Sony Xperia XZ1: Επίσημα με κάμερα 19MP και Android Oreo [IFA 2017]

Κι επίσημα παρουσιάστηκε πριν από λίγο το Sony Xperia XZ1 στην IFA 2017, το οποίο ξεχωρίζει για την κάμερά του και το ότι θα έρχεται με Android Oreo.

Το Xperia XZ1 έρχεται με οθόνη full HD οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p, το Snapdragon 835 για SoC, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Sony xperia xz1 announcement ifa 2017, Sony Xperia XZ1: Επίσημα με κάμερα 19MP και Android Oreo [IFA 2017]

Sony xperia xz1 announcement ifa 2017, Sony Xperia XZ1: Επίσημα με κάμερα 19MP και Android Oreo [IFA 2017]

Η κάμερα στην πλάτη του έρχεται με αισθητήρα ανάλυσης 19MP με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K και καταγραφής βίντεο σε slow motion 720p στα 960fps. H selfie κάμερα έχει ανάλυση 13MP.

Sony xperia xz1 announcement ifa 2017, Sony Xperia XZ1: Επίσημα με κάμερα 19MP και Android Oreo [IFA 2017]

Στην παρουσίαση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην κάμερα, η οποία έρχεται με 3d Creator, μια λειτουργία η οποία σκανάροντας το πρόσωπο του χρήστη, δημιουργεί ένα 3d άβατάρ του όπου μπορεί να δημιουργήσει διάφορες τρισδιάστατες εκδοχές του εαυτού του.

Sony xperia xz1 announcement ifa 2017, Sony Xperia XZ1: Επίσημα με κάμερα 19MP και Android Oreo [IFA 2017]

Όπως ήδη αναφέρθηκε, το Xperia XZ1 έρχεται με το Android 8.0 Oreo. Η μπαταρία του έχει έχει χωρητικότητα 2.700mAh.

Ακόμη, έρχεται με πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη.

Το XZ1 θα είναι διαθέσιμο την επόμενη εβδομάδα και η τιμή του λέγεται ότι θα είναι 699.99 δολάρια.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

O ανταγωνισμος μειωνει δραστικα τα μπεζελ, και η Σονι στην κοσμαρα της. Τι αηδια ειναι αυτη? Κλειστε το το τμημα mobile, αφου δε τραβαει το πραγμα…

Βασίλης

Παλιά κλασική bezel σχεδίαση. Και ειδικά με τέτοια μπαταρία με χαλάει.

Κώστας Ζ.

Μη το αγοράσετε.

Χρήστος τ

Ακριβό μου φαίνεται για ένα κινητό που δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από το κλασικό design της Sony που κάποιοι προτιμούν.. Και από κάμερα δεν εμπιστεύομαι την Sony ως κάτοχος του m5. Βέβαια η τιμή θα πέσει πολύ αλλά και πάλι τρώει άκυρο από εμένα

lefteris90

Το καλυτερο κινητο για φετος της Sony ειναι το sony xperia xz premium σωστα ?

Κωνσταντίνος

Ήθελα να ήξερα ποιος άνθρωπος δίνει ακόμα σημασία σε αυτα τα εκτρώματα που ονομάζει κινητά η Sony… Ας το κλείσουν το τμήμα mobile να τελειώνουμε!

George

Εμείς που ξέρουμε θα πάρουμε XPERIA
Σίγουρα θα μπορούσε να βελτιώσει κάποια πράγματα

bezilys

Αΐδοια ο ένας εκτρομα ο άλλος σαμπος μου φαίνεται έχετε καιρό να πάτε στο γιατρό να για κοιτάξετε τα μάτια σας!

Μιτς

Εντάξει, δράμα. Δεν τους νοιάζει το mobile τμήμα γιαυτό βολεύονται με το 0.5% της πίτας..

For. K

Προφανώς είχαν φτιάξει καμία 40 εκατομμύρια panel με τη συγκεκριμένη κακογουστιά, και επειδή δεν πουλάνε ούτε με σφαίρες, θα τα φάμε στη μάπα για καμιά δεκαετία ώσπου να αδειάσουν οι αποθήκες Σίγουρα αν όχι τα πιο κακογουστα, τα πιο γερασμενα κινητά.

Παν. Παν

Πιο προβλέψιμη και στάσιμη smartphone συσκευή, δεν υπάρχει. Άοσμη, άχρωμη και άγευστη.

Kos

Μπορεί ο σχεδιασμός να αποτελεί υποκειμενικό στοιχείο, αλλά το μέγεθος της μπαταρίας δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για αυτονομία. Με αυτήν την τιμή και με τον ανταγωνισμό που δίνει περισσότερα θα έπρεπε να το προσέξει περισσότερο μεγάλο ατόπημα.

vladimiros

Καταρχην να πω τις φωτο που ανεβασε ο κωστας δεν ειναι καθολου καλης αναλυσης και δεν φαινεται καλα και κρυβει ομορφιες του κινητου..απο μπαταρια οντος επρεπε να ειχε παραπανω γιατι ΧΖ1 κ ΧΖ1 compact εχουν 2700 μπαταρια,με αρκετη διαφορα οθονης…οπως ειπα και σε ενα αλλο αρθρο η Sony πρεπει να παρουσιασει κατι καλο τον χειμωνα..και πιστευω σε αυτην αρκει να μην φοβαται να παρουσιασει κατι νεο..στην ουσια δεν χανει και τιποτα..αντιθετως θα ΚΕΡΔΙΣΕΙ!

One

Οσοι θελετε bezeless συσκευες να πάρετε επισης μαζι ένα powerbank και μπαλαντεζα μαζι σας. Να σας βλέπω να δουλεύετε τα κινητά σας με τα καλώδια και τα powerbank συνδεμένα και να σκαω από τα γελια. Αφου θέλετε Μεγάλες οθονες με μικρές μπαταρίες μη κλαίτε μετα…

Οι συσκευές πιστεύω ότι είναι downsizing του ΧΖ Premium αλλα καινούργιες προθήκες είναι το burst mode και το 3d creator.

Επίσης καλο είναι που το compact αυτή φορα είναι πραγματικό flagship.

Impressive-Instant

Επιτέλους τα κουμπιά της έντασης τα έβαλαν πάνω από το power button, full metal, αρνητικό ίδιο σχέδιο με τα XZ, XZs.
Πολλά υποσχόμενη κάμερα και οθόνη, σίγουρο software support, ελπίζουμε σε λίγο πιο δυνατά ηχεία….
“Καλύτερη” τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Dogfight

Που να κάθεσαι τώρα ν αλλάζεις καλούπια, μήτρες,τόρνους…
Αφού κι αυτό μαζί με τ’άλλα θα πάει!?

Ντ Ζ

Αυτό το παραμύθι bezel κ καλή μπαταρία, last year. Πάρτε ένα mate9 κ πείτε μου. Eνα one plus 5,ένα s8, ένα motor Z play. Όλα κρατάνε περισσότερο από όλα κ από bezels, ευτυχώς, καμία σχέση με Sony. Ευτυχώς.

Αγγελος

Συμφωνω με ολους οτι ειναι πολυ κριμα αυτη η εταιρειαρα να μενει στασιμη και εταιρειες οπως η essential που υπαρχουν μια βδομαδα να ειναι μπροστα ενα χρονο. One ρε παληκαρα μου ακουσες ποτε κανενα χρηστη s8 να παραπονιεται για τη μπαταρια????εμας βρηκες;αυτα για κανενα iphone να τα πεις

Legend

αισχος πια
και τα 3 ειναι ιδια..
οτι χειροτερο sony απλα

Δημητρης

απο μπαταρια η σονυ ειναι η καλυτερη!! οποιος εχει η ειχε ναυαρχιδα ξερει!!!!!! εσεις που λετε οτι ειναι ασχημο μπορειτε καλιστα να παρετε καποιο αλλο ρε παιδι μου απλα προσπεραστε! εγω παλι θεωρω τα καινουρια σαμσουνγκ τελειως ασχημα! δεν μπηκα ομως να σχολιασω ρε παιδι μου! χαλαρωστε λες και παιρνετε τιποτα ποσοστα κανετε! ο καθενας οτι θελει παιρνει! εγω εχω το xperia z1 ακομα και δεν θελω να το αλλαξω γιατι για αυτα που το θελω εγω ειναι παρα πολυ καλο!(φωτογραφιες,μπαταρια και να ειναι γρηγορο!ναι ειναι και οποιος θελει το πιστευει..δεν ειναι βεβαια οσο τα καινουρια αλλα δεν ειναι και σαμσουνγκ 😀 )..οσον αφορα τωρα τα xz1..προσωπικα τα θεωρια τα καλυτερα κινητα για το 2017!!!προσωπικα..το τονιζω! εσεις δωστε 1000Ε για το note8!μπραβο σονυ μονο αυτο εχω να πω για φετος!

Αγγελος

Φιλε δημητρη δε χρειαζεται να εχεις ποσοστα στη σαμσουνγκ για να πεις ασχημο ενα κινητο που εχει μπεζελ λες και ειναι game boy!😂για καλο το λεμε οχι κακοπροαιρετα μπας και ασχοληθουν λιγο,και τα toyota καλα αμαξια ειναι αλλα τα σχεδιαζει αυτος που σχεδιαζε τους κακους στο σογκοκου.γι αυτο εγω ανεφερα την essential και θα μπορουσα να πω και για huawei xiaomi και apple οτι θα βγαλουν πανεμορφα κινητα.οσο για τη τιμη με 500 ευρακια παιρνεις s8 φιλε που σε ολα ειναι τοπ!τζαμπα πραμα.και τωρα με τη νεα αναβαθμιση του bixby καθεσαι στο καναπε και απλα λες στο κινητο σου τι να κανει και το κανει δε το ακουμπας καν μεχρι και πλυντηριο βαζεις

bezilys

@Legend τόσο πολύ σε πονάει η Sony που έχεις γραψει το ίδιο πράγμα σε τρία διαφορετικά άρθρα!!

Melenegiorgo

Απευθύνομαι στη sony:
Sony? Μήπως τον μπεζελτε?
Χάχα λογοπαίγνιο. Καταπληκτικός είμαι.

Tsagarogiorgis

Όποιος έχει Sony ξέρει.. Δεν λέω κάτι άλλο.. Make believe

Stergios

Sony και ξερό ψωμί..

giannisanag

η LG βγαζει το V30, η Samsung το note, η apple σε 12 μερες βγαζει το 8ρι και οι αλλοι πανηγυριζουν που η Sony παιζει με τα τρισδιάστατα avatar!

Ιωάννης jb

Σκοτώνει!!!!!

JohnWave

Είναι η 1η φορά που βλέπω φωτογραφίες και δεν μπαίνω στη διαδικασία να διαβάσω το άρθρο…Βλέπω τη Sony να πέφτει χαμηλότερα και από το 1%.

Nick

Το ίδιο design με ακόμα πιο λεπτή συσκευή, σικάτο τηλέφωνο όπως πάντα είναι όλα τα high-end Sony αλλά στα δικά μου μάτια όχι τόσο όσο το XZ Premium που θέλω διακαώς να αγοράσω αντικαθιστώντας κάποια στιγμή το – ακόμα και σήμερα – ταχύτατο Z3 μου. Για τα ηχεία αυτή τη φορά οι Ιάπωνες υπόσχονται να “βαράτε” πραγματικά, έχουν 50% περισσότερη πίεση ήχου όπως ισχυρίζονται στο site τους. Μακάρι.

Ιωάννης jb

JohnWave.. Έτσι πληροφοριακά θα σου πω ότι το xz πέρασε σε πωλήσεις πολλές ναυαρχίδες εκεί έξω άρα το design που πολλοί κράζετε σε άλλους τόσους εκεί έξω αρέσει…
Μείνε με s6 που τόσο σου αρέσει και άσε το κόσμο που βλέπει πέρα από τη μύτη του να δει τη τεχνολογία-xz1

Αγγελος

Ιωαννη πες μας μια ναυαρχιδα που περασε στις πωλησεις ρε φιλε να μαθουμε κι εμεις…μια μονο

Αγγελος

Ιωαννη πες μας μια ναυαρχιδα ρε φιλε που περασε στις πωλησεις…

Ιωάννης jb

Την ώρα που όλοι σκέφτονται τη βλακεια να κάνουν για να πουλήσουν η Sony μένει σταθερή στο design που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο…
Σταθερή στην νοοτροπία που έχει η οποία δεν υπάρχει σε κανέναν εκεί έξω…
Τελειοποιεί το xz βάζοντας του…
Καλύτερη οθόνη, μεγαλύτερες μνήμες ρομ και ραμ, sd 835, ακόμα πιο καλό ήχο, κάμερα και πολλά άλλα…
Μόνο την μπαταρία ρίχνει αλλά το κάνει πιο λεπτό…
Αποτέλεσμα ένα υπερτουμπανο μινιμαλ smartphone!!! κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να λέει ότι ξέρει από τεχνολογία οφείλει να το αναγνωρίσει…

John

Καταντια για την εταιρεια που πριν καμια 10ετια ηταν γιγαντας στα ηλεκτρονικα να βγαζει τετοια εκτρωματα.

Ιωάννης jb

Άγγελε τραβα ρε παιδάκι μου καλό σχολίασε κάνενα Άκη σε καμιά συνταγή μαγειρικής ή κανένα j5 που έχουν 1 στα 2 κορίτσια γυμνασίου επειδή είναι τρεντι και άσε το τεκμπλογκ..

Ιωάννης jb

Μίλησε και το εκτρωμα

Αγγελος

Τελικα ουτε ενα ε…

Ιωάννης jb

Που να πάρεις χαμπάρι..
Πέρασε Google pixel, HTC 10, v20 και moto z

Μανούσος

Η οθόνη με ή χωρίς περιθώρια δεν παύει να είναι οθόνη, γούστα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει, για ποιο λόγο τόση οθόνη που σε λίγο καιρό θα αγοράζεις και παντελόνια ειδικά με μεγάλη τσέπη για το τηλεφωνο, ήρθε η Apple με το iPhone 8 η Samsung με τα s8/+ και note 8 η LG με τα g6 v20/30 και τι κατάφεραν αυτές η εταιρίες να φτιάξουν ένα τηλέφωνο που να βλέπει το μέλλον; ή κάτι παρόμοιο; τα απλά τηλέφωνα του 16 είναι απλούστερα με τα βασικά που πρέπει να έχει ένα τηλέφωνο από την εποχή Nokia 133 η τεχνολογία πήγε την γιγάντια οθόνη και δεν ξέρουμε που θα φτάσει σε ένα τηλέφωνο πάχους 1cm και 20cm και άνω ίσως

bezilys

@Μανούσος το αστείο είναι ότι υποτίθεται ότι ήρθαμε από τις μεγάλες οθόνες στο παρελθόν και τώρα τις ξανά μεγάλονουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.