Sony Xperia X: Πρόβλημα υπερθέρμανσης με την κάμερα;

Τον περασμένο Ιούνιο είχε προκύψει το θέμα της υπερθέρμανσης της κάμερας στο Sony Xperia Z3+. Δεδομένου ότι το κινητό φορούσε επεξεργαστή Snapdragon 810, που είχε παρουσιάσει δείγματα υπερθέρμανσης, ένα τέτοιο πρόβλημα θα μπορούσε να θεωρηθεί σχεδόν αναμενόμενο.

Η Sony τότε είχε παραδεχτεί το πρόβλημα και είχε υποσχεθεί ότι θα το έλυνε μέσω software update, όμως ίσως να μην άφησε πίσω της τέτοιου είδους προβλήματα. Αναφερόμαστε στο καινούριο Sony Xperia X, το οποίο φορά επεξεργαστή Snapdragon 650 και το συγκεκριμένο SoC δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα με τη θερμοκρασία του.

Σε hands on video στη Γερμανία, όπου γίνεται μια σύγκριση με το Samsung Galaxy S7, το Sony Xperia X υπερθερμάνθηκε όταν άνοιξε το camera app. Δυστυχώς το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο, αλλά ούτε είμαστε βέβαιοι ότι το πρόβλημα αυτό μπορεί να επηρεάζει ολόκληρη τη σειρά ή μεγάλο μέρος της. Είναι πιθανό να πρόκειται για κάποιο μεμονωμένο γεγονός.

Η Sony δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση για προβληματικά κομμάτια, αλλά σε μια περίοδο που προσπαθεί να ανακάμψει στα smartphone, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται.

sony xperia x camera, Sony Xperia X: Πρόβλημα υπερθέρμανσης με την κάμερα;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βλασης

Περιμενω να δω σχολια των 5-6 χρηστων sony που θα λενε ποσο υποτιμημενο ειναι το μπραντ τους και θα προσπαθουν να πεισουν οτι ειναι καλυτερο απο το g5

Impressive-Instant

Περιμένω να δω σχόλια (μάλλον εμφανίστηκε ο πρώτος), που στο άκουσμα και μόνο της είδησης θα τρέξουν να πούνε τα γνωστά περί Sony…
Γιατί κατέβηκε το βίντεο;

mitsaras

Αυτός είναι ο λόγος που δεν αγόρασα το πολύ ωραίο z5 priemium.

Κώστας Ζ.

@Βλασης, μπορείς να γίνεις και πιο αοριστος;

One

Ρωτήστε κατόχους του Ζ3+ να σας πουν αν υπερθερμενεται η όχι. Ακομα και να υπήρχε τετοιο πρόβλημα λύθηκε μεσω software update. Επισης οι περισσότεροι χρηστες που εχουν αγοράσει το Χ δεν αναφέρουν τετοια προβλήματα. Μαλλον ο συγκεκριμένος τυπος ηθελε να μαζέψει views στο youtube και βρήκε την εύκολη λύση. Τη στιγμη που κατέβασε και το βίντεο τα λεει όλα.

Γιώργος

Με 1% μερίδιο αγοράς είτε υπερθερμαίνεται είτε όχι πολύ λίγους ενδιαφέρει.

Ioannis

να μιλήσω και γω που μου εχει σπασει τα νευρα που βγαζω μια φωτογραφια και κλεινει-λόγω υπερθερμανσης όπως μου λεει? κάτοχος Ζ3…

Max

@one
Εγώ είμαι κάτοχος ενός Ζ3+ και για να ξέρεις είχα το Ζ3 που όταν μου χάλασε η Sony (για άγνωστους λόγους) μου έδωσε το Ζ3+. Ενώ χάρηκα πολύ που πήρα τσάμπα επόμενο μοντέλο πλέον το μετανιώνω επειδή θερμενεται πολύ, τόσο που είναι πιο αργό ακόμα και από το Ζ3. Και ενώ είμαι fan της Sony μετά από αυτό θα το ξανά σκεφτώ πολύ για συσκευή της (δυστυχώς)

vladimiros

Επειδη προλαβα και ειδα το βιντεο πριν κατεβει…στην ουσια αυτος ο τυπος συγκρινε Ναυαρχιδα με mid range κινητο που φοραει τον 650.. εβαλε το S7 και το Χ να τραβανε βιντεο και το Χ απλα σταματησε καπου στα 8 λεπτα αν θυμαμε καλα,και το S7 συνεχιζε πολυ παραπανω..το Sony δεν φεραει και τον καλυτερο επεξεργαστη,και επειδη τραβουσε σε 1080 60fps ζοριστικε αρκετα 4κ δεν τραβαει,ενω αν ηταν 1080 σε 30fps τουλαχιστον θα τραβουσε παραπανω..
Εγω λεω αυτον τον τυπο να ξανα κανει συγκριση οταν θα εχει το Perfornance που φοραει και τον 820…

Το Ζ3+ ηταν αλλη φαση τραβουσε περιπου 4 λεπτα 4κ βιντεο και εκλεινε μετα,αλλα οπως ειπαν και πιο πανω τωρα εχει βελτιωθει λιγο..

One

@Max Αμα δε το γουστάρεις μη το ξαναπάρεις αλλα το ψεμα εχει κοντα ποδαρια και δεν ισχύει αυτο που λες.

Δες εδω το Ζ3 γράφει 10,5 λεπτά 4Κ βιντεο ενω το Ζ3+ γράφει σχεδόν 19 λεπτά…

https://youtu.be/OFw0y5ZeeYs

Mary

One τι κανείς έτσι άνθρωπε μου, σε θίξανε προσωπικά;
Και γιατι να λέει ψέματα ο άλλος, όλοι τα ξέρουμε ότι τα sony έχουν τα θεματάκια τους. Μιας φίλης στο m4 Aqua της έπεσε λίγο νερό επάνω και χάλασε το μικρόφωνο παρόλο που το κινητό είναι αδιαβροχο.

One

Οχι δε με έθιξε κανεις προσωπικά, συζήτηση κάνουμε, αλλα μου κανει εντύπωση που και τον snapdragon 650 προσπαθούν να βγαλουν οτι υπερθερμαίνεται. Πάντως απο χρήστες που διαβασα στο xperia blog δεν αναφέρουν κατι τέτοιο.
Τωρα αν κάποιος παιζει 1 ωρα παιχνίδι και μετα ανοίξει τη κάμερα και τραβαει βίντεο εννοείται οτι θα του βγαλει μήνυμα υπερθέρμανσης. Αλλα ο αλλος που βλέπει το βίντεο που ξέρει τι έκανε ο άλλος πιο πριν και τι θερμοκρασία ειχε το κινητό απο την αρχή?

Makis

Πάω να πάρω pop corn κι επιστρέφω….

dimitris

Να ρωτήσω αυτο το κινητό είναι η ναυαρχίδα της sony η μεσαιας κατηγορίας??

Κώστας Ζ.

@dimitris, θεωρείται μεσαίας κατηγορίες (οσο παράξενο και αν ακούγεται στα 600€)
Η καινούρια της ναυαρχίδα είναι το X Performance

Dimitris

Κώστας ζ σε ευχαριστώ απλά μου έκανε εντύπωση και ο επεξεργαστής δεν είναι ο 820 και η τιμή υψηλη

Impressive-Instant

MAX Με όλο το θάρρος, πως γίνεται η Sony να σου έδωσε για αντικατάσταση το Z3+ όταν αυτό δεν εισάγετε επίσημα στην Ελλάδα;

Ιωάννης jb

Κοίτα που μερικα μηλο τρολ μιλανε..
Ίσως το πιο ρεαλιστικό σχόλιο αυτό απο τον one… Δεν υπερασπιζεται καμιά εταιρία το σωστό υπερασπιζεται…

Επι του θέματος τωρα… μερικοί βλέπουν οτι η Sony πάει καλά στην Ευρώπη… όπου οι ανθρωποι ειναι συνειδητοποιημενοι καταναλωτες και προσπαθουν με κάθε τρόπο να ρίξουν την αξιοπιστία τις εταιρίας, αλλά και του συγκεκριμένου μοντελου….

Δυστυχώς αυτο τα τελευταία 2-3 χρόνια το βλεπουμε συνεχώς..
Γίνεται πόλεμος σε πολλές συσκευές τις Sony.. Βλέπει μετά ο κάθε άσχετος τέτοια βίντεο και νομίζει οτι δεν αξίζουν..

Και για να μη πουν οι άσχετοι απο τεχνολογια ότι υπερασπιζομαι κάποια εταιρία.. Θα πω 2 αλήθειες και 1 προβλεψη….

Σε 1 χρόνο θα βάζετε δίπλα δίπλα το x performance με τα αλλα και θα λέτε οταν μας τα έλεγε κάτι ήξερε… Εδώ θα ειμαστε και σας το λέω απο τώρα οτι θα είναι σχεδόν σε όλους τους τομείς η καλυτερη επιλογή…

Όπως σήμερα ένα χρόνο μετά, το z3 plus και τα z5…. είναι οι καλυτερες επιλογές στα σημεία σε σχέση με τα τοτε κινητά…

Όπως πέρυσι που το z2 αποδειχθηκε ότι ήταν με διαφορα η καλυτερη επιλογή στα σημεία…..

El Matador

Sony για παντα,ολα τα αλλα απλα για να περναει η ωρα.

Ιωάννης jb

Βλάση το g5 καλυτερο σε τη??
Μάλλον για το θέμα τιμή μιλάς αλλά οτι δινεις παίρνεις…
Κατσε να δω τι θα λέτε σε κανα 5-6 μήνες..
Και για να μαθαινεις μια κλάση ανώτερο το xperformance χαλαρά

παπαροκας tiamat

Χαχαα τα αθανατα sony σε πορεια θριάμβου παλι!!

Mary

Ιωάννη τα βήματα είναι: βρύση, κρύο νερό στο προσωπάκι, ύπνος. Αυριο κι ολας θα νιώθεις καλύτερα…

Ανακιν

Χαχαχ ρε Ιωάννη γελάνε και οι πέτρες μαζί σου δεν είχα Sony που να μην μου έβγαζε πρόβλημα οπότε μόνο Samsung παιδιά

JohnWave

Είδα και το review του άλλου γνωστού Έλληνα reviewer ( δεν αναφέρω όνομα, όσοι ασχολείστε ξέρετε) όπου στο 14ο λεπτό ξεκινά να αναφέρει το πρόβλημα. Παράλληλα διαβάζω και από τα πρώτα reviews αρνητικά σχόλια για την κάμερα ( την ποιότητα της φωτογραφίας).

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι τμήμα software έχει αυτή η εταιρία. Είναι τραγικό να πουλά το κορυφαίο hardware της στον ανταγωνισμό ( βλέπε φακούς Sony στις κάμερες των Galaxy) , o ανταγωνιστής ( Samsung) να το εκμεταλλεύεται στο έπακρο χρησιμοποιώντας πολύ καλό software, ενώ εσύ ο ίδιος που έχει δώσει το top hardware σου να το καταστρέφεις στις δικές σου συσκευές γιατί είσαι ανίκανος να το υποστηρίξεις με σωστό post processing (= software τομέας).

Αν υποστηρίξει κάποιος ότι δεν ισχύει αυτό που λέω για την κάμερα, ας τραβήξει 4-5 φωτό στο auto με ένα Z5, με ένα S6 και με ένα G5, ας δείξει τις φωτό με 100% crop σε όποιον επαγγελματία φωτογράφο θέλει κι ας έρθει μετά να μιλήσουμε. Δυστυχώς η Sony κάθε φορά αυτοκαταστρέφεται και γι’ αυτό αποτυγχάνει τόσο πολύ στις πωλήσεις. Μια χαρά λεφτά δαπανά στη διαφήμιση/προώθηση αλλά αυτό δεν φτάνει για να την ανεβάσει.

Κώστας Ζ.

@JohnWave, εχεις δικιο,το auto της sony είναι πολυ μέτριο…αλλα ρε φιλε; Τι λες; Οι συγκρίσεις στις καμερες γίνονται με auto? Εχω να τραβήξω με auto χρόνια…πίσω απο το πρώτο Z…Συμβουλή δικιά μου εάν έχεις Sony: τραβας αποκλειστικά με manual ρυθμίσεις και πειραζε λιγακι το ISO,αρκεί πολλές φορες για φοβερές φωτογραφίες…
Το οτι η πλειοψηφία τραβάει με auto (το οποίο και η Sony δεν έχε κάτσει να ασχοληθεί) δεν κάνει και τις κάμερες της κακες…κρίμα να βγαίνουν έτσι φήμες

vladimiros

@ JohnWave
Ωραιο παραδειγμα εδωσες ρε,να κανουμε 100% crop εγω λεω να κανουμε και 400%, πλακα μας κανεις για ποιο λογο τοσο crop? δηλαδη εσυ τις φωτο σου τις βλεπεις με τερμα 100%? ασε μας και εσυ βραδιατικα δεν θα μπορεσω να κοιμηθω με αυτα που λες

Panos

Λορενα ο reviewer κατεβασε το αναλογο βιντεο και ανεβασε response διοτι εκανε λαθος
https://www.youtube.com/watch?v=XB81SCO6x20
Θα ηταν σωστο να το αναφερεις

JohnWave

@Kώστα Ζ, ναι οι συγκρίσεις στις κάμερες των κινητών γίνονται στο auto γιατί στο auto τραβούν σχεδόν όλοι οι κάτοχοι κινητών. Ρώτα τον κοινωνικό σου περίγυρο αν τραβά σε manual αλλάζοντας iso, white balance κτλ. Σε αυτούς λοιπόν τους φίλους αν έψαχναν smartphone με πολύ καλή κάμερα, πες μου αν θα τους πρότεινες συσκευή με την καλύτερη κάμερα στο auto ή την καλύτερη κάμερα στο manual. Θέλω ειλικρινή απάντηση κι ελπίζω να θες το καλό των φίλων σου :p) @Vladimiros, ναι για να κρίνω φωτό τη βλέπω στο 100% και έτσι είναι το σωστό να συγκρίνεις όποιον κι αν ρωτήσεις. Επίσης τις φωτογραφίες τις βλέπω σε 24άρα οθόνη υπολογιστή. Τις διαφορές στην ποιότητα τις διακρίνω και σε 15άρα οθόνη laptop. Στην 5άρα του κινητού, όχι δεν τις διακρίνω εύκολα χωρίς να κάνω zoom. Γι’ αυτό άλλωστε κάποιοι κάτοχοι συσκευών με μάπα κάμερες, βλέπουν τις φωτό στις συσκευές τους και τις θεωρούν πολύ καλές. Γιατί τις βλέπουν σε 5άρα οθόνη οπότε που να δουν θόρυβο. Άσε που δεν κοιτούν καν το dynamic range ( αν πχ ο ουρανός βγαίνει άσπρος αντί για μπλε). “Έλα μωρέ, βγαίνει άσπρος και τι έγινε”… Ρε παιδιά, καταλαβαίνετε ότι φανατίζεστε με μια εταιρία;;; Φανταστείτε να ακούσετε… Συνέχεια »

Κώστας Ζ.

@JohnWave ο κοινωνικός μου περιγυρος αγοράζει iPhone και πιστεύει πως είναι το καλύτερο κινητό στον πλανήτη. Το οτι είναι πολλοί αυτόματα προσδίδει ισχύ στην άποψη τους;
Επίσης είσαι ο πρώτος που συγκρίνει σοβαρά καμερες κινητών στο auto…Απο που προκύπτει αυτό;
Όσο για τους φίλους, θα τους πρότεινα αυτό με τον καλύτερο φακο,τα υπόλοιπα θα τα βρουν στην πορεία….

Ιωάννης jb

@Ανακιν.. Το γεγονός ότι μιλάς γενικά και ότι όλα τα sony έχουν πρόβλημα ενώ τα άλλα δεν έχουν.. Είναι απλά αδύνατο.. Ή ιαπωνες βγάζουν ποιότητα ενώ η samsung ποσότητα…. Είναι πιο πιθανό να συμβαίνει το αντίθετο παρά αυτό που λες.. Αυτά που λέω παραπάνω στο πρώτο σχόλιο αν σου φαίνονται αστεία μάλλον δεν έχεις ιδέα από τεχνολογία… Τα βλέπω καθημερινά και πιστεύω ότι θα συνεχίσω να τα βλέπω… Εσείς μάλλον είστε τυφλοί ή μέτοχοι τις samsung… Α και κάτι άλλο επειδή η samsung είναι πρώτη σε πωλήσεις μη νομίζετε ότι έχει και τα καλύτερα τηλ.. Απλά η συγκυρίες την έχουν βοήθησει και έκανε όνομα… Λίγο κλεψιά λίγο η ανυπαρξία ανταγωνισμού την έφεραν εκεί που την έφεραν… Σε 1-2 χρόνια τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά δε θα χαιρεστε για πολύ ακόμα.. @JohnWave.. Γιατί προσπαθείς να βγάλεις μάπα το καρπούζι ενώ δεν είναι?? Εγώ με τα μέχρι στιγμής δεδομένα βλέπω μία μπροστινή κάμερα να βγαίνει πολύ καλύτερη στα πάντα από αυτήν του s7… Βλέπω ένα βίντεο και παρόλο που το s7 έχει ois η σταθερότητα του είναι σαν του xperia x που δεν έχει ois… Και γενικά στο βίντεο το xperia είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα… Στην φωτογραφία είναι πάλι σε… Συνέχεια »

JohnWave

@Κώστα Ζ, προφανώς δεν διαβάζεις reviews καμερών. Στο auto γίνονται οι συγκρίσεις και στο auto έχουν τραβηχτεί τα συγκριτικά samples. Αυτό γίνεται γιατί οι κριτικοί συσκευών γνωρίζουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου τραβά στο αυτόματο και αυτό ενδιαφέρει το κοινό. Τι να κάνουμε τώρα. @Iωάννη jb, ναι το ομολογώ, κάνω πολύ καλή δουλειά για τη Samsung. Ναι παρόλο που της είχα καταλογίσει τα χίλια μύρια μέχρι πρόπερσι και με απέλυσε , μετά με ξαναπροσέλαβε. Ήθελα τα χρήματα, τι να κάνω ο έρημος. Και η Huawei με είχε προσλάβει κάποτε αλλά μετά είπα άσχημα πράγματα για την κάρτα γραφικών που έβαζε στη σειρά P ( ενώ ήταν τέλεια…) και με απέλυσε. Ωστόσο λέω συνεχώς ωραία πράγματα για το design της και μπορεί να με ξαναπροσλάβει. Α και στην LG με έχουν προσλάβει γιατί λέω καλά πράγματα για τις κάμερες των G παρόλο που την κατηγορώ για το design της. Είναι ένα ιδιόμορφο deal. Γενικά οι εταιρίες έχουν συμμαχήσει εναντίον της Sony και προσλαμβάνουν άτομα σαν εμένα για να της προσάπτουμε κακές κριτικές. Παλιότερα μας είχαν βάλει να λέμε κακά πράγματα για τις άριστες οθόνες με τις τρομερές γωνίες θέασης των πρώτων Z, μετά για τα άριστα bezels της , μετά… Συνέχεια »

John

@Ioannis jb
Ακόμη με την Sony ασχολείσαι ρε φίλε? Δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ότι είναι καμένο χαρτί? Κάθε μέρα που περνάει το ποσοστό της πέφτει και πιο χαμηλά και πλησιάζει περισσότερο στο λουκέτο , κανένα σοβαρό άτομο δεν κάθεται να γράφει τι καλά κινητά που βγάζει γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε σε κάμερα ούτε σε οθόνη όχι μόνο με Samsung ή LG αλλά ούτε με Huawei και Xiaomi. Οπότε άκουσε την συμβουλή μου και πάρε κινητό της προκοπής και άσε τις μετριότητες μιας πρώην εταιρείας που έχει πατώσει.

Κώστας Ζ.

@JohnWave, Ελα που εγω δεν το χρησιμοποιω ποτε το auto.. ”τι να κανουμε τωρα; ” ? Τι εννοεις λεγοντάς το; Οτι επειδή το auto είναι πολυ κακο αυτόματα και οι καμερες των Sony είναι πολυ κακες; Δεν είναι λογική αυτή φίλε!
Σίγουρα του Ζ5 δεν είναι σαν του S7, όμως δεν πόσο προεξέχει πίσω ο φακουδάκος…όπως είπε και ο Γιάννης απο πάνω, είναι θέμα hardware…

Ιωάννης jb

@John.. Πες μου μία εταιρία που δεν είναι κινέζικη και πάει καλά.. Μέχρι και η samsung που στο τελευταίο τρίμηνο ξεπέρασε τις προσδοκίες είχε 21%.. 2% κάτω από το ετήσιο περσινό ποσοστό!!! Παρτο χαμπαρι εσύ αλλά και πολλοί άλλοι εδώ μέσα που δεν ξέρετε που πάν τα τέσσερα.. Όλες οι εταιρίες πέφτουν και ανεβαίνουν οι κινέζοι με ρυθμούς επικίνδυνους για την παγκόσμια οικονομία… Η sony αυτή τη στιγμή έχει εξαιρετικές συσκευές όπως τα z5… m5,c5 και οι νέα σειρά x… Πλέον η εταιρία έχει κέρδη παρόλο που το ποσοστό πέφτει.. και είναι από τις λίγες που έχουν κέρδη διότι πουλάει ακριβές συσκευές… Αν γίνει και κανένα θαύμα και ανέβουν οι πωλήσεις τότε θα είναι σε πολύ καλό δρόμο… @JohnWave.. Ο Κώστας καλά σου τα λέει.. και εγώ αν κάνει κάτι κακό θα τη κραξω… Αλλά εγώ όλα αυτά που αναφέρεις δε τα βλέπω σαν αρνητικά… Ακόμα και η γωνία θέασης δε με χαλάει διότι δεν κοιτάζω το κινητό από γωνία… Κάτι τελευταίο… σταμάτα να λες για σύγκριση φωτογραφιών σε υπολογιστή διότι φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα!!! Αν βάλεις σε υπολογιστή φωτογραφίες από αυτά τα κινητά θα δεις την ποιότητα και σου λέω ότι θα πέσεις από τα σύννεφα αν νομίζεις… Συνέχεια »

Max91

@Impressive-Instant
Μένω Γερμανια.

@one
δεν ειναι ψεμα και οποιος δεν πιστευει ανετα κανω ενα βιντεο με αλλο κινητο τραβοντας το Ζ3+ να δει οτι εχει μεγαλο θεμα με τις θερμοκρασιες ΝΑΙ βελτιώθηκε με την αναβαθμιση αλλα δεν παυει να ειναι ενα προβληματικο κινητο. Και ναι εχει τυχει να τραβηξω με το απλο Ζ3 17 λεπτα 4Κ ναι με το Ζ3+ 10 λεπτα αλλα αυτο οταν ειχαμε εδω -10C

One

@JohnWave η Samsung & Lg ανεβάζει αυτόματα το sharpening, τον κορεσμό και τα levels στις φωτογραφίες και γι αυτό και κάποιοι άσχετοι που τα βλέπουν στην αρχή πιστεύουν ότι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Όμως επειδή οι συσκευές της Sony απευθύνονται κυρίως σε γνωστες της φωτογραφίας αφήνουν τα χρώματα και την επεξεργασια όσο γίνεται πιο φυσικα και μετά μπορεί άνετα κάποιος να χρησιμοποιήσει το Lightroom στο κινητό του και να φτιάξει τη φωτογραφια του όπως θέλει αυτος. Αντίθετα στις συσκευές της Samsung & Lg οι φωτογραφίες έχουν υποστεί τεράστια επεξεργασία που είναι αδύνατο να τις φτιάξεις στα δικά σου πρότυπα.

@Ανακιν εγώ βλέπω πραγματικούς ανθρώπους και όχι τρολλ του ιντερνετ με κινητά της Samsung που μετά από 2 μήνες το κινητό τους σέρνεται, οι amoled οθόνες χάνουν τη φωτεινότητα τους ανά τριμηνο, και μετα από 1 χρόνο έχουν χάσει τα χρώματα τους και η μπαταρία τα έχει πέξει από τις πολλές φορτίσεις. Πως αλλιώς νομίζεις ότι η Samsung θα πείσει τα κορόιδα να αγοράζουν νέα συσκευή?? Δες όμως ποσα άτομα με κινητά της Sony που έχουν τα κινητά πολλά χρόνια και παραπάνω χωρίς πρόβλημα και γλυτωνουν αρκετά χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia 1 V: Premium smartphone για όσους έχουν φωτογραφικές ανησυχίες

Η Sony ήταν πάντα γνωστή ότι εστιάζει σε οθόνες υψηλής ποιότητας, τις κορυφαίες δυνατότητες κάμερας και την ομαλή απόδοση, και το Xperia 1 Το V δεν αποτελεί εξαίρεση.

Smartphones Sony Xperia Ελληνικό μενού smartphones

Sony Xperia 1 V: Ολόκληρο το μενού στα ελληνικά [video]

Αναλυτικά το μενού του Sony Xperia 1 V (XQ-DQ54). Τρέχει Android 13 (67.0A.4.22). Ανακαλύψτε βήμα βήμα τι περιλαμβάνει το κινητό που σκέφτεστε να αγοράσετε.

Smartphones featured Qualcomm Sony

H Sony θα συνεχίσει να κατασκευάζει smartphone για πολλά χρόνια ακόμα

Οι πεσμένες πωλήσεις smartphone της Sony έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται εάν θα ακολουθήσει τα χνάρια των LG και HTC.

Reviews Sony Android Smartphones Hands-on

Sony Xperia 1 IV review: Υπέροχο αλλά…

Το hyper-smartphone Xperia 1 IV είναι το καλύτερο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η Sony, με ένα κάρο τεχνολογίες προερχόμενες από την πολυετή εμπειρία του Ιάπωνα κατασκευαστή.