Sony Xperia Z3+: Στην τρίτη θέση με την καλύτερη κάμερα [DxOMark]

Μπορεί, όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο, η εφαρμογή της κάμερας του Sony Xperia Z3+ να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την υπερθέρμανση, όμως σύμφωνα με το DxOMark είναι η καλύτερη που έχει μπει σε Xperia συσκευή μέχρι σήμερα. Επίσης καταλαμβάνει την τρίτη θέση στον σχετικό πίνακα μαζί με iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Πρωτοπόρος στο πίνακα είναι η Samsung, με πρώτο το Samsung Galaxy S6 Edge και το Samsung Galaxy Note 4 έρχεται δεύτερο.

Πέρα από τα προβλήματα με την υπερθέρμανση του Snapdragon 810, το Sony Xperia Z3+, είναι μια συσκευή που στέκεται απέναντι στον ανταγωνισμό σε πολλά σημεία. Αν και από άποψη specs, η κάμερα του Sony Xperia Z3 δεν έχει μεγάλη διαφορά από εκείνη του Sony Xperia Z3+, το Ζ3+ προσφέρει καλύτερη επίδοση.

Αυτή την διαφορά την εντόπισε το DxOMark, το ειδικό test, λαμβάνει υπόψιν πολλές λειτουργίες όπως το autofocus, exposure, την διατήρηση των λεπτομερειών κλπ. Βάση λοιπόν αυτών το Xperia Z3+ σκοράρει 82 πόντους, δηλαδή 3 πόντους περισσότερους από το Sony Xperia Z2, το Xperia Z3 και το Samsung Galaxy S5. Αλλά πάλι υπάρχουν κάποιες ελλείψεις όσον αφορά στο αργό autofocus στο βίντεο.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την αναφορά στο link και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Sony Xperia Z3+: Στην τρίτη θέση με την καλύτερη κάμερα [DxOMark], Sony Xperia Z3+: Στην τρίτη θέση με την καλύτερη κάμερα [DxOMark]

Sony Xperia Z3+: Στην τρίτη θέση με την καλύτερη κάμερα [DxOMark], Sony Xperia Z3+: Στην τρίτη θέση με την καλύτερη κάμερα [DxOMark]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Λογικό να είναι στην ίδια θέση. Η ίδια κάμερα είναι.

Λαέρτης

Γιατι η dxo δεν δοκιμαζει g3 και g4??

thanoik

Lumia 930?το τεστ φαίνεται άκυρο τελείως

Θανασης

Το lg g4 γιατι δεν το βαλανε εχει εξερετικη καμερα

παπαροκας tiamat

G4 θελουμε να δουμε

Dimitris

xperia z1 76 προ lollipop…απο την ημερα που το εβαλα η καμερα μου εχει γινει σκατα!

χαρης

Εντάξει δηλαδή το g2 στην 15 θέση και s4 στην 12.Δεν πάμε καλά και το g4 πουθενά.Τώρα κατάλαβα πόσο αυξιοπιστη είναι αυτή η έρευνα

vtag

G4???
Μουφια η έρευνα! Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο!!!!!

ΓιώργοςMclaren

@χαρης
το lg g2 που να κοντραριστεί με φακό f/2.4? Λογικό να βρίσκεται τόσο κάτω. Πάντως θα έπρεπε να υπάρχει το g3 και το g4 να βλέπαμε σύγκριση! Το note 4 δεν το περίμενα τόσο πάνω όμως..μπράβο!

Paul

Γιατι τα μήλα με τόσο λίγα mp είναι τόσο κοντά στη κορυφή δεν το καταλαβαίνω

mitsakos

Βλέπω πάει πολύ καλά το G4, ούτε καν στα test δεν το βάζουν.
Ας το κλείσει το μαγαζάκι επιτέλους η Lg και ας φτιάξει κανα ψυγειοκαταψύκτη.

Nick

Το Z3+ είναι πολύ δυνατό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Την ημέρα ούτως ή άλλως χρόνια τώρα βλέπουμε καταπληκτικες φωτογραφίες από πληθώρα τηλεφώνων που κυκλοφορούν εκεί έξω.

χαρης

@ΓιώργοςMclaren

Της φωτογραφίες που βγάζει το g2 της έχεις δει?.(δεν το λέω ειρωνικά)Ο θείος μου με s4 που είναι και τρελός samsung fun όταν πειρε το g2 μου το παραδέχτηκε ότι το δικό μου βγάζει καλύτερες φωτο.Επίσης στο YouTube ηπαρχει βίντεο καμερακόντρα g2 z1 note3 που g2 και note 3 βγαίνουν κορυφή ενώ η κάμερα του ζ1 επηρεάζεται αρκετά.Δεν λέω πως μπορεί να κοντράρει s6 i6 z3 z3+ αλλά σίγουρα του αξίζει μια καλύτερη θέση τουλάχιστον 11 θέση γιατί από s4 βγάζει πολύ καλύτερες φωτο και υπάρχουν πολλά βίντεο που τα λένε όλα

xristos

ΓιωργοςΜclaren και ομως το note 4 ειναι εξαιρετικο σε θεμα φωτογραφιας σαν κατοχος κιολας μπορω να σε πω οτι ειναι κορυφη σε καμερα πολυ λεπτομερια ακομη και σε σκοτεινες φωτογραφιες!

Giorgos

@Paul γιατί η Μηλιά είναι γνωστή στο να “λαδώνει” ιστότοπους για να προμοτάρουν το τελείως χωρίς-λογική μάρκετινγκ τους..έτσι και αλλιώς τα έχει τα λεφτά για σκότωμα..

Ιωαννης jb

Το έχω ξαναπεί και επιβεβαιώνομαι μέχρι στιγμής, οτι το νέο z είναι το κορυφαίο και πιο ολοκληρωμένο smart αυτή τι στιγμή στο κόσμο!!!!
Η κάμερα δείχνει την δύναμη τις σε αυτό το τεστ! Η τακτική τις Sony δείχνει σωστή, αυτό που ξεκίνησε σχεδόν 2 χρόνια πριν με το z1 όπου έβαλε για πρώτη φορά αυτή τη κάμερα, έχει δώσει μεγάλη βελτίωση απο συσκευή σε συσκευή, με αποτέλεσμα να κοντράρει στα ίσια κάμερες όπως αυτήν του s6 και του note 4… οι οποίες όμως είναι εμφανώς μεγαλύτερες και αντιαισθητικές!!!!!

παπαροκας tiamat

Μηπως τελικα εκει για να σε βαλουν πρεπει να τους τα σκασεις κ η lg δε παιζει το παιχνιδι τους!?

One

Μάθετε να βγάζετε φωτογραφίες με Manual Mode σε κινητό Sony και θα σας φαίνεται πρωτόγονο το Superior Auto. Και DSLR κάμερα να πάρετε αυριο σε manual ρυθμίσεις θα παίζεται, στο κινητό θα σας πειράξει? Κρίμα που δεν βγαίνουν έρευνες για manual mode στα κινητά.

Zoisarxx

G4 πρώτο χαλαρά..σε υπολογιστή ειδικά δεν χάνει ούτε ένα pixel σε αντίθεση με το s6

Miko

Παίδες μην τρελένεστε με το G4… ακόμα μάλλον δεν έχουν κάνει το τέστ..
Επειδή το κοιτάω το site, δεν είναι και απο τα πιο γρήγορα στα review που κάνουν, οπότε είμαι σίγουρος οτι σε λίγο καιρό θα το έχουν και αυτό. Και εγώ θέλω να δω τι σκορ θα πιάσει.
Επίσης το G2 έχει την 16η θέση, αρκεί να πάτε στο site και να δείτε.

LeoG4

Η κάμερα του G4 είναι κορυφή , πολύ ανώτερη από τις μετριότητες της Sony.

Vagelis

(Το βρήκα κάπου στο site) We are unfortunately not planning on testing the LG G4 nor the Lumia 930 for now due to other priorities. Our apologies for the inconvenience

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.