Τρίτη
07/01/2014

Sony Xperia Z1S, Ανακοινώθηκε αποκλειστικά για την T-Mobile στις ΗΠΑ

Ο @evleaks, μπορεί να έπεσε έξω στην… πρόβλεψη του, ωστόσο η Sony, πέρα από το Sony Xperia Z1 Compact ανακοίνωσε και το Sony Xperia Z1S για την αμερικάνικη αγορά και το δίκτυο της T-Mobile. Το Sony Xperia Z1S είναι σχεδόν όμοιο σε χαρακτηριστικά με την διεθνή έκδοση του Sony Xperia Z1, και διαφοροποιείται σε τέσσερις τομείς.

Κατά πρώτο λόγο, ο αποθηκευτικός χώρος διπλασιάστηκε, και από τα 16GB έφτασε τα 32GB, ενώ παραμένει επεκτάσιμος (έως και κατά 64GB μέσω microSD). Στο μενού της κάμερας επίσης, αποκλειστικά για τους πελάτες της T-Mobile η Sony ανακοίνωσε μία νέα λειτουργία με την ονομασία BackGround Defocus (επιτρέπει στον χρήση να δώσει περισσότερο βάθος στις φωτογραφίες, τονίζοντας τα στοιχεία που βρίσκονται στο προσκήνιο, ενώ θολώνει περισσότερο τα στοιχεία που βρίσκονται πίσω στο παρασκήνιο).

Εμφανισιακά, η αδιάβροχη υποδοχή για τα ακουστικά μετακινήθηκε προς το κέντρο του πάνω μέρους του smartphone, ενώ η εμπρόσθια κάμερα μετακινήθηκε στα αριστερά από το λογότυπο της Sony στην πρόσοψη (στην “διεθνή” έκδοση βρίσκεται στα δεξιά όπως κοιτάμε το κινητό).

Sony Xperia Z1S T-Mobile 2Sony Xperia Z1S T-Mobile 2

Πηγή

Μάθε για: , , , ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η tasos λέει:

    BackGround Defocus….που επιτρέπει το focus σε σημείο που θέλει ο χρηστής, ποια εταιρεία το έκανε ήδη μέσω εφαρμογής (να σκεφτώ)…η Nokia με το Nokia Refocus.

  2. Ο/Η chris λέει:

    Tasos μην το ψάχνεις η NOKIA είναι αρκετά μπροστά σε όλους τους τομείς!!! (κάτοχος LUMIA 720)

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.