Sony Xperia: Στην έκθεση MWC 2020 θα γίνει η η επόμενη παρουσίαση smartphone

, Sony Xperia: Στην έκθεση MWC 2020 θα γίνει η η επόμενη παρουσίαση smartphone

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα ότι θα βρεθεί στην Mobile World Congress 2020 (MWC), μία έκθεση στην οποία γίνονται μεγάλες παρουσιάσεις smartphone αλλά και νέων τεχνολογιών. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιαπωνικός κατασκευαστής έστειλε προσκλήσεις για την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 για ένα event το οποίο θα λάβει χώρα στο Sony Booth στο Hall 3 της έκθεσης με ώρα έναρξης 9.30 π.μ.

Στην μεγάλη έκθεση λοιπόν, η Sony αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο flagship smartphone το οποίο θα κυκλοφορήσει υπό την ονομασία Sony Xperia 3 ή Sony Xperia 5 Plus. Ταυτόχρονα, θα δούμε ένα mid-range smartphone του οποίου η ονομασία παραμένει άγνωστη με τον Snapdragon 765G. Επιπλέον, άγνωστο παραμένει αν η Sony θα κυκλοφορήσει τους διαδόχους του Xperia 10 και Xperia 10 Plus.

Όσον αφορά τώρα το Xperia 5 Plus αυτό φημολογείται ότι θα ενσωματώνει τον Snapdragon 865, οθόνη στις 6.6 ίντσες με aspect ratio 21:9, τριπλή κάμερα στην πλάτη και front facing stereo ηχεία. Τέλος, για ακόμη μία χρονιά η Sony δεν θα μεταβεί στον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη αφού αυτός αναμένεται να τοποθετηθεί στην δεξιά πλευρά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis13

Mακαρι να κάνει comeback η Sony αν και δεν το βλεπω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.