Η πρώτη φωτογραφία του 4K Sony Xperia XZ Premium

Η Sony έχει στα σκαριά νέο smartphone με οθόνη 4K, ονομάζεται Sony Xperia XZ Premium και σήμερα διέρρευσε η πρώτη εικόνα. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένετα να γίνει στο press event της MWC 2017 στις 27 Φεβρουαρίου.

Εκτός από την εικόνα δεν έρχεται καμία πληροφορία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Sony Xperia XZ Premium. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι διατηρείται το Chrome mirror τελείωμα στην πλάτη (όπως το Sony Xperia Z5 Premium) και η σχεδιαστική γραμμή που έφερε η Sony με τη σειρά X.

Η εικόνα έχει την ημερομηνία 7 Μαΐου, που σημαίνει ότι τότε είναι πιθανό να βγει στα ράφια των καταστημάτων. Αν θέλουμε να παίξουμε με τους αριθμούς, θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ότι και η ώρα “10:35”, μπορεί να έχει κάποια σημασία, όπως το ότι θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 835.

Από την ίδια εικόνα παρατηρούμε ότι θα χρησιμοποιηθεί ο ίδιος αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο power button, που βρίσκεται εκεί από τα Xperia Z5. Υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και θύρα USB Type-C. Προηγούμενες φήμες έχουν κάνει λόγο για οθόνη 4K HDR και νέα “έξυπνη” κάμερα 20 Megapixel με 1.22μm-sized pixels και super slow-mo video στα 960fps.

Sony Xperia XZ Premium image, Η πρώτη φωτογραφία του 4K Sony Xperia XZ Premium

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

63 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
XperiakiasT

Πω όπως φαίνεται και στην φώτο μάλλον θα έχει το χρώμα του Ζ5 Premium..Και σε σχεδιασμό ΧΖ έρωτας θα είναι…!

Geo pap

Ποπο το σχέδιο εινι πολυ πρωτοποριακό.μπραβο στην sony και στους σχεδιαστες της.δεν

Παπαροκας tiamat

μικρα μπεζελ εχει παλι. Γιατί δε τα κάναν ξανά χιλιόμετρο πιο μεγαλα??

nikos

Αντέ να δούμε!

Vladimiros

Σχεδον ολοιδιο με το ΧΖ,και μπραβο που βαλανε τα πληκτρα απο πανω,νομιζω ειναι πιο βολικα,και το χρωμα επισης ωραιο,αυτος ο καθρεφτης δεν υπαρχει μακαρι να ειχανε βαλει και στο απλο Ζ5,
Ελπίζω το καινουριο ΧΖ να ειναι πιο πριμιουμ,τι ενννοω,να μην υπαρχει πλαστικο γυρο γυρο και να εχει αλομινιο,επισης το ιδιο και για τα κουμπια στα πλαγια..και τελος θελω να πιστευω να εχει τον 835 και οχι κατι αλλο οπως η lg,και καμερα λογικα θα φυσαει!!
Και μην γινεστε κουραστικοι ναι ειναι το ιδιο σχεδιο οποιος θελει το παιρνει..

John

Ελπίζω να μην τους κάνει καμία αγωγή η ΙΟΝ γιατί μοιάζει σαν σοκοφρέτα με οθόνη.

george

Πανέμορφο οπως ολα τα sony.

ALEX

Ενδιαφέρον φαίνεται!Για να το δούμε και από κοντά τι θα λέει!

Nick

Κουκλί θα είναι όπως και το Z5 Premium. Προσωπικά δεν περιμένω από τους Ιάπωνες τίποτα λιγότερο από την ομορφότερη και πιο σικάτη και premium συσκευή της αγοράς, ως συνήθως. Οι υπόλοιποι συνεχίστε να αγοράζετε ναυαρχίδες για τις οποίες δεν σας κακοφαίνεται το καθημερινό restart (πολλές φορές και πάνω από μια φορά την ημέρα) προκειμένου να μην αντιμετωπίζετε πολλά λαγκαρίσματα.

Max91

Ενώ φαίνεται όντως πολύ ωραίο (γούστα είναι αυτά) γιατί όντως δεν βλέπει να ελαττώσει λίγο τα bezels πάνω και κάτω; Όντως δεν είναι τόσο βολικό αν το όμορφο χωρίς τα bezels αλλά δεν χρειάζεται να τα κάνει και τόσο μεγάλα… Και περισσότερο αυτό ισχύει για τα πλαϊνά που είναι κάπως χρήσιμα όχι τα πάνω-κατω

bezilys

@Max91 τα πάνω κάτω είναι για τα στερεά ηχεία.
Άμα το βγάλει με τον 835,4-6 giga ram και με την καινούρια τεχνολογίας κάμερας θα είναι το καλύτερο κινητό της αγοράς!

TechGeek

Περιπαίζουν το iphone τα ανδροιδακια και η sony βγάζει το ίδιο κινητό εδώ και 7 χρονια. Σου αξίζει ο πάτος που βρίσκεσαι sony.

John

Το S6 που έχω εδώ και 1.5 χρόνο δεν έχει restart ποτέ (το έχω ανοικτό συνέχεια όλο αυτό το διάστημα) και λειτουργεί άψογα χωρίς λαγκαρίσματα όπως την πρώτη μέρα. Πολύ σπάνια (μια φορά κάθε 1-2 μήνες του κάνω ένα restart έτσι προληπτικά). Οπότε αυτό που λες ίσως ισχύει για κάποιες μάρκες (αν και πολύ αμφιβάλω) πάντως όχι για τα Samsung.

Blats

Πολυ ωραιο!!!μπραβο στην Sony!!!! Αλλα μονο ΝΟΚΙΑ χαχαχα😜

XperiakiasT

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι είναι αυτοί ρε…

ChristosT

Κρίμα για την Sony να διασύρεται λόγω σχεδιασμού…της αξίζουν πολλά περισσότερα απο την samsung που κοροιδεύει κοσμάκη και κοσμάκη…
Μία τέτοια εταιρεία να μην μπορεί να μειώσει λίγο, πολύ λίγο θέλει τα bezels πάνω και κάτω, μου φαίνεται αδιανόητο.

TechGeek

Κοροϊδεύει κοσμάκη η samsung και όχι η sony? Ναι Χριστό έχεις δίκαιο. Βγάζει εδώ και χρονια η Samsung κινητό με κορυφαία οθόνη, κορυφαία κάμερα, αδιαβροχοποίηση, wireless charging, καλή μπαταρία και άπειρα features. Η sony τι καλύτερο έχει δηλαδή? Τίποτε. Της αξίζει ο πάτος, απλά.

Fanis

Γειά σου ρε Sony με τα bezels σου! Δώσε bezels στο λαό!!! Κ δώρο να μου το έκαναν θα το πουλούσα την ίδια στιγμή!

John SF.

Μα πόσο άσχετος είναι ο περισσότερος κόσμος με το design.. Για να πεις αυτό το κινητό άσχημο πρέπει να είσαι η προσωποποίηση της κακογουστιάς!! Από πότε μικρότερα bezels σημαίνει και καλύτερο design?? Μου θυμίζετε κάτι παιδάκια που λένε κάτι χαζομάρες για διάφανα κινητά, χωρίς bezel χωρίς χρώμα αλλά θα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! Πάρτε το ΚΑΝΟ (galaxy s8) που θα βγάλει η Samsung και τελείωσε τι το ψάχνεται? Και αντί για bezel θα έχετε black bars πανω και κάτω στην δήθεν μεγαλύτερη οθόνη.. Αλλά εντάξει οι περισσότεροι είναι casual users δύσκολα να καταλάβουν..

Ιωάννης jb

Το xz έχει αναλογία οθόνης-συσκευής 71%…
Είναι μία τρομερή συσκευή!!!!
Δλδ το iphone 7 που εντάξει κ αυτό είναι κορυφαία συσκευή, με αναλογία οθόνης-συσκευής στο 65,5% τι θα πρέπει να κάνει??
Κάποιοι γελοιοποιηστε!!!!

Στα του άρθρου… Τα πολλά λόγια είναι φτώχια…
4k hdr!!!!!
Αν παραμείνει το design σε στυλ xz θα με χαλάσει διότι θα προτιμούσα κάτι σε x performance που είναι με διαφορά ότι πιο όμορφο υπάρχει εκεί έξω…

nikos

Μια ερώτηση το screen video το κατάργησαν στην πεις X? Γιατί εγώ το performance δεν έχω, μόνο λήψη στιγμιότυπου οθόνης έχω.

nikos

Μια ερώτηση το screen video το κατάργησαν στην σειρά X? Γιατί εγώ στο performance δεν έχω, μόνο λήψη στιγμιότυπου οθόνης έχω.

Φραγκώ

Ωραίο είναι αλλά για τι να δώσεις τόσα λεφτά όταν μπορείς να κάνεις τα ίδια με ένα UMI??/ 3 -4 UMI αγοράζεις ..Μόλις σου χαλάσει το ένα,πιάνεις το άλλο…UMI!

One

Μη ασχολείστε με τους μπεζελοφοβικους. Εχουμε να ρίξουμε πολλα γελια οταν θα ψάχνουν συνέχεια για μπαλαντεζα για να το φορτίσουν απο τη μικρη μπαταριουλα που θα εχουν μεσα. Θα αλλάζουν και μπαταρία στο χρονο μεσα και θα σκανε 250 ευρω για αλλαγή, αλλα θα περηφανεύονται για τα μικρα bezel τους. Ουτε αξια μεταπώλησης δεν θα εχουν τα κινητά τους με τετοιες μπαταρίες που θα εχουν.

Εγω 2,5 χρονια με το Z3 compact ουτε μπαταρία δεν εχω αλλαξει παντως, και το κινητο ακομα δουλεύει ρολοι. Και το επόμενο κινητο μου παλι Sony θα ειναι.

Οσο για το ΧΖ premium αμα εχει όντως οθονη 4Κ HDR θα τρελάνει κόσμο. Μακαρι να βγάλει και έκδοση σε tablet με αυτη την ανάλυση και δεν θα εχει αντίπαλο.

george

Υπαρχει διποδο με ονομα techgeek, κρατήστε το παρατσούκλι κ το τι σημαίνει κ λέει πατος η sony, ο ανθρωπος με το παρατσουκλι techgeek.
Κ αλλο ενα ζωνταρι fanis λέγετε που ομιλεί για την κορνιζα σε εναν υπολογιστή κ καμερα τσέπης, ολα καλα κ στέκεται στα περιθώρια.ΚΡΙΝΕΙ SMARTPHONE με βαση τα περιθώρια,ο γυλος ο κοκοβιος.

Nick

Το κόψιμο των bezels – που μου τα μάθατε όλοι ενώ μέχρι και πριν δύο χρόνια οι μισοί δεν ήξεραν καν τι σημαίνει η λέξη bezel – είχε και έχει νόημα μέχρι κάποιο σημείο. Δηλαδή ναι, με δεδομένα 2013 ας πούμε δεν θα είχαν νόημα οι 5.2-5.5 ίντσες σε κινητό τηλέφωνο ώστε αυτό να είναι εύχρηστο, να χωράει σε τσέπη κλπ. Αυτό που έχει συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια ειδικά είναι απλά τρέλα, δυστυχώς τα bezeltards όντας και η πλειοψηφία παγκοσμίως οδήγησαν κυρίως Κινέζους και Κορεάτες κατασκευαστες στην οργάνωση ανούσιας κούρσας εκμηδενισμού των περιθωρίων, σαν αυτή να έχει νόημα και όφελος. Επαναλαμβάνω, για μένα η μείωση (σε μεγάλο κιόλας βαθμό) έχει και παραέχει νόημα, πλην όμως αυτή έχει ήδη επελθει από ΟΛΟΥΣ τους κατασκευαστες εκεί έξω εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια, χαίρομαι που τουλάχιστον οι δύο ποιοτικοτερες εταιρείες (Apple & Sony) δεν έχουν – προς το παρόν – ακολουθήσει την ανούσια τρέλα εκμηδενισμού τους. Το δε επιχείρημα της ομορφιάς και του τάχα μου ομορφοτερου design το δέχομαι προσωπικά, ξανά όμως μέχρι ένα σημείο (μικρά περιθώρια κάνουν όμορφο το όλο design, ανύπαρκτα όχι) και όχι τούτη η τρέλα. Και τέλος επειδή ξέρω τι έχει να ακολουθήσει μετά το σχόλιό μου από… Συνέχεια »

Γουγλης

Με τέτοια bezel πάνω κάτω μπορείς άνετα να το χρησιμοποιήσεις και σαν δίσκο σερβιρίσματος.

bezilys

@Nick respect!

Φραγκώ

Το καινούριο Ulefon F1 έχει ανύπαρκτα bezel και 6 GB RAM και 128 GB ROM!! Γιατί να αγοράσει κανείς αυτό το “δίσκο” ??

Παπαροκας tiamat

Ειναι Μεχρι να βγαλει η ουραγος της τεχνολογιας το bezeless νεο iphone και αρχισετε και παλι τις κωλοτουμπες….

Οπως οι μεγαλες οθονες γιναν ξαφνικα κουλ, το ιδιο θα γινουν και τα μικρα μπεζελ…

Σας μαθαμε πια

Πάνος

Σχεδιαστικά είναι έρωτας. Αν δώσουν και στην κάμερα την απόδοση που της αξίζει, θα κάνει πάταγο.

Πάνος

@Φραγκώ:
Αν το Ulefon σου πάθει το παραμικρό, τι θα το κάνεις; Θα κάθεσαι να το κοιτάς ή θα το στείλεις Κίνα, και θα περιμένεις κανένα δίμηνο μέχρι να σου ξανάρθει;

george

μαθατε τα bezzels επηδη σας τα ΜΑΘΑΝΕ ρε πιθηκια.αντι να απαιτειτε πραγματα ουσιας οπως αυτονομια κ ενιαιο λειτουργικο για smartphone και desktop 2 σε 1 σας εχουν βαλει οι κινεζοι να φανατιζεστε με τα bezzels.η sammy την πατησε απο αυτη την παρανοια περσι μην αφηνοντας ανοχες στο σασσι να περνει η μπαταρια την συστολη διαστολη της.
μπαινετε σε ενα τεχνολογικο site σας παρουσιαζει μια ακομα υπεροχη συσκευη κ εσεις εκει τον χαβα σας.μα τι ηλικια εχετε;
ρε tiamat μπορεις κ περπατας στα 2 ποδια;να μου πεις για να περνας της πορδες σου μέσο του πληκτρολογιου μαλλον θα μπορεις να σταθεις κιολας.φιλε μου μπουκωσε καμια μπανανα κ ασε το techblog ησυχο troll της οπης.

Koukos

Αν και τεράστιος Sony fan δε μου αρέσει αυτό το κόλλημα της εταιρείας να μην ακολουθεί την τάση της ζήτησης. Κακά τα ψέματα ο κόσμος θέλει περισσότερη οθόνη. Αντικειμενικα δίπλα στο S8 δε μπορεί να σταθεί εμφανισιακά. Τώρα σαν συσκευή σίγουρα θα είναι μια κορυφαία επιλογή Sony γαρ. Όμως εγώ θα ήθελα λίγο μικρότερα περιθώρια.

S. I

Κρίμα γιατί και ποιότητα κατασκευής και απροβληματιστο και καλή μπαταρία. Όμως η σχεδίαση είναι αναχρονιστικη κ η οθόνη 4k μεν, αλλά από χρώματα ή χειρότερη της αγοράς. Όσο για το κορυφαίο ότι τα bezels είναι χρήσιμα, αν δεν είναι troll, τότε πιθανόν να είναι χρήσιμα. Να μη φτάνει ο αντιχειρας στο κάτω μέρος της οθόνης;

Ιωάννης jb

Tiamat κ λοιποί μη θεωρείτε ότι τα κινητά χωρίς καθόλου περιθώρια ή πως οι οθόνες των galaxy edge θα υπάρχουν στο μέλλον σε όλες τις συσκευές..
Είναι κάτι που κανείς δε το ξέρει..
Είναι αντιαισθητικό να έχει κανείς μία σκέτη οθόνη, ή λογική λέει ότι τέτοιου είδους smartphones θα αποτύχουν.. Όπως η λογική λέει ότι κ οι οθόνες που είναι κυρτές θα αποτύχουν!!
Πειράματα είναι μη παίρνετε τόσο θάρρος κ ερχεστε εδώ κ το παίζετε παντογνώστες!!

george

ξερετε τι ειναι γαματο μια κ σας ενοχλουν τα bezzels για να φθανει το δαχτυλακι σας πανω πανω στις εξι ιντσες;το καινουργιο blackberry που ελενχεις κυριολεκτικα ολο το τηλ απο το χαμηλότερο σημείο του-το φυσικο touch πληκτρολογιο.δες τε ενα review κ δειτε τι σημαινει χρηστικοτητα,δε χρειαζετε να ανεβει το χερι ψηλα.τι εχετε να πειτε;
αλλα ξεχασα δεν ειναι κινεζος ουτε sammy,δεν ειναι μοδα δηλαδη.
ρε ουστ κοπροι.

ChristosT

Υπάρχουν και μεγαλύτερα ρεσιτάλ τελικά και απο εμένα…άχαχαχα…πιό ενισχυμένα.
Χωρίς να εννοώ οτι αυτοί που κατηγορούνε είναι καλύτεροι…χειρότεροι είναι και παραμυθάδες.
Έν πάσει…@george ακόμη γελάω…
Ρε παιδιά, είπαμε κάτι για τα bezels με την έννοια οτι θα καταλάβετε.
ΔΕΝ είπα να εξαφανιστούνε προς Θεού…απο πού θα πιάνεις το κινητό και πώς θα δροσίζετε το κινητό, όπως και στο θέμα αντοχής κ.α. Αφήστε την sammy την απατεώνισα και όσους την ακολουθήσουν…θέλουν το “τέρας” που θα μέινει νηστικό και μετά θα τους ΨΟΦΗΣΕΙ.
Συμφωνώ μαζί σας…αλλά…το ξαναλέω…αλλά.
Εσείς ακόμη και να μην ξέρατε τα bezels οτπικά σας αρέσει πάνω κάτω τόσο κενό;
Στα Iphones ρε παιδιά δεν φαίνονται τόσο μεγάλα…αντικειμενικά. Λίγο το ότι στο κέντρο είναι το Home button και εξισορροπείται, λίγο πάνω που έχει τους αισθητήρες…λίγο που είναι μικρότερα, δεν φαίνονται έτσι. Δηλαδή τόσο στραβοί είμαστε; Άιντε και να είμασταν…
Εσείς τι βλέπετε; Περιγράψτε το μου…please.
Βάλτε τα Sony ένα ένα δίπλα σε κάποιο άλλο, όποιο θέλετε σε ένα store κατάστημα.
Τί θα δείτε; Κάντε μία περιγραφή…
Kανείς δεν είπε οτι δεν έδωσε πρώτη κάποια πράγματα.
Αλλά εκεί στο τμήμα σχεδιασμού…διαβάζουν τίποτε στο νέτ ή το ρίχνουν στο repeat;

John SF.

@ S.I Ειναι δυνατόν να το είπες αυτό? Η οθόνη πιθανότατα να είναι HDR. Τι άλλο να πω ψαξτο μόνος σου..

ChristosT

Αυτός που είπε για την 4k οθόνη στο z5 premium και μίλησε απαξιωτικά του δείχνω αυτό.
https://www.youtube.com/watch?v=kEMmKu4tYWI
Δηλαδή τα υπόλοιπα ρομποειδή έχουν καλύτερες;

Απλά δεν έχετε ιδέα απο οθόνες και χρώματα…συγνώμη…αλλά εντάξει…

nikos

@Gvirginia τι έστειλες δεν ανοίγει;; Και μόνο στο email είδα το σχόλιο σου όχι εδώ.

John SF.

@ChristosT Για τη σύγκριση που κάνεις με το iPhone μάλλον στραβοι είστε ρε φίλε δεν εξηγείται αλλιώς!! Αφού το z5 premium είναι 154.4 -75.8 και το iPhone 7 plus 158.2- 77.9.

John SF.

*Και τα 2 με 5.5 inches..

Saša

@george Τι λες ρε μεγαλε σοβαρα? Μας μαθανε τα bezels και ειμαστε και πιθηκια? Ε βγαλε και συ το απλυτο σκισμενο τζιν σου και τραβα βαλε φουστανελα που ειναι τσιτα καινοτομα μιας και δε ζοριζονται τα umbals και τρεχεις και πιο ανετα. Αντε τωρα ψωνισε τη Sony Trinitron εεε XZ premium ηθελα να πω που ειναι ιδιο και απαραλαχτο με ολα τα προηγουμενα και ασε μας εμας να αγοραζουμε τα υποδεεστερα.

Γουγλης

Κοίτα να δεις που τελικά τα τεράστια bezel της Sony είναι feature. Αν ποτέ τα μειώσει, να διαμαρτυρηθείτε άμεσα να τα ξανά μεγαλώσει!

Nick

Πραγματικά μερικοί εκτός από τρομερά κακόγουστοι (τι άλλο μπορεί να είναι κάποιος που θεωρεί πιο όμορφο το design των γαλαξιών από εκείνο των Xperia) λένε και απίστευτες ανακρίβειες. Η τελευταία “ξεπλυμενη” οθόνη σε premium Xperia ήταν εκείνη του Z1 το φθινόπωρο του ’13, από το Z2 και μετά οι Ιάπωνες επιστρατευσαν όλα τους τα όπλα και στην οθόνη η οποία έγινε για πρώτη φορά IPS LCD (τέλειες γωνίες θέασης) με Live Color LED, Triluminos Display (Quantum Dot) και τεχνολογίες όπως Mobile Bravia Engine & X-Reality Pro. Για αυτό λοιπόν αφήστε εμάς να απολαμβανουμε multimedia υλικό (ορισμένοι όπως ο γράφων ακόμα και PS4 όταν υπάρχει “ζήτηση” στην τηλεόραση) σε αυτές τις καταπληκτικες οθόνες με τα μπροστινα στερεοφωνικά ηχεία και αγοράστε του χρόνου 6.5″ οθόνες χωρίς bezels να λέτε ότι έχετε μεγάλες οθόνες σε μικρές συσκευές χαχα. Το 2020 θα βάλει η Samsung stereo speakers και ίσως και κανένα ενεργό digital noise cancellation μέσα στο τηλέφωνο όπως το πρωτοέκαναν οι Ιάπωνες την άνοιξη του ’14 με το Xperia Z2 και θα ανακαλύψουν τον τροχό πάλι τα Samsungtards όπως τον ανακάλυψαν όταν είδαν και εκείνοι μεταλλικό frame και γυαλί πίσω και αδιαβροχοποίηση. Αλλά το άλλο δεν πουλάει οπότε δεν είναι καλό. Απόλαυση είστε… Συνέχεια »

Gvirginia

@nikos

Ναι για κάποιο λόγο δε μου το ανοίγει και εμένα τώρα. Πρέπει να πατήσω enter 3-4 φορές στη μπάρα του browser για να φορτώσει.

Τέλος πάντων, είναι από το Xperia Blog και λέει ότι σε όλη τη σειρά Xperia X αφαιρέθηκαν τα Small Apps (δηλαδή αυτό που ρώτησες).

Ιωάννης jb

Nick.. Οχι ρε φίλε κ ξεπλυμενη η οθόνη του z1..
Ξεπλυμενη οθόνη στα Sony μόνο κάτι ασχετοι από τεχνολογία θα ισχυριζόταν τέτοιο πράγμα!!
Εντάξει να μου πει κανείς μέτρια την οθόνη του πρώτου z να το καταλάβω.. Αλλά μέχρι εκεί..
Για να μας πουν όμως κ οι φαν της Samsung το s4 που βγήκε μαζί με το z είχε καμια τρομερή οθόνη κ δε το ξέρουμε??
Για εκείνη τη πλαστικουρα μιλάω με την μπαταρία της μισής μέρας, της θολουρας στη κάμερα, που ξεφλουδιζοταν απο παντού..

nikos

@Gvirginia δεν λέω για τις μικροεφαρμογές, αλλά όταν πατάς το κλείσιμο και το κρατάς εκεί που βγάζει την επανεκκίνηση έβγαζε και βίντεο οθόνης να τραβάς και φώτο. Τώρα μόνο φώτο έχει.

Nick

@Ιωάννης jb, προφανώς και δεν είναι ξεπλυμενη η οθόνη του Z1, έχεις δίκιο δεν το εξέφρασα εγώ σωστά. Εννοούσα ότι δεν είχε βάλει ακόμα IPS LCD Panel στο Z1 με αποτέλεσμα να μην έχει και τις τελειοτερες γωνίες θέασης.

Δημητρης

κοιτα να δεις που τα iphone εχουν πιο μεγαλα και λενε μονο για την sony..ειστε τοσο φυτα ορισμενοι που λετε την ιδια βλακεια!!! η σονυ ηταν ειναι και θα ειναι η καλυτερη εταιρια..δεν εχει καλο μαρκετιν και αυτο της στοιχιζει δυστυχως!!! καμερα? απο τις καλυτερες! μπαταρια? απο την καλυτερη(αν οχι η καλυτερη!) και φυσικα αδιαβροχοποιηση που καποιοι κοροιδευαν αλλα τωρα τα βαζουν και οι αλλες και πολλοι την θελουν(απο εκει καταλαβαινεις ποσο μυαλο εχετε!)..για μενα αυτα ειναι τα σημαντικα σε ενα κινητο! καμερα μπαταρια και να ειναι αδιαβροχο!(τα αλλα ειναι παντου ιδια σχεδον οποτε..)

ΦΝ

Ωραίο τηλέφωνο με premium στυλ & κορυφαίες δυνατότητες. Η εταιρια συνεχίζει να παράγει ισχυρά τηλεφωνα και σε μερικά πραγματα φαινεται να μην ακολουθεί τον ανταγωνισμο αλλά σε αλλα βάζει τον ανταγωνισμό προσφέροντας απο παλιά αδιάβροχα κινητά, δυνατές κάμερες, υψηλή ποιότητα ήχου, σταθερότητα, σχεδόν διπλάσιο χρονο λειτουργίας καθημερινής και φυσικα αντοχή στο χρόνο. Εχω ακομα 3 χρονια ενα Z για επαγγελματική χρήση και πραγματικά ακομα είναι σε υψηλά επιπεδα …ουτε η μπαταρία έπεσε….
Προσωπικά θα ήθελα και εγω να περιορίσει το μέγεθος του κινητού ( αν και σε σχεση με πολλες εταιριες ειναι οκ) γιατι πλεον πηγαίνοντας οι περισσότεροι στις 5,5 ιντσες τουλάχιστον δεν ειναι πλεον ευκολο στην χρήση.

Gvirginia

@nikos

Ναι, η λειτουργία αυτή ήταν μικροεφαρμογή.

mixtri

Μου θυμίζει συσκευασία από σαρδέλες.

george

Του γιβονα του mixtri του θυμίζει συσκευασία για σαρδελες ενα κινητο σαν το z5 premium. Ετσι έγραψε κ βγήκε απο το δωμάτιο του σηκωνοντας το πανι που έχει για πόρτα.

bezilys

Παιδιά ότι και να λέτε η Sony είναι έτη φοτος μπροστά στο θέμα design!
Τα bezels χρειάζονται στα πλαγια για αντοχή στα πεσιματα,καλύτερο κράτημα αλλά και πάνω κάτω τρανταχτό παράδειγμα xiaomi mi mix που έχει την κάμερα κάτω αντί για πάνω!τραγικό…. Για να μην μίλησω για τα στερεά ηχεία που δεν πρόκειται να βάλει κανείς τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον έτσι όπως πάνε….η Sony σας γλενταει!

George. Gab

Συσκευές χωρίς περιθώρια να ξεχειλίζει παντού η οθόνη, είναι όλες ίδιες συσκευές χωρίς προσωπικοτητα! Όσο για της πωλήσεις…….Βλέπετε να νοιάζει την Φερραρι για το πόσο πουλάει η Φιατ;

nikos

@Gvirginia ευχαριστώ! Δεν το ήξερα νόμιζα ότι είναι όπως το screen shot.

John

“Μου θυμίζει συσκευασία από σαρδέλες.”
Αχαχα , μιλάμε το πέτυχες 100%.

George g

Όλο μαλακιες!!!

Ym74

Πρόκειται για ένα smartphone με κορυφαία χαρακτηριστικά, την καλύτερη κάμερα της αγοράς και ένα slo mo που θα ξεράνει κόσμο. Ναι, το design είναι το ίδιο, γνωστό, κλασικό, σικάτο των κορυφαίων Xperia που η Sony εξελίσει κάθε χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, το design είναι υποκειμενικό. Αντικειμενικά, φέτος μιλάμε για την καλύτερη οθόνη, την καλύτερη κάμερα και το πιο γρήγορο smartphone της χρονιάς. Περιμένετε λίγες ώρες μέχρι αύριο το πρωί… 😉

lumia 1020

για οσους βριζουν την sony και θελουν μαο τσε τουνγκ… μιας και εχουν service σε καθε οικοδομη οι μαο…. εχετε συγκρινει καμερα και οθονη μαο με την sony? με Ζ1 , 4 ετων δλδ, κ βγαζω πολυ καλυτερες φωτο κ απο γιουμι σουπερ που μετανιωσα που το πηρα και απο τον καθε ουγκανο μαο. εχετε σκεφτει οτι καποιος θα το παρει για την αυτονομια και την καμερα και οχι γτ ειναι τζιαμπατζης κ θα παρακαλα να ειναι νταλα ηλιο μπας κ βγαλει καθαρη φωτο? 4 ετων κινητο με αυτονομια 3 ημερων και φουλ χρηση απο+κλειεται να πετυχει ο ουγκανος ο μαο οσο να βαρα τον κωλ@ του κατω…. και ναι. ειχα και το iphone 4s με αυτονομια 5 ωρων, εχω το G5, με το ζορι 10 ωρες, και G4 με αυτονομια 4 ωρων οποτε μαλλον το τσιμπαω….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.