Sony Xperia XA2 & XA2 Ultra: Νέα αναβάθμιση Android 9 Pie

Sony, Sony Xperia XA2 & XA2 Ultra: Νέα αναβάθμιση Android 9 Pie

Το Android 9 Pie έρχεται για τα Sony XA2 και XA2 Ultra αλλά καλό θα ήταν να μην κάνετε την ενημέρωση.

Τα δύο αυτά μοντέλα της Sony είναι από τα τελευταία mid-range smartphones που λαμβάνουν την ενημέρωση Android 9 Pie με κωδικό 50.2.Α.0.342. Μετά τη κυκλοφορία των νέων ναυαρχίδων, η ιαπωνική εταιρεία επικεντρώνεται τώρα στην τήρηση της υπόσχεσης σχετικά με την ενημέρωση λογισμικού σε όσους αγόρασαν τα τηλέφωνα της μεσαίας κατηγορίας της.

Ωστόσο η ενημέρωση που προωθεί η Sony μπορεί ενδεχομένως να αχρηστεύσει τα κινητά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των προγραμματιστών της XDA, τα τηλέφωνα πολλών χρηστών μπλόκαραν μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης στη Ρωσία, Λευκορωσία και το Καζακστάν.

Sony, Sony Xperia XA2 & XA2 Ultra: Νέα αναβάθμιση Android 9 Pie

Παρόλο που δεν είχαν όλοι το ατυχές πρόβλημα, όσοι προσπάθησαν να το διορθώσουν μέσω του Sony Companion δεν τα κατάφεραν. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα κάποια λύση για το πρόβλημα αυτό, για αυτό και σας συμβουλεύουμε να μην δεχτείτε την ενημέρωση.

Δεν ξέρουμε ακόμα γιατί η Sony δεν έχει σταματήσει την ενημέρωση, εφόσον υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Αλλά ελπίζουμε πως σύντομα οι μηχανικοί λογισμικού της εταιρείας, θα μπορέσουν να βρουν μια λύση.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα, μόνο για ένα συγκεκριμένο customization βγήκε, όταν λύσουν το πρόβλημα θα βγει και για τους υπόλοιπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.