Sony Xperia XZ2: Διέρρευσε (και) το design του επερχόμενου bezel-less μοντέλου

Sony Xperia XZ2 διέρρευσε design bezel-less, Sony Xperia XZ2: Διέρρευσε (και) το design του επερχόμενου bezel-less μοντέλου

Η Sony αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα smartphones της για το 2018 με εντελώς νέο σχεδιασμό, εγκαταλείποντας το OmniBalance design που κρατούσε σχεδόν πέντε χρόνια. Μάλιστα, οι φίλοι της τεχνολογίας εκδηλώνουν τέτοιο ενδιαφέρον, που το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί ένα πέπλο διαρροών και φημών γύρω από τις επερχόμενες συσκευές.

Εδώ και μερικές ημέρες έχουν δημοσιευτεί αρκετές ειδήσεις που αφορούν κάποιο από τα φημολογούμενα νέα Xperia κινητά. Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, φαίνεται να διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της συσκευής που θα αντικαταστήσει το Xperia XZ1, με επικρατέστερη ονομασία την “XZ2”. Το κινητό υποτίθεται πως θα ενσωματώνει τον κορυφαίο Qualcomm Snapdragon 845, ενώ θα είναι εξοπλισμένο και με διπλή κάμερα. Παρά την ανάρτηση των χαρακτηριστικών το Σάββατο (16/12), ο σχεδιασμός του κινητού διέρρευσε πριν λίγο.

Sony Xperia XZ2 διέρρευσε design bezel-less, Sony Xperia XZ2: Διέρρευσε (και) το design του επερχόμενου bezel-less μοντέλου

Συγκεκριμένα, παρατηρούμε πως η Sony εγκατέλειψε μεν το OmniBalance design, μείωσε κατά πολύ τα πλαίσια, όμως διατηρεί αυστηρές γωνίες. Το μέγεθος της οθόνης θα φτάνει τις 5.5 ίντσες και με βάση την ανάλυση που συμπεριλαμβάνεται στις προαναφερθείσες διαρροές (1920×1080), αντιλαμβανόμαστε πως το aspect ratio θα είναι 16:9. Εν ολίγοις, ο Ιάπωνας κατασκευαστής θα μπεί… μερικώς στον χορό της νέας σχεδιαστικής τάσης, εξαφανίζοντας μεν τα bezels, παραμένοντας όμως πιστός τόσο στην αυστηρότητα των γωνιών, όσο και στην αναλογία του panel.

Από μια οπτική γωνία, η σχεδιαστική υλοποίηση του XZ2 (αν αυτή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα) μοιάζει ένα ασφαλές ρίσκο για την Sony. Υπάρχουν πολλοί καταναλωτές που προτιμούν ακόμα την κλασική 16:9 αναλογία και επίσης δεν αρέσκονται στις στρογγυλεμένες γωνίες τις οποίες παρατηρούμε σχεδόν σε όλα τα high-end smartphones της χρονιάς. Η εταιρεία θα μπορούσε να αποσπάσει πολλούς υποψήφιους αγοραστές των Galaxy S9/S9+ και iPhone X. Μέχρι τα τέλη του χειμώνα θα έχει ανακοινωθεί τουλάχιστον ένα νέο Xperia smartphone και αναμένουμε από την Sony να αντεπεξέλθει στις υψηλές προσδοκίες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Πάνε τα stereo ηχεία μπροστά!

Γιάννης

@nikos
Όχι απαραίτητα, δες που εχει τα ηχεια το z5c…

nikos

Στην φώτο δεν βλέπω κάτι τέτοιο από κάτω όμως Γιάννης

nikos

Και καταρχήν άμα τα bezel είναι μικρά και από κάτω που θα μπει το ηχείο;μην κοιτάς το z5 είχε χώρο.θα δούμε πάντως τι ετοιμάζει η Sony

Georgerapp

Αυτο οπως το βλέπουμε μου αρέσει.αλλα δε καταλαβαίνω η οθόνη πάει τέρμα κάτω;αν ναι δε το βλεπω και τόσο 16:9.
Τουλαχιστον 18:9 μη πω και για το 21:9 που λεγοταν ότι θέλει να βγάλει.

Κώστας Ζ.

@nikos δεν φαίνεται και καθαρά….υπομονή, ελπίζω να μην τα διώξει απο μπροστά…

Georgerapp

Γιατι ρε παιδιά και να τα διώξει τι έγινε;ειχαν και πότε ένταση;κλαιν ηταν μια ζωη και μη ακούσω για ποιότητα και ψαλίδισματα στον ηχο απο αλλες ναυαρχίδες γιατί θα πηδηχτω απο το παράθυρο αν ψάχνουμε ποιότητα ήχου σε κινητά.
Να ηταν σαν το razer κάπως μεγάλα οκ αλλά ποτέ δε με έπεισαν, ούτε στο z5c μου ούτε σε πιο καινούργια που έχω ακούσει.

Αντώνης

Γειά σου Sony!!! Τέλειο!!!

Jordan

Πολυ όμορφο

Θοδωρής

ΠΙΣΤΕΥΩ Κ.ΚΩΣΤΑ ΠΩΣ Η SONY ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΥΤΗ ΦΗΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ PS4, ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ SONY ΣΤΑ SMARTPHONE ΕΙΝΑΙ ΤΟ Z5 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ.
ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΙΣ Π.Χ (ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ).ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

bezilys

Σιγά μην είναι τόσο απαίσιο όσο δείχνει η φότο!!

Γιώργος Κ.

Πανέμορφο. Επιτέλους. Πίσω θυμίζει λίγο Χαβάη αλλά δε με πειράζει καθόλου. Εξαιρετικό design γενικά

Nikos

To Z5 ειναι το χειροτερο της ΣΟΝΥ …
Δοκιμαστε το ΧΡ και το ΧΖ1 και μετα τα λεμε.
Κατοχος Ζ1,Ζ3,Ζ5,ΧΡ,ΧΖ!

One

Λυπάμαι αλλά το θεωρώ υπερβολή αυτό. Προτιμώ τα στερεοφωνικά ηχεία μπροστά και ένα μεγάλο αισθητήρα κάμερας μπροστά και πίσω. Αυτό το πράγμα δεν μπορείς να το πιάσεις με τα ανύπαρκτα bezel στο κάτω μέρος.

ΚΝ

Κορυφαίο ντιζάιν με τις δυνατότητες Sony …. ενδιαφέρον συνδυασμός και φαίνεται να μπαίνει ανταγωνιστικά! Αναμένω να το δω από κοντά .. ιδιαίτερα τις δυνατότητες οθόνης & καμερών.
Πάντως αν αυτό είναι το τελικό ντιζαίν σίγουρα θα επανέλθει επιθετικά στις πωλήσεις

S n t

Σιγά μη θυμίζει Huawei. To mate 10 είναι κουκλί και μπροστά σε αυτό απίστευτα πιο ομορφο. Αυτό εδώ είναι μεν πολύ καλύτερο από τις γκουμουτσες που έβγαζε αλλά ακόμα μοιάζει σαν πιστωτική με οθόνη. Όσο για το ηχείο, σιγά τον ήχο που έβγαζε. Απορώ που τα βλέπετε κάποια πράγματα.

JohnWave

Αν είναι αυτό το τελικό σχέδιο τότε τα νούμερα του προηγούμενου άρθρου ( 5,5”, 16:9, 148cm X 73.4cm) είναι λάθος γιατί δίνουν 76,3% screen/body ratio. Mακάρι να είναι λάθος οι διαστάσεις που διέρρευσαν και σωστή αυτή η διαρροή της φωτογραφίας.

Rizo

Η μεγαλύτερη επιτυχία της Sony ήταν το Z3.
Το Ζ5 ήταν το μεγαλύτερο marketing…
(Καλό και το Ζ5 αλλά όχι στο top3 πιστεύω)

I am

Η πλάτη με χαλάει λίγο. Μπροστά πανέμορφο. Γενικά ότι πιο ωραίο έχω δει σε κινητό… (τετράγωνο, απίστευτα λίγα bezels με όμορφη χωροθετηση)

NikosAr

Μπράβο στη σονυ που κατάφερε 1η να βγάλει τόσο άσχημο σχέδιο ( αν είναι το τελικό σχέδιο, που δεν το πιστεύω ) σε κινητό χωρίς πλαίσια !!!

Gvirginia

Εμένα μ’αρέσει, αυτές οι γραμμές και η καμπυλότητα μου θυμίζουν τα παλιά καλά Nokia (πχ 920).

ΥΓ: Η πρώτη φωτογραφία (πλάτη) είναι concept (“ψεύτικη”) για επιστροφή στο Cybershot branding της Sony.

Fanis

Η Sony λανσάρει τη νέα σειρά της πλακιδίων μπάνιου – κουζίνας… Όσοι πιστοί τρέξτε!

Γιωργης

Παει χαλασε και η sony τι αντιγραφη s8 μπροστα kai mate 10 pro πισω ειναι αυτη ηταν η μονη που κρατουσε το πιο σταθερο design και τα στερεο ηχεια μπροστα τωρα που θα μπουν μεσα στην οθονη χαχαχα εκτος και αν ακολουθησει την apple και βαλει ενα ηχειο μπροστα στο μικροφωνο και ενα απο κατω διπλα απο την φορτιση και οσο για το καλυτερο sony που αναφερουν μερικοι η σειρα z3 ηταν η καλυτερη και το λενε η πωλησεις οχι εγω Z3, Z3 combact και Z3 tablet

giorgosgek

μπα , καθολου ασχημα sony (αν ειναι ετσι) , ελπιζω και καλυτερα, μονο μη κανουν κανενα αστειο και πουν <>. Προς καποιους εδω μεσα , καλυτερα μια εταιρεια να εχει εξελιξη , σε λιγο θα θελετε και κουμπακια, ολος ο κοσμος προτιμαει μοντερνα σχεδια και πιο βολικα, γιατι κολλαει το μυαλο σας ; Θελετε να ειναι στασιμη μια εταιρεια και να μην πουλαει , εσεις οι ιδιοι θελετε να καταστραφει…

αλεξανδρος κ

μπροστα ειναι χαλια , μου αρεσε πολυ το προηγουμενο design , αντιθετα πισω ειναι πολυ ομορφο
ελπιζω να βελτιωσει την ποιοτητα και την ενταση του ηχου και κυριως να βελτιωσει την καμερα που ειναι πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο…..

bezilys

@Γιωργης +111111111111

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.