της Sony…αυτή είναι η γνώμη μου…τόσα πράγματα και να μη φροντίσουν γι’αυτό?

ΜΑΓΔΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ SP. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ή ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Sirchrisgr

Xperia S? Να υποθέσω ότι θα είναι μαζί με το SP?

George N.

@akis Μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογή που μεταφέρει τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης.
Τόσο απλό.

dimz

@Giannis Charp & Sirchrisgr: Τα Xperia με Snapdragon S3 αρνείται να τα υποστηρίξει η Qualcomm, μόνο από custom rom πλέον.

Giannis Charp

@dimz ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!Όσο για την Qualcomm τι να πω…ας μείνει με την κακία της 🙂

Johnny

@PANOS ευχαριστώ για το βίντεο

@Nikolas καταλαβαίνω το παράπονο σου αλλά καμία εταιρία δεν ασχολείται με αναβαθμίσεις στα πιο φθηνά κινητά οπότε μην κατηγορείς της Sony γιατί αυτή θα δώσει αναβάθμιση σε αρκετά μοντέλα σε σχέση με άλλες εταιρίες

@nsbowler
Πόσο με καταλαβαίνεις!!! Έχω και εγώ Xperia Sp και δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές μου έρχεται να πετάξω το κινητό κάτω επειδή απομακρύνθηκα από το router και έχασα το σήμα!

@ΜΑΓΔΑ το έχω το Xperia SP και είμαι ευχαριστημένος με εξαίρεση 2 σημεία:
α)Το αδύναμο σήμα του Wi-Fi ποΥ ανέφερα και πιο πάνω
β)Αν κάνεις zoomάρεις πολύ στην κάμερα η εικόνα είναι πολύ θολή.
Κατά τα άλλα είναι γρήγορο,έχει καλή οθόνη,με πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι και σου βγάζει μια μέρα με κανονική-απαιτητική χρήση άνετα

Akis

@George N. ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ.Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ SP ΠΟΥ NA ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ????

Takis

@akis μόνο με root αλλά θα χάσεις την εγγύηση αν το rootαρεις

Akis Sak

@Akis
ρε συνονόματε, συγνώμη που σου χαλάω το όνειρο, αλλά έχεις ακούσει κάποιο κινητό χωρίς πρόσβαση root (χαμένη εγγύηση) να περνάει εφαρμογές στην sd? έλεος δηλαδή μη λέμε ότι μας κατεβαίνει…. Ο μόνος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να rootareis τη συσκευή σου(at your own risk). Μη περιμένεις από κανένα update. Ποτέ.
Όσο για την κάμερα, αν πραγματικά σας ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες από το κινητό, ψάξτε άλλο smartphone. Είναι επιεικώς απαράδεκτες. (τουλάχιστον με την τωρινή έκδοση του λογισμικού 4.1.2 , δε ξέρω αν θα υπάρχει κάποια βελτίωση, αν και είναι πολύ πιθανό στην 4.3)

Akis

@Akis ΝΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ XPERIA J ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ROOT.ΤΩΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟY ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ROOTAREI.

ΝΙΚΟΣ

αυτη τη στιγμη για το xperia sp εφαρμογη μεσα στο play store που να περναει τις εφαρμογες στην sd δεν υπαρχει τις εχω δοκιμασει σχεδον ολες…αν οντως υπαρχει εφαρμογη πειτε μου και εμενα σας παρακαλω….α και συμφωνω με το φιλο πιο πανω οτι το sp με εχει μπερδεψει με την καμερα..ποτε τραβαει καλες φωτο ποτε οχι…τη νυχτα σιγουρα οχι..και το zoom απαραδεκτο…9ολωνει τερμα…

Akis Sak

@Akis να πεις στο φίλο σου με το xperia J, είτε ότι ονειρεύεται, είτε ότι το κινητό είναι ρουταρισμένο. Ήμουν κάτοχος xperia J, δεν γινόταν κάτι τέτοιο. Σε καμία συσκευή, δε γίνεται αυτό χωρίς root. Σκέψου λίγο, καμία εταιρεία δε το επιτρέπει. Το λόγο δε τον γνωρίζω, ένας προφανής είναι για να πουλάνε περισσότερο τα μοντέλα με μεγάλη ενσωματωμένη μνήμη. Αλλιώς θα έπαιρναν όλοι κάρτες μνήμης…. Φιλικά.

@ΝΙΚΟΣ είπαμε η κάμερα δεν έχει καμία ελπίδα, είναι μια μετριότατη κάμερα, προηγούμενης γενιάς, το πολύ 5 MP

Kostas

Κώστα πολύ ωραία είδηση:D να ρωτήσω, η αναβάθμιση θα φέρει καμιά αλλαγή στην διάρκεια της μπαταρίας; Έχω βαρεθεί 2 φόρες την ημέρα το φορτίζω και το έχω 3 μήνες(xperia T) :/

Αλεξανδρος

Καλησπερα! Του εχει ερθεi σε κανεναν η αναβαθμιση σε 4.3 για το SP? Αν ναι αξιζει? Υπαρχουν διαφορες προς το καλυτερο? Οσο για το αν μεταφερονται εφαρμογες στη καρτα sd εχω να πω οτι στο xperia mini pro με 4.0.4 γινοτανε κανονικα χωρις να ειναι root! Το προηγουμενο μου κινητο που η Sony το κατεστρεψε με την αναβαθμιση… Και οσο για την καμερα του SP ναι σιγουρα δεν ειναι καμια σπουδαια αλλα θελει σταθερο χερι να βγαλεις μια καλη φωτογραφια!

Κωστας

Ρε παιδιά πότε θα γίνει η αναβάθμιση;

AntonisCh

Ακόμη.??

Γιώργος

Δεν είναι θέμα χεριού είναι θέμα λογισμικού…εστιάζει σε λάθος βάθος γι’αυτό βγαίνουν θολές…απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου για τέτοια συσκευή

Δημητρης

Ο Φεβρουαριος ηρθε κ ακομα περιμενουμε! Μας δουλευει η sony!

Γιαννης

Ακόμα η αναβάθμιση!!!!!!!!!!

xrhstos

πεδια . εχο sony xperia sp

ποτε θα ερθει ι αναβαθμιση ειναι 6 του μινος.

και που παμε οταν 8α ερθει ι αναβαθμισει στο κηνιτο εκει που λεει updates?

Akis S

@xrhstos ρε φίλε συγνώμη κιόλας, εδώ δεν ξέρεις ούτε από που μπορείς να την κάνεις την αναβάθμιση, γκρινιάζεις που δε σου έχει έρθει ακόμα? 😛 και δοκίμασε να γράψεις από κινητό με αυτόματη διόρθωση ενεργοποιημένη….

Mimis

Και Μετα λέμε android και πάλι android.ούτε υποστήριξη ούτε μια ενημέρωση,ούτε τίποτα!

doc

Απογοήτευση αυτή η καθυστέρηση .Για μια εταιρία σαν τη SONY είναι απαράδεκτο.

Γιώργος

Βασικά ρε παιδιά τη σημασία έχει να βγεί σήμερα ή αύριο η μεθαύριο ή σε δέκα μέρες ή δέκα μήνες. Σημασία έχει να φτιάχνει κανένα πρόβλημα που έχει το τηλέφωνο. Μην πέφτεται θύματα του management που σας πούλαει η κάθε εταιρία με το να σας ανεβάζει την αδρεναλίνη με το περίμενε και περίμενε. Αν είναι να βγεί για εμπορικούς λόγους και να μην διορθώνει τίποτα ποτέ να μην βγεί.

Alex

@Γιωργο ποσο δικαιο εχεις! Εδω οχι μονο δεν διορθωνουν αλλα πολλες φορες δημιουργουν μεγαλυτερο προβλημα οπως σε πολλα xperia του 2011! Για αυτο λεμε να ειναι ουσιαστικες οι αλλαγες και οχι για τα ματια του κοσμου!

kosmas

τελικά μας δουλέυουνε το κάνουνε για εμπορικούς σκοπούς αν ήτανε θα κυκλοφορούσε και δεν θα είχε τόση καθυστέρηση για ένα νέο update αλλά για ακόμα μια φορα η sony αποδικνύει ποσο αναξιόποιστη είναι ανεβάζει το άνχος τον καταναλοτών της και δεν βλεπει την ουσία καί τα συμαντικά προβλήματα αλλά sony.διορθώσεις΄??????????????????καιι φερεγκειότιτα??????????

nsbowler

Άντε ρε Sony λέμε…

kosmas

για φεβρουαριο μιλανε αλλα για ποια χρονια δε λενε γιατι ειδη ο μισος μηνας εφυγε αλλα ειπαμε sony για………αντε γεια

st4this

Καλα περιμενουμε την 4.3 εδω και ενα διμηνο και ακομα να φανει..
Μεγαλη καθυστερηση..

Ελπιζω μονο να διορθωσει τα ελλατωματα του xperia T για πραγματικα η καμερα αηδιαζει…Το εχω 7 μηνες και μου ερχεται να το πεταξω..

Αλεξανδρος

Ξεκινησε η αναβαθμιση για το SP!! Oι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες! “Τρεχει” μια χαρα και εμφανως βελτιωμενη η καμερα οχι ομως στο επιπεδο που θα θελα!

Γιαννης Κ

Η αναβάθμιση ξεκίνησε!!!!

Χθες κιόλας έκανα αναβάθμιση στο Xperia T μου και δουλεύει άψογα!!
Αναβαθμίστηκε το στυλ του κινητού εγκαταστάθηκε και το Stamina Mode και βλέπω σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα από το home menu στις εφαρμογές. Κολλάει λιγάκι κατά την μετάβαση στο menu που κλείνουν οι εφαρμογές.
Νέο menu συντομεύσεων και στο ξεκλείδωμα τις συσκευής.

Αρκετά ικανοποιημένος με την Sony. Ελπίζω και στο Kit Kat σύντομα.

Kostas

Αναβάθμισα σε Xperia SP. Το κινητό σέρνεται κυριολεκτικά μετά το update. Αν το ήξερα δεν θα το έκανα. Μάλλον θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων…

AntonisCh

@kostas
κάνε το!! και εγώ έτσι έκανα!! Μπορώ να πώ πώς τρέχει καλύτερα.. Αλλά πρέπει να ξανα κάνεις ρυθμίσεις, ξανα κατεβάσεις τις εφαρμογές σου κτλ

Akis Sak

Παιδιά η αναβάθμιση τα σπάει, ρολάρει απίστευτα γρήγορα το κινητό. Όσο για την κάμερα είδα μεγάλη βελτίωση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού… (αλλά παραμένει μια κακή κάμερα) Την ημέρα παραμένει ως ήταν (κακή κάμερα). @kostas kai @AntonisCh αν κάνετε επανάφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων, η συσκευή δεν κάνει roll back στην 4.1.2 , απλά καθαρίζει το όλο το cache 🙂

kosmas

το μονο που εχει αλλαξει ειναι η εμφανιση και το οτι εγινε ποιο γρηγορο κατα τα αλλα δεν αλαξε τιποτα

Akis Sak

@kosmas λες ότι το μόνο που άλλαγε είναι η εμφάνιση και ότι έγινε πιο γρήγορο…. Σαν τι άλλο περίμενες να αλλάξει δηλαδή? ^_^

kosmas

δεν ζητησα τιποτα παραπανω ειναι adroid ξερω αψωγα τις απετησης του απλα λεω για των παραπανω που λεει οτι σερνετε μαλλον δεν ξερει να το δουλευει γιατι αν σερνοτανε δεν θα επαιρνε αναβαθμιση………..θα εμενε στο ιδιο.

Akis Sak

@kosmas δε συμφωνώ απόλυτα, έχω δει αναβαθμίσεις σε μοντέλα και σέρνονται. Το συγκεκριμένο πάντως δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, το δουλεύω τόσες μέρες στα όρια του και πηγαίνει αρκετά καλά. Δε θα πω πως δε κολλάει καθόλου, θα πω όμως ότι είναι πολύ γρηγορότερο σε σχέση με πριν (αν και καταλαμβάνει πολύ περισσότερη ram από την 4.1.2). Όσο για τους πιο απαιτητικούς απλά βάλτε custom rom παιδιά, πειραματιστείτε, μην περιμένετε από τη Σονυ.

kostas

Ρε παιδιά εμένα ακόμη να έρθει η αναβάθμιση! Τι πάροχο έχετε; Βαρέθηκα να περιμένω:/

nikos

Αναβάθμιση??? Ποια αναβάθμιση! Εμένα ακόμη τίποτε! Ακόμη 4.1.2 και μου λεέι οιτ έχω την ποιο ενημερωμένη έκδοση! Έχω Xperia SP! Αν τυχόν υπάρξει αξίζει να την κατεβάσω?

Γιώργος

η samusng βαζει το 4.4 και μεις ακομα με 4.1 δεν ξαναπαιρνω κινητο καινουργιο

Μαρτινα

Οντως η καμερα απο το XPERIA T ειναι για τα μπαζα…Το αγορασα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για αυτο τον λογο και μου εχει ΣΠΑΣΕΙ τα νευρα με το ζουμ.. Εκτος αυτου εκανα χτες ενυμερωση με το τελευταιο λογισμικο 92Α0295 και απο εκεινη τιν στιγμη στα καλα κθουμενα απενεργοπιοιτε χωρις λογο…Το κανει σε αλλον αυτο??? Τι μπορει να φταιει???

kosmas

για ακομα μια φορα η adroid προτοπορει.εχει μια βδομαδα που πειρα το νεο λογισμικο σημερα εκανα μια απλη επανεκινηση του τηλ.μου και 1 ωρα ανοιγοκλεινει μονο του κανει update εγκατασταση δεν ξερω ακομα απλα χωρισ να ενειμερωσει το κανει μονο του και εδω και 1 ωρα δεν εχω τηλ.πολλυ μπροστα ειναι παρα πολλυ μπροστα ζητω η android.δεν ξερω αν ειναι θεμα παροχου η αλλουνου αλλα θελουν μια μηνυσαρα να στροσουν που σε αφηνουν χωρις εγκριση κατοχου 1 ωρα και ακομα τιποτα χωρις τηλ. ΖΗΤΩ αν ξαναπαρω adroid….

nikos

Τελικά καταφέρατε να με μπερδέψετε! 🙂
Τώρα εγώ τι να κάνω όταν έρθει η αναβάθμιση για το κινητό μου? Να το ΡΙΣΚΑΡΩ ή να κάτσω στα αυγά μου με το 4.1?

kosmas

κοιτα οτι αξιζει αξιζει να το κανεις τωρα εμενα το xperia sp για καποιο λογο εκανε επανεκινησεισ μονο του για μια μερα μεχρι που κατεβασα το update servise kai estrvse το update το πηρα την προηγουμενη βδομαδα το κινητο φυσαει με το νεο adroid να το κανεισ

nikos

OK! Ευχαριστώ για την απάντηση! Κάτι ακόμη το σήμα του Wi Fi βελτιώθηκε ή θα έχω πάλι την ίδια κακή λήψη? Αν και ποσώς με αφορά γιατί έχω απεριόριστο ιντερνετ μέσω 3G αλλά μερικές φορές χρειάζεται!!

kosmas

Πολλά διορθώνονται εμένα έγινε και ποιο γρήγορο το κινητό.τώρα η κάθε συσκευή είναι διαφορετική

Μαρτινα

Kosmas ΠΕΕΕΣΤΑ… Κι εγω μεσα.. μηνηση και αποζημιωση που δωσαμε ενα σκασμο λεφτα για ενα τηλεφωνο που ΔΕΝ αξιζει τελικα ΟΥΤΕ τα 3/4… Πλυρωσαμε τον 007 χρυσό…. Τι ειναι αυτο που κατεβασες ειπες??? Εχω 3 μερες ΧΩΡΙΣ τηλέφωνο… Ολο βγαζει οτι η sim αφαιρεθηκε και απενεργοπιοιτε η κανει επανεκινηση καθε τρεις και λιγο… ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ….

kosmas

Θα κατεβάσεις το update service και με κλειστό τηλέφωνο θα ξεκινήση μόνο του το πρόγραμμα και μετά θα ζήτηση να το συνδέσεις κάνει επανεγκαταση το.λογισμικό εμένα το διόρθωσε

Παναγιώτης

Εχω το XPERIA V LTE και ακόμη περιμένω την κολοαναβάθμιση…….. Αντε να δούμε πόσο ακομα…..

ιώ

με τα το update τα τρεμοπαίζει η οθόνη του sp τι μπορώ να κάνω ?

spiros

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΧΩ ΤΟ SONY XPERIA SP KAI THA HTHELA THN GNOMI SAS GIA TIN ENIMOROSH LOGISMIKOU AN AKSIZEI NA THN KANW H OXI.
GT STO NEO V POU IXA TO METANIOSA POU EKANA THN ANABATHMISH!!

Akis Sak

Αν χρησιμοποιείς εφαρμογές όπως facebook, facebook messenger, viber, whatsapp που ακόμα κι όταν είναι κλειστές ή όταν πας να τις κιλάρεις με κάποιον τασκ μανατζερ ανοίγουν πάλι, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. Είναι μεν πολύ γρήγορο το 4.3 αλλά ρουφάει πολύ ΡΑΜ, οπότε αν έχεις και τέτοιες εφαρμογές θα κάνεις 3 φορές ρεσταρτ την ημέρα γιατί γεμίζει, και κολλάει το κινητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.