Sony Xperia XZ & X Compact: Πληροφορίες για τιμές στα 699 και 449 ευρώ

Εχθές στην IFA 2016, η Sony έκανε τα αποκαλυπτήρια στα νέα της smartphones, τη ναυαρχίδα Sony Xperia XZ και το μικρό Sony Xperia X Compact. Η κυκλοφορία αναμένεται στα μέσα Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, αλλά στη Μ. Βρετανία ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες.

Το Amazon UK ξεκίνησε να δέχεται προ-παραγγελίες για το Sony Xperia XZ με τιμή στα £599.99 που μεταφράζεται σε 711 ευρώ και για το Sony Xperia X Compact ζητά £379, δηλαδή 449 ευρώ. Οι αποστολές του Compact θα ξεκινήσουν από 28 Σεπτεμβρίου, για το XZ δεν αναφέρεται η ημερομηνία. Και τα δυο μοντέλα διατίθενται σε όλα τα χρώματα.

Όσο για την υπόλοιπη Ευρώπη, υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι το Sony Xperia XZ θα έρθει με τιμή 699 ευρώ και θα διατεθεί στα καταστήματα από 17 Οκτωβρίου, ενώ το Sony Xperia X Compact θα κοστίζει 449 ευρώ και θα κυκλοφορήσει από 24 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο αυτές δεν είναι επίσημες πληροφορίες, οπότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Το Techblog βρίσκεται στο Βερολίνο και πολύ σύντομα θα έχουμε τα πρώτα hands-on videos

Διαβάστε επίσης: Sony Xperia X Compact: Το νέο μικρό με οθόνη 4.6″ και Snapdragon 650

Sony Xperia XZ: Η νέα ναυαρχίδα με οθόνη 5.2″ 1080p και Snapdragon 820

sony xperia xz and x compact price, Sony Xperia XZ & X Compact: Πληροφορίες για τιμές στα 699 και 449 ευρώ

sony xperia xz and x compact price, Sony Xperia XZ & X Compact: Πληροφορίες για τιμές στα 699 και 449 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασιλειος

Καλη τιμη εκκινησης για το μικρο.Ομως 700 για το μεγαλο εφοσον η προηγουμενη ναυαρχιδα της κανει πανω κατω τοσο ειναι μετρια εως κακη τιμη εκκινησης.Εκτος και εαν γινει μεγαλο price drop στα αλλα μοντελα κατι που ομως δεν συνηθιζει η σονυ βλεπε ζ5 που κανει ακομα 400 περιπου

Dapitium

699+3=702

One

Sony βγάλε ένα κανονικό XZ Compact και όχι αυτό το midrange που έβγαλες. Δε με νοιαζει να δωσω και 600 ευρω και παραπάνω αρκει να είναι όπως τα παλια compact και όχι αυτή την απογοήτευση…

Alex

Η τιμή του Compact είναι άθλια, ειδικά εφόσον μιλάμε για mid range συσκευή. Ανεξήγητη η υποβάθμιση των Compact σε σχέση με το παρελθόν που μιλούσαμε για ναυαρχίδες σε μικρό μέγεθος.

Nick

Τουλάχιστον από τα 900 που ζητάει η Samsung και η apple είναι πιο λογικές οι τιμές. Αλλά ναι όλοι οι μεγάλοι είναι πανάκριβοι. Καλύτερα να περνεις έναν Κινέζο για 2 χρόνια και καθάρισες. Εγώ ως κάτοχος Ζ2 είμαι δυσαρεστημένος που δεν θα πάρω nougat και δεν με νοιάζει αν φταίει η qualcomn η Google η Sony και δεν είναι όλοι πλούσιοι να δίνουν 700 και 900 ευρώ κάθε 2 χρόνια.

Ιωάννης jb

Sony πιασε μία αρχική κάπου στα 349 με 399 μπας κ το πάρει ο alex…
Μη χάσουμε τέτοιους πελάτες δε πρέπει!!!!
Χαχαχαχαχα

Εντάξει είπαμε απογοήτευση αλλά υπομονή…
Κάτσε, να το δούμε από κοντά… Μπορεί να γίνει κανένα θαύμα κ να μας αρέσει η νέα αυτή στροφή στο design… Ξαναλεμε νέα…. Ουου νέα… Σε άλλες εταιρίες αυτή η λέξη είναι άγνωστη..
Πως ήταν ένα πράγμα η αμερικη πριν την ανακαλύψει ο κολομβος??? Έτσι ακριβώς!!!
Σε σοβαρούς καταναλωτές θα πουλήσουν καλά…
Εγώ??? Είπαμε x performance… Όταν με το καλό πέσει η τιμή….

vladimiros

@ Ιωαννη μην απαγοητευεσαι καθολου,εμενα π.χ μαρεσε το ΧΖ γιατι πολυ απλα μαρεσουν τα τετραγωνισμενα κινητα,και εσενα σου αρεσε πολυ το x performance μια χαρα κινητο και δεν εχει πολυ διαφορα με το ΧΖ σε χαρακτηριστικα..οπως για παραδειγμα μπορουμε να πουμε οπως ηταν παλια το Ζ2/Ζ3…
Στο Χ Compact ναι εκει λιγο μεινανε δυσαρεστημενοι καποιοι γιατι δεν ειχε τα χαρακτηριστικα του μεγαλου,κατι που δεν μας το συνηθιζε η sony..αλλα κατι που συνηθιζει η sony ειναι οτι βγαζει γρηγορα Ναυαρχιδες και ισως Μαρτιο να δουμε κατι νεο!! Proceed Sony !

Jimmy

Μ αρέσει που θέλουν 700€ για συσκευή με 3GB RAM.

djfapples

Το X Compact το λέει και μόνο του είναι ένα μικρό xperia x πιστεύω είναι πολύ καλά κινητά που δεν κάνουν υπέρβαση οποίος τα αποκτήσει θα μείνει ευχαριστημένος Sony =εγγύηση

Stelios

Το μαύρο το x compact όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει

John

Κυκλοφορούν ακόμη κινητά Sony? Είχα την εντύπωση ότι έκλεισε αυτή η εταιρεία.

Nick

@John η Sony έκλεισε και τώρα δοκιμάζει τις νέες βόμβες note 7 by lagsung.

vladimiros

Παιδια επειδη μενω στα συνορα ελλαδας-τουρκιας..και θελω καπως να προστατευσω εμενα και την οικογενεια μου,θελω να με βοηθησετε στο τι να παρω..Ενα καλασνικοφ? το Μ16 ? η G3 A3? επισης ακουσα βγηκε και μια καινουργια χειροβομβιδα επιθεσης λεγετε galaxy Νote 7?? τι λετε

XperiakiasT

@vladimiros χαχαχαχαχαχαχαχαχα

George

Τα sony ειναι μακραν κατα την γνωμη μου τα πιο ομορφα τηλ.η τετραγωνισμενη σχεδιαση με την απουσια κουμπιού ωστε τιποτα να μην διαταρασει την αρμονια του γυαλιου ειναι ολα τα λεφτα,στο z5c που εχω δε εχουν βαλει κ τα ηχεια με τροπο που δεν φαινονται κ ειναι τελειο.τωρα για τα φετινα ζηταει πολλα λεφτα οπως παντα μέχρι εκεί ομως,για ποιοτητα κ αποδοση ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ακρος ανταγωνιστικα.επισης το μικρο καλυτερα που δε φορά τον 820 διοτι ο 650 παει μπαλα κ δεν εχεις την θερμα του μεγαλου,αφου για gaming δεν κανει ειναι μικρο οποτε καλυτερα γιατι θα εχει αυτονομια καλυτερη.
Αλλα ακριβο.

Τάκης

Όχι lumina 800 καθόλου

Τάκης

Όχι lumia 800 καθόλου

Manos

Τόσα χρήματα και χωρίς *εγγύηση; Πα πα πα! Σορυ δε θα πάρω. Ποτέ πια sony.
*κινητα sony δε καλύπτονται ποτέ με έγγύηση εκτός κι αν τα αγοράσεις και τα αφήσεις στο κουτί.
Όποιος αποδείξει το αντίθετο τότε μαλλον δεν έχει ιδέα από hardware, IT κλπ.
Δείτε τους όρους!

δημητρης

ειμαι πολυ φαν της σονυ αλλα αυτο το πραγμα με τις τιμες πρεπει να σταματησει απο ολες τις εταιριες…υπαρχει το g5 στα 400 ευρω! γιατι να δωσει καποιος 450 για το compact?! αμα ειχε βαλει nougat κατα της γνωμη μου θα πουλαγε περισσοτερο..ανακοινωθηκε τωρα αλλα οπως και να το κανεις εχει “παλιο” λογισμικο!!!!

Anakin

Τραγικες τιμές για αυτό το πράγμα με 300 περνεις s6 που είναι 10 φορές ανώτερο

Ιωάννης jb

Anakin μη σου πω κ 100.. Α κ αφού βρίσκεις στα 300 το s6 αγόρασε μου ένα…
Δημήτρη κ το x compact 5-6 μήνες μετά τη κυκλοφορία του θα κάνει πολύ λιγότερο…
Άλλωστε κ το g5 έκανε πολύ περισσότερο όταν κυκλοφόρησε…
Μανο τι κουφά μας λες περί εγγύησης??
Έλεος όλοι οι μα…. μάγκες… Εδώ σχολιάζετε??
Μαγνήτη να έβαζαν δε θα κολλουσατε τόσοι μάγκες

George

Παιδια το ειδα το μικρο σε hands on διπλα στο z5c κ σιγουρα μεσα απο το pc καταλαβαινεις οτι εχει ποοοοοοοοολυ καλυτερη οθονη κ θελω να πιστευω οτι πολυ καλυτερη θα ειναι κ η καμερα.τωρα στα της αδιαβροχοποιησης αυτογκολ απο τα λιγα.επισης στα του cpu πιστεψτε με καλυτερα διοτι στο μικρο βαρυ παιχνιδι δε θα παιξετε γιατι χανετε η ουσια οποτε παρνεις εναν cpu που το εχει το android ραλαντατο χωρις την θερμα του μεγαλου 820 κ την καταναλωση.ο 820 γνωμη μου απο 5 ιντζες κ ανω.τωρα για τα χρηματα πολλα,παρα πολλα αλλα θα πεσει μπαμ γιατι μονοι σας το λετε οταν κανει το g5 kατω απο 400 δεν πας εκει αν κ η συγκριση λογο μεγεθους δε κολλα αλλα ισχυει πολυ περισσοτερο για το xź που κ αυτο θα φαει μειωση γρηγορα.
Τωρα για το s6 που ειπε ενας φιλος δεν εχω λογια.(μακραν το πιο μαπα sammy ακομα κ απο το παρεξηγημενο αλλα τιμιο s5).ευτυχως αδελφε που δεν υπαρχουν πολλοι σαν εσενα κ η sammy εφαγε ακυρο στο s6 κ επεστρεψε στο 7 ολα αυτα που η χρηστες θεωρουσαν αναντικαταστατα.

George

Επισης ξεχασα παιδια,ειδατε το κολπο με την φορτιση που κοβει μετα τα 90 το βραδυ που εχει σε ολα της τα τηλ η sony.επηδη η τεχνολογια στις μπαταριες δεν αλλαζει αλλα με τετοια τρικ κατι θα ξερουν οι κατασκευαστες λεω να μην αφηνετε τα τηλ το βραδυ ολοκληρο γιατι μαλλον τελικα κανει κακο.εγω φορτιζω 30 με 80 χρονια τωρα (εχω μπριζα στην δουλεια κ μου ειναι ευκολο) κ διαφορα στην μπαταρια κ της προηγ κ της τωρινης συσκευης δεν ειδα ποτε.

ChrisLen

Το μόνο που με χαλάει στο XZ είναι η έλλειψη Ραδιοφώνου. Πολύ όμορφο, μου θυμίζει όντως το αγαπημένο μου 920. Μου φαίνεται θα είναι το επόμενο κινητό μου , μετά την επιστροφή μου σε Android. Μπορεί να φανώ λιγο κυνικός,αλλά με βάση το νέο φορολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς, το κινητό για επαγγελματίες στοιχίζει λιγότερο από 300 €.
Όσο για το κόμπακτ ,με βάση το promotion της sony (photos & vids),διαπιστώνω ότι απευθύνεται περισσότερο στο ωραίο φύλο… Αρα μη το βλέπουμε πλέον σαν mini flagship,αλλά σαν προϊόν για μικρότερα και περιποιημένα χέρια…

George

Δε νομιζω για το γυναικειο φιλο θα διαφωνισω.ειναι ποιο πολυ αντρικο θα ελεγα για αυτους που θελουν δυνατο εργαλειο με καμερα καλη αλλα ταυτοχρονα επηδη ειναι ολη την ωρα στο ποδι κ δεν καθονται να χαχανισουν στα social η στο gaming κ ουτε θελουν να βλεπουν την selfie φατσουλα τους σε 5,5 ιντζες.απλα πραγματα browsing κανα χρησιμο app πληκτρολογηση με το ενα χερι με μια θηκουλα το αμολας κ λιγο χαλαρα,μπαινει κ σε τσεπες.οι γυναικες πλεον θελουν τα μεγαλα να βλεπουν καθρεπτη το προσωπο τα facebook σε ιντζες να παιζει μπαλα διαρκως κ τα apps με τα κραγιονια να φαινονται καλα …..δυνατα.αυτες θα φθασουν πρωτες στα 6ιντζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.