Sony Xperia XZ2 και XZ2 Compact: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμή

Sony Xperia XZ2 XZ2 Compact διέρρευσαν χαρακτηριστικά τιμή, Sony Xperia XZ2 και XZ2 Compact: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμή

Η Sony θα δηλώσει το παρόν στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης. Εκεί αναμένουμε την επισημοποίηση νέων smartphones που μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα τρία στο σύνολο. Δυο εξ´ αυτών μάλλον θα είναι τα Xperia XZ2 και XZ2 Compact.

Μάλιστα, πριν λιγο φαίνεται να διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δυο συσκευών. Η κυριότερη διαφορά τους θα είναι το μέγεθος της οθόνης. Από εκεί και πέρα, τα μοντέλα θα είναι πανομοιότυπα. Στο εσωτερικό τους αναμένουμε τον πανίσχυρο Qualcomm Snapdragon 845, με την συνοδεία 4GB μνήμης RAM. Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος θα φτάσει τα 64GB, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα μπορεί να επεκταθεί μέσω MicroSD.

Sony Xperia XZ2 XZ2 Compact διέρρευσαν χαρακτηριστικά τιμή, Sony Xperia XZ2 και XZ2 Compact: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμή

Αναφορικά με τα μεγέθη των οθονών, το κανονικό XZ2 μοντέλο θα κυμαίνεται στις 5.7 ίντσες, ενώ η Compact έκδοση στις 5 ίντσες. Και τα δύο θα φέρουν πιστοποίηση Corning Gorilla Glass 5, ενώ το aspect ratio θα είναι σύμφωνο με την τάση της εποχής, στα 18:9. Δυστυχώς, οι δύο συσκευές μάλλον θα εγκαταλείψουν την υποδοχή 3.5mm για ακουστικά, όμως θα ενσωματώνουν άλλες δυνατότητες που αφορούν την ποιοτική αναπαραγωγή μουσικής. Από εκεί και πέρα, μένει να μάθουμε άλλες λοιπές λεπτομερείες των χαρακτηριστικών τους.

Οποίος θέλει να αποκτήσει ένα από τα δυο smartphones, θα μπορεί να κάνει δικό του το Xperia XZ2 καταβάλλοντας 799 ευρώ και το XZ2 Compact με 599 ευρώ. Οι τιμές είναι σχετικά υψηλές, αλλά θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν από την ποιοτική κατασκευή και τα κορυφαία χαρακτηριστικά. Τέλος, η διάθεση τους θα ξεκινήσει από τις 6 Μαρτίου. Αναμονή λίγες ημέρες ακόμα μέχρι την επισημοποίηση τους, ώστε να μάθουμε αν οι παραπάνω πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση ειδικά αν αληθεύει οτι θα αφαιρέσει τη θήρα 3,5mm, πάει σε 18:9 ratio και βάλει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Ειδικά και αν η Oled βγάζει ενα σωρό προβλήματα και μετά από 1 χρόνο θέλει πέταμα όπως στα περισσότερα κινητά τότε ξεχνάμε για τα καλα τη Sony που ξέραμε. Μου φαίνεται οτι το XZ Premium θα ειναι το τελευταίο μου κινητό από τη Sony.

Karpouzoeispraktoras

Αν το compact είναι και δίκαρτο το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη!

man

Ελπίζω να μην έχει 18:9 στο 5”. Η συγκεκριμένη αναλογία ταιριάζει σε μεγαλύτερα τηλέφωνα. Επίσης, αν θέλει να πετύχει, πρέπει να έρθει με θύρα ακουστικών, και σίγουρα όχι το design που πρόσφατα κυκλοφόρησε.

tarif16

την μάζεψε την αυλή???

Γιώργος Κ.

Α ρε Sony, στην προσπάθειά σου να λάβεις μεγαλύτερο κέρδος από τις συσκευές τις τιμολογεις στο Θεό αποτρέποντας και τους λίγους αγοραστές σου να στραφούν προς το μέρος σου. Τέλος πάντων, πολύ καλή η είδηση του 18:9 (επιτέλους) και η έκδοση ενός μικρότερου μοντέλου. Θετικό επίσης αυτό που ακούγεται για μικρότερα περιθώρια (η σειρά XA2 είναι πανέμορφη, πραγματικά) και σε συνδυασμό με την ποιότητα που έχει η Sony στα προϊόντα της θα είναι πολύ καλά, αλλά αυτό το φάουλ με τη θύρα ακουστικών δεν μπορώ να το καταλάβω και ειδικά το γεγονός που σιγά σιγά το υιοθετούν όλες. Μερικοί τη θέλουν τη θύρα και τη χρησιμοποιούν κατά κόρον. Αντί να βάζετε πράγματα αφαιρείτε.

djfapples

Εγώ είμαι επιφυλακτικος τόσο ως προς το σχέδιο όσο κ προς τα specs εγώ προσωπικά ήθελα 6 giga ram στο μεγάλο πάντως η SONY τα φυλαξε καλά τα σχέδια ούτε οι εταιρείες που βγάζουν θήκες δεν ξέρουν πως θα είναι τα καινούρια ίδωμεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.