Sony Xperia XZ1: Ποζάρει σε εικόνες hands-on

sony xperia xz1 pictures, Sony Xperia XZ1: Ποζάρει σε εικόνες hands-on

Πολύ πρόσφατα είδαμε renders και εικόνες από το καπάκι του επερχόμενου Sony Xperia XZ1 smartphone, που θα είναι το νέο high-end της εταιρείας. Σήμερα έρχονται νέες εικόνες hands-on που επιβεβαιώνουν το ίδιο design.

sony xperia xz1 pictures, Sony Xperia XZ1: Ποζάρει σε εικόνες hands-on

Η ίδια πηγή επιβεβαιώνει κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του Sony Xperia XZ1, όπως ο επεξεργαστής Snapdragon 835, η οθόνη 5.2 ιντσών HDR, η κάμερα στην πλάτη 19 Megapixel με Motion Eye feature και η εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixel. Επίσης, θα έχει πιστοποίηση IP65/68.

sony xperia xz1 pictures, Sony Xperia XZ1: Ποζάρει σε εικόνες hands-on

Η επίσημη ανακοίνωση του Sony Xperia XZ1 θα γίνει στο πλαίσιο της IFA 2017 στο Βερολίνο, 31 Αυγούστου και η κυκλοφορία του πιθανολογείται να ξεκινήσει 10 Σεπτεμβρίου.

sony xperia xz1 pictures, Sony Xperia XZ1: Ποζάρει σε εικόνες hands-on

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mac

Σε dummy βέβαια. Για τα bezel δεν θα σχολιάσω γιατί είναι επιπέδου iPhone που πουλάει σαν τρελό και δεν βλέπω κανέναν να πτοείται ή να μην το αγοράζει λόγω αυτών.
Unibody αλουμινίου και οι κεραίες ενσωματωμένες στα πλάγια, ευτυχώς το fingerprint scanner έμεινε εκεί που έπρεπε να είναι. Ανυπομονώ να δω και το compact!

JD

Μόλις το κοίταξα κάηκαν τα μάτια μου από την ασχήμια. Έκτρωμα!

One

Το 3D Creator για το PS4 είναι άγνωστο αλλά μάλλον κάποια τεχνολογία AR effect θα είναι λογικα.

leon

Αυτα τα triluminos, x-reality καλο ειναι να τα αφησει στην ακρη η σονυ… Καποτε πουλουσε με αυτα τα διαφημιστικα τρικ τωρα ομως δεν… Και οι αλλες εταιρειες μια χαρα οθονες εχουν και καλυτερες…

Γιώργος Κ.

Από πίσω είναι λίγο απαίσιο. Μπροστά κλασικό Sony που δε με χαλάει. Η τιμή λογικά θα είναι πάλι απλησίαστη. Τουλάχιστον στην αρχή.

Ντ. Ζ

Είναι τραγικό, μια από τις τεράστιες εταιρίες, κολοσσός πραγματικός, ενώ μεγαλουργεί σε κάθε τμήμα της, στα κινητά να έχει χαμηλότερα ποσοστά στην αγορά από τα κινητά εταιριών που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους. Ούτε το 1%της αγοράς με παρωχημένη σχεδίαση και οθόνες που πιο ξεθωριασμενες πεθαίνεις. Κάτι τρυκ τύπου 4κ, δεν πουλάνε ούτε με σπρώξιμο γιατί η ποιότητα στο μάτι δεν είναι αναλογη. Πιθανόν το τμήμα mobile δεν τους νοιάζει και φαίνεται . σε ότι αφορά τη σχεδίαση, εκεί φαίνεται ότι το σχεδιαστικό τμήμα το έχουν κλείσει.

Αγγελος

Πραγματικα παραμενει μυστηριο το γιατι αυτη η εταιρεια εχει σκαλωσει ετσι ενω θα μπορουσε να κανει παπαδες.

Georgerapp

Ντ.ζ πρέπει κάθε φορά να πείτε κ μια μ…. ;
Γιατί ρε γαμωτο;
Χαλιά οι οθόνες των sony;
Έχεις παίξει hdvideo με ενεργοποιημένο το xreality ταυτόχρονα με amoled να δείς τι λεπτομέρειες πιάνει;
Ενώ σαν σχόλιο είναι σωστό ωραίο πράγματι βαριουνται κ στο σχεδιαστικό τμήμα βαράει ο ένας τις κάρτες άλλων 10 αλλά γιατί ανακρίβειες;

Ante_geia

Sony νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσεις! ΣΤΟΟΟΠ! ΦΤΑΝΕΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!

Ιωάννης jb

Ρε παιδιά καθηστε λιγάκι ούτε εμένα μου αρέσει αυτό που βλέπω αλλά για χαλαρώστε λίγο..
Η σχεδίαση αυτή έχει ένα χρόνο που κυκλοφορεί..
Μη τρελαθούμε δλδ πιάστε από κοντά ένα z2, z5, x performance και τέλος το περσινό xz… Θα κατάλαβετε ότι το design του xz1 όπως μας το δείχνουν εδώ, δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα παρά μόνο με το xz….
Μην ακούω χαζομάρες για οθόνες.. εκεί έξω η Sony είναι νούμερο ένα στην οθόνη…
Τέτοιο μίσος..
Τι άλλο να βάλει πάνω??
Τα πάντα όλα έχει…
Τραβάτε σχολιάστε τίποτα συνταγές μαγειρικής του Άκη και κάντε μας τη χάρη να αφήσετε την τεχνολογία σε αυτούς που ξέρουν… Αντε γιατί δε παλεύστε

leon

Ειναι νουμερο 1 στην οθονη; χαχαχαχα! Το αλλο με τον τοτο; Για τα smartphones της μιλαμε οχι για της tv… Αν και εκει η samsung δινει πονο οπως παντου!

Sint

Ν.1 στις οθονες;;;
Ο.κ το τερμάτισαν.Η παγκόσμια αγορά δεν ξέρει κ το ξέρουν 2-3.Πασο.

Ιωάννης jb

Λεον αντε τράβα παίξε με κανένα νεροπιστολο

Ιωάννης jb

Πάρε μαζί σου και τον Σιντ

leon

Ρε φιλε παρε ενα καλο της σονυ και βαλτο διπλα με αλλα κορυφαια των αλλων εταιρειων (βγαλε εκτος τις oled amoled γιατι εκει δεν υπαρχει συγκριση) και πες μου εσυ μετα για την σουπερ ουαου οθονη της σονυ με τα xreality triluminus bravia mobile hdr και ufo super X10 technology sony… oeo… Με σονακια μιλας… Μονο smartphone της σονυ δεν εχω…

ΑgΜ

Ε όχι και τις καλύτερες οθόνες!Εταιρεία γίγας αλλά στα κινητά λίγη.Ειδικα στις οθόνες κινητών πατος.Οσο για παραμύθι του ποιος είναι ειδικός,ο καθένας αγοράζει ότι του αρέσει κ η sony δεν αρέσει.

P.pan

Nα παρει κ εμενα που κ νεροπιστολο νσ παρω,οθονη της sony δε θα εχει ουτε με σφαιρες.

Αγγελος

Ιωαννη πιο γραφικος κι απο τη μονεμβασια εισαι ρε φιλε.θελω να μου πεις αν ειναι τοσο καλη η sony γιατι δεν αγοραζει κανεις;και πρεπει να καταλαβεις οτι δεν εχουμε προβλημα με την εταιρεια μια χαρα ειναι,με τα προιοντα της εχουμε θεμα.μακαρι να βγαλει κινηταρα να το παρουμε ολοι.δεν ειναι τυχαιο που ανεβαινει πχ η huawei τοσο πολυ με τις κινηταρες που βγαζει.ουτε που το s8 βγηκε το καλυτερο κινητο αλλα και ουτε που η apple πουλαει τοσο.καλα θα κανει να ακολουθησει τους προαναφερθεντες η sony.

Γιώργος

Άγγελε δεν είναι ότι δε βγάζει καλά κινητά, προς θεού. Και φυσικά δεν ευθύνεται αυτό για τις χαμηλές πωλήσεις. Ίσως φταίει το γεγονός ότι ο καταναλωτής μετά από απανωτές κατρακυλες (από Ζ3+ και μετά ) έχασε την εμπιστοσύνη του. Μπερδεύτηκε, έχασε το μπαλάκι πως το λένε. Μην ξεχνάμε πως οι καλύτεροι αισθητήρες είναι της Sony αλλά και της Zeis όπως και της Leica. Πως παλιά είχε κινητά με μπαταρίες τέρατα και ήταν από τις πρώτες που έβγαλε αδιάβροχο κινητό. Απλά στην πορεία δεν την βγήκε. Κάπου το έχασε. Εξού και οι πωλήσεις. Η χαβαη βγάζει πολύ καλές και αξιόπιστες συσκευές σε χαμηλή σχετικά τιμή για αυτό και έχει αποκτήσει τόσο μεγάλο μερίδιο της πίτας σε τόσο μικρό διάστημα.

Nick

Είστε το λιγότερο ανιδεοι όσοι νομίζετε ότι οι Ιάπωνες έχουν τέτοιο χαμηλό μερίδιο αγοράς λόγω “ξεθωριασμενων & ξεπλυμενων οθονών” ή μεγάλων bezel, λόγω του ότι έχουν μείνει πίσω τεχνολογικά (εδώ γελάμε πολύ όμως) ή κακόγουστου design (εδώ λιγότερο). Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι αυτό το division (Sony Mobile) δεν έχει τους απαραίτητους απαιτούμενους πόρους για να ανεβάσει αισθητά τις πωλήσεις παγκοσμίως. Για διάφορους λόγους βρίσκεται σε κάποιου είδους (τεχνολογικό) παγκόσμιο πόλεμο ακόμα με τις ΗΠΑ θα λεγε κανείς, έχει πρακτικά μηδενικες σχέσεις με τα μεγάλα αμερικανικά carriers και ουσιαστικά δεν πουλάει τίποτα στην χώρα – μητροπολη του καπιταλισμου. Οι κάποιες αμερικανικές εκδόσεις δε είναι ΓΕΛΟΙΕΣ, με αφαίρεση fingerprint scanner μέσω software κλπ αηδίες, και φυσικά θα προτιμήσει ο κόσμος να πάρει iPhone & Galaxy με συμβόλαιο με $200 από το να παραγγείλει μέσω amazon unlocked international version με $800+ συσκευή χωρίς υποστήριξη στην χώρα του. Εφόσον αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα του όλου κολοσσου, της μαμάς Sony Entertainment Sony Computer κλπ να δώσει υποστήριξη και μάρκετινγκ στα τηλέφωνα παγκοσμίως, τότε κατά την γνώμη μου θα δούμε μεγάλες αλλαγές. Είναι δύσκολο ωστόσο, δείχνουν βολεμενοι με τις πωλήσεις σε κάμερες αισθητήρες PlayStation Bravia, κλπ ενώ έχουν και τα κινηματογραφικα & ηχητικά studio να… Συνέχεια »

Georgerapp

Ίσως κ να γράφτηκε ένα από τα πιο σωστά σχόλια.
Τον λόγο δεν τον γνωρίζω αλλά ξέρω ότι στις ΗΠΑ πάει ακλαφτη με κανένα συμβόλαιο με πάροχο.
Και μπορεί να μη βλέπετε χαραγμένο το made in usa πουθενά κοιτάξτε καλά κ θα το δείτε σε ότι κ αν βλέπετε ακούτε μα κ κάνετε.
Αν πιάσεις εκεί είσαι αφεντικό είσαι status είσαι must.

bezilys

@Αγγελος το έχουμε ξαναπεί τα sony δεν πουλάνε λόγο μυδαμινο marketing. Ο περισσότερος κόσμος θα προτιμήσει να πάρει κάτι επονυμο για να τραβήξει την προσοχή όπως Apple, Samsung χωρίς να έχει ψακτει και πολύ
@leon @Sint όσοι έχουν πάρει sony μόνο καλά λόγια έχουν πει για την οθόνη. Μπορεί να μην είναι οι καλύτερες αλλά σίγουρα είναι από τις πιο ποιοτικές οθόνες εκεί έξω.

Ante_geia

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι εάν κάνει ένα διαφορετικό ντιζάιν στα κινητά της τότε ίσως μπορεί και να τραβήξει το ενδιαφέρον. Γιατί όντος είναι πολύ καλές συσκευές αλλά τέρμα αδιάφορες και βαρετές.

Αγγελος

Nick και μπεζιλη τι δουλεια κανετε ρε γλυκουληδες ειδικοι;😂 το οτι ο διευθυντης της sony mobile hiroki totoki ειναι κολλημενο μυαλο και χαραζει μια αποτυχημενη στρατηγικη με παροχημενες ιδεες και ασχημο μαρκετινγκ ενω εχει ολα τα λεφτα αλλα και τους συνεργατες δεν ειναι προβλημα κανενος αλλου αλλα της σονυ.δε θελει να ακολουθει τις τασεις.δε θελει να πουλαει στους παροχους αλλα να δινει απευθειας unlocked.η παροχοι θελουν να πουλανε σονυ κανεις δε της κανει πολεμο.καμια εταιρεια δεν ειναι made in usa ουτε καν η apple.καθολου βολεμενοι δεν ειναι,καθε τμημα το βλεπει ξεχωριστα ενας ομιλος εχει αλλα γραφεια εργοστασια αλλους υπαλληλους και ειναι μια αλλη εταιρεια.οι επενδυτες θελουν να βγαζουν λεφτα!

leon

bezilys φιλε δεν ειναι καλυτερες του ανταγωνισμου… Δεν ειπα ομως και οτι δεν ειναι καλες… Δεν ειναι σιγουρα το αουαου! που θελει να περασει η σονυ με τα τρικς της… Αυτο ειναι το προβλημα… Τωρα το γιατι δεν πουλαει η σονυ στα smartphone σιγουρα αυτη θα το ξερει καλυτερα…

Jack Sf

Παίδες η καλύτερη οθόνη σε κινητό αυτή τη στιγμή με διαφορά είναι του xz premium. Όποιος λέει ότι δεν υπάρχει διαφορά λόγω ανάλυσης να πάει να δει τα μάτια του. Με ψεφτο 2k δεν λες οτι έχεις την καλύτερη οθόνη. Όσο για τις τηλεοράσεις δε θα μιλήσω ψάξτε εσείς πια είναι η καλύτερη και ειδικά φέτος σε όλες τις κατηγορίες..
Και κάτι ακόμα αυτό που λέτε σαν καραμέλα “η παγκόσμια αγορά” η παγκόσμια αγορά είναι κοριτσάκια, παππουδες, άσχετοι, όλοι παίρνουν από ένα η και 2 smartphone.Και μόνο που λέτε αφού το παίρνουν όλοι είναι καλό είστε πρόβατα, τα smartphones είναι τηλέφωνα δεν είναι καμιά ειδική αγορά όπως κάρτες γραφικών ας πούμε. Η sony δεν πουλάει κινητά γιατί δεν έχει συμφωνία με κανέναν παροχο και γενικώς δεν ξέρει να τα προωθήσει καθόλου. Μια βόλτα στα μαγαζιά και θα καταλάβετε. Αν θες τώρα το καλύτερο κινητό το πιο γρήγορο με την καλύτερη οθόνη και με μια απο τις καλύτερες κάμερες παίρνεις xz premium τα άλλα είναι απο κάτω Δείτε έχει άφθονα video στο YouTube..

Jack Sf

Ε

Nick

Αγγελε μαζί σου, δεν διαφωνώ καθόλου, και γω αυτό λέω για κάθε είδους προϊόν σε τούτη την ζωή… Δεν είναι δυνατόν να είναι καλό κάτι αν δεν πουλάει, αν ήταν ποιοτικό τότε ο (σοφός) κόσμος θα το αγόραζε κατά κορον.

One

Είναι για πολλά γέλια πάντως όποτε ανεβαίνει άρθρο με τα κινητά της Sony να γεμίζουν τα σχόλια τρολ που κράζουν. Δεν έχω δει σε άλλα κινητά να γίνεται αυτό το πράγμα. Πραγματικά συνεχίστε έτσι…

Georgerapp

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κόντρα με την sony,αλλά όχι μόνο εδώ.
Εγώ πάντως samsung είχα έχει η γυναίκα μου κ τώρα sony.
Όλα μου τα τηλέφωνα ήταν απροβληματιστα.
Λογικά δε πρέπει να μαλώνουν άνθρωποι σε τεχνολογικά φόρουμ κ μάλιστα απλοί καταναλωτές.λογικα.

bezilys

@Leon πως δεν είναι αουαου οι οθόνες της Sony, εχει από τις καλύτερες LSD οθόνες εκεί έξω που ανταγωνιζονται στα ίσα της amoled της Samsung!

Nick

@bezilys, LCD όχι LSD φίλε χαχα. Αν και μάλλον πρέπει να είναι κάποιοι υπό την επηρεια του για να βλέπουν ξεπλυμενες και ξεθωριασμενες οθόνες τις IPS LCD από το Z2 και μετά τουλάχιστον, το Z1 αν θυμάμαι καλά είχε ήδη Triluminos Display αλλά δεν ήταν IPS το πάνελ οπότε δεν είχε καλές γωνίες θέασης και τα χρώματα ήταν ακόμα λίγο “ξεπλυμενα”, βέβαια πάντα σε σχέση με τον τότε ανταγωνισμό ήταν οκ.
4K & HDR…Αυτό έχει “πειράξει” πολλά fanboys φαίνεται. Έβαλαν να δουν Netflix στο S8 και μετά στο XZ Premium και είδαν για ανώτερη την πρώτη οθόνη. Okay.

bezilys

@Nick χάχα τώρα το είδα ότι το είχα γράψει με s!

Impressive-Instant

Αν ισχύουν όλα αυτά, τότε τελείως αψυχολόγητη η στρατηγική της Sony να κυκλοφορήσει το XZs 3,5 μήνες πριν την έλευση του XZ1. Για το σχέδιο, καλώς υπάρχουν εναλλακτικές (βλέπε Sony), αλλά θα την ήθελα πιο τολμηρή (εποχές Sony Ericsson)… Για τις οθόνες διαφωνώ κάθετα. Τα τελευταία μοντέλα έχουν εξαιρετικές οθόνες…
Όπως και για τις πωλήσεις που ανέπτυξε ένα παλικάρι πιο πάνω….
Όπως και να έχει, ο χρόνος θα δείξει, δεν είναι μακριά….

John

Το κυριο προβλημα της sony ειναι ο τραγικος σχεδιασμος που εχει κολησει στο 2010 για να μην πω πιο πισω , το δευτερο ειναι οτι δεν μπορουν να κοντραρουν οχι μονο την samsung αλλα ουτε την huawei σε value for money.

Gvirginia

Εγώ δύο πράγματα θα πω…

1) Η Sony αφαιρεί τη λειτουργία του fingerprint scanner στις ΗΠΑ λόγω ότι τσακώθηκε με τους παρόχους επειδή αυτοί θέλανε αποκλειστικότητα στις συσκευές της (συμβόλαιο και bloatware δηλαδή). Η Sony ήθελε να πουλήσει unlocked συσκευές και έτσι της μπλόκαραν, μέσω άκρων στις εκάστοτε επιτροπές, τη λειτουργία του fingerprint πάνω στο power button.

2) Βλέπω ότι η κάμερα χτύπησε κάπου και απέκτησε καρούμπαλο, κάτι που δεν είχαν οι προηγούμενες συσκευές και μερικοί μερικοί έκραζαν τις άλλες εταιρείες που είχαν καρούμπαλα στις συσκευές τους…

Παπαροκας tiamat

εννοειται εχει καρουμπαλο virginia οπως και τα iphone πια….

που ναι ρε τα κλαην μαην minimal techno design που μας πρηζατε ???

Παπαροκας tiamat

το μονο κινητο που δε θα εξεχει η καμερα θαναι το note 8 οπως φαινεται απο τα ρεντερς

Bloodmaster

Αα ρε Ιαπωνα! Στις μηχανες ,στα αμαξια, σε ολα σου βγαζω το καπελο! Παραγωγικος λαος! 50 χρονια μπροστα! Αλλα ρε σεις το κινητο απο πισω δεν βλεπεται ποιον βαλανε για υπευθυνο design εκει μεσα! Παντα αγοραζα Sony Ericsson! Ακομη και sony που εγινε μετα αγοραζα! Ειχαν ποιοτητα! Σταματησα στο Xperia M ! Καλο κινητακι αλλα πανε οι εποχες του. Μετα το γυρισα σε αλλους! Θα μου πειτε εχουν περασει χρονια μα απο sony φιλων που χω πιασει δεν εχω να πω και τα καλυτερα.Κριμα που τα κινητα χαραμιζονται απο τετοιο design!

Andrew cat

Ρε παιδιά πάτε καλά? Πού είδατε να εξέχει η κάμερα τώρα? Η στεφάνι της κάμερας φαίνεται ετσι όπως και στο premium

Nick_GR

Το HDR (10) στην οθόνη (σκέτο μάρκετινγκ, γελάνε και οι κότες) δεν έχει σχολιαστεί;

One

Ναι είναι HDR10 η οθόνη. Η ροζ οθόνη του Galaxy S8 είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο φετος που ουτε με software update δε φτιαχνει…

bezilys

@John πιος τραγικός σχεδιασμός για τα παλιά δεν θα μηλισω καν γιατί σε σχέση με τώρα και της Samsung τα παλια είναι κάτι πλαστικά παιχνιδάκια… Όλη η σειρά Z είχε από το πιο ωραίο σχεδιασμό και το πιο ποιοτικο σχεδιασμό εκεί έξω με γυαλι και μεταλο γύρο που τότε ο ανταγωνισμός είχε κάτι πλαστικα παιχνιδάκια κοίτα samsung που πρόσθατα έβαλε γυαλι αλλά και τώρα το x με x performance πάλι από τα πιο όμορφα κινητα εκεί έξω με διαφορά! Τώρα γι την νέα σειρά xz εντάξει έπεσε λίγο στο θέμα design αλλά εξακολουθεί να φτιάχνει ωραία κινητά παρόλου που έχει “bezels“ σε σχέση με το ανταγωνισμό πάντα…
@One πεστα φίλε γιατί αντε μερικοί ξεχνάνε εδώ μέσα

Αγγελος

One…σου μιλαω απο τη ροζ οθονη του s8plus μου που τη θελει ολη η γη και ολες οι εταιρειες(βλεπε apple) και που ψηφιστηκε απο ολα τα site και τους ειδικους το καλυτερο κινητο που δοκιμασαν φετος.Δε ξερουν οι ειδικοι ε…

bezilys

@Αγγελος μην λες ασυναρτησίες πιες όλες εταιρίες? Και ποιας σαιτ και ποιοι ιδικοί και κουραφέξαλα

Αγγελος

Μπεζιλυ…ολες οι ναυαρχιδες του χρονου,ολες που λεει ο λογος αλλα το 70% των πωλησεων θα ειναι oled απο τη samsung.ρωτησαν κι αλλοι αλλα δε μπορουν επι του παροντος να το ενταξουν στη τιμολογιακη πολιτικη τους γιατι ειναι ακριβες οθονες.ψαξου λιγο.επισης να σου πω σου λεει κατι το ονομα EISA,η οποια εβγαλε νουμερο ενα το s8.και μαζι της τα 53 μεγαλυτερα τεχνολογικα site που δοκιμασαν ολα τα κινητα και εβγαλαν μαντεψε ποιο νουμερο ενα….το s8!φοβερα πραγματα ψαξου μπεζιλυ διαβαζε κι αλλο και μη χρησιμοποιεις χαμηλου επιπεδου λεξιλογιο εδω ειναι τεχνολογικο σαιτ οχι ο τσουκαλας.

alexandros

το 2017/18 το 70% των πωλησεων high end τηλεφωνων(λογω iphone8/9 και s8/s9) θα εχει oled της samsung η οποια κατεχει το 90% της παγκοσμιας παραγωγης.εκτος απο την apple ερωτηση για τις oled εχουν κανει κι αλλες εταιρειες αλλα δυσκολευονται λιγο με τη τιμολογιακη πολιτικη που εχουν στα προιοντα τους.οσο για τους ειδικους που αναφερθηκα αν διαβασεις λιγο περισσοτερο και πας και σε καμια εκθεση θα μαθεις πχ για την eisa και ποια ειναι αυτη και οτι βραβευσε μαζι με τα 53 μεγαλυτερα site που δοκιμασαν ολα τα κινητα, το s8 ως το κορυφαιο κινητο της χρονιας.παρενθεση η eisa παρολο που ειναι european imaging and sound association εχει ως μελος και την αμερικη για να μη πουν κατι οι φιλοι της apple εταιρεια που εκτιμω ιδιαιτερα παραυτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.