Sony Xperia Z2 teaser video

Κάτι εντυπωσιακό έρχεται από τη Sony και αυτό δεν θα είναι άλλο από το Sony Xperia Z2 (γνωστό και ως Sirius). Αυτό “φωνάζει” με τον πιο έντονο τρόπο το teaser video του κατασκευαστή μερικές μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του smartphone στην έκθεση MWC 2014.

Με ένα πέπλο που το φυσάει ο αέρας δείχνοντας την ταχύτητα αλλά και το κοντινό σε ένα μάτι με σαφή παραπομπή στην εικόνα – οθόνη, η Sony προετοιμάζει την έλευση του Xperia Z2.

“Something extraordinary is coming from Sony…”

, Sony Xperia Z2 teaser video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος Μ

«Something extraordinary is coming from Sony…»….τα μπαζελ εννοεί..

Anthony

@Γιωργο ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗ

Χρήστος Παπαβασιλείου

@Γιωργος Μ
Κλαίω :p

ΟΔΥΣΣΕΑΣ
True

@ΟΔΥΣΣΕΑΣ..Αποκλειεται!ισως να ειναι το Ζ5 αυτο..καπια στιγμη θα το κανει ομως!

darko

αποκλειετε ε?Αμα βγει ετσι?Αντε μας πρηξατε τα παπακια haters gonna hate,
Sony FTW
Make.Believe

DIMITRIS

Εμένα παλι, γιατι μου κανει για διαφήμιση απο tablet με αποσπώμενο πληκτρολόγιο!!!

GiannisG

Ας διορθώσουν πρώτα το προβληματικό touchscreen του z1 (έχει βουήξει το internet,και η sony κάνει την παλαβή) και ας αφήσουν τις παπάτζες.Προσωπικά δεν ασχολούμαι ξανά με sony και ας έχω να πάρω άλλη μάρκα από το t68i.

makismali7

Προβληματικό touchscreen to z1??? Άλλο κ τούτο…π το άκουσες αυτό ρε αδερφέ?? Εγώ όσους έχω ακούσει π έχουν το z1 λένε τα καλύτερα…κ το έχω πιάσει κ στα χέρια μ βέβαια. Κανένα πρόβλημα δεν είδα με το touch του…τι χολή είναι αυτή π έχετε μερικοί μερικοί…

sosimple

Sony παιρνω οτιδηποτε με κλειστα ματια, πλην smartphone ναυαρχιδων. Στα φθηνα android αντιθετως, ειναι πολυ ανταγωνιστικη.

Giannisg

Δεν το ακουσα “αδερφε”.Το επαθα,γιατι το εχω.Και απ’οτι λενε ειναι θεμα γειωσης του αλουμινενιου σασι που εχει.Και αν κανεις μια γρηγορη αναζητηση στα fora θα δεις πως το προβλημα υπαρχει σε πολλα z1.Και οταν εχω σκασει ενα καράβι λεφτα θα βγαλω οση χολη θελω,γιατι δεν δέχομαι πως σε ενα τετοιο τηλεφωνο εχουν αμελησει να τσεκαρουν αν ειναι μονωμενο πριν το βγαλουν στην κυκλοφορια.

makismali7

Giannisg..ισως είναι ελαττωματική η συσκευή σου…συμβαίνουν αυτά…αλλά πιστεύω ότι διορθώνεται με ένα update… Πάντως εγώβαπο όσα έχω δει κ ακούσει δεν το είχα συναντήσει πουθενά αυτό το πρόβλημα

GiannisG

Μακαρι,αν και αμφιβαλλω.Ολα δειχνουν ελλατωματικο hardware.Θα δειξει με την 4.4…Το εκνευριστικο είναι η σιωπη της sony σε ολο αυτο,ακομα και στο δικο της troubleshooting thread.

Takis

@giannisG γιατί δεν πας στο service να στο αλλάξουν ;

GiannisG

Δεν συμβαινει παντα,και δεν μπορεί να αναπαραχθεί το προβλημα ανα πασα στιγμη.Οπότε δεν μπορω να παω και να τους πω το τηλεφωνο εχει προβλημα γιατι θα τσεκαρουν το touchscreen test απο το κρυφο μενου και θα μου πουν πως ολα ειναι μια χαρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.