Sony Xperia XZ1, XZ1 Compact & X1: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά

Sony Xperia XZ1, XZ1 Compact , X1 specs, Sony Xperia XZ1, XZ1 Compact & X1: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η Sony έχει στα σχέδιά της να ανακοινώσει τρία νέα smartphones κατά την διάρκεια της IFA 2017, που θα πραγματοποιηθεί 1-6 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο. Αυτά θα είναι τα Sony Xperia XZ1, Sony Xperia XZ1 Compact και Sony X1.

Ωστόσο οι πηγές δεν περιορίζονται μόνο στα ονόματα των μοντέλων, αλλά αναφέρονται και στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ξεκινάμε με το Sony Xperia XZ1, που σύμφωνα πάντα με τις πηγές, θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB και οθόνη 5.2 ιντσών FullHD. Η μπαταρία θα είναι 3000mAh.

Επόμενο είναι το Sony Xperia XZ1 Compact, επίσης με επεξεργαστή Snapdragon 835, αλλά μικρότερη οθόνη 4.6 ιντσών HD. Θα διαθέτει μνήμη RAM 4GB και μπαταρία 2800mAh.

Τελευταίο είναι το Sony Xperia X1 με επεξεργαστή Snapdragon 660 και οθόνη 5 ιντσών FullHD. Έχει επίσης μνήμη RAM 4GB και μπαταρία 2800mAh

Τέλος, οι ίδιες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες λένε ότι και τα τρία μοντέλα θα διαθέτουν νέα τεχνολογία για την κάμερα, η οποία περιγράφεται ως “full pixel continuous and shoot”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Koukoz

Αντε να δούμε τι θα κάνει αυτή την φορά η μαμά Sony. Η αλήθεια είναι ότι δεν με έχουν εντυπωσιάσει οι σειρές “x” εμφανισιακά. Το z3+ μου αρχίζει και δείχνει την ηλικία του και πρέπει να αντικατασταθει. Ελπίζω σε αυτά τα μοντέλα να αλλάξει λίγο τα περιθώρια, θα ήθελα μια υλοποίηση σαν του G6 και όχι σαν του S8.

Κώστας Ζ.

Απορία έχω να δω τι διαφορά θα έχει το XZ1 απο το XZs…

vladimiros

Κώστας Ζ εμφανισιακα πιστευω θα ειναι σχεδον ολοιδια,απλα θα εχει καποιες λεπτομεριες παραπανω..γιατι η Sony βγαζει κινητα καθε 6 μηνες κ ετσι μας φαινονται μικρες η αλλαγες..
Το αρθρο λεει θα εχει νεα τεχνολογια καμερας..και πιστευω να κατεβασει το διαφραγμα επιτελους,γιατι η καμερα του XZs ειναι πολυ καλη,με αυτα που εχω δει θα ελεγα ειναι καλυτερη απο του S8,αλλα την νυχτα τρωει καρπαζιες απο αυτο ομως..λοιπον αν το κανει η Sony αυτο θα τις πω ενα μπραβο,,αν δεν το κανει θα την κραξω..οσο κ να την αγαπαω!

ZURA

Γιατί τόσο μικρή μπαταρία το Χ1;

Fotis K

Ρε γαμωτο, τέτοιος κολοσσός και ένα σχεδιαστικό τμήμα την έχει καθηλώσει κάτω από το 1% σε πωλήσεις smartphones. Πιο άσχημα πεθαίνεις. Κρίμα γιατί αλλιώς είναι απίστευτες συσκευές.

One

Λογικά το “full pixel continuous and shoot” θα ειναι σαν τη λειτουργία ταχείας λήψης που εχει Rx100V με 24 fps και η και η καινούρια α9 με τα 20 fps. Είναι και αυτές με ενσωματωμένη μνήμη στον αισθητήρα, οπότε κατι ανάλογο μπορεί να περάσει και στα καινούρια ΧΖ series.

Δημητρης

κουκοζ εγω που εχω ακομα το z1 τι να πω? και προσωπικα δεν σκοπευω να το αλλαξω!! πρωτη φορα βρισκω ενα τοσο καλο κινητο!!!!!!!!!!! και να το αλλαξω παλι σονυ θα παρω γιατι ειναι η καλυτερη σε ολα για εμενα!

Κώστας Ζ.

@vladimiros, μα δεν παραείναι μικρή η αλλαγή για καινούριο κινητό-ναυαρχιδα?!
Το μόνο που μου προκαλεί ενδιαφέρον και λιγουρα είναι το compact!!!

Κάτοχος z3 compact εδω και 1 χρόνο, και δε σκοπεύω να το αλλάξω!

KostasB

Αυτό που λείπει από την αγορά είναι ένα compact με specs ναυαρχίδας. Μακάρι να το φέρει και αυτό. Και μακάρι επιτέλους να κάνουν το ίδιο και οι άλλες εταιρείες.

George

Χαίρομαι που η compact σειρά συνεχίζει την ζωή τής.ειμαι κάτοχος ενός z5c κ αν κ με τον αναθεματισμενο 810 (ναι καίει όταν του δώσεις δουλειά βαριά) όπως επίσης κ τον φακό των κάργα μέγα πίξελ ο οποίος τρώει ξύλο τα βράδια από τον ανταγωνισμό δεν το αλλάζω ρε με τίποτα λέμε.κανονι τσέπης,η ζωή μαζί του εύκολη κ το ui της sony είναι άψογο.
Αλλά δε θα ήταν καλύτερα να τα βγάζανε αρχές χρονιάς; πάλι μετά από έξι μήνες; δηλαδή είστε πρεζόνια;και το xzs τι ρόλο βαράει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.