Διαθέσιμη ενημέρωση για τα Sony Xperia Z1 και Z Ultra

Smartphones

Η Sony Mobile ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την διάθεση μίας νέας ενημέρωσης για τα Xperia Z1 (v14.1.G.2.257) και Xperia Z Ultra. Η ενημέρωση αναβαθμίζει την απόδοση των συσκευών, ενώ επιπλέον διορθώνει θέμα που αφορούν στην σταθερότητα ενώ βελτιώνει την οθόνη (Xperia Z Ultra) και την απόδοση της κάμερας (Xperia Z1). Ας δούμε ποιες είναι οι βασικότερες βελτιώσεις […]

Η Sony Mobile ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την διάθεση μίας νέας ενημέρωσης για τα Xperia Z1 (v14.1.G.2.257) και Xperia Z Ultra. Η ενημέρωση αναβαθμίζει την απόδοση των συσκευών, ενώ επιπλέον διορθώνει θέμα που αφορούν στην σταθερότητα ενώ βελτιώνει την οθόνη (Xperia Z Ultra) και την απόδοση της κάμερας (Xperia Z1). Ας δούμε ποιες είναι οι βασικότερες βελτιώσεις και αλλαγές.

Κοινές βελτιώσεις
• Γίνεται re-calibration στην οθόνη για την βελτίωση των γωνιών θέασης
• Καλύτερη διαχείριση της ενέργειας για μεγαλύτερη αυτονομία
• Βελτιώσεις που αφορούν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Exchange για ταχύτερο συγχρονισμό email κ.ά.

Βελτιώσεις στο Xperia Z1
• Βελτιωμένοι αλγόριθμοι στην κάμερα για καλύτερη συνολικά απόδοση
• Βελτιωμένη πλατφόρμα Smart Social Camera με βελτιώσεις στην Xperia Camera app και στα Burst Mode, Superior Auto, AR Effect και Sweep Panorama.

Βελτιώσεις στο Xperia Z Ultra
• Βελτιστοποίηση ευαισθησίας αφής, τόσο για χειρονομίες με τα δάχτυλα όσο και με stylus, με μεταλλικά στυλό κ.ά.

Όσοι δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ενημέρωση OTA (Over-The-Air), χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Sony PC Companion από τον υπολογιστή σας.

Sony Xperia Z1

Πηγή

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

  1. Μάκης Μάκης

    Αυτή είναι η 4.3 ή καμία σχέση; Ακόμα τη 4.2.2 φοράνε;

  2. Darth Darth

    @Μάκης εμφανισιακά διάφορες μιν περιμένεις να δεις έχει κάτι μικροδιαφορές που φαίνονται μόνο και μόνο σε pure android (όχι σε custum made roms)
    πχ στην sony εμφανισιακά δεν μπορείς να διαχωρίσεις την 4.1 με 4.3 στην samsung είναι χειρότερα τα πράγματα από 2,3 κράτησε πάρα πολλά πράγματα κλπ

  3. Nio Nio

    Να κ οι αναβαθμισεις για τους updateλαγνους. Εγω θελω κ αλλες αναβαθμισεις. Πιο πολλες. Μια την εβδομαδα για τα επομενα 10 χρονια.

  4. Darth Darth

    @Nio πάρε meizu η oppo και θα φτιαχνεσε χαχαχαχαχα

  5. ioannis ioannis

    απο’ over-the-air’ τιποτα, την περημενω πως και πως…

  6. Nikos Nikos

    τι εγινε το z το ξεχασαμε κι ολας?

  7. john john

    Ποιο Z Nikos ??? Αχαχαχαχαχαα κλασσική SONY και δυστηχώς στα χνάρια της και η Samsung …

  8. tech21man tech21man

    Δεν βλεπω και φοβερες διαφορες γενικα στο android σε θεμα ui η εμφανισης. Τις περισσοτερες θα τις ελεγα και ανουσιες.

    Εχω ενα δυο κινητα που για πλακα εχω 3-4 rom για το καθενα απο 2.3 (η πιο ελαφρια για τα παιχνιδια παντως) εως 4.3. Οκ ειναι σαφως πιο καλογραμμενα για παραδειγμα στο browser αλλα να πω οτι με το ενα δε ζεις με το αλλο εισαι βασιλιας, δεν φαινεται να ισχυει.

    Μετα ειναι το look βεβαια…

  9. Grigsgr Grigsgr

    Το θέμα που έχει προκύψει σε ΠΑΡΑ πολύ κόσμο και κάνουν όλοι παράπονα θα το επιλύσει όμως κάποια στιγμή; Αρκετοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την οθόνη που ξαφνικά δεν ανάβει. Κάποιοι το αντιμετωπίζουν όταν το κινητό εκκινείται και κάποιοι ενώ είναι ήδη ανοιχτό και προσπαθούν απλά να ανάψουν την οθόνη.
    Κώστα μήπως να το ρωτήσεις λίγο στη SONY αυτό να δούμε τι απάντηση δίνει σχετικά;

  10. P@nides P@nides

    Παντως σε μενα μεχρι στιγμης δεν μου εβγαλε καμια αναβαθμιση με κανενα απο τους 2 τροπους.
    Υπαρχει καποιος που την εκανε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων