Sony Xperia XZ2 Pro: Με οθόνη αναλογίας 18:9 και Android 8.1 Oreo;

Sony Xperia XZ2 Pro οθόνη αναλογίας 18:9 Android 8.1 Oreo, Sony Xperia XZ2 Pro: Με οθόνη αναλογίας 18:9 και Android 8.1 Oreo;

Η Sony αναμένεται να δώσει το παρόν στην επερχόμενη μεγάλη εκδήλωση της Βαρκελώνης, το Mobile World Congress. Εκεί θα δούμε, εκτός απροόπτου, την νέα ναυαρχίδα του κατασκευαστή που θα τον εκπροσωπήσει για το 2018. Ποια ακριβώς όμως είναι εκείνη;

Μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει για πολλές συσκευές που υποτίθεται πως θα αποτελέσουν την high-end πρόταση του Ιάπωνα κατασκευαστή. Μάλιστα, εδώ και λίγες ώρες φαίνεται πως άλλη μια προστίθεται στην συγκεκριμένη λίστα, θολώνοντας ακόμα περισσότερο το τοπίο σχετικά με το ποια ακριβώς θα είναι η κορυφαία Sony συσκευή της χρονιάς. Συγκεκριμένα, την εμφάνιση του στο html5test.com έκανε ένα Sony κινητό με ονομασία “XZ2 Pro”, λειτουργικό σύστημα το Android 8.1 Oreo και αναλογία οθόνης 18:9. Η τελευταία πληροφορία γίνεται αντιληπτή από την ανάλυση που παραθέτει το benchmark (424×848 pixels – είναι η υποβαθμισμένη ανάλυση στην οποία “τρέχει” ο browser της συσκευής και όχι η πραγματική).

Αν και σε μερικές εβδομάδες θα γνωρίζουμε επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ονομασία του κινητού-ναυαρχίδας της Sony, δεν αποκλείεται οι παραπάνω πληροφορίες να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Άλλωστε, το 18:9 aspect ratio είναι μια αναμενόμενη αλλαγή, ενώ και η προ-εγκατεστημένη Android Oreo 8.1 έκδοση μια κίνηση σύμφωνη με το… καλό ιστορικό της Sony στον συγκεκριμένο τομέα. Σύντομα θα μάθουμε αν όντως το Xperia XZ2 Pro είναι ο νέος εκπρόσωπος των Ιαπώνων για το 2018.

Sony Xperia XZ2 Pro οθόνη αναλογίας 18:9 Android 8.1 Oreo, Sony Xperia XZ2 Pro: Με οθόνη αναλογίας 18:9 και Android 8.1 Oreo;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jo

Αντε να δούμε τι θα δούμε

KnightRider

Ρε Sony θα βγαλεις κάνα high end μοντέλο ή θα βλέπουμε συνέχεια mid range με τιμές ανεβασμένες ??? Ποτε θα βγαλεις κάνα Xperia Z6 ???

Nick

@KnightRider, το XZ Premium σου λέει κάτι ή απλά τρολαρεις;

Ιωάννης jb

Δε νομίζω να βάλει αναλογία 18:9!
Θα απογοητεύσει πολλούς φαν αν αρχίσει να ακολουθεί τη νέα αυτή ανούσια μόδα..

One

Συμφωνώ με τον Ιωάννης jb το 16:9 είναι πολύ πιο βολικό και προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης στις ίδιες ίντσες.

John

Οντως γιατι να βγαλει κινητο με 18:9 και μικρα bezels αφου τα υπαρχοντα μπεζελοφωνα με 16:9 σαρωνουν στις πωλησεις…ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει…;-)

JD

“Θα απογοητευσει πολλους φαν “εννοεις τα ατομα που στην Ελλαδα αγοραζουν Sony που δεν γεμιζουν ουτε λεωφορειο;

Nick

Ναι αυτός είναι ο λόγος που δεν πουλάει να είσαι σίγουρος. Όταν έβγαλε το Z3 ας πούμε που όλος ο ανταγωνισμός είχε 16:9 και παρόμοιο screen to body ratio μοσχοπούλησε το είδαμε.

KnightRider

@Nick δεν το λέω με βάση Chipset αλλά σε θέμα specs overall – το XZ δεν έχει FM Radio,ούτε IR,ούτε 4Κ στα 60fps και από κάμερα δεν βλέπω ιδιαίτερες βελτιώσεις.
Το ότι έχει snapdragon 835 το XZ δεν σημαίνει ότι είναι high end γιατί έχει κάποιες ελλείψεις που ένα παλιότερο μοντέλο το έχει !!!!

Nick

@KnightRider, έχει οθόνη 4Κ HDR. Αυτό.

One

@KnightRider Το ΧΖ Premium παίζει κανονικότατα 4Κ στα 60fps.

KnightRider

@One εννοώ να καταγράφει η κάμερα 4Κ/60fps – θα μου πεις φταίει ο Snapdragon 835 αλλά δεν είναι δυνατόν όταν ένα νεότερο chipset (835) εφόσον έχει πολύ δυνατή CPU+GPU να μην μπορεί να καταγράψει 4K/60fps – εδώ ο Snapdragon 801 που βγήκε το 2014 βγάζει 4Κ/30fps και ο Snapdragon 835 που βγήκε μετά από 3 χρόνια να μας γράφουν μπούρδες ότι υποστηρίζει 4Κ/30fps για εγγραφή και αναπαραγωγή 4K/60fps.
Εγώ πιστεύω είναι θέμα software γιατί δεν γίνεται μετά από 3 χρόνια να μην μπορεί να γράψει 4K/60fps.

Ιωάννης jb

KnightRider.. Έχεις ιδέα από βίντεο;; Τι είναι αυτά που λες;; τι άλλο θα διαβάσουμε..
Επαγγελματικές βιντεοκάμερες βγάζουν 4k με 25 εικόνες το δευτερόλεπτο! Και εμείς έχουμε πρόβλημα επειδή δεν τραβάει το κινητό μας με την κουκίδα που έχει για φακό 60 εικόνες το δευτερόλεπτο βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.