Sony Xperia XZ3: Διέρρευσε λίστα με τα χαρακτηριστικά του

XZ3, Sony Xperia XZ3: Διέρρευσε λίστα με τα χαρακτηριστικά του

Τον απόγονο του Xperia XZ2 φαίνεται πως έχει στα σκαριά η Sony, σύμφωνα με μία διαρροή που έρχεται από την Ιαπωνία, παρουσιάζοντας λίστα με τα υποτιθέμενα χαρακτηριστικά του. Το Sony Xperia XZ3 έρχεται με αναβαθμισμένη RAM και dual κάμερα.

Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε στο MWC 2018 το Xperia XZ2 και λίγο καιρό αργότερα την premium έκδοση της σειράς, το Xperia XZ2 Premium με ακόμη καλύτερες προδιαγραφές. Το Xperia XZ3 λαμβάνοντας υπόψη μας το leak βρίσκεται τεχνικά ανάμεσα στα δύο αυτά μοντέλα.

Το επόμενο smartphone της Sony θα διατηρεί την οθόνη του προκατόχου, ήτοι 5.7 ίντσες ανάλυσης 2160×1080 pixels, θα τροφοδοτείται κι αυτό από το Qualcomm Snapdragon 845 SoC που συναντάμε στην πλειοψηφία των κορυφαίων ναυαρχίδων της αγοράς αλλά με συνοδεία 6GB μνήμης RAM αυτή τη φορά. Όσον αφορά στον αποθηκευτικό χώρο οι επιλογές θα είναι δύο, στα 64GB και 128GB, με δυνατότητα επέκτασης.

Η σημαντικότερη ίσως αναβάθμιση είναι αυτή στον τομέα της κάμερας. Το Xperia XZ3, σε αντίθεση με το Xperia XZ2 που ανακοινώθηκε με μονή κύρια κάμερα 19MP f/2.0, το νεότερο μοντέλο αναμένεται να δανείζεται την dual κάμερα της premium έκδοσης με 19MP (f/1.8 1/2.3″ 1.22µm) + 12MP (f/1.6, 1/2.3″, 1.55µm). Ταυτόχρονα, η πρόσθια κάμερα θα αναβαθμιστεί στα 13MP f/2.0, όπως και στο XZ2 Premium.

XZ3, Sony Xperia XZ3: Διέρρευσε λίστα με τα χαρακτηριστικά του

Επίσης, το νέο Xperia smartphone με διαστάσεις 153 x 72 x 10.1 mm και βάρος στα 183 gr εμφανίζεται ελάχιστα λεπτότερο και κατά 15 γραμμάρια ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, ενώ και η μπαταρία του από ό,τι δείχνει η σχετική λίστα θα είναι μεγαλύτερη στα 3240mAh, και θα υποστηρίζει τεχνολογία ταχείας φόρτισης Quick Charge 3.0.

Το Sony Xperia XZ3 φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί στην IFA που θα λάβει χώρα στο Βερολίνο τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sebastian

μακαρι να αλλαξει deisgn!!!! μακαρι να αλλαξουν μαυλα!

Giannis

Ορίστε Κώστα. Θα βγει το XZ3 και εμείς θα περιμένουμε ακόμα το review του XZ2 😂😂
Καλοπροαίρετα το λέω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. ❤

An

Μακάρι να μη γραφετε @@@@. Μια χαρά είναιτο xz2 κ ακόμα καλύτερο το 3.τελος

@tito

Μια χαρα είναι το ντιζάιν,αλλάξτε κασέτα.

Γιωργος Κ.

Μακάρι να ακολουθήσει το design του ΧΑ2, που είναι μακράν το πιο όμορφο κινητό που έχει βγάλει ποτέ η Σόνυ

Vladimiros

Για να εχει παχος 10.1mm μαλλον δεν θα αλλαξει design,απλα θα ειναι πιο λεπτο απο το Xz2..ενταξει μεχρι τον Σεπτέμβρη που θα ανακοινωθεί βλεπουμε μην βιαζομαστε..εδω καλα καλα δεν εχουμε δει το Xz2 premium

Koukoz

To ίδιο τηλέφωνο με ρο ΧΖ2 θα είναι απλά θα έχει διπλή κάμερα!

@papaki

Εφόσον δεν έχει καλές πωλήσεις η Sony, προτιμάει να βγάζει τα μοντέλα των ναυαρχίδων της εις διπλούν για να μειώσει την αξία του πρώτου μοντέλου smartphone της ναυαρχίδας της πιο νωρίς.

Karpouzoeispraktoras

Compact να συνεχίζει να βγάζει αφού δεν προτίθεται να βγάλει κανένας άλλος κατασκευστής κι έχουν κατακλύσει την αγορά με παντόφλες!

Makis

Επειδή είμαι και κάτοχος του ΧΖ1 το θεωρώ ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή εχει βγάλει η Sony ….
Αυτό το σχεδιασμό αναβάθμισε ρε Sony άσε τα πείραματα για τους άλλους..

VG

@Karpouzoeispraktoras πες τα πες τα. Ψάχνω να βρω μικρό φθηνό (που δεν είναι και τόσο δηλαδή) και μόνο το Mi A1 βρίσκω. Φαντάσου έχω ακόμα το 4.5” moto g πρώτης γενιάς από το Γενάρη του 2014. 155,00 ευρώ το είχα πάρει. Σκυλί σκέτο. Τα φθηνά (160,00 και κάτω) της Xiaomi παντόφλες όλα. Ρε τι έχουμε πάθει.

Makis

Αδερφέ @VG πουλάω το Ζ5 Compact του 2015 κοντά στα λεφτά που ψάχνεις…
Όχι τίποτα άλλο επειδή σε βλέπω ότι ψάχνεις.. 😀😀

djfapples

Το XZ2 PREMIUM θα κυκλοφορήσει στα μέρη μας ???? Αλλιώς πάω για ΧΖ3

Δημητρης

ευτυχως για να πεσει η τιμη του xz2 compact να παμε να το παρουμε..:D

mech.al.

Επειδή έκανε πολλά μάρκετινγκ φάουλ στο ΧΖ2 τώρα το γυρνάνε σε “ναυαρχίδα κάθε εξάμηνο” όπως παλιά…Το ΧΖ2 είναι χοντρό, βαρύ, με μικρή μπαταρία, 4 για ραμ (ενώ έπρεπε 6 φέτος), μονή κάμερα (οι άλλες πήγαν σε τριπλή), ips HD οθόνη κλπ κλπ…

Δημητρης

τι εννοεις οπως παλι; ποτε σταματησε; επισης το xz2 ειναι ωραιο,εχει πολυ καλη μπαταρια,4 ραμ ειναι υπεραρκετα τοσα εχω στο λαπτοπ μου(τα 6 ειναι ανουσια) η καμερα του ειναι καλυτερη ακομα και απο το p20 pro εκτος απο το βραδυ και η οθονη του ειναι παρα πολυ καλη..

Manoslve

Αηδία έχει καταντήσει αυτή η εταιρεία που αντί να λύνει τα προβλήματα των απαράδεκτων μοντέλων της που παρουσίασε πρόσφατα πριν 6μηνες ο καημός της είναι να βγάζει αντικατάστατη κάθε 6 μήνες λες και ο κόσμος θα τρέξει να το αγοράσει. Μια φορά την πάτησα με την συγκεκριμένη εταιρεία δεν την ξανά πατάω.

Manoslve

Αηδία έχει καταντήσει αυτή η εταιρεία που αντί να λύνει τα προβλήματα των απαράδεκτων μοντέλων της που παρουσίασε πρόσφατα πριν 6μηνες ο καημός της είναι να βγάζει αντικατάστατη κάθε 6 μήνες λες και ο κόσμος θα τρέξει να το αγοράσει. Μια φορά την πάτησα με την συγκεκριμένη εταιρεία δεν την ξανά πατάω.

Tsagarogiorgis

Που ειναι το πρόβλημα σας ρε κομπλεξικοί με το κάθε 6 μηνο ναυαρχίδα ;αυτό δεν κάνουν Samsung lg Huawei Xiaomi ή μήπως κάνω λάθος ;

JD

Ποτε βγαινει; Για να ξερουμε ποτε θα γελασουμε.

Ανδρέας

Κάτι άσχετο από μένα… Ναυαρχίδα κινητό όπως το ΧΖ2, στα 800 ευρά, είναι απαράδεκτο να μην διαθέτει IOS (οπτική σταθεροποίηση).
Ότι και να λέμε δεν πιστεύω να ήταν τόσο δαπανηρή η προσθήκη αυτή, καλή μεν, δεν λέω η ηλεκτρονική σταθεροποίηση,αλλά σε ναυαρχίδα δεν αρκεί,γνώμη μου πάντα…
P.S οπτική σταθεροποίηση μπορείς να βρεις και σε κινητά με πολύ μικρότερο κόστος αγοράς ,βλέπε mi note 3, που το πηγαίνει πάρα πολύ καλά σε θέμα κάμερας…

Nasos

Δλδ συγκρίνεις την πατάτα το mi note 3 με το xz2. Ok ευτυχώς πλάκωσαν κ οι ζέστες κ κάπως δικαιολογησαι

Nikopoup

@Tsagarogiorgis ναι λαθος κανεις. Εκτος αν δεν μπορεις να ξεχωρισεις τις διαφορετικες κατηγοριες μεταξυ των μοντελων τους.

Manoslve

@Tsagarogiorgis αν θεωρείς ότι είμαι καραγκιόζης που πριν 7 μήνες αγόρασα το xz1 μετρητά ούτε καν δόσεις για να έχω ένα τηλέφωνο που από το πρώτο μήνα έχει σοβαρο θέμα με το WiFi και μέχρι τώρα δεν το έχει λύσει με κάποιο update ούτε καν μπήκε στην διαδικασία να βγάλει μια επίσημη ανακοίνωση τουλάχιστον να δείξει ότι τιμά τους πελάτες και να φανταστείς δεν είμαι ο μοναδικός. Αυτή τη στιγμή το έχω στείλει στο τεχνικό τμήμα και αφορμή για αυτό είναι ότι μια μέρα διαπίστωσα ότι είχε ξεκολλήσει στο πάνω μέρος της οθόνης το υλικό έτσι απλά. Μια φορά στη ζωή μου αγόρασα σονυ και μου άφησε κακιστες εντυπώσεις πως αυτή η εταιρεία θα με κρατήσει πελάτης της όταν υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός?

John

Να μιλάνε για “πατάτες” οι φαν της Sony (αυτά τα 5-10 άτομα που έμειναν πανελληνίως δηλαδή να υποστηρίζουν την πρώην εταιρεία κατασκευής κινητών) , είναι αυτό που λέμε είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Makis

Δε καταλαβαίνω ρε παιδιά ενοχλεί κανένα που μας αρέσουν τα Sony Δηλαδή? Τι βλακείες διαβάζω εδώ?
Ό καθένας κάνει την επιλογή του για τα γούστα του.. Με το Ζόρι δηλαδή Sammy η Hawai η το μήλο? Όπως τη βρίσκει ο καθένας! Μη τρελενεστε έτσι με τις εταιρίες!

Δημητρης

κανουν λες και παιρνουν ποσοστα..:D χαλαρωστε λιγο!!! σε αλλους αρεσει η απλ σε αλλους η σαμυ σε αλλους η σονυ..εμενα προσωπικα μου αρεσει η σονυ..τι πρεπει να κοροιδεψω εσας που σας αρεσει η απλ και η σαμυ; και δεν ειναι οτι εχω δοκιμασει μονο σονυ..ειχα το 4s το note 4 και απο σονυ εχω το z1..και εχω μεινει με το ζ1 γιατι τα αλλα δεν μου αρεσαν..χαλαρα!!!

Matt

@Manoslve εγώ και 4 φίλοι/ες πήραμε ΧΖ1, κανένα πρόβλημα με WiFi και γενικότερα. Αγοράστε galaxy που παίρνουν φωτιά και iphone που ρίχνουν τις επιδόσεις τους με τις αναβαθμίσεις. όλοι βγάζουν προβλήματα κανείς δεν είναι τέλειος μην τρελαίνεστε.

Manoslve

@Matt ειλικρινά δεν είμαι προκατάλλημενος ούτε φανατικός με καμία εταιρεια αλλά δεν μπορώ και όμως να μην εκφράσω κάτι το οποίο για μένα είναι γεγονός και με έχει ταλαιπωρήσει τόσο πολύ. Ξέρεις τι είναι κάθε μέρα να κάνω restart το τηλέφωνο για να δουλέψει το WiFi καταντάει κουραστικο. Εύχομαι Ειλικρινά να τ λύσουν το πρόβλημα στο τεχνικό τμήμα αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος.

Manoslve

Μια εταιρεία δίχως αύριο που αδιαφορη παντελώς για τους Πελατες της και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Προσωπική κάκιστη εμπειρία έχω βιωσει. Μέτριας κατασκευής κινητά που σου χρεώνει την ευθύνη για τα προβλήματα που έχει και στα βγάζει εκτός εγγυήσεις για τους πληρώσεις εν τέλει τα σπασμένα τους. Τελικά μετά από τρεις βδομάδες στο τεχνικό τμήμα με ενημερώνει τηλεφωνικά ο κοτσοβολος ότι έχει λέει στραβώσει η πλακέτα και το σασί έτσι απλά με αποτέλεσμα το τηλέφωνο να έχει βγει εκτός εγγύηση και πρέπει να πληρώσω 300 για να μου το επισκευάσουν. Δηλαδή μου λένε να τους πληρώσω άλλο ένα xz1. Και δεν τα δίνω να πάρω άλλης εταιρείας και να απαλλαγώ από τα προβληματικά σονυ. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή.

Makis

@manoslve Με τέτοια εμπειρία χρήσης σίγουρα έχεις δίκιο να είσαι έτσι!
Αλλά ρωτά κι εμάς που από 2009 και έπειτα μόνο Sony έχουμε στη κατοχή μας και δε μας έχει κάνει ποτέ ούτε ΚΙΧ…
Πριν από λίγο άνοιξα γιατί το βρήκα μπροστά μου ψάχνοντας κάτι το Xperia mini του 2010 και δουλεύει το ατιμο άψογα…
Τίποτα όλες οι εταιρίες έχουν τα θέματα τους… Έχω και ένα Samsung tablet ( tab s2 8inch του 2016) το οποίο είναι πολύ καλό στη χρήση του πραγματικά αλλά έχω αλλάξει μπαταρία δύο φορές και εξακολουθεί να μην έχει την αυτονομία που πρέπει… Και μάλλον θα πάω για 3η γιατί πλέον σβήνει από το 40%.. Και γενικά με τις φορτίσεις είμαι εξαιρετικά προσεκτικός με όλες τις συσκευές μου για να έχει καλή διάρκεια η μπαταρία στο χρόνο… Ας πούμε το Ζ5 Compact που ακόμα το έχω σαν 2ο κινητό ή μπαταρία μου βγάζει 2 μερε; άνετα με κοντά στις 4 ώρες οθόνη 3 χρόνια μετά.. Δε κατηγορούμαι έτσι ένα κατασκευαστή πάντως που έχει δωσειμπολυ ποιοτικά δείγματα γραφής..

forneverarrow

Η αλήθεια είναι ότι ένα φάουλ να σου κάνει μια εταιρία δύσκολα την εμπιστεύεσαι ξανά. Τη Samsung για παράδειγμα την ακύρωσα διαπαντός έπειτα απο την ήταν που έφαγα ως χρήστης του S5. Κάκιστη πολιτική αναβαθμίσεων και γενικά απίστευτη απαξίωση της συσκευής με το πολύ βγήκε το S6, σαν να διέγραψε με μιας το παρελθόν. Ανακάλυψε η Samsung το γυαλί και την πληρώσαμε εμείς που τα σκάσαμε για το S5… Κάτι παρόμοιο μου έκανε και η Sony όταν πέρασε απο τα χέρια μου το XA. Με ένα security update καταστράφηκε κυριολεκτικά η αυτονομία της συσκευής (σε φάση να χάνει 25% τη διάρκεια της νύχτας που απλά δεν το δούλευα). Απάντηση δεν πήρα ποτέ απο τη Sony, ενώ είχε γεμίσει το διαδίκτυο απο παρόμοια παράπονα, και επειδή την έχω μέχρι σήμερα σε ένα συρτάρι, το πρόβλημα δεν έχει διορθωθεί με κανένα update…

Όσο για την πολιτική της εξάμηνης κυκλοφοριας, πραγματικά το βρίσκω ανούσιο και μειώνει πολύ την αξία των συσκευών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.