Sony Xperia Z ελληνικό βίντεο παρουσίαση #2

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Xperia Z με οθόνη 5 ιντσών FHD 1080p, 4G/ LTE, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13.1 Megapixel και Android 4.1 Jelly Bean. Το Xperia Z αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου με τιμή 699 ευρώ. Δείτε το hands-on από τα γραφεία του Techblog.

Xperia Z benchmarks
Xperia Z unboxing
Xperia Z 1η επαφή hands-on
Xperia Z στη βροχή
Sony Xperia Z πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z ελληνικό βίντεο παρουσίαση #2

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z ελληνικό βίντεο παρουσίαση #2

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z ελληνικό βίντεο παρουσίαση #2

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z ελληνικό βίντεο παρουσίαση #2

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z ελληνικό βίντεο παρουσίαση #2

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z ελληνικό βίντεο παρουσίαση #2

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z ελληνικό βίντεο παρουσίαση #2

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z ελληνικό βίντεο παρουσίαση #2

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z ελληνικό βίντεο παρουσίαση #2

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z ελληνικό βίντεο παρουσίαση #2

Sony Xperia Z Ελλάδα, Sony Xperia Z ελληνικό βίντεο παρουσίαση #2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
joker_11

πραγματικα το κινητο δινει ρεστα.. smooth experience και ολοκληρωμενο απο αποψη χαρακτηριστικων.. τρομερο design και ποιοτητα κατασκευης. ομως εχω την εντυπωση πως τοσο το επερχομενο κινητο της htc αυριο οσο και το galaxy s4 θα κανουν μεγαλυτερο ντορο απο οτι το xperia z.. παιδια θελω τη γνωμη σας.. σκοπευω να αγορασω κινητο και ειμαι σε δυσκολη φαση απο αποψη επιλογης.. να περιμενω να δω πως ειναι τα νεα κινητα των htc και samsung η να παω για το galaxy note 2 το οποιο ζαχαρωνω εδω και καιρο..?

kiriakos

μην παρεις το samsung galaxy note 2 θα βγει σε λιγο καιρο το samsoug galaxy note 3!!!

DiChatz0707

Με χαλανε οι καλυμμενες θυρες, ιδιως αυτες των ακουστικων και της USB…Καταλαβαινω οτι ειναι ο σκοπος να ειναι αδιαβροχο το κινητο, αλλα ειμαι σιγουρος οτι τα καπακια θα σπασουν και θα χαθουν ειτε λογω της χρησης, ειτε…επιτηδες οταν βαρεθω να τα ανοιγοκλεινω!

md03582

Πολύ όμορφο κινητό αλλά αυτό το ασημί κουμπι δεξιά τι το θέλανε?? Δεν μπορουσαν να βαλουνε κατι πιο διακριτικό?

antonis

Κώστα burst=έκρηξη!!!!

το κινητό δε μου λέει τίποτα εμένα σχεδιαστικά.Το ui της SONY είναι απαίσιο.Η οθόνη χάνει σε σχέση με την LCD3 της HTC και άσε που έφαγε και τα κολλήματα του στην παρουσίαση.

αλλά είναι μια ακόμα επιλογή και είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός.

Mandoctor

Από χαρακτηριστικά δεν τίθεται θέμα ότι το smartphone θερίζει. Με προβληματίζει λίγο το εξωτερικό του.. Ένα αυτό που είπε ο DiChatz για τα κουμπωματακια, που με βρίσκει σύμφωνο.. Δεύτερον, σε ένα τέτοιο κόσμημα δε θα ήθελα να βάλω θήκη οπότε αναρωτιέμαι τι θα γίνει με κλειδιά τραπέζια κλπ.. Και τελευταία σκέψη μου είναι ότι πάντα, ο πρώτος που βγάζει τέτοια θηρία, βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν ανακοινώνονται οι ανταγωνιστές του (S4, M7)… Θα πρότεινα σε κάθε υποψήφιο αγοραστή να περιμένει λίγο..

Teo

@joker_11
Ρε φιλε..έφαγες τον γάιδαρο και θα κολλήσεις στην ουρα τώρα ???
Περίμενε ένα μηνάκι να δεις τι άλλο θα βγει και άμα δεν τότε πήγαινε και πάρε το NOTE II που ζαχαρώνεις όπως λες.
Όσο για το Z,όμορφο κινητό με super χαρακτηριστικά.
Αναμένουμε και τις άλλες προτάσεις για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα πριν βγούμε στα μαγαζιά.

Panides

Καλη κινηση για να αλλαξει η sony ομως θελει δουλεια ακομη και να βελτιωσει τα οποια λαθη σε αυτο το κινητο το οποιο εχει καποιο επιπεδο,για μενα,θα περιμενω να δω και τα υπολοιπα και βλεπουμε,αν και γω θα θελα ενα NOTE 3….

Μηπως ξερει κανεις ποτε παιζει να ανακοινωθει το NOTE 3;

Akis83

Mandoctor , με βρισκεις απολυτα συμφωνο στην τοποθετηση σου. τα μονα μειονεκτηματα που μπορω να καταλογισω σε αυτη τη κατα τα αλλα πανεμορφη κ ταχυτατη συσκευη της sony ειναι τα πολλα κουμπωματακια κ οι ζελατινες στις γυαλινες επιφανειες που μου δινουν την εντυπωση (ισως κ λανθασμενη βεβαια) οτι το γυαλι θα ειναι ευαισθητο σε ενδεχομενη πτωση…σε καθε περιπτωση προτεινω σε οποιον εχει σκοπο την αγορα καινουριου smartphone την αναμονη εως κ οι υπολοιποι παικτες του χωρου ξεδιπλωσουν κ τα δικα τους χαρτια..

Makis

@Antonis τσέκαρε λίγο τη σύνδεση σου στο ίντερνετ ή το PC σου γιατί αν κάτι lagάρει είναι ένα από αυτά τα 2!

Όσο για το interface…… περί ορέξεως θα έλεγα αλλά όχι το συγκεκριμένο interface φίλε μου είναι πολύ καλόγουστο για να το συγκρίνεις με οποιοδήποτε άλλο Android κινητό εκεί έξω,
αν κάτι έκανε την Sony Ericsson/Sony Mobile να ξεχωρίζει από τους άλλους πάντα ήταν το design και το γαμάτο user interface με τα υπέροχα καλοφτιαγμένα γραφικά!

Φιλικά πάντα! (πάντα όμως)

Ανδρέας Μ.

Στο hands on του telefonino.net έγινε μια μεγάλη γρατζουνιά στη μεμβράνη και ο τύπος την έβγαλε. Μαζί με τη μεμβράνη βγήκε και το λογότυπο της Sony! Στο βίντεο φαίνεται στα 30″.
https://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=GR

G.E

Καλά Κώστα δεν υπάρχεις (για το extra video της κάμερας λέω)…
Αναμένω αρχές καλοκαιριού όπου και θα έχει(?) πέσει και η τιμή του.

Panos7GR

Πραγματικά είναι ερωτευσημο!! Με έχει εντυπωσιάσει πάρα πολύ η Sony με το Xperia Z και ομολογώ πως δεν το περίμενα καθολου. Νομίζω πρέπει να γίνει το κινητό ορόσημο της και να στηριχθεί πάνω του για το μέλλον της στα smartphones. Αν παίξει σωστά το ίδιο παιχνίδι με την Samsung που εκμεταλλεύτηκε την φήμη του S2 (και καλά έκανε) τότε τα μελλοντικά Galaxy S θα βρουν τον μπελά τους. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά! Και το λέω κι εγώ που δεν είμαι και Sony Mobile fan, γιατί έχω φάει με το κουτάλι τα μες στα bugs, update της. Στα υπόλοιπα “καυτά” θέματα. Η πολυσυζητημένη ζελατίνα δεν είναι μάγκες για να μην σπάει ή να μην χαράζεται, είναι για να σε προστατεύει στην ακραία περίπτωση του στησίματος ώστε να μην κοπείς ή μαζεύεις θραύσματα στο πάτωμα. Την θεωρώ απαραίτητη και σε καμμια περίπτωση δεν θα πρέπει να την αφαιρείς (εκτός άμα το έχεις πάρει πατριωτικά και θες γυαλί ντε και καλά). Η αίσθηση πάντως του γυαλιού (από την εμπειρία με ένα Xperia T που είχα) δεν αλλοιώνεται. Είναι σαν να μην υπάρχει. Επίσης το design και το UI είναι καθαρά υποκειμενικό και δεν χρειάζεται πολλή συζήτηση πέρα του γούστου του καθενός. Για… Συνέχεια »

Wolf

Η κινητό είναι πάρα πολύ ωραίο,προσεγμένο και με φοβερή ποιότητα κατασκευής..! Το είδα όμως σε βίντεο στο YouTube δίπλα στο note2 και ομολογώ οτι ξενέρωσα…! Η super amoled ειναι άλλη φάση..!
https://www.youtube.com/watch?v=BQWhEeYoO5U

Mourlos

Kwsta@ εκεί που λέει έκρηξη ειναι που βγάζεις απεριόριστες φωτογραφίες το έβλεπα το περναγες κ ήθελα να μπω στο βίντεο να σου το δείξω 😉 είχε γέλιο!!! Πολύ καλό !!!!!

Kostas

Πολύ ωραίο κινητό , μου άρεσαν οι γραμμές του και οι γραμμές του αλλα …Με 700 ευρώ θα περίμενα το νεο Samsung Galaxy S4 ή θα αγόραζα το νεο Nexus 4 με 470 , με όλα τα καλα που συνεπάγεται η σειρά Nexus απο θέμα υποστήριξης , που για μενα όποιος έχει κάποια λεφτά για κινητό android , τα Νεξους ειναι μονόδρομος

Οπότε απο την στιγμη που υπάρχουν αυτες οι επιλογές , δεν θα πλησίαζα σε αυτα τα λεφτά το Σονυ .

Νιο

Το κινητο δεν φαινεται να χανει πουθενα….

Jacob

Βγαλετε τα κομπλεξ σας… αφηστε ρε… με τη Super Amoled για τυφλους.. Το ui αψογο οπως παντα… design απο Sony… Φυσαει το κινητο.. ! Μακαρι να ειχα χρηματα να το επαιρνα.. ειναι απο τα λιγα κινητα που με κανανε να τα αγαπησω τοσο! respect

λefteris

Ντάξει, πυραυλάκι το κινητό! Και πώς να μην είναι; Έχει όση RAM έχει και το laptop μου, που είναι 5ετίας.

Akis83

Φιλε jacob , αν κ διαφωνω με τετοιου ειδους ανοητες λογομαχιες, δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο να σε χαρακτηρισω εμπαθη. Εδω μιλαμε αναμφιβολα για ενα απο τα κορυφαια android κινητα για το 2013.Αλλα μπλεκεις τη συζητηση κατηγοροντας ενα ειδος οθονης που προφανως δεν εχεις δουλεψει ποτε γιατι αν το ειχες κανει θα ηξερες οτι υπαρχουν επιλογες για την απεικονηση των χρωματων για τυπους σαν εσενα που δεν ειναι τυφλοι.αυτη η ρυθμιση λεγεται “φυσικη” η “τυπικη”. Προσωπικα δεν νομιζω να ξεκολλησω ευκολα απο τα τονισμενα χρωματα του s2 μου , εγω κ αρκετα εκατομμυρια ακομα κατοχοι smartphones με super amoled οθονες.αν κ δεν το αποκλειω να καταληξω με το z φετος…

Αποστόλης Ρόδος

Τέλεια συσκευή και τέλειο hands on.. Εντυπωσιακό κινητό από όλες τις απόψεις.
Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά του. Πραγματικά δεν ξέρω όταν το δω απο κοντά αν θα συγκρατηθω να μην το αποκτήσω.

mikekodima

Πολύ καλό τηλέφωνο πραγματικά,το Hands On όπως πάντα του Κώστα τρομερά η τιμή του είναι μεγάλο αγκάθι για μένα!!!

ΜΑΙΡΗ

Γνωρίζουμε αν στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει και σε μωβ χρώμα;;

antonis

παρα πολυ καλο κινητο η τιμη του ποναει ομως 🙂

princegr

καλές οι Amoled οθόνες όσον αφορά τα έντονα χρώματα άλλα κάτω από τον ήλιο σε συνθήκες υψηλής φωτεινότητας, πάπαλα !!!!! δεν βλέπεις τίποτα. Οι οθόνες τις LG ότι καλύτερο για συνθήκες ημέρας. Μπορεί και του Ζ να είναι καλή σε αυτό τον τομέα μέχρι να το δούμε από κοντα και εκέι θα δείξει. Αυτά!!!!!!!!!

Γιάννης

Wolf όντως φαίνεται η διάφορα στα χρώματα και στην οθόνη. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι σε πολύωρη χρήση του κινητού, είτε βλέποντας μια ταινία, παίζοντας ένα παιχνίδι η απλά παίζοντας με το κινητο , θα πονεσουν τα ματιά μας με τα έντονα χρώματα του Samsung. Είμαι fun της Sony γενικά αλλά όχι ´´αρρωστος´´… Τα τελευταία χρόνια είχα το iPhone 3 και τώρα δυο χρόνια το Sony Ericsson mini pro, και αυτό γιατί κουράστηκα με τα μεγάλα κινητα και ήθελα κάτι μικρό να χωράει παντού. Τώρα σκέφτομαι να επανέλθω στον κόσμο των παντοφλων δυναμικά..:) Γενικά είμαι φαν του τετραγώνου και όχι του αυγου που νομίζω έτσι ειναι τα Samsung έν γενι..δηλαδή κυκλικό κτλ.. Πιστεύω ότι όλες οι παντοφλες, τάδε εφη smartphones, έχουν αρνητικά και θετικά. Το Ζ ειναι ωραίο τουλάχιστον για τα γούστα μου και πιστεύω έχει αυτο που λέμε..αίγλη, premium εμφάνιση κτλ κτλ..σίγουρα έχει και αρνητικά όπως με το ότι δεν έχει κουμπακι καμερας-άμεση επιλογή. Θεωρώ ότι ειναι το μοναδικό αρνητικό… Οκ η ζελατινα στο γυαλί ειναι θαρρω μικρό ζήτημα μιας και δεν χάνει σε αίγλη το κινητο. Κι εδώ που τα λέμε φίλες και φίλοι..:) δεν γίνεται να τα έχουμε όλα και σε ένα! Η τιμή ειναι λογική γιατι απλά… Συνέχεια »

vaskor

Πολύ μεγάλο πολύ ακριβό. Όμορφο με πολλά πράγματα να δώσει. Τελικά είναι καθαρά ε΄να θέμα γούστου του καθενός.
Το θέμα πάει στην τιμή.

Panagiotis G

Ξαφνικά δεν μου αρέσει το τηλεφωνάκι αυτό. ίσως φταίει το τρομερό HTC one με την υπέροχη κάμερα με OIS και τον αργό snapdragon 600 😛

antonis

makis

δεν μίλησα για lagging αλλά για κολλήματα
δες το βίντεο ξανά και πρόσεξε πόσες φορές προσπαθεί ο Κώστας να πατήσει το home button και το κινητό δεν ανταποκρίνεται.

Γιάννης

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντα στο Ζ μετα την εμφάνιση του htc one….
Καλά τα στερεο ηχεία, καλά τα μέταλλα, καλή η κάμερα, αλλα και
το Ζ δεν έχει χάλια επεξεργαστη, κάμερα και το γυαλι μπρος πίσω μετράει.
Αν ειναι να διαλέξω ανάμεσα σε στερεο και αδιάβροχο,
διαλέγω με κλειστά ματιά Ζ!
Βεβαίως βεβαίως ειδωμεν και τις τιμές….;)

Makis

@antonis, επίσης όταν πατάς την οθόνη σαν πουλάκι εννοείται πως δεν θα πιάσει, έχουν ορισμένη από default μια ευαισθησία στο πάτημα για να αποφεύγονται “κατά λάθος” πατήματα 😉

Jacob

@Akis8κατι… προφανως εχω δουλεψει με super amoled… το καλοκαιρι. Την ωρα, αν δεν εμπαινα στο σπιτι ή σε καποιο καταστημα.. σε οποια λειτουργια και να το εβαλα… ρε φιλε, δεν την εβλεπα.. 😉 και εκανα μια μινι επιθεση, στο σχολιο μου, γτ δε μπορω να βλεπω funboys σε αρθρο που μιλαμε για το Ζ να βλεπω να μιλανε για το Νote…

Jacob

φιλε @Makis, κοιτα προσεκτικα που παταει ο Κωστας το home button & που επρεπε να πατησει για να… ανταποκριθει η συσκευη. Σορρυ για το spaming

win

πραγματικά ένα κινητό που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. το xperia Z θα είναι το επόμενο κινητό μου πάει και τελείωσε!

Wolf

Φίλε Jacob άσε τα καλοκαίρια, τις διακοπές και τα μπάνια και ξαναδες το βίντεο με το note… άλλο πράμα η super amoled ρε παιδάκι μου.. καμία σχέση θα έλεγα.! Συμφωνώ πάντως οτι κατω απο τον έντονο ηλιο δεν αποδίδει καλά..! Ααα και για να μην παρεξηγηθώ… πιο Sony fan boy απο μένα πεθαίνεις..!!

Ioannis
gabriel

Κώστα έχω μια απορία και περιέργεια για κάτι, έχω ακόμα το Sony Ericsson K850i και απότι ξέρω μαλον ήταν το μοναδικό κινητό που είχε xenon flash και ξεχωριστό φωτάκη led για βίδεο στο σκοτάδι. και πραγματικά στο λέω το κινητό βγάζει μια χαρά φωτογραφίες και βίδεο στο σκοτάδι. απλά τώρα ρωτάω γιατί η Sony δεν συνέχισε να βγάζει κινητά με xenon flash και led για βίδεο?

Ioannis

Το καλύτερο συγκριτικό video z vs i5

https://youtu.be/z0cN_NPSNu0

Mourlos

Ioanni@ φοβερό το link θέλω να δω τι θα πούνε!!! Παίδες κ τα 2 ειναι φανταστικα αλλα iphone δεν πρόκειται να πάρω ποτέ ξανά!!!! Το Z τα σπάει!!!

Nick

δν ειμαστε καλα….που τα βρισκετε τοσα € ?? κ μονο για την αγορα ενος τηλεφωνου!!

Stifler

Παιδια το πηρα στα χερια μου και το κρατησα 28 ωρες…Μακραν η μεγαλυτερη μπαρουφα που χω δουλεψει ποτε…Ειχα το Νοτε 2 και το πουλησα και εβαλα και διαφορα και το αγορασα.Τοσο ζωον ειμαι.Πρωτη μερα λοιπον εντυπωσεις: ΑΠΑΙΣΙΑ χρωματα σαν ξασπρισμενη η οθονη , η δονηση που δουλευε στο τηλεφωνο σου θυμιζε δονηση απο 3210 της νοκια (Χαλια) και παμε και στην μπαταρια…Χαλια,για να μην πω τιποτε αλλο…Την πρωτη φορα που ανοιξα την Σταμινα με πηγε και καλα απο μιαμιση μερα αναμονη στις 4+.Μετα απο λιγες ωρες ομως ειχε πεσει σε κατι ωριτσες.Απο εκει και περα και μετα απο πληρη φορτιση πανω απο 18 ωρες δεν ειδα με την Σταμινα ανοιχτη.Δοκιμασα και επαναφορα εργοστασιακων και τα παντα…Το τηλεφωνο το ειχα μαμα απειραχτο.Γενικη εικονα καλο μεγεθος μεγαλα σκορ στα μπεντσμαρκς αλλα μονο αυτο.Πριν πατε να το παρετε δειτε το απο κοντα και ρωτηστε και κανεναν που το εχει για αυτονομιες.Τελικα γυρισα πισω στο Νοτε 2 χανωντας ενα ματσο λεφτα…

Stifler

Και φυσικα να μην ξεχασω πως το κινητο ζεσταινεται πισω πανω ψηλα απο το πρωτο πενταλεπτο χρησης.Δεν λες πως παιρνεις και φωτια αλλα ειναι ενοχλητικο….

Mourlos

Τόσο χαλί??? Πάντως το stamina mode δουλεύει μονο οταν δεν παίζεις με το κινητό…. Όταν είναι σε αναμονή αλλιώς δεν εχει καμια διάφορα το λεω γιατι το εχω κ εγω στο δικο μου. Για τα χρώματα στην οθόνη αν εχεις συνηθίσει στην amoled λογικο εχω κ το note 2 k motorola razr me amoled k xperia p τωρα που μιλάμε… Τι να πω τοσο πολυ απογοήτευση???? Ειμαι ακόμα με τον γύψο ακομα στο πόδι θελω να έρθουν κ τα αλλα 2 htc k Samsung. Να τα δω… Τι να πω δεν ξέρω!!

dimokritos

ρε παιδια και κωστα στο βιντεο που δειχνεις δεν βλεπει κανεις ποσο γρηγορα πεφτει η μπαταρια;;;
ειναι τραγικη ή μου φαινεται;;κωστα σε παρακαλω κανε ενα σχολιο για την μπαταρια της συσκευης.πηγα στο πλαισιο σημερα και το ειδα και απο 20% μπαταρια που ειχε μεσα σε 10 λεπτα το πολυ ειχε πεσει στο 5%!!!

Stifler

Ναι κι ομως τοσο χαλι.Κι οσο περναει ο καιρος ακουγονται ολο και περισοτερα…Και για την αυτονομια και για την θερμοκρασια.Καλη η προστασια απο νερο σε μια καφετερεια πχ γιατι μην μου πει κανεις οτι θα μπαινει στην μπανιερα με το τηλ αλλα ως εκει…

tasos

Επιτέλους οι εταιρείες άρχισαν να κάνουν χρήση των native κουμπιών που προσφέρει το android στη θέση των αντιαισθητικών hard button ή capacity button που βλέπουμε συνήθως…

elias

Καλησπερα αγορασα το Xperia Z μολις κυκλοφορησε στην ελληνικη αγορα.Συγκεκριμενα αγορασα το λευκο απο το Mediamrkt συην τιμη των 699 ευρω. Εως πριν 4 μερες και ενω το κινητο θεωρουσα πως ηταν οτι καλυτερο ειχα παρει ( κατοχος iphone 3gs-Iphone4-galaxy s3) Γραφω θεωρουσα γιατι τελικα το τηλφωνο εκτος το οτι ειναι αδιαβροχο ( ειναι 100% δοκιμασμενο σε πισινα και μαλιστα εχω τραβηξει και βιντεο μεσα σε αυτην) κατα τα αλλα ειναι το χειροτερο τηλ ever. Η ποιοτητα κατασκευης της οθονης ειναι η χειροτερη δυνατη.Σπαει με το παραμικρο.Δεν μιλαω για πεσιμο ,αναφερομαι στο οτι μπορει να σπασει και μεσα στην τσεπη…(και δεν φοραω στενα παντελονια ουτε το βαζω στην κωλοτσεπη)Συγκεκριμενα το δικο μου εσπασε σε βερμουδα -πλαινη τσεπη. Θα μου πεις ,καλα ρε φιλε καπου το χτυπησες…Και ομως δεν το χτυπησα.Ασε που τοσα χρονια ολα μου τα κινητα τα εβαζα στις πλαινες τσεπες και ποτε δεν εσπασε -ραγισε κτλ κτλ. Ψαχνωντας στο διαδικτυο βρηκα πολλες αναφορες για σοασιμο οθονης χωρις να υπαρχει ιδιαιτερη υπαιτιοτητα του χρηστη. Η sony βεβαια δεν αναγνωριζει τιποτα.Ζηταει την μιση αξια του τηλ για αντικατασταση. Λυπαμαι που επελεξα την εταιρια αυτη για αγορα κινητου.Λυπαμαι που αντι να δωσω τα ιδια λεφτα να αγορασω το iphone 5 πηρα… Συνέχεια »

Strs Kafk

Ποιο να παρω αυτο ή το Samaung Galaxy S4??

Mourlos

Strs@ Αν ζηλεύεις το αδιάβροχο s4 active αν όχι s4 απλό όσο κ να γούσταρα το z όταν το είδα απο κοντά κ είδα κ την μάπα οθόνη που είχε απλά ξενέρωσα!

hlias

xperia z ,galaxy s4 η note 2 τι λετε παιδια?

Mourlos

Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος note an πάλι ναι s4 το Z για μένα αποτυχία! Εχω κ note κ s4 κ εχω δουλέψει κ το z άστο σου λέω χάλια οθόνη κ καθόλου compact.

Anastasia

Παιδιά καλησπέρα!!!
Παρακαλώ μια τεράστια βοήθεια!!!
Με την αναβάθμιση που έχω μου δίνουν δωρεάν το lg l90.
Μπορώ να διαθέσω άλλα 100€ +τα 200€ που μου δίνουν.Να πάρω το lg ή μου προτείνετε κάτι ανώτερο όπως το xperia Z? Έχω το xperia P και αν βάλουμε στην άκρη τα κολληματάκια του είμαι ευχαριστημένη!Σκέφτομαι ότι το lg είναι καινούριο σε αντίθεση με το Ζ και φοράει ήδη το kitkat .Γενικότερα και αν όχι το Z γιατί έχω ακούσει και για το συγκεκριμένο για κακές παρτίδες..ποιό άλλο θα μου προτείνατε??Please please help!!!
Ευχαριστώ!!!

rania

παιδια ψηνομουν για τ xperia Z αλλα διαβασα οτι σε πολλους ετυχε να σπασει η οθονη απο μονη της…σας εχει τυχει κατι τετοιο???αλλα προβληματα για το συγκεκριμενο μοντελο?? ευχαριστω.

ΜΑΝΟΣ

@rania Αν πας σε Sony αργα η γρηγορα θα κλαις τα λεφτα σου. Ειναι πολυ ελαττωμετικα κινητα τα Sony γενικα, οχι μονο στην οθονη. Σε πολλα σημεια εμφανιζουν ζημιες. Επισης, η smooth εμεπιρια χρησης που προσφερουν κραταει για 3-4-5 μηνες. Μετα αρχιζουν να κολλανε κιολας(εγω τα λεω καθαρα αντικειμενικα, απο προσωπικη εμπειρια. Θα πεταχτουν ομως και κολλημενοι Sony fanboys που θα με βγαλουν ψεφτη :P). Επισης, το σερβις στην Ελλαδα ειναι Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο! Πληρωνεις ενα σορο λεφτα και δεν στο φτιαχνουν κιολας. Οπωτε, ξανασκεψου το. 🙂

rania

Μανο σε αυτην την κατηγορια τι μου προτεινεις? για το samsung s4 mini τι γνωμη εχεις?

Αργύρης

Σήμερα με 260 ευρώ + βάση φόρτισης είναι με διάφορα ότι καλύτερο μπορεί να πάρεις, το έχω παραγγείλει ανυπομονώ να ρθει στα χερια μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.