Sony Xperia Z1 vs. LG G2 hands-on video

TechblogTV. Βρισκόμαστε στο Βερολίνο και πριν λίγο είχαμε την ευκαιρία να έχουμε στα χέρια μας ταυτόχρονα δύο από τα πιο καυτά Android smartphones της νέας σεζόν, το Sony Xperia Z1 που ανακοινώθηκε εχθές και το LG G2 που γνωρίσαμε πριν 3 εβδομάδες. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μια πρώτη επαφή μεταξύ των δύο Τιτάνων και αναμένεται το μεγάλο συγκριτικό τις επόμενες ημέρες…

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Sony Xperia Z1 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G2 hands-on video
Sony Xperia Z1 πρώτη επαφή hands-on

Sony Xperia Z1 vs. LG G2, Sony Xperia Z1 vs. LG G2 hands-on video

Sony Xperia Z1 vs. LG G2, Sony Xperia Z1 vs. LG G2 hands-on video

Sony Xperia Z1 vs. LG G2, Sony Xperia Z1 vs. LG G2 hands-on video

Sony Xperia Z1 vs. LG G2, Sony Xperia Z1 vs. LG G2 hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

72 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητριος

Παιδια καποιον τρολαρει η Sony με τα περιθωρια του Ζ1…!!

fanis

πολυ παντοφλα το z1 διπλα στο lg…αχ αυτα τα bezel…

Thanos

Το LG έχει απίστευτη σχεδίαση/bezel κλπ.
Κάνει το SONY να μοιάζει “παλιό” και 1 χρόνο πίσω σε design…

Panos.M

Σαν ποιοτητα υλικών κατασκευης και καμερας το z1 σαφως υπερτερει. Ομως η τεραστια νικη του lg ειναι η οθονη του και το οτι με 0.2” μεγαλυτερο μεγεθος ειναι μικροτερο συνολικα του sony. To δρομο τον εδειξε η lg με τη χρησιμοποιηση οσο το δυνατον μικροτερων περιθωρίων, ωρα να ακολουθησουν και ολοι οι υπολοιποι!

μιχαλης362

Ρε παιδιά εντάξει να λέμε ωραίο το Ζ1 αλλά με αυτά τα bezel που πας ρε καραμήτρο να είναι 5 ίντσες οθόνη και να είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από το LG G2 με 5.2 ίντσες έλεος πια, μεγάλος ανταγωνισμός αν θέλουμε να γίνει μόνο με το Galaxy Note 3 που είναι και πιο μικρά τα bezel από το LG G2 !!!

Thanos

Από design/σχεδίαση κερδίζει (προσωπική μου άποψη) το LG άνετα.
Τα specs είναι θέμα γούστου, οριακά πιο καλό το LG (οι συγκρίσεις με τις “κάμερες” πάντα με άφηναν αδιάφορο).

Το θέμα είναι, πόσο έχει το ένα και πόσο το άλλο?
Πιο θα μας στείλει στο ταμείο?

(Το ΝΟΤΕ2 / 3 είναι tablet-phone οπότε δε θα μπορούσε να συγκριθεί με τα παραπάνω τηλέφωνα όπως επίσης και με το S4 της ίδιας εταιρείας)

Spukie

σαν γκομενες κανετε με τα μπεζελ και οτι ναναι..
να εχει και λιγο design μαγκες..αλλιως παλι θα λεγατε,τι design ειναι παλι αυτο;;μια γραμμουλα παλι πανω απο την οθονη;
ο καθενας παιρνει οτι αγαπαει και εδω μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα κινητα που επισημοποιηθηκαν φετος..καλημερα 🙂

Darth

αν έχει καλή camera θα σας πω αν θα κοιτάτε το bezel μετά

kostas Doha

χαμενο απο χερι το SONY…Κ Ι ΑΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΟΟΟΟΟ

Sharky

Το τραγούδι τα σπάει Κώστα !!!

Εμένα το G2 μου αρέσει τρελά…νομίζω η Lg με αυτό το κινητό μπορεί να χτυπήσει στα ίσια όλες τις άλλες ναυαρχίδες(S4,htc One,Z,Z1..κλπ.) εταιριών

Dimitris5

Μην φοβάσται παιδια… Το Ζ2, αν θα λέγεται έτσι ο διάδοχος του, θα έχει σίγουρα πιο μικρά περιθώρια… Αν και το συγκεκριμένο πιστευω οτι θα το συνιθίσει όποιος το αγοράσει… Θέμα συνήθειας είναι… Θυμηθείτε πριν λίγα χρονια που λέγαμε οτι το ιδανικό μέγεθος οθόνης έιναι γυρω στις 3,7 ιντσες… Και μόνο που το σκέφτομαι να έιχα κινητό τωρα με 3,7 ιντσες με πιανουν τα γέλια…

Nikolaos Nikiforos

Παρατηρώντας τις φωτογραφιες αισθανομαι οτι βλεπω s4 vs s4 mini …. απιστευτα μεγαλο το SONY … ΤΟ G2 μπροστα του φεναιται mini … χαχαχα…Μας εκανες και γελασαμε παλι ρε SONY….

Alexis

Ναι ρε παιδιά φανταστείτε το z1 πλάι με το s4 που έχει ακόμα ποιο μικρές διαστάσεις! Είναι μεγάλο! Κάτι έπρεπε να κάνουν γι αυτό! Να το συμμαζέψουν όσο μπορούν!

XperiakiasT

το οτι μπορει να υπαρχει λογος που το κανουν ετσι δεν το σκεφτηκε κανεις? αν μπορουσαν να το συμμαζεψουν θα το εκαναν οπως και με το ΖL!

Tasos

Πραγματικά Τιτανομαχία !!! οπως λέγεται : When Worlds Colide ! Παιδιά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερο από αυτά τα δύο. Καθένα έχει τα υπερ και τα κατά του. Δεν βγαίνει καθαρός νικητής εδώ και οκ όντως ενοχλητικά τα bezels του Ζ1 αλλά μην παραβλέπουμε και το γεγονός οτι είναι αδιάβροχο ! Αλλά σκέφτομαι και λέω… ΓΙΑΤΙ ??!! ΓΙΑΤΙ όλες οι εταιρίες να βγάζουν τρομερά smartphones και δυνατότητες και πάντοτε να κάνουν μία ”πατάτα” που θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς πριν αγοράσεις. τι εννοώ…. : Sony Xperia Z1 : Θετικά : Φοβερή κατασκευή και design, Τρομερή Κάμερα 20.7mp και ειδικότερα για φωτογραφίες ! Exmor RS G lens κλπ., Αδιάβροχο IP58 ! 3000mAh μπατάρία, Τούμπανο στα 2.2GHz snapdragon 800 ! ”Πατάτα” : Τεράστια bezels !!!!! (κόφτα τα ριμάδια !) LG G2 : Θετικά : Πολύ ωραίο design, Πάρα πολύ μικρά bezels !, Φανταστική κάμερα ειδικά για βίντεο στα 1080p με 60fps !!!, Πανίσχυρο !!!! 2.27GHz Snapdragon 800, 3000mAh μπαταρία και υπέροχος ήχος ηχείου Dolby mobile sound enhancement ”Πατάτα” : NO CARD SLOT !!!! (τρολάρεις τώρα ?? όλα τα έχεις ! βάλε και μια ριμάδα υποδοχή για SD !) Samsung Galaxy S4 : Θετικά : Φυσικά η καλύτερη οθόνη μέχρι… Συνέχεια »

Nikos21

lg g2 για κινητο
z1 για πλακακι στο τοιχο μου!

djore

Κώστα η κάμερα του Lg g2 ,πως είναι ? Όλα τα reviews λένε πως είναι η καλύτερη της αγοράς, μακράν καλύτερη από iphone , s4 και One . Αλήθεια είναι ? γιατί η lg είχε ένα θεματάκι με τις κάμερες και δυσκολεύομαι να το πιστέψω … H sony γιατί με αφήνει πάντα αδιάφορο δεν μπορώ να καταλάβω .

geox

τι πλακακι ειναι τουτο :O .. εχει μεινει πολυ πισω η sony τι bezel ειναι αυτα god… παιδια μακρια απο αυτη τη πατατα και γενικα απο sony κινητα εχουν και χαλια interface κατα την αποψη μου…LG G2 δαγκωτοοοο!!

DaRoTh

Διαβασα σχολια περι του οτι ειναι τεραστιο το Xperia Z1, διαβασα σχολια οτι δε σας κανει στο χερι διαβασα σχολια οτι δεν εβγαλε κατι καινουργιο η Sony απο αποψη εμφανισης!!! Ξεχνατε μαλλον οτι η Sony παει κατα σειρα,η σειρα τον xperia S/U/P ιδια..Η σειρα των T/Ion/Tipo κλπ ιδια! αλλαξε τη σειρα απο αποψη εμφανισης στο Ζ και περιμενετε τωρα οτι θα αλλαζε σε ενα νεο smartphone ενω ειναι στη σειρα του Z ακομα! LG G2 ολοιδιο Samsung GS3 + GS4 μονο το home button του λειπει! Aπευθυνεται σε ατομα που γουσταρουν μεγαλα κινητα οι αλλοι στα κυβικα σας…!

DaRoTh

Και οταν λεω κατα σειρα..Εννοω αλλαζει κατα σειρα το design στα κινητα της..Ουτε αντιγραφει κατι..

Λεωνίδας

Aλήθεια, γιατί κάνουν τόσο μεγάλο περιθώριο πάνω και κάτω στα sony?! Mήπως ήθελαν να βάλουν χερούλια στην πιατέλα και τα ξέχασαν? Τι να πω…

ANTONIS

δεν υπαρχει καν θεμα,το lg ειναι 1.000.000 φορες καλυτερο σε ολα,το sony παγερα αδιαφορο και κακασχημο οσο δε παει,κριμα.

Gmis

Σε τεχνικα υπερτερει το Z1 , σ σχεδιασμο το G2 … Το Ζ1 εχει καλύτερη καμερα και κατα τη γνωμη μου καλυτερη ποιοτητα κατασκεευης . Απο εκει και μετα οποιος θελει μεγαλο κινητο επιλεγει Sony οποιος θελει μεγαλη οθονη στο ιδανικο σωμα LG… Εγω παντως ειμαι με το μερος της Sony …

Nikolaos Nikiforos

@DaRoTh ….σε ποια <> αναφερεσαι και σε ποιους βασικα οταν λες <>;;;; ….. Ειναι λιγοτερα κυβικα οπως λες , ενα κινητο με 5,2 ιντσες το οποιο ειναι κατα πολυ μικροτερο απο αυτην εδω την μινι τηλεοραση-τουβλο;……σου βαζουν μια φωτογραφια με ενα αντιστοιχο κινητο με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ οθονη διπλα διπλα για να κτλβεις και ο ιδιος τη διαφορα στο μεγεθος…..τι αλλο να κανουν για να σου δειξουν ποσο μεγαλο και αβολο ειναι αυτο το <>;;;;;;;

DaRoTh

@Nikolaos Nikiforos μου τα βγαζει με ” οταν λες ;;;” και δε καταλαβαινω σε καποια σημεια τι λες..

Nikolaos Nikiforos

Τυπογραφικο λαθος….απλα θελω να πω πως αναφερεσαι στο μεγεθος αυτου του κινητου σαν να ειναι πρωτερημα του ή σαν να υπερτερει τρομερα σε κατι απ τον ανταγωνισμο που να δικαιολογει αυτην την κουμουτσα…..επισης λες οι αλλοι στα κυβικα τους….δηλαδη θεωρεισαιι εξυπνοτερος που θα αγορασεις 5 ιντσες σε μεγεθος note 3 απο οτι 5.2 σε πολυ μικροτερο?….με λιγα λογια το μεγεθος του δεν δικαιολογειται απο καποιο απο τα χαρακτηριστικα του…ειναι απλο…αν και γενικοτερα ειμαι κατα ολου αυτου του κατεγισμου των 5 ιντσων κινητων γιατι θεωρω τα μεγεθη αυτα αρκετα μεγαλα και αβολα για καθημερινη χρηση….γνωμη μου και απαιτηση σαν καταναλωτης για το επομενο κινητο μου ειναι να χωρεσουν τις 4,7 ιντσες σε ενα κινητο στις διαστασεις του one s αν καταφερουν και ελαχιστοποιησουν τα bezel και να κρατησουν το παχος κατω απο 7χιλιοατα οπως και το βαρος στα 120 γραμμαρια…ζηταω πολλα; Δεν νομιζω…Η μονη εταιρια που εναποθετω τις ελπιδες μου στο να το πετυχει αυτο ειναι η HTC την οποια και θαυμαζω…..να δημιουργησει δηλαδη ενα one σε χαρακτηριστικα μεγεθους one s ….ειχα δεν ειχα παλι στην HTC κατεληξα την συζητηση… 😉

Makis

Από πίσω όμως;….Το SONY είναι κυρίλα, το LG πανηγυριτζίδικο με τα χοντροκομένα γράμματα CE κλπ…άσε τα κουμπιά και το σημείο του φακού (δεύτερη φώτο)

tiamat

θα ηθελα να πω και γω τη γνωμη μου καταρχην ο αριθμος των megapixel δεν εχει να κανει σε τιποτα με την ποιοτητα της φωτογραφιας. μπορει μια φωτογραφικη μηχανη να’ναι 20mp και να υστερει απο μια των 8mp. δεν αναφερομαι στη περιπτωση της sony αλλα γενικα στις μηχανες αφου αυτο που’χει σημασια ειναι η ποιοτητα και το μεγεθος του ΦΑΚΟΥ, και οχι των pixels το lg g2 εχει μια εκπληκτικη καμερα και τιποτα δε μας λεει οτι το sony η’ το νοκια1020 εχουν καταφερει κατι καλυτερο στη πραξη. μενει να δουμε απο αληθινα δειγματα και οχι απο αυτα τα επεξεργασμενα που στελνουν οι εταιρειες και να κρινουμε εξ ιδιαν συνολικα ,απο αποψης τεχνολογικης ειναι ισαξια σε επιπεδο καμερας,οθονης,επεξεργαστη και ηχου αφου και τα 2 διαθετουν οτι καλυτερο ειχαν να δωσουν οι εταιρειες εν ετει 2013 αυτο που κρινει τη διαφορα ομως ειναι το μεγεθος. -ΟΧΙ!!- τα bezel ΔΕΝ ειναι ενα ανοητο τερτιπι και ιδιοτροπια ολων εμας που ασχολουμαστε με τα κινητα. το bezel εχει να κανει με την Ο-Υ-Σ-Ι-Α του να εχεις πανω σου μια μεγαλη απολαυστικη ξεκουραστη οθονη στις μικροτερες διαστασεις και τις λιγοτερες παραχωρησεις σε ογκο κατα τη καθημερινη χρηση και μεταφορα.. η sony απετυχε παταγωδως σε αυτο… Συνέχεια »

DaRoTh

@Nikolaos Nikiforos αναφερομαι στο μεγεθος του συγκεκριμενου κινητου οπως βλεπεις οχι οτι ειναι κατι τρομερο η οτι υπερτερει σε κατι απ’οτι τα αλλα αλλα δε μπορω να ακουω οτι ειναι παντοφλα!! Οταν λεω στα κυβικα τους εννοω για ατομα που δε τους αρεσει ενα κινητο στις 5 ιντσες να μπαινουν και να “κραζουν” το κινητα που εχουν βγει με τις συγκεκριμενες ιντσες και δε νομιζω οτι οι ναυαρχιδες που ερχονται και θα βγουν στο μελλον να κυμανθουν στις 4,5 με 4,7 ιντσες..Οταν ξεκιναει καποιος μια αρχη νομιζω ακολουθουν και οι υπολοιποι (μακαρι να βγω και ψευτης)

Τάσος

Τα περιθώρια του Ζ1 ίσως, λέω ίσως, να οφείλονται στο ότι το τηλέφωνο είναι ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ(κ στην προστασία από σκόνη,αλλά ντάξει)!! επίσης, η σόνυ έβαλε μεγαλύτερο φακό! οπότε, έπρεπε να μπουν κ τα υπόλοιπα.. κ σίγουρα, έχει καλύτερο ηχείο! πηγαίνετε πάρτε την πλαστικούρα της LG με τα κουμπάκια της έντασης από πίσω..πολύ έξυπνος σχεδιασμός.. πρακτικότατο.. το μόνο για το οποίο “κατακρίνω” τη σόνυ, είναι ότι δεν έβαλε έξυπνες λειτουργίες.. όπως έχει το GS4 κ απ’όσο ξέρω κ το G2..

Δημητρης Αντώναρος

θα πατε να παρετε κινητο σαν το z1 και θα κοιτατε τα bezel εσεις….χαχαχαχα βρειτε αλλη δικαιολογια προβατα της samsung…χαχαχα!!!!!η σονυ απλα ειναι στην κορυφη φετος….

SakisProHD

Παιδιά έχω μία ερώτηση για το CPU-Z.Έχω το Xperia Mini που ο επεξεργαστής του σύμφωνα με όλα τα Site είναι ο Snapdragon S2.Γιατί όμως το CPU-Z το αναφέρει σαν Snapdragon S1;Είναι κάποιο Bug της εφαρμογής ή παίζει κάτι άλλο;

Nikolaos Nikiforos

@Δημητρη Αντωναρε …. Δεν θα παρουμε το Ζ1 και μετα θα δουμε τα bezel…ακριβως επειδη τα βλεπουμε απο τωρα δεν προκειται να το παρουμε ποτε….κοιταμε τουλαχιστον τα κινητα μας να χωρανε στην τσεπη….οχι σε τσαντακι μεσης…. Η επομενη κατηγορια απο το s4 και htc one , αντε και το g2 σε διαστασεις ειναι το note 3 …. Ειναι τραγικα μεγαλο!!!….θα ηταν πολυ ωραιο για διαφιμηστικη πινακιδα στο Ευρωμπασκετ !

Alani

σαν γυναικουλες κανετε με τα bezels.. οταν σκαγατε τα 500ρια να παρετε το iPhone 3gs τοτε ηταν καλα; Το Z1 ειναι SONY…. (καλυτερη εταιρια απο LG). Ειναι ενα εργο τεχνης… και το καλυτερο κινητο στην αγορα αυτη τη στιγμη.

yiannis_1

Είστε σίγουροι πως το τόσο μικρο bezel του lg βοηθάει?
Γιατί βλέπω τον tester συνέχεια να ανεβοκαταβάζει το lg στην παλάμη του και να κάνει ακροβατικά με τα δάχτυλα για να φτάσει της γωνίες του g2 που τυχαίνει να βρίσκονται τα κουμπιά τον εφαρμογων.
Αντιθετα το z1 το χειρίζεται στο χαλαρό…

giarelis

To Z1 είναι πολύ καλύτερο από το g2 σε οθόνη κάμερα και επεξεργαστή . Θα είναι το κορυφαίο smartphone που θα κυκλοφορήσει

ntik

H sony με το Ζ1 είναι πλέον στην κορυφή . Αύτο το smartphone σχεδόν σε όλους τους τομείς υπερτερεί από το g2 αλλά και από άλλα smartphone .

lelearios

Μου αρέσει πολύ το design στο Ζ1 και η κάμερα του θα είναι το κάτι άλλο . Το g2 είναι σαν κατσαρόλι στο design και η κάμερα του δεν μου άρεσε . Θα περίμενω να έρθει το Ζ1 και να το αποκτήσω . Το Ζ1 είναι ένα κινητό που μπορεις να το έχεις για τα 5 επόμενα χρόνια τουλάχιστον

petros

το Ζ1 είναι μια καινοτομία και πολύ καλή που κερδίζει και πολύ το g2 με μεγάλη διαφορά
https://recombu.com/mobile/news/ultimate-smartphone-camera-comparison_M19527.html
Το περιμένω πως και πως το Ζ1

Nik

Η Sony ειναι καλυτερη εταιρια απο την LG? Τα’χει χασει η Sony εδω και καιρο και μερικοι ειναι ακομα κολλημενοι στις παλιες εποχες. Τι αλλο θα ακουσουμε; Τα κινεζικα προιοντα ειναι μαπα; Τα ιαπωνέζικα αυτοκινητα απο μηχανικα ειναι τα καλυτερα; Ολα αυτα δεν ισχυουν πια, H Sony εφτασε σε σημειο να ζηλεύει τις πωλησεις της LG σε τηλεωρασεις, κινητα κτλ. Μην κοιτατε μονο την Ελλαδα, δειτε την παγκοσμια αγορα.
Στο θέμα μας ομως. Το G2 ειναι πολυ, μα παρα πολυ καλυτερο απο Ζ1, και ειναι καλυτερο σε ολα.Σχεδιασμος, οθονη, καμερα, ηχος, ΟΕΜ εφαρμογες και το UI.

γιωργος

Το Z1 με διαφορά είναι καλύτερο από το g2 .Τεχνικά είναι πολύ ανώτερο το Ζ1 από το g2 .

Johntsia84

Παιδιά και τα δύο είναι καλά αλλά το καθένα σε διαφορετικά σημεία, το Z1 είναι πλήρως αδιάβροχο και έχει αρκετά καλή κάμερα, το G2 έχει άλλα θετικά όπως ότι η οθόνη του πού καλύπτει το 95% της μπροστινής επιφάνειας και είναι μικρότερο από το Z1, φυσικά το sony έχει το λόγο του που είναι μεγαλύτερο, το G2 από κάμερα τα πάει καλά όχι όμως σαν το Ζ1, εγώ θέλω να πάρω νέο τηλ… και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο θα τα δω από κοντά και θα αποφασίσω το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι το G2 θα το φέρουνε μόνο με 16G που ρώτησα την LG πιστεύω μέσο skroutz να το φέρουν και το 32G, ο καθένας παίρνει αυτό που του αρέσει και ας μην είναι τέλειο.

Jacob

Δεν τιθεται καν ζητημα συγκρισης. Απλα μπειτε phonearena, gsm κλπ. Αν δε το κανετε.. βαλετε το νου να επεξεργαστει αυτα που λεει. Z1 ηδη προτεινόμενο για best phone 2013… Αιντε fanboys…
ουτε καν το SGS4 δεν το αγγιζει αυτο… Τα καλυτερα Note3 & Z1…Ελεος ορισμενοιι (ειδικα ο Νικηφορος)

Nikolaos Nikiforos

@jacob , απλα διαλεχτε καποιοι κατηγορια κινητου που σας ενδιαφερει και αναλογα παρτε θεση…. Συνεχιζω να ανρωτιεμαι , αν ενα 5ιντσο κινητο σε μεγεθος 6ιντσου , αν τελικα πρεπει να το συγκρινουμε με τα αντιστοιχα κορυφαια 5ιντσα sgs4 , htc one , lg g2 , η με το note 3 , το οποιο ομως δεν ειναι κινητο με την εννοια του κινητου αλλα ειναι μια κατηγορια απο μονο του …. Για μενα και στις δυο κατηγοριες χανει , στην πρωτη απο το μεγεθος του και στη δευτερη απλα επειδη δεν ειναι note , ουτε μπορει να αποκτησει καποιες απ τις μοναδικες λειτουργιες του … Ειπα τπτ για το note 3 κακο λογω του μεγεθους του; … Οχι , γιατι απλα ειναι αλλη κατηγορια …. Τωρα τι λενε τα ξενα site , δεν μου κεγεται καρφι … Οταν η sony πριν λιγες μερες αφησε να διαρευσει η mini εκδοση του Ζ1 , ενθουσιαστηκα κ εγω με τα χαρακτηριστηκα του …. Αν ομως μου το πλασσαρει σε μεγεθος 5ιντσου , το ´μινί ´ , μετα θα φταιω εγω πουνθα αρχιζω παλι το κραξιμο ;

ziarkas

Το πλήρως αδιάβροχο είναι αμφίβολο..
Εγώ λέω στα παιδιά που γουσταρουν Z1 να περιμένουν καλυτερα για το Z2 που θα ανακοινωθεί σε 4-5 μηνες..
Πραγματικα πολύ ομορφο κινητό αλλά όταν ενεργοποιείται η οθόνη και βλέπεις αυτά τα κενά..
Συν οτι πίσω τουλαχιστον το Z ΔΕΝ είναι γυαλί όπως το διαφημίζουν. Για αυτό δεν ξέρουμε ακόμα.

Jacob

@Νικηφορε, καταλαβαινεις τι σημαινει 20,7 mpx με G LENS σε ΤΕΤΟΙΑ λεπτη συσκευη? Οταν η Nokia κανει καρουμπαλα και Samsung δεν τα αγγιζει στα καμερα-phone (ειδαμε τη προσπαθεια της και γελασαμε) δε νομιζω 2,5mm ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Βγαλε χαρακα και δες ποσα ειναι 2,5mm. ΕΛΕΟΣ εδω μεσα. Μιλαμε για το next best thing. Mιλαμε για το ΔΡΑΚΟ στην καρδια του Ζ1. Ξυπνηστε βρε παιδια…εχει την Υψιστη αξιολογηση σε Οθονη, Design, Features & Benchmarks που τα ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ (πραγματικα ενω ειμαι ηρεμος ανθρωπος, εδω μεσα με βγαζουν 2-3 fanboy εκτος εαυτου) Σορρυ για τα νευρα…
@Ζiarka λες οτι θες. 1)τι ειναι αμφιβολο βρε(Διαβασε)? 2)Το Ζ2 θα παρουσιαστει κατα
Μαρτιο 3) Ειναι το αγαπημενο σου Gorilla glass2 πισω, εκτος και αν η Sammy δε βαζει γαυλι ;). Θα μπορουσες να πεις (δικαιολογημενα) “Αγαπαω την ταδε εταιρεια..” οχι να κακολογεις ότι καλυτερο κυκλοφορει.
Ζ1 & Note3 οδηγουν τις αγορες 5” & 5,7” ανιστοιχα.

tiamat

το LG G1optimus ηταν ενα καταπληκτικο τηλεφωνο που εκλεψε και αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.

τωρα η LG με το LG G2 ειναι ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ και τι εννοω???

1) την καλυτερη οθονη LCD PPI αυτη τη στιγμη και μαλιστα σε διαστασεις που εκτελεις οποιαδηποτε λειτουργια σε ενα κινητο (5,2 ιντσες και αρα προοριζεται και για επαγγελματικη χρηση αν το απαιτει ο χρηστης οπως και το note 3 στις 5,7)

2) το καλυτερο μεγεθος χωρις σχεδον καθολου bezel

3)προηγμενη σε λειτουργιες καμερα και os

4)επεξεργαστη που ερχεται πρωτος στα benchmark (μαζι με note3)κατι που ενισχυει την επαγγελματικη χρηστικοτητα της συσκευης αφου ειναι πανισχυρο (απλα δεν διαθετει την software εξειδικευση που μπορει και προσφερει το note με to s-pen)

5)flac studio quality 24 bit (μονο αυτο και το note3 υποστηριζουν τετοια ποιοτητα ηχου)

συμπερασματικα θα μιλαγαμε για το καλυτερο κινητο της χρονιας ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΝΟΤΕ3

και το sony ειναι φοβερο ομως και αξιζει και το τελευταιο ευρω που κανει!!!!
“αλλες” συσκευες ειναι που ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ …
(και οποιος καταλαβε ,καταλαβε..)

Nikolaos Nikiforos

@jacob μου ελεισες την απορια … Αποδεικνυει περιτρανα η λογικη σου πως τελικα το Ζ1 ειναι ενα κινητο χωρις ταυτοτητα ….εσυ το αντιλαμβανεσαι στο μυαλο σου ως camera phone … Σε προηγουμενα σχολεια το συγκριναν με το note 3 , το αγαπημενο techblog το βαζει διπλα στο μινι μπροστα του G2 ….. Τελικα τι ειναι αυτο το προιον εκτος απο κουμουτσα; @jacob ξερεις τι θα πει να σκασεις 700 και να κουβαλας μαζι σου για τα επομενα τουλαχιστον 2χρονια 144 χιλ υψος , 74 πλατος και 170 γραμμαρια βαρος για ενα κινητο χωρις note προδιαγραφες ;;;;; Παρε χαρακα κ εσυ , αλλα και ζυγαρια για να μαθεις! Δεν θα ξεχασω το htc desire hd το οποιο απ,οτι θυμαμαι ηταν καπου στα 160 γραμ και θα ηταν 67-68 χιλ πλατος ποσο κουραστικο το ενιωθα μετα απ τους ε πρωτους μηνες του ενθουσιασμου …. Ξυπνηστε λιγο και μην εντυπωσιαζεστε με οτι νεο βγαινει εφοσον στο μυαλο σας δεν εχετε ξεκαθαρισει τι ζητατε απο ενα κινητο ….. Αν λοιπον ψαχνεις camera phone , προχωρα και παρτο…. Θα σου κανω δωρο καροτσι μεταφορας ! … 😉

Takis

Το Ζ1 είναι το κινητό της χρονιάς ,είναι πρωτοπόρο σε θέματα σχεδίασης ,κάμερας ,οθόνης ,ηχείου ,επεξεργαστή και λογισμικού. Είναι κορυφή ,οπότε εσείς οι fans του lg να ξέρετε ότι τα lg μόνο καλή οθόνη έχουν ενώ στα samsung στην οθόνη μετά από λίγο καιρό καίγονται τα pixels και μαυρίζουν κάποια σημεία (από προσωπική εμπειρία). Το sony xperia z1 είναι κορυφαίο και καλύτερο από το lg.

Τασούλα

Λίγο υπερβολικοί με το μέγεθος. Σαν συζήτηση χρυσοχόων μοιάζει. 3 χιλιοστά περισσότερο; χαχα. Το g2 είναι μισό χιλιοστό πιο χοντρό, δεν το είδατε αυτό;.. Σίγουρα δεν χωράει στην τσέπη του τζην μου, λόγο αυτού του μισού χιλιοστού. Ποια κάμερα; Ποιες επιδόσεις; Τι σημασία έχουν αυτά; Εδώ σου λέω 3 χιλιοστά μικρότερο. Για να μην πω για τα 25 γραμμάρια. Ασήκωτα. Μόνο για body builders είναι το Ζ1..

Nikolaos Nikiforos

Εναν επιλογο και το θεμα για μενα κλεινει εδω …. Οταν μιλαμε για κινητα ναυαρχιδες των 700 ευρω και οταν θελουμε να ειμαστε πρωτοι δεν επιλεγουμε τον τομεα πουνθα ειμαστε πρωτοι αλλα πρεπει και επιβαλεται να ειμαστε πρωτοι σε ολα ! … Τεχνολογια λοιπον στην εποχη μας δεν ειναι μονο οτι ειναι πιο γρηγορο αλλα και οτι ειναι πιο μικρο και πιο ελαφρυ …. Και αν για καποιους τα 25 γραμμαρια ενος κινητου του φαινονται λιγα , καποιοι καπου στην Ιαπωνια θα ξενυχτανε μερα νυχτα και θα επενδυσουν αρκετα εκατομυρια ¥ ¥ ¥ ωστε στο επομενο μοντελο να εξικονομησουν οχι 25 αλλα πολυ λιγοτερα γραμμαρια .οσο για τα 2-3 χιλιοστα , πιστεψτε με ακομα και μισο χιλιοστο για τις εταιριες μπορει και σημαινει παααααρα πολλα! Το να κανεις ενα κινητο με ελαχιστο bezel , ναι ειναι τεχνολογια …. Και για μενα ειναι ´´περισσοτερό´´ τεχνολογια το να σχεδιασεις ενα τετοιο κινητο απο το να παρουσιασεις απλα ενα κουτι που μεσα θα εχεις βαλει εναν 800αρι snapdragon και μια καμερα 20mgp μονο και μονο για να παρεις τα πρωτια την δεδομενη στιγμη….θα ηθελα λοιπον να δω πολυ αυτα τα χαρακτηριστικα σε πολυ μικροτερες διαστασεις ωστε να κερδισει η sony και στον τομεα… Συνέχεια »

tsekboy

Άμα βγεί το Nexus5 κι έχει και τις προδιαγραφές του G2, (το σκαρί θα το χει απ ότι φαίνεται) θα κλάψουν πολλές μανούλες…

Johntsia84

Παιδιά το G2 θα το βγάλουνε αρχικά με 16G και τα 32G δεν έχουνε ενημέρωση το πότε θα βγει μίλησα με την LG μισά πράγματα κάνουνε, έτσι με βοηθάει η κατάσταση να πάρω το Ζ1 που πέρα από software είναι λίγο πίσω σε όλα τα άλλα είναι μπροστά.

ziarkas

Πίσω το Z ΔΕΝ είναι γυαλί.
Οποίος το έχει ανοίξει μπορεί να μας πει.
Όσο για το αδιάβροχο που λέω πως είναι αμφιβολο ,αν διαβασετε θα το δείτε και μόνοι σας.
Εμένα πάντως μου πήρε νερά και μάλιστα μου το έβγαλαν εκτός εγγύησης.
Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα.
Και ίσως να εχεις δίκιο οτι τα έχω πάρει λίγο με τη Sony.
Νομιζω δικαιολογημένα.

Jacob

@ziarkas, αμα σου πηρε νερο με κλειστα τα πορτακια τοτε ναι εισαι ατυχος και καλα κανεις να φωναζεις (4 φιλοι μου το εχουν και ολα ειναι οκ παντως). Οχι επιμενω οτι ειναι αδιαβροχο λοιπον και ναι ειναι Γοριλογυαλι πισω.
@Νικηφορε, αν πραγματικα πιστευεις πως : Triluminos+Snap800+τα 20.7 mpx < 2mm bezel, τοτε πασο δεν εχουμε κατι να πουμε.
Οσοι λενε οτι η οθονη του LG ειναι καλυτερη του Ζ1, δε το ψαξανε αρκετα. οθονη Lg<= Sony Triluminos, αυτα δε τα εβγαλα απο το μυαλο μου.
Αυτα εχω να πω εγω.
Υ.Γ. α και το Lg ειναι πιο παχυ, αλλα δεν ειδα κανεναν να ουρλιαζει. Α και το Note 3 εχει πλαστικες ΡΑΦΕΣ πισω, αλλα επισης κανεις δε κλαψουριζει. Αρχιζω να πιστευω οτι πληρώνεστε

Johntsia84

Μπορεί να είναι ποιο παχύ το LG αλλά είναι ποιο μικρό ποιο ελαφρύ, τα μόνο μειονεκτήματα που βλέπω είναι ότι δεν παίρνει microsd και δεν ξεκινάει κατευθείαν από τα 32g δεν λέω τίποτα για την κάμερα γιατί δεν συγκρίνεται με το Ζ που είναι ανώτερη, πολύ καλό το Ζ1 αλλά μεγαλούτσικο και βαρύ και μου τι σπάνε η ζελατίνες ιδιαίτερα μπροστά γιατί νομίζω χαλάει την ποιότητα της οθόνης, ξέρει κανένας στο Ζ1 αν βγάλεις τις ζελατίνες φεύγουν και τα γράμματα γιατί ένα unboxing που είδα έχει επιπλέων ζελατίνες χωρίς το λογότυπο τις SONY.

Kratos

Δεν αγοράζω το Z1 γιατί είναι παντόφλα, ενώ το G2 αριστούργημα μιας και μπορώ να το παίξω ανάμεσα στα δάκτυλά μου σαν να ήταν κέρμα..! ο_Ο Και διαβάζω τους περισσότερους από εσάς να παπαγαλίζετε αυτή τη δικαιολογία.. Πραγματικά αν ποτέ μπορούσα να τα έδειχνα του παππού μου και τα δύο ταυτόχρονα (που δεν έχει ιδέα από τεχνολογία), λέγοντας του πόσο μεγαλύτερο είναι το Ζ1 σε σχέση με το G2, θα γέλαγε αυτός αλλά και οι πέτρες δίπλα του..!! Μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος δε θα αγόραζε το Ζ1 γιατί δε του αρέσουν οι γραμμές του, αλλά ποτέ γιατί ήθελε ένα κινητό 3 χιλιοστών μικρότερο ή 30 γραμ. ελαφρύτερο.. Είναι τουλάχιστον γελοίο κάτι τέτοιο. Σε τόσα λεφτά με τόσα κοινά που έχουν τα 2 κινητά είναι λογικό να ψάχνουμε τις λεπτομέριες, αλλά οι περισσότεροι από εσάς ψάχνετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.! .Ξεχνάτε ότι το Z1 ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ και μαγκιά του(αυτό έχει ένα μικρό κόστος, πως να το κάνουμε).Πέτα το G2 μέσα σε ένα κουβά με νερό και θα αρχίσει να βγάζει μπουρμπολήθρες. Πίσω είναι ΥΑΛΙ!! Όχι την πλαστικούρα του G2!!! (έχει και αυτό το κόστος του.). ΔΕΝ παίρνει κάρτα μνήμης το G2.!!(;Extra χώρος για το Ζ1 που κάπου πρέπει… Συνέχεια »

Nikolaos Nikiforos

@kratos , εχεις δικιο…τα επιχειρηματα σου εχουν ενδιαφερον…. Κ εγω αν δειξω στον Παππου μου μια ferrari και ενα fiat coupe κοκκινο θα μου πει οτι και τα δυο ειναι αυτοκινητα και μαλιστα ιδια!….θα ειναι εκτος πραγματικοτητας ομως….προσφατα το techbloc δημοσιευσε ενα βιντεο στο πως μια εταιρια και μια ομαδα σχεδιαστων με τους παροχεις πρωτων υλων φτανει στο αποτελεσμα που εφτασε με το G2 στις διαστασεις, δες το σε παρακαλω και θα καταλαβεις τι θα πουν 3mm, με την διαφορα οτι στην περιπτωση του Ζ 1 μιλαμε για πολυ μεγαλυτερη διαφορα μεγεθους …..ολες οι κριτηκες παγκοσμιως αναφερουν το γεγονος οτι το Ζ1 ειναι παντοφλα…τωρα αν μερικοι το εντασσεται τελευταιο αυτο το γεγονος στις προτεραοτητες σας για την επιλογη ενος μοντελου ειναι προβλημα σας….ο μονος λογος που δεν μπορει να σας ενοχλει το βαρος της συσκευης ειναι επειδη θα πλατσουριζετε μαζι του στη θαλλασσα που ομολογουμενος τα 170 γραμμαρια στην τσεπη του μαγιο σας δεν θα τα αντιλαμβανεσται καθολου , σας το εγγυουμαι….οσο για την πολυδιαφιμησμενη αδιαβροχοποιηση , ουτε δυτες να εισασταν …ε εδω κολαει το ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ!

Kratos

@Nikolaos Nikiforos , με το ίδιο σκεπτικό τα 2 κινητά έχουν ίδιο επεξεργαστή, ίδια μνήμη ram, ίδια κάρτα γραφικών, ίδια μπαταρία. Τα βασικά που χαρακτηρίζουν ένα κινητό για μένα από άποψη hardware. Ferrari λοιπον και τα 2.. Και το ένα μου το ντύνεις με λιωμένη γαλότσα (μάντεψε σε πιο αναφέρομαι.). Θα πληρώσω τα όχι και λίγα λεφτά για να μοιάζει με ένα φτηνιάρικο κινητό των 200-300 ευρώ.? Στην δικιά μου τσέπη περισσεύουν 5.5 χιλιοστά ακόμα στο ύψος και 3 στο πλάτος για να χωρέσει το Z1 οπότε λέω να τα εκμεταλευτώ.! Μιλάμε για αστεία νούμερα όταν το συνολικό τους μέγεθος είναι στα 140 στο ύψος και στα 70 στο πλάτος. Ενα μικρό γρήγορο παράδειγμα γιατί έχετε δώσει πολύ βάση στην διαφήμιση της SONY. Πρώην κάτοχος iphone3gs το έκλαψα όταν λούστηκε με σόδα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί Sony και καλά θα πρέπει να βουτάω για ψαροντούφεκο μαζί του. Για το βάρος του τι να πω.. Δυνατό παιδί είμαι, μπορώ να φέρω βόλτα 27 γραμ. παραπάνω!! Και πέρα από τις μάλλον χιουμοριστηκές μου απαντήσεις, αν θέλετε την υποκειμενική μου άποψη γιατί αντικειμενικός δε μπορώ να είμαι 100%. Στα σημεία το G2 ΔΕΝ μπορεί να πάρει το σκήπτρο του No1 κινητού στο… Συνέχεια »

Akis

Z1>G2.

G2 αρνητικα:
πιο ασχημο, πιο παχυ, οχι αδιαβροχο, οχι κατα της σκονης, πλαστικο, όχι 20,7 mpx, όχι info-eye, οχι live streaming, όχι play memories, οχι hdr, αντι-εργονομικα κουμπια στην πλατη.

Ζ1 αρνητικα:
+2,4 mm bezel, +27 gr.

Z1, the beauty and the beast, και απο οσα διαβαζω παει στο best phone 2013 😉

Nikolaos Nikiforos

@kratos σου ευχομαι του χρονου να παρεις το Ζ2 , που θα ειναι σε διαστασεις ipad mini , 24πυρηνο , αδιαβροχο , αυθραστο , θα εχει ενσωματωμενο φακο sony 150 mpx , οπως και βαριδια για να το κανουν ακομα πιο βαρυ και να διατηρησεις τη φορμα σου ! Επισης ενω σε ολους τους τομεις η τεχνολογια εχει την λογικη , να γινουν ολα μικροτερα , λεπτοτερα και συναμα ταχυτερα και ελαφροτερα , επικρωτεις εσυ και μερικοι αλλοι ελαχιστοι ευτυχως , το γεγονος οτι ακομα και χωρις capasitive keys κατω απ την οθονη του , εχει χωρο για να ακουμπησεις κουλουρακι για τον καφε σου , και στο πανω μερος το κουταλακι . Εδω ψαχνουν ευκαμπτες , αναδιπλουμενες οθονες 1mm , λεπτες μπαταριες , υλικα τιτανιου και δεν ξερω εγω τι αλλο , για να εκεικονομησουν οι εταιριες αυτο που εσυ το θεωρεις ταπινο και ειναι αυτο που πραγματικα θα σε απασχολει περισσοτερο καθε μερα αντικριζοντας το κινητο σου και κρατωντας το στα χερια σου απο το 0,01 δευτ που θα κερδισεις απ τους πυρηνες του επεξεργαστη σου. Τωρα αν νιωθεις καλυτερα ψυχολογικα κρατωντας το γυαλι , να το κοιταξεις το θεμα σου…εγω προτιμω αλουμινιο και HTC ONE

Kratos

@Nikolaos Nikiforos γίνεσαι απλά εριστικός τώρα φίλε μου. Ξανά λέω εν συντομία την άποψή μου για να γίνω κατανοητός ίσως και να κλείσω την δικιά μου παρέμβαση χωρίς να αναφέρομαι σε εξωπραγματικά νούμερα και αστείες καταστάσεις όπως κάνεις εσύ.! Σε σχέση με τα extra που προσφέρει το Z1, αξίζει το ρίσκο που πήρε η εταιρεία κατά την ταπεινή μου γνώμη αυξάνοντας το μέγεθος της συσκευής και το βάρος του. Διότι μιλάμε για την Sony, απο τις μεγαλύτερες εταιρείες σε παγκόσμια κλίμακα και το λέω αυτό για να μην ακούω ανοησίες ότι απλά δεν την ενδιέφερε το μέγεθος της συσκευής. Είμαι σίγουρος ότι έκανε το καλύτερο δυνατό που μπορούσε (βάζοντας τα extra που ανέφερα και όχι δίχως λόγο), γιατί πάνω απ’όλα είναι εταιρεία και αποσκοπεί στο ΚΕΡΔΟΣ!!

Z1 RULES…!!

Nikolaos Nikiforos

@kratos , πριν απο 2 post παραδεχεσαι πως και τα δυο ειναι ferrari , με ιδια spec σε hardware….τωρα τα παραπανω ποια ειναι; Η αδιαβροχοποιηση και η camera ? Ε τοτε , θα σεβαστω την αποψη καποιου που θελει να παρει camera phone και μονο σε αυτην την κατηγορια μπορει να σταθει ….εγω που αρκουμαι στα 8 , στα 4 ultra , η αργοτερα στα 13mpx , δεν με αφορα η λεπτομερια στη φωτο και ενα κινητο θα το κρινω και θα το επιλεξω απο αλλα spec … Οπως εσυ θεωρεις λεπτομερια το μεγεθος ετσι κ εγω θεωρω την camera και καποια αλλα που δινει η δεν δινει το Ζ1 γι αυτο και το αποριπτω…και τελος εφοσον εισαι σιγουρος οτι εκανε το καλυτερο δυνατον η sony , οπως λες , στο θεμα μεγεθος , εγω την κρινω εκ του αποτελεσματος και λεω οτι απλα απετυχε….ετσι λοιπον εφοσον καμια εταιρια δεν βγαζει ενα προιον που να ικανοποιει τους παντες , ο καθενας κοιταει τι τον εξυπηρετει καλυτερα…..εσυ που αναζητεις νουμερα και αριθμους benchmark , θα παρεις το τελευταιο κινητο , με τον τελευταιο επεξεργαστη και την τελευταιας τεχνολογιας camera , που τωρα τυχαινει να τα προωθει η sony , σε λιγους… Συνέχεια »

Kratos

@Nikolaos Nikiforos δεκτή η κάθε άποψη, εννοείται αυτό, στο κάτω κάτω δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Θα σταθώ μονάχα σε 2 σημεία και υπόσχομαι τέλος από μενα αυτή τη φορά.! χαχαχα. Και τα 2 όπως ανέφερα είναι κορυφαία κινητά, όποιος δε μπορεί να το δει αυτό, απλά δε γνωρίζει τίποτα από βασικά πράγματα τεχνολογίας. Οι περισσότερες διαφορές έχουν υποθεί πολάκις φορές και θα γίνω κουραστικός να τις αναφερω ξανά, απλά είπα χαρακτηριστηκά ότι “Στα σημεία το G2 ΔΕΝ μπορεί να πάρει το σκήπτρο του No1 κινητού στο ’13 από το SONY XPERIA Z1 (έστω μέχρι τώρα).” Δεν απαξιώνω σε καμία περίπτωση λοιπόν το G2. Στο δεύτερο θέμα που θέλω να σταθώ είναι ότι αν αργούσε λιγάκι ακόμα το Z1 να βγει στην αγορά θα στρεφόμουν στην λύση του Ζ. Ενώ υπάρχει SGS4 στην αγορά, HTC ONE κτλ. Οπότε όχι δεν κινηγάω τα specs, ίσα ίσα πριν παρουσιαστεί επίσημα το Ζ1 και διαρεύσουν πληροφορίες, είχα πει στον εαυτό μου ότι αν δεν είναι στα πλαίσια του Ζ σε καλύτερη έκδοση θα πάω στο προηγούμενο μοντέλο, απλά αφού μου δίνεται η επιλογή για κάτι καλύτερο απο το Ζ στο ίδιο μοτίβο στην παρούσα φάση γιατί να πω όχι.? Να σημειώσω ότι δεν… Συνέχεια »

petros

Για μένα το Ζ1 είναι στην κορυφή . To g2 είναι πολύ καλό smartphone αλλα χειρότερο απο το Z1 σχεδόν σε όλους τους τομείς

thanasis tsa

Σε όλα τα σχόλια Δεν πρόσεξα για θέμα πρακτικοτητας.Εγώ έχω αυτή τη στιγμή το Xperia S που μου το έκαναν δώρο και γενικά είμαι ευχαριστημένος.Παρόλα αυτά σε θέμα πρακτικοτητας και ιδίως στην δουλειά σαν το παλιό μου τηλέφωνο δεν υπάρχει!Και μιλάω για το HTC HD2 όλα είναι υποκειμενικά

stelios

Ενθουσιάστηκα με την κάμερα και την οθόνη του Ζ1 και είναι και αδιάβροχο ενώ το g2 δεν είναι τόσο καλό . Άντε να έρθει το Ζ1 στην ελλάδα να το αποκτήσουμε

thodoris

To Z1 από ότι δείχνει θα είναι best smartphone 2013 με κάμερα καλύτερη και από τις κανονικές σε αντίθεση με το g2 που έχει αρκετά μειονεκτήματα από το Ζ1

zaxarias

To g2 έχει πρόβλημα στην αυτόματη κλήση pick-up και ως andoid Phone η lg δεν δείχνει και να τη νοιάζει πως θα εξελιχθεί στις ενημερώσεις των android .Επίσης δεν έχει την δυνατότητα για removable battery και είναι δύσκολο να εμπιστευτεί κάποιος την εταιρία Lg όταν θέλει να έxει το κορυφαίο smartphone …. όπως είναι το Ζ1

jimO

LG G2: Ωραία ξανθιά κοπέλα με σέξυ κολλητά ρουχα και μίνι ( ωραίο design με μικρά bezels), αλλα με χάλια ‘πίσω κίνηση’ ( ασχημουτσικο με πλαστικουρα απο πισω), απο οικογένεια so so ( LG brand), που δε σταματάει να μιλάει ( φορτωμένο λογισμικό).

SONY N1: Ωραία μελαχρινή κοπέλα, που ενώ εχει στυλ φοραει δύο νούμερα μεγαλύτερα ρουχα ( μεγάλα bezel), άπο κουλ οικογένεια ( Sony brand), κανει σπορ( αδιάβροχο), και ξέρει να μιλάει ( ελαφρυ λογισμικο).

Και το clue: Λιγο υπομονή για τη σέξυ ξαδέρφη της πρώτης, που μιλαει πολύ λιγο και ειναι και ‘εύκολη’!( Nexus 5, stock Android και χαμηλή τιμή!)

tiamat

#jim0
παρολο που ψιλοδιαφωνω με το αποτελεσμα υπερ του z one ,μπορω ομως να πω οτι εισαι αφοπλιστικος και μια κατηγορια μονος σου με τη περιγραφη που εκανες!

Σταύρος

Είμαι κάτοχος Sony Xperia P. Ας ξεκινήσω με αυτό. Πάντα πίστευα πως η Sony είναι εταιρεία κολοσσόςκλπ κλπ. Γι’αυτό Και πήρα το κινητό που προανέφερα. Δυστυχώς ομως στην πορεία, η κυρία Sony την είδε πολύ, παρά πολύ.. Οι περισσότεροι κάτοχοι κινητών της εν λόγω εταιρείας και συγκεκριμένα του μοντέλου Ρ και κάποιων παρόμοιων σε αυτό μοντέλων, βγάλανε ένα Τρελο τρελο πρόβλημα με το να πραγματοποιεις και να δέχεσαι ομαλά και ανθρώπινα τηλεφωνικές κλήσεις και αλλα τρέλα lugs και μικροπροβλήματα. Παρά τις οποίες άπειρες παρακλήσεις από κατόχους όλης της Ευρωπαϊκής ενώσεως και μη για την διόρθωση Υ θέματος αυτού, η κυρία Sony αντί να βγάλει όμορφα και ωραία ένα διορθωτικο update, έβαζε κάποιους υπαλλήλους της να κράζουν εμάς τους καταναλωτές για το πρόβλημα που εμφανίστηκε, χωρίς φυσικά εδώ και 5-6 μήνες να έχει διορθωθεί. Να θυμίσω-γνωρίσω ότι το κινητό είναι μοντέλο του 2012 και είμαστε στην απέξω, επειδή και μόνο η κυρία Sony δεν εχει χρόνο να ασχοληθεί με κινητά των 350 ευρώ (όταν το αγόρασα). Γι’αυτό κλείνοντας δεν θέλω να πείσω κανέναν στο να μην πάρει προϊόν της sony, απλά να παρουσιάσω τα γεγονότα ως έχουν, γιατί του χρόνου το Ζ1 μπορεί να δεχτεί την ίδια μεταχείριση διότι οι τεχνικοί… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.