Sony Xperia XZ Premium: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Oreo

Sony Xperia XZ Premium android oreo update, Sony Xperia XZ Premium: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Oreo

H Sony ξεκίνησε την αναβάθμιση του Sony Xperia XZ Premium σε Android 8.0 Oreo και οι κάτοχοι έχουν ήδη ξεκινήσει να λαμβάνουν τις σχετικές ειδοποιήσεις. Εκτός από το Oreo, το update φέρνει και κάποια χαρακτηριστικά της Sony.

Ένα από αυτά είναι το 3D Creator που είδαμε στα Sony Xperia XZ1 και Sony Xperia XZ1 Compact. Σου επιτρέπει να κάνεις 3D scan σε πρόσωπα και αντικείμενα και στη συνέχεια είτε να τα μοιραστείς με άλλους ή να κάνεις 3D print.

Επιπλέον, υπάρχει το Predictive Capture, το οποίο εντοπίζει αυτόματα το χαμόγελο σε κάποιο πρόσωπο, ξεκινά να τραβά frames πριν ακόμη πατήσεις το κουμπί για τη λήψη και έτσι έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις την καλύτερη φωτογραφία.

Άλλα features που φέρνει η Sony είναι το autofocus burst, εντοπίζει και παρακολουθεί κινούμενα αντικείμενα και επικεντρώνεται σε αυτά, έχουμε βελτιωμένο stereo speaker ήχο και υποστήριξη aptX HD για τα συμβατά ακουστικά. Το app shortcuts σου επιτρέπει να πατάς παρατεταμένα ένα εικονίδιο και να δημιουργήσεις “app specific shortcuts”.

Πηγή: 1,2

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Γνωρίζει κανένας αν πωλείται ακόμα σε κανένα μαγαζί με δώρο τα ακουστικά αξίας 300€; Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω αλλά το βρίσκω πολύ ακριβό ακόμα και επίσης δε γνωρίζω κάποιο κατάστημα που να το έχει σε display να μπορεί κάποιος να το δει από κοντά να το δοκιμάσει.

Αλέξανδρος

Ξέρει κανένας τι γίνεται με την dual sim έκδοση?

djfapples

Κ εγω δεν το έχω δει σε κανένα μαγαζί αλλά άμα είχα τα χρήματα θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια

Nick

@djfapples, και γω δεν έχω αμφιβολία για να το αγοράσω, μου αρέσει πολύ, πιο πολύ για την επιλογή του χρώματος θα ήθελα να το δω από κοντά καθώς μου αρέσει πολύ και το deep-sea black εκτός από το chrome που το ερωτευτηκα με το που το είδα.

alex

Η κοσμοτε και ο Γερμανος το έχει αποκλειστικότητα

Nt Z.

Aσχετο και το λέω για όλα τα κινητά και για Android και για iOS, τις πιο πολλές φορές οι αναβαθμίσεις νομίζω ότι δεν είναι για καλό. Για έναν παράξενο λόγο, όλοι περιμένουμε ανυπόμονα και στην πράξη μια μικρή απογοήτευση. Το έζησα και με iPhone και με HTC και με Samsung κ με Sony.

Nick

@Nt Z, δεν ξέρω σε ποιο Sony Xperia αναφέρεσαι, εγώ πάντως το Z3 και το Z2 tablet που τα χω αναβαθμισμενα σε 6.0.1 είναι πιο γρήγορα από ποτέ χωρίς το παραμικρό lag και επανεκκινήσεις, ούτε χρησιμοποιώ τίποτα app cleaners που χω ακούσει πολλούς άλλους που το κάνουν αυτό.

djfapples

Κ εγω με το z2 δεν είχα θέματα ίσα ίσα γινόταν κ καλύτερο.

Lazaros_K

Επίσης με την αναβάθμιση σε 8.0 βελτιώσαν σημαντικά την Παραμόρφωση. Υπάρχει Toggle on/off στις ρυθμίσεις κάμερας.

Mac

Τα ακουστικά δώρο έχουν εξαντληθεί, το έχει Γερμανός και Cosmote αποκλειστικά.

One

Μπράβο ρε Σοναρα! Eυχάριστα νέα για εμάς τους κατόχους του XZ Premium!

Κώστας Ζ.

@Lazaros το είδα και σε φώτο οτι υπάρχει η λειτουργία στην εφαρμογή της κάμερας… Καλα για ποιο λογο να έχουν τέτοια επιλογή; δηλαδή, ποιος θέλει να έχει distortion στις φωτογραφίες του; δε το λέω με κακία, απλα μου φαίνεται λίγο κουλο!

Κατα τ’αλλα, περιμένουμε και οι υπόλοιποι κάτοχοι Χ συσκευών να μας έρθει, μια χαρούλα ξηγιεται η Sony ξανά. Μόνο θετικα έχω να λέω απ’οσες συσκευές της έχω αγοράσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.