Sony Xperia X Ultra: Με οθόνη 6.45 ιντσών και 21:9 aspect ratio;

Sony Xperia X Ultra specs, Sony Xperia X Ultra: Με οθόνη 6.45 ιντσών και 21:9 aspect ratio;

Η Sony φαίνεται πως έχει ένα νέο phablet στα σκαριά και αυτό θα είναι το Sony Xperia X Ultra, για το οποίο διέρρευσαν σήμερα τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το κινητό φημολογείται ότι θα έχει πιο ψηλή οθόνη από αυτή των Samsung Galaxy S8 (18.5:9 aspect ratio) και LG G6 (18:9).

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη 6.45 ιντσών με 21:9 aspect ratio. Η ανάλυση δεν αναφέρεται, αλλά με βάση τα προηγούμενα μοντέλα της Sony, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα είναι στα 1080p.

Κατά τα άλλα, το Sony Xperia X Ultra αναμένεται με επεξεργαστή Snapdragon 660, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Η κάμερα θα είναι 19 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixel. Θα τρέχει Android 7.0 Nougat, η μπαταρία θα είναι 3050mAh με υποστήριξη Quick Charge 3.0. Τέλος, δεν αποκλείεται η πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό.

Τα renders δεν είναι βέβαιο ότι δείχνουν τη τελική μορφή του X Ultra

Sony Xperia X Ultra specs, Sony Xperia X Ultra: Με οθόνη 6.45 ιντσών και 21:9 aspect ratio;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Ωραία συσκευή , ανάρπαστη θα γίνει ::))

ZURA

@John, η LG πρόλαβε την κυρτή οθόνη. Κοίτα G Flex/ G Flex 2

Apostolos

fail

Mpampis13

Μπράβο ρε Sony, ωραία συσκευή, αναμένουμε τιμή

alex-22-gk

Έχω το XA Ultra, πολύ όμορφο αλλά γιατί τέτοια μπαταρία ρε sony σε αυτή την κατηγορία, όπως και το δικό μου έτσι και εδώ βλέπω με το ζόρι mAh λες και είναι κακό να βάλεις.

Ιωάννης jb

Βγάλε ρε sony ένα μεγάλο 6+ ιντσες με κορυφαία χαρακτηριστικά κ άσε της βλακείες για να μη πω κ τίποτα πιο βαρύ!!

George

Δε μου αρέσει η μόδα με τις οθόνες τόσο μακρόστενες γιατί το μάτι μας θέλει το φάρδος,δε μπορώ να καταλάβω σε τι βολεύει εκτός από το κράτημα;

Tony Cool

Ιωάννης jb η Sony το έχει κάνει στο παρελθόν αυτό που λες με το Xperia Z ultra. Είχε κυκλοφορήσει με τη σειρά Ζ1 και είχε τα καλύτερα χαρακτηριστικά (και μεγαλύτερη τιμή) από όλα τα υπόλοιπα της σειράς. Δεν της είχε πάει καλά το πείραμα τότε, αν και το κινητό έγινε αναρπαστο όταν έπεσε πολύ η τιμή του. Τώρα ο κόσμος είναι σαφώς πιο έτοιμος για μια τόσο μεγάλη συσκευή οπότε μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα. Και μακάρι να βάλει κορυφαία specs γιατί και εγώ σαν κάτοχος του Z ultra πολύ δύσκολα πλέον θα πήγαινα σε μια μικρότερη συσκευή.

lneam

@Λορένα Σιούτη
Κακος υποθετεις πως η οθονη στην συσκευη με λογο πλευρων 21:9 aspect ratio θα εχει αναλυση 1080p. Η αναλυση 1920×1080 ειναι 16:9. Εαν υποθετικα η πλευρα 1080 (9) δεν αλλαξει τοτε η πλευρα 21 ειναι >16 (16=1920) αρα θα εχουμε 2520 Pixels.

lneam

@George
ο λογος πλευρων 21:9 ειναι η οθονη στο σινεμα και βολευει
1. οταν βλεπουμε ταινιες ωστε να μην υπαρχουν πανω-κατω αδεια πλαισια.
2. δεν χρειαζεται τα studio να κανουν νεες κοπιες κοβοντας αναλυση για καθε χρηση εκτος σινεμα, αρα χανουμε και ενα μικρο κομματι απο το αρχικο πλανο του εργου

bezilys

Ωραίο τηλεκοντρόλ! Παρόλου που είμαι και φαν της Sony!

vladimiros

Για να πηγαινει και η Sony σε τετειες οθονες μαλλον σε μερικα χρονια ολα θα ειναι (18:9) και (21:9 ) η Samsung και η LG βγαλανε και η 2 ταυτοχρονα μακροστενες οθονες τι συνεννοημενοι ηταν?? τωρα η Sony,και αργοτερα huawei και παει λεγοντας και τελευταια λογικα η Apple οπως παντα!

Το παρον κινητο θα εχει μπολικο υψος ισως και παραπανω απο το Xperia Z Ultra στα 179.4,δηλαδη για κανεναν λογο δεν θα χωραει στην τσεπη,οχι πως δεν θα εχει και ατομα να το παρουν,δεν θυμαμε ονομα ενας φιλος απο εδω ηθελε πολυ να αντικαταστησει το Xperia Z Ultra του,οριστε τα καλα νεα ηρθαν!

@tito

Γιατιιιιιι?

Αλέξανδρος

Είμαι κάτοχος του z ultra και πέρα από τα bezels δεν έχω κάποιο θέμα.
Φυσικά στο καινούργιο θα ήθελα πολύ καλύτερα specs και φυσικά όσο το δυνατόν πιο μικρά περιθώρια στην συσκευή.
Τώρα αυτό το τηλεκοντρόλ τι είναι;
Οι περισσότεροι που το έχουμε φαντάζομαι το θέλουν πρώτα για επαγγελματική χρήση και μετά σαν συσκευή για multimedia κ.τ.λ.
Εμείς χρειαζόμαστε περισσότερο πλάτος και όχι το αντίθετο.
Αν και φαν της Sony, αυτές οι κινήσεις με κάνουν να απορώ……

One

Πιστευω ότι είναι fake και όχι πραγματική συσκευη. H Sony φτιαχνει κινηματογραφικές ταινειες, βιντεοκάμερες κτλ και δύσκολα θα γυγει από 16:9 aspect ratio εκτος αν το επιβάλει η βιομηχανία.

Επίσης δεν πρόκεινται ποτε να πειραματίζεται σε κατι που προσπαθούν να επιβάλουν με το ζορι οι Samsung & LG χωρίς κανένα λόγο.

Για μενα το 16:9 είναι η καλυτερη ανάλυση για κινητα. Οι μακρόστενες οθονες δεν βοηθούν για να βλέπεις βίντεο και φωτογραφίες.

Akisp

Xa xa Περιμένω να ακούσω τα Sony Boys για το μακρόστενο s8..

Π. Παν

.. Όταν κοιτάζω τα 3 κάτω κουμπιά και βλέπω ότι είναι τόσο πάνω από το πλαίσιο, δεν ξέρω αν πρέπει να γελάω η να κλαίω. Ήδη είναι δύσκολο στη χρήση, φαντάσου τώρα σε ένα τόσο μακρόστενο με τέτοια περιθώρια που θα κοντεύει τα 20 εκατοστά. Ήμαρτον!!!

lneam

@Π. Παν
Αν πραγματι η φωτο. απεικονιζει 100% το τελικο προιον, τοτε βλεπουμε στο κατω μερος το 1 απο τα 2 ηχεια. Οποτε λογικα πρεπει λιγο πιο πανω να μπουν τα capacitive keys

lneam

@Π. Παν …τα 20 εκατοστά
Για να κανουμε και λιγο πλακα. “20 εκατοστά” ειναι σε κατι ταινιες ….
Ισως λες για χιλιοστα

Φωτης

Το κοκκινο δειχνει ομορφο αλλα αυτο με τις μακρόστενες οθόνες ειναι άκυρο για μενα..Τι μόδα ειναι αυτη Τωρα με τα κινητά ρόπαλα..Ενας λογος που δεν μου ´αρεσει κ το s8..

alxgiann

Δηλαδή αν κάποιος βλέπει βίντεο 16:9 θα έχει μπάρες και το μέγεθος θα είναι σαν 5,5 ίντσες περίπου? Και τι θα γίνει με τις εφαρμογές,θα δείχνουν καλά σε αυτή την ανάλυση;
Από την άλλη, θα βολεύει για ίντερνετ.

kassandros

Μάλλον κάτι ψήνεται γι’αυτό βγάζουν όλοι τέτοιες πανοραμικές οθόνες…..θα μάθουμε σύντομα φαντάζομαι

Nikos_hsv_

Έχω το xa ultra και είναι πραγματικά πολύ καλό αλλά στην μπαταρία τα χαλάει λίγο όπως και σε αυτό μάλλον (x ultra).Αναμένουμε τιμή και θα δούμε τι δουλειά κάνει αν και νομίζω ότι θα είναι φοβερό. Μπράβο SONY…

nikos2017

Ίσως το πρώτο smartphone που χρησιμεύει και ως πατίνι !!!!

ourttt

Το πρώτο 21:9 κινητό το έβγαλε το 2009 η LG, το LG BL40 chocolate, και πήγε άπατο λόγο του οτι ήταν άσχημο, μακρόστενο, παντούφλα, τηλεκοντρόλ κτλ κτλ και τώρα ξαφνικά γίνανε ωραία και μαστ… Να δεις που θα βγάλει σε κάνα χρόνο καμιά απλ κάνα κινητό με κουμπιά και γίνει πανζουρλισμοοοοςςς!!

forneverarrow

Σε λίγο θα βγάλουν 9″ κινητό με αναλογία 50:9 και θα χρησιμεύει και ως βιολί με το κατάλληλο app… Ρε έχετε ξεφύγει τελείως! Κάθε ανοησία που σκέφτεται ο καθένας για να ξεχωρίσει την κάνουν τα θύματα-καταναλωτές trend (λέγε με S8) και τα τρώμε στη μάπα όλοι μετά! Ευτυχώς που υπάρχει ακόμα BB και απο όσο βλέπω το Key One θα το πάρω στα σίγουρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.