Sony Xperia X Compact: Με οθόνη 4.6″ και Snapdragon 820 στο GFXBench

Για το Sony Xperia X Compact οι πληροφορίες ξεκίνησαν να διαρρέουν πριν από λίγες μέρες και έχει ξεκινήσει να μας απασχολεί αρκετά. Η επίσημη ανακοίνωση είναι πιθανό να γίνει σε press event 1η Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της IFA 2016 μαζί με το Sony Xperia XR.

Το Sony Xperia X Compact φαίνεται να πέρασε από το GFXBench όπου και άφησε πίσω πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Εμφανίζεται με οθόνη 4.6 ιντσών ανάλυσης 1080p, τετραπύεηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Η κάμερα είναι 13 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel.

Ωστόσο, αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι το OS, που εμφανίζεται ως CyanogenMod. Την ώρα που η Sony κάνει τις δικές της AOSP (Android Open Source Project) προσπάθειες μια τέτοια κίνηση δεν φαίνεται να έχει λόγο βάζοντας CyanogenMod στο smartphone της.

Εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, η οποία δεν θα αργήσει.

Διαβάστε επίσης: Sony Xperia XR & X Compact: Διαθέσιμα από 24 Σεπτεμβρίου;

Sony Xperia X Compact specs, Sony Xperia X Compact: Με οθόνη 4.6″ και Snapdragon 820 στο GFXBench

Sony Xperia X Compact specs, Sony Xperia X Compact: Με οθόνη 4.6″ και Snapdragon 820 στο GFXBench

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
δημητρης

μειωση κατα πολυ στα mp…βγηκε το nougat..γιατι δεν το εβαλε?!!!!!!!!!! ελεος αυτη η σονυ!

Alex

Από specs τα σπάει! Όταν τα παίξει το Ζ3 Compact μου, θα είναι ο πιο άξιος διάδοχος.

John

Με τέτοια χάλια εμφανισιακά και να μου το χάριζαν δεν το ήθελα.

George

Αυτο τωρα αν ισχυουν τα specs πραγματι θα ειναι θηριακι.τα mp τα μειωσε προφανος οπως η sammy με λιγοτερα μεγαλυτερα pixel να απορροφά φως καλυτερα για τις νυχτερινές,παντως σιγουρα βελτιωση θα ειναι ετσι δειχνουν οι εταιρειες σε αυτο τον τομεα.αδιαβροχο sd μπροστινα ηχεια,οκ ειναι τουμπανακι.τωρα τιμουλα;αστα να πανε θα κοστιζει,οποτε αγορα οποιος θέλει την απόλυτη φορητοτητα σε συνδιασμο με ποιοτητα παντου θα πςριμενει κ 6 κ ενα χρονο να το παρει σε φυσιολογικη τιμη.

Nick

Cyanogen mod η Sony; Οτι να ναι είναι αυτός ο πίνακας.

Zois

Στην κεντρική κάμερα μας τα χαλάει λίγο αλά εντάξει όλα καλά μπορεί μόνο στα mp να δείχνει φτωχή και σε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της να είναι οκ.

tall

Σοβαρά τώρα χωρίς NFC ??

Nick

Καλά η εχθρα του GSM arena εναντίον της Sony είναι γνωστή αλλά να παρουσιάζει και ψεύτικο πίνακα για ένα κινητό πριν ακόμη βγει είναι τραγικό.

Apostolos

Σοβαρά τώρα δεν έχει NFC? Εδώ στην Αγγλία συνέχεια γίνονται πληρωμές μέσω κινητού

Apostolos

Εγώ που έχω το Z5 compact θέλω να πω ότι το μόνο που αξίζει είναι το compact σχήμα και η αδιαβροχοποιηση. Δεν θα ξαναπάρω Sony πάντως, τα lg, samsung έχουν καλύτερες υλοποίησης κινητών.

Νικος

Καθολου ωραιο εμφανισιακα…

One

1080p οθόνη φαίνεται απίστευτη αλλα και 720p να εχει είναι αρκετή. Επισης τα 12mp μαλλον σημαίνουν οτι αυτη τη φορά θα κανει oversampling στα 12mp αντι στα 8mp που εκανε παλιά, αλλα θα μπορείς σε manual mode να χρησιμοποιήσεις τα 23mp.

@tall + @ Apostolos τα καινούρια κινητά της Sony εχουν NFC στην πανω αριστερή πλευρά, αποκλείεται να μην εχει και αυτο.

@Nick Και δεν ειναι μονο το GSMarena αλλα και το Phonearena και πολλά άλλα. Εγω προσωπικά τα αγνοω τελείως αυτα τα site για ενημέρωση.

Ιωάννης jb

64αρα rom… Sd820… Fhd στις 4.6… 4gb ram…
Κάμερα κορυφή (πάρτε παράδειγμα την σειρά x)…
Στέρεο ηχεία κ αδιαβροχοποιηση…

Δύσκολο να τα βάλει όλα αυτά..
Νομίζω ότι άμα κάνει κάτι τέτοιο θα διαλύσει τον ανταγωνισμό….
Βέβαια το κινητό θα πρέπει να είναι κ προσεγμένο σε όλους τους τομείς αλλιώς..

Η μπροστινή κάμερα θα τραβάει βίντεο σε 4k;;; δείτε την ανάλυση…

Συμεών

Μπράβο την Sony υπάρχει ένα καλός αριθμός καταναλωτών που ζητούν συμμαζεμένο κινητό και με καλα χαρακτηριστικά αν βγει και σε καλή τιμή θα είναι πολλοί που θα το τιμήσουν

bezilys

Μου φαίνονται υπέρβολικα τα χαρακτηριστικα για compact συσκευή!το X performance και το X είχαν 3 giga ram και 32 Giga rom και αυτό να έχει 64 rom και 4 ram?! Δεν νομίζω να είναι του χ compact αλλά xr compact αλλά και πάλι δύσκολο γιατί το xr λέγαν θα βγει με 4 ram και το compact με 4 δεν νομίζω.πιο πολύ για 3 giga ram το κόβω να έχει!

Χρηστος

Αποκλειεται να μην εχει NFC… εκτος αν εχει κατι αλλο που το αντικαθιστα. Στην Ιαπωνια πληρωνουν με τα κινητα τους απο τη δεκαετια του 80.

XperiakiasT

Έχει NFC φαίνεται στην αρχική οθόνη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.