Sony Xperia XZ Premium: Σε νέο κόκκινο χρώμα

Sony Xperia XZ Premium red, Sony Xperia XZ Premium: Σε νέο κόκκινο χρώμα

Από τον περασμένο Μάιο είδαμε κάποιες φωτογραφίες hands-on, οι οποίες έδειχναν ένα εντυπωσιακό κόκκινο Sony Xperia XZ Premium. Δεν υπήρχαν όμως πληροφορίες για το πότε και που θα κυκλοφορήσει η κόκκινη έκδοση του XZ Premium.

Τελικά, αρκετούς μήνες αργότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα τη νέα κόκκινη έκδοση του Sony Xperia XZ Premium, η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία από 27 Οκτωβρίου. Το κινητό θα διατεθεί από την docomo, τον μεγαλύτερο πάροχο της χώρας.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες αγορές, δυστυχώς δεν δόθηκαν πληροφορίες για το αν θα έρθει. Εκτός από το χρώμα, τα εσωτερικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια με τις υπόλοιπες εκδόσεις των Luminous Chrome, Deepsea Black και Bronze Pink.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι το Sony Xperia XZ Premium στην Ιαπωνία θα αναβαθμιστεί σε Android 8.0 Oreo τον Δεκέμβριο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Αχαχα ηταν που ηταν τραγικο το design εγινε ακομη τραγικοτερο.

Γιώργος Κ.

Πολύ όμορφο χρώμα

John

Αρχαιολογος εισαι στο επαγγελμα ρε μπεζιλις και σου αρεσουν τοσο τα Sony;

Dim

Το αλουμινένιο ΧΖ1 σ αυτό το χρώμα με μαύρη πρόσοψη θα το απογείωνε.όπως το Xperia P.

One

Αμα δε το πιάσετε στα χερια σας το κινητο μη το κρίνετε. Οι εξωτερικη εμφανιση δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τις δυνατότητες του κινητού.

Δυστυχώς όμως η ιδια η Sony το εχει θαψει το συγκεκριμένο μοντελο ειδικα στην Ελλάδα, αφου δεν υπαρχει σε κανενα κατάστημα εστω για δείγμα, ενώ για παραγγελίες μονο από σκρουτζομαγαζα.

Mac

Υπάρχει από σήμερα στον Γερμανό και κοσμοτέ, αν όχι άμεσα διαθέσιμο μπορείς να το παραγγείλεις και να σου το φέρουν!

Koukoz

Είμαι κάτοχος και μέγα λάτρης της Sony. Την εταιρεία την αγαπώ με όλα τα καλά της αλλά και με τα κακά της. Απλά μετά από τόσες παρουσιάσεις νέων τηλεφώνων από τις υπόλοιπες εταιρείες, τα Sony πλέον δείχνουν απαρχαιωμένα σχεδιαστικά. Αν στην επόμενη παρουσίαση που θα κάνουν δεν παρουσιάσουν νέα σχεδιαστική γραμμή στο πνεύμα της εποχής ….. αλίμονό τους.

JD

Koukoz τα είπες όλα , μόνο που είναι απαρχαιωμένα εδώ και 3 χρόνια απο την στιγμή που εμφανίστηκαν τα bezeless κινητά όπως το S6 edge και όχι τώρα.

Petros

Οι αλλες εταιρείες κανουν παπαδες και η SONY άλλαξε χρώμα στο πλακάκι

vladimiros

Ειπε ενας την γνωμη του..και συνεχιζουν οι αλλοι απο κατω,ωραια ενταξει απαρχαιωμενα αλλα ομορφα νε μεν τα κινητα τις Sony…για να μην λετε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια η Sony απο το 2018 θα κανει μεγαλες αλλαγες στο ντιζαιν,και ελπιζω να ειναι ομορφα οπως και τωρα!!
Δε μπα να κανει μπεζελς κινητα εσεις παλι κατι θα βρειτε να πειτε γιατι? γιατι ειναι S O N Y

bezilys

@John θα μαρεσε είναι η αλήθεια αλλά όχι! 😂😂

djfapples

Κινητάρα εργαλείο

Georgerapp

Petros παπάδες δηλαδή;σου περνούν και …. ας πούμε;

Sint

Κοιτάξτε την απόσταση από το κάτω μέρος του κινητού ως τα εικονίδια, πραγματικά αναχρονιστικη σχεδίαση. Ότι πρέπει να το βλέπεις… κ να αγοράζεις άλλο κινητό.

Ntz

Καλό κινητό αλλά ούτε καν στα 10 πρώτα. Σχεδίαση, μπαταρία, ui, πολύ πίσω. Eνταξει, υπάρχουν εκατοντάδες κινηταρες, ας μην κολλάμε όλοι σε μια μάρκα κ μένουμε πίσω από τις εξελίξεις .

bezilys

Εσάς που δεν σας αρέσει είναι λογικό επειδή το κόκκινο δεν πάει καθόλου γενικώς στα κινητά!!άμα κοιτάξετε το αρχικό χρώμα είναι σκέτο κόσμημα! @Ntz βρίσκεται είδη στην 5αδα ξυδακι!

Agnostos28

Ποιος άσχετος είπε ότι το premium είναι στην 5αδα με τα καλύτερα κινητά; Εδώ πήγε ακλαυτο στο dxomark. Το πέρασαν ακόμη και ναυαρχίδες του 2016. Έχουμε και λέμε :
1) note 8
2) iPhone 8
3) pixel xl2
4) mate 10
5) v30
6) one plus 5
7) s8
8) p10
9) mi6
10) g6
11) moto z2 force
12) essential phone
13) xz premium

Στη 13 θέση και πολύ του έβαλα όταν δεν έβαλα μέσα honor 9 που κοστίζει 400 euros και είναι ότι πιο vfm αυτή τη στιγμή. Σορι bezilys. Το ξυδακι θα το πιεις εσύ τελικά. Ειλικρινά σορι ε

bezilys

@Agnostos28 το ότι έχεις βάλει το g6 πι πάνω από το xzp τα λέει όλα…. Άλλος είναι ο άσχετος τελικά!

Agnostos28

Επειδή είσαι μικρός ακόμη αλλά θα μάθεις με τα χρόνια, να σε ενημερώσω ότι πριν από λίγους μήνες είχε γίνει διαγωνισμός φωτογραφίας κινητών. Κριτές και κοινό ψήφισαν στα τυφλά διάφορες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από κινητά χωρίς να ξέρουν ποιου κινητού είναι ποια φωτογραφία. 1ο στις προτιμήσεις και των 2 ήρθε το g6. Nα σου πω επίσης πως το g6 κοστίζει 200+ ευρώ λιγότερα από το premuim. Άρα;

JD

Καλά είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το G6 με το Sony XZ; Στους 100 που δείξεις τα δύο κινητά και θα ρωτήσεις ποιο προτιμούν οι 99 θα σου πουν το G6. Αν μάλιστα βάζαμε και ένα σήμα της Sony πάνω στο G6 τότε και οι 100 θα το προτιμούσαν.

bezilys

@Agnostos28 εντάξει το slow Mosion που παγώνει το χρόνο δεν είναι τπ? Ούτε ο 835 όπου μέχρι στιγμής είναι το πιο γρήγορο κινητό στην αγορά και έχει αφήσει πίσω και το βασιλιά σας ούτε και αυτι δεν σου λέει τπ για σένα? Το ότι έχει στέρεοφωνικα ηχεία? Από όπου και να το πιάσω το xzp είναι καλύτερο άστο μόνο κάτι άσχετοι θα προτιμουσαν το g6……

Agnostos28

Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε άκου πως έχουν τα πράγματα :το slow mo βίντεο σε οποιαδήποτε fps κι αν τρέχει είναι απλά για εφέ και εντυπωσιασμό. Δεν έχει καμία χρηστικότητα στην καθημερινότητα. Στέρεο ηχεία ναι οκ έχει αλλά δε θέλω να βάζω το τελευταίο cd της κόκκινου και να το ακούω από το κινητό μου. Το LG έχει περισσότερες ίντσες οθόνη σε πολύ μικρότερο περιτύλιγμα (=φορητοτητα), 2Κ οθόνη ΠΑΝΤΟΥ κι όχι όπου επιλέγει το κινητό ούτε αν το κάνω εγώ μέσα από root κτλ, διπλή κάμερα με wide angle view η δεύτερη που μέχρι και οι κριτικοί έχουν ξετρελαθεί από την ποιότητα και τη χρησιμότητά της και όλα αυτά πολύ πιο φτηνά από το premium. Το μόνο premium που έχει το Sony είναι η τιμή του. Και εννοείται πως ο 821 θα είναι πιο αργός αλλά μιλάμε για δέκατα δευτερόλεπτων κι επειδή έθιξες και το θέμα του “βασιλιά” που θεωρητικά εννοείς το note 8, μάθε ότι κρατά τις διπλάσιες εφαρμογές ανοιχτές στη μνήμη από το premium το οποίο επανεκκινεί πολλές από αυτές (δες συγκριτικά). Και οι περισσότεροι προτιμούν να έχουν ένα ελάχιστα πιο αργό κινητό που να έχει υποδείγματικο multitasking πάρα το πιο γρήγορο κινητό που θα κάνει συχνά… Συνέχεια »

bezilys

@Agnostos28 ωραία επιχειρήματα μπράβο σου!! Καλα δεν θα κάτσω καν να σου αναλύσω γιατί είσαι κολλημένο μυαλό και φυσικά hater της Sony άρα χαμενος χρόνος να σου εξηγήσω. Και όπως πάντα μην ξεχάσω ξυδακι στους haters!!

Agnostos28

Δεν απαντάς γιατί δεν έχεις αλλά επιχειρήματα να πεις οπότε συμφωνείς με τα λεγόμενα μου. Και φυσικά δεν είμαι hater καμίας εταιρίας για αυτό και παρέθεσα τόσες πάρα πάνω. Είμαι hater μόνο του φανμποισμου που πρεσβεύεις εσύ και άλλοι 2 – 3 όμοιοι σου και που δεν οδηγεί πουθενά πέρα από το logo η της Sony η της apple η της Samsung η οποιασδήποτε άλλης εταιρίας

bezilys

@Agnostos28 θα αναφερθώ μόνο σε αυτό το που είπες όπου ακόμα γελάω! “Και εννοείται πως ο 821 θα είναι πιο αργός αλλά μιλάμε για δέκατα δευτερόλεπτων κι επειδή έθιξες και το θέμα του “βασιλιά” που θεωρητικά εννοείς το note 8, μάθε ότι κρατά τις διπλάσιες εφαρμογές ανοιχτές στη μνήμη από το premium το οποίο επανεκκινεί πολλές από αυτές (δες συγκριτικά). Και οι περισσότεροι προτιμούν να έχουν ένα ελάχιστα πιο αργό κινητό που να έχει υποδείγματικο multitasking πάρα το πιο γρήγορο κινητό που θα κάνει συχνά refresh τις εφαρμογές και θα σου σπάει τα νεύρα.” δηλαδή όταν ήταν το s6 s7 δεν σας πειραζε το refresh προτιμούσατε να είναι πιο γρήγορο για ένα δεύτερο πάρα να κραταει πολλές εφαρμογές όπως κρατάν τότε τα κινητά της Sony!! Αλλά τώρα που γίνεται το αντίθετο ξαφνικά σας αρέσει πιο πολύ να μην κάνει refresh πάρα μα είναι πιο γρήγορο χάχα είσαστε για γέλια εσείς τα Sammy boys το ίδιο έγινε και τότε που είχατε πλαστικά παιχνιδάκια και η Sony είχε ποιότητα γυαλί αλουμίνιο και καταφέρατε να τα βάλατε σας άρεσε! Και είμαι και 1000% σίγουρος το ίδιο θα γίνει και άμα βάλει η Sammy 4K,στερεοφωνικα ηχεία, 960fps ξαφνικά θα γίνει must για σας χάχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.