Sony Xperia XA2 Ultra: Δεν θα είναι bezel-less;

Sony Xperia XA2 Ultra δεν θα είναι bezel-less, Sony Xperia XA2 Ultra: Δεν θα είναι bezel-less;

Η Sony έχει υποσχεθεί πως το 2018 θα εγκαταλείψει το 5 χρόνων OmniBalance design με τα μεγάλα πλαίσια. Πολλές διαρροές υποδεικνύουν πως ο κατασκευαστής θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του και επιτέλους θα υιοθετήσει μια νέα σχεδιαστική γραμμή, σύμφωνη με την edge-to-edge τάση της εποχής.

Πολλές εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες και αφορούν τα επερχόμενα Xperia smartphones του 2018, φανερώνουν έναν σχεδιασμό με ελάχιστα πλαίσια και αυστηρές γωνιές, ώστε τα κινητά να είναι μεν bezel-less αλλά επίσης να φέρουν χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Sony. Παρά το γεγονός πως η πλειοψηφία των νέων συσκευών του Ιάπωνα κατασκευαστή θα έχουν ανανεωμένο design, κάποιες συσκευές είναι αναμενόμενο να διατηρήσουν την παλιά, γνώριμη γραμμή. Μάλιστα, σύμφωνα με μια διαρροή που προέρχεται από την Κίνα, ένα εκ των πολυαναμενόμενων mid-range μοντέλων του 2018 θα παραμένει στο OmniBlance design.

Συγκεκριμένα, η διαρροή περιλαμβάνει δυο φωτογραφίες που υποτίθεται πως απεικονίζουν το Sony Xperia XA2 Ultra. Η συσκευή απαθανατίζεται από την εμπρόσθια και την πίσω μεριά, αποκαλύπτοντας τον σχεδιασμό της. Δυστυχώς, το smartphone θυμίζει πολύ στον προκάτοχο του και γενικά σε όλα τα Xperia κινητά των τελευταίων ετών με μεγάλα κάθετα πλαίσια. Παρατηρούμε την ύπαρξη μόνου κυρίου φακού (21 Megapixel) στην πλάτη και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων λίγο πιο κάτω. Η οθόνη (υποτίθεται πως) έχει μέγεθος 6 ίντσες με ανάλυση 1920×1080 pixels, επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 630, μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB. Ένα μεγάλο θετικό είναι πως η συσκευή θα λειτουργεί με προ-εγκατεστημένο το Android 8 Oreo.

Κατά πάσα πιθανότητα, το Xperia XA2 Ultra θα ανακοινωθεί ή στην CES σε λίγες ημέρες ή στο MWC σε μερικούς μήνες (τέλη χειμώνα). Η συσκευή θα είναι ένας αξιόλογος mid-ranger που αν τοποθετηθεί στο κατάλληλο εύρος τιμών, θα μπορέσει να προσελκύσει πολλούς υποψήφιους αγοραστές. Αναμένουμε για την επίσημη ανακοίνωση του, στην οποία θα μάθουμε και αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Αχαχαχαχαχα , να σαι καλά ρε Sony , θα γελάσουμε πολύ και φέτος.

Γιώργος Κ.

Όοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιι!!! Α ρε σονυ, εμπρός για πίσω πας. Είχαν βγει κάτι ωραία renders πριν από λίγο καιρό που έστω κι αν ήταν ψεύτικα, ήταν μοναδικά εμφανισιακά. Είχε αίσθηση του μέλλοντος με μια πινελιά Σονυ που το έκανε ξεχωριστό. Τώρα αυτό γιατί;;;;;;;;;

One

Μιλάτε για τα bezel αλλά δεν λέτε οτι εχει 2 μεγάλους αισθητήρες κάμερας μπροστά με ois και φλας. Οι μεγάλοι αισθητήρες που θα μουν? Η μηπως να βάλει ενα μικρο αισθητήρα που δεν θα τραβάει καλές selfies για να μικρύνει τα bezel? Δεν γίνεται να τα θέλουμε όλα.

Εγω προσωπικά δεν τραβάω selfies αλλά για όσους το κάνουν είναι η καλύτερη επιλογή με διαφορά.

Nic21

Δε νομίζω να ισχύει… Τα Σόνια δεν μου αρέσουν αλλά…. Ειδικά το xz σε καφέ ήταν εκπληκτικό πριν δύο χρόνια και επίσης ειδικά το XA ultra είχε μια φιλοσοφία edge όταν οι άλλοι ακόμα είχαν πλαίσια σαν τα τείχη της Κωνσταντινούπολης!!!!
Άρα όχι δε νομίζω πως ισχύει γιατί έχει βγάλει δύο τέτοια κινητά (XA ULTRA XA1 ULTRA) δεν θα πάει για 3ο και μάλιστα θεωρώ πως θα είναι ένα υπέροχο mid με οχι full screen αλλά θα μοιάζει με κάτι σαν LG Q6… Θα δούμε…

football 4 life

αχαχαχαχχαχαχαχα 2018 και κινητο 2013..αχαχαχαχαα

V.M.

Τέλειο!!!

antonis

Γιατί τόση πρεμουρα για τον σχεδιασμο των sony.Οποίου του αρέσει το παιρνει οποιου δεν του αρέσει δεν το παιρνει.Τόσο εύκολα τόσο απλα.Εγώ πήρα πριν λίγο καιρό το L1 και τα bezel του μου φαίνονται μια χαρά!!!!

Tsiman

@ antonis
Το πρόβλημα είναι οτι στους περισσότερους δεν αρέσει…Με μεγάλη διαφορά από τους άλλους!
Μάντεψε ποιοι ανήκουν στο 90% (τουλάχιστον)

Jack sf

Μόνο εγώ βλέπω 2 κάμερες μπροστά?

antonis

@Tsimnan σωστη η παρατήρηση σου.Φυσικά και γνωρίζω το 90% ποιοι είναι.Αλλά όλοι αυτοι γιατί δεν κραζουν που τα iphone που πολλά χρόνια για να μην πω απο τοτε που ξεκίνησαν να κυκλοφορούν έχουν και αυτά τον ίδιο σχεδιασμο;Το ίδιο συμβαίνει και με την samsung που στην συντριπτική πλειοψηφία των κινητών ακολουθεί το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο εδώ και πολλά χρόνια.Μήπως κάποιοι προσπαθουν να “θάψουν” την sony;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony

Sony Xperia 1 VI: Leak δίνει λεπτομέρειες για τις κάμερες, το chipset και την μπαταρία

Η Sony αναμένεται να αποκαλύψει το Xperia 1 VI στην εκδήλωσή της στις 17 Μαΐου και τώρα μια νέα φήμη μας δίνει λεπτομέρειες για το flagship smartphone.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.