H Apple πατεντάρει τον… μαγνητικό αντικαταστάτη του Lightning
Παρασκευή, 05/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μία ευρεσιτεχνία της Apple ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τη συζήτηση γύρω από την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Lightning connector.
Τρίτη, 05/11/2013 · Τάσος Βαρνάβας
Μετά τα LG Optimus G και Galaxy Nexus (Verizon) ήρθε και η σειρά του Sony Xperia Z να λάβει την σχετική… KitKat περιποίηση από τους developers. Η ανεπίσημη Android 4.4 KitKat ROM είναι έτοιμη και διαθέσιμη, και είναι η πρώτη ναυαρχίδα που βλέπουμε να λαμβάνει την σχετική ενημέρωση, αν εξαιρέσουμε βεβαίως το Nexus 5. Η ROM μπορεί να είναι ανεπίσημη αλλά είναι μία σταθερή ROM και όλα δείχνουν να λειτουργούν ρολόϊ, αλλά από την στιγμή που είναι τύπου AOSP (Android Open Source Project), δεν υπάρχει root ή δυνατότητα recovery ακόμα.
Τα μόνα μικροθεματάκια αφορούν στο ότι πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση δύο φορές για να ξεκινήσει συγχρονίζει το Ημερολόγιο, και να πατήσετε το πλήκτρο “Home” όταν επιλέγετε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας χειροκίνητα.
Παρασκευή, 05/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μία ευρεσιτεχνία της Apple ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τη συζήτηση γύρω από την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Lightning connector.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Realme GT εκτός από ένα 5G smartphone, είναι μία ναυαρχίδα εξοπλισμένη με τον Qualcomm Snapdragon 888.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
H realme βραβεύτηκε από τον κορυφαίο, διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» για το μοντέλο της, realme 7 Pro.
Τετάρτη, 03/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Το iPhone 13 θα έρθει με μια επιλογή αποθήκευσης 1TB, χώρος διπλάσιος από την τρέχουσα μέγιστη χωρητικότητα του iPhone 12 Pro, το οποίο διατίθεται σε χωρητικότητα 128 GB, 256 GB και 512 GB.
με AOSP πρέπει να πετάει η συσκευή
Και το Nexus 4 έχει πάρει Android 4.4 από developers https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507021 … και μάλιστα από έλληνα developer !!!!
Απόδειξη, με ποσο γρήγορους ρυθμούς η Sony πιανει τους στοχους της..
ποιο στοχο επιασε ρε γιγαντα για πες μας και μας να ξερουμε γιατι στις πωλησεις βλεπει με τα κυαλια τους υπολοιπους.
1)Ηδη στις 21 μεγαλυτερες αγορες ανέβηκε στη 3η θεση… σε 8 μηνες.. 😉
2) Διαφημισεις όταν άλλοι επρεπε να χλευασουν τα μηλα για να τους μαθει ο κοσμος.
3)1 απο τα 2 καλυτερα κινητα της χρονια ειναι δικο της.
4)Η μετοχη ανεβηκε 55%… Αλλες ειναι αυτες που χανουν στην αγορα.
5)Βραβειο καμερας, οθονης, innovative apps.
6)Υψιστα ratings απο τεραστια sites
7)Τωρα και τεραστια υποστηριξη απο devs.
Α και να σου πω.. κομμενη η ειρωνεια.. “μικρε” & αστοιχειωτε.
@jacob ναι ρε φίλε αλλά δεν έχει γίνει superhero σαν την samsung
τον plasticman των ξέρουν όλοι
H sony έχει ανέβει πολύ τώρα τελευταία με το Ζ1 που έχει βγει και είναι κινητό της χρονιάς με 20,7 mp και βέβαια έκανε τρομερό άλμα που ανέβηκε στην τρίτη θέση . Έτσι όπως πάει είναι θέμα χρόνου να πάρει την πρωτιά
jacob@
1.Σε 3 ανακοινωσεις κορυφαιων στατιστικων παγκοσμιως προσφατα ειναι στον πατο.
2.????
3.Τα κινητα που λες το ξερουν?
4.Εισαι μετοχος?
5.Τις καμερες της τις δινει στη σαμμυ και κανει παπαδες σε αντιθεση μαυτη.Η οθονη του z1 ειναι για κλαματα.
6.Ποια ειναι τα σαιτ?Το gsmarena που σαρωνουν τα samsung?
7.Οταν οι dev αρχισαν να ασχολουνται με αλλες μαρκες η sony δεν ηξερε τι ειναι root!
Darth..!!! σοφη η μ@@@@ σου
Οχτροι της Samsung δεν θα σας περασει
lebron21@ εχεις αδικο παραδεξου το εδω το παλικαρι μιλαει με αδιασειστα στοιχεια τι να λεμε τωρα ειναι ο πανος σομπολος της τεχνολογιας!
@lebron21 σουυ ψαρώνω μετόχους με αυτό τα σχόλια
για πες πως τα πάνε μετοχές της samsung? :p