Sony Xperia Z3 Compact, διέρρευσαν press renders και χαρακτηριστικά

Κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο έμεινε μέχρι την προγραμματισμένη press conference της Sony στο Βερολίνο όπου θα βρίσκεται και το Techblog, και σήμερα διέρρευσαν press renders του μη ανακοινωμένου Sony Xperia Z3 Compact. Η συσκευή εμφανίζεται σε διάφορα χρώματα και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στο πλαίσιο της IFA 2014.

Μαζί με τις φωτογραφίες όμως διέρρευσαν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα δούμε, 4.6 ιντσών οθόνη με ανάλυση 720 x 1280 pixels (319 ppi), 2.5GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801 chipset, 2GB RAM, 20.7-megapixel Sony Exmor RS εξωτερική κάμερα με δυνατότητα 4K video recording, 2.2-megapixel κάμερα στην μπροστινή πλευρά, 16GB επεκτάσιμη μνήμη, IP68 πιστοποίηση που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Η μπαταρία είναι στα 2600 mAh ενώ οι διαστάσεις του Sony Xperia Z3 Compact είναι 127 x 64.9 x 8.6 mm και ζυγίζει 129 γραμμάρια. Τέλος, οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει nano-SIM slot.

sony xperia z3 compact, Sony Xperia Z3 Compact, διέρρευσαν press renders και χαρακτηριστικά

sony xperia z3 compact, Sony Xperia Z3 Compact, διέρρευσαν press renders και χαρακτηριστικά

sony xperia z3 compact, Sony Xperia Z3 Compact, διέρρευσαν press renders και χαρακτηριστικά

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Τέλεια, να πέσει η τιμή του Ζ1 Compact να το παρω….

temasek

Μπορούσαν 1080p αλλά ακόμα και έτσι φενεται ανώτερο του galaxy alpha

Petros

Μια χαρα τελειο το κινητο. μια χαρα και μπαταρια οτι πρεπει. και δεν ξερω αλλα ο σχεδιασμος
τον βλεπω πολυ χρηστικο.

Kilplix

Ενταξει αυτο το κοκκινο/πορτοκαλι ειναι κουκλι..Μπραβο και η Sony, παροτι δεν ειναι τρομερη αλλαγη σχεδιου δειχνουν ολα πολυ ομορφα ειναι η αληθεια..Καλα 720p με snap 801 ειναι η αληθεια οτι θα σκοτωσει! πιστευω και σε τρομερη αυτονομια

Βασίλης Τ.

Το κινητό θα το πάρω αρχές 2015, αλλά έχω μια απορία. Τι διαφορά έχει η micro sim με την nano sim;

Johnny

Με βάση όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής φαίνεται ότι το Z3 Compact θα βάζει κάτω και Galaxy Alpha και iPhone 6 και οποιοδήποτε άλλο smartphone της κατηγορίας του.

Πάλι καλά που θα βγει το compact γιατί το κανονικό Z3 θα είναι τελείως αδιάφορο (αν αληθεύουν οι φήμες)

kostas

βασιλης Τ. η nano sim ειναι ακομα ποιο μικρη απο την micro sim,

Νίκος

Κώστα 2 GB ram?? Η είναι λάθος;; Για 3 έλεγαν;; Άμα είναι 2 η ram τότε δεν λέει!!!!

GiorgosM

Εξαιρετικά specs και από θέμα διαστάσεων επίσης πολύ καλό!Για να δούμε….

Γιώργος

Μπράβο στη Sony για την πολύ καλή υλοποίηση…

BraveNewWorld

Σαν iPhone 4 είναι απο πισω

DialEx

Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται κουκλί παρόλο που δεν έχει αλλάξει πολύ ο σχεδιασμός, τα 2gb το χαλάνε λίγο αλλά οκ…

pazzo

πραγματικά αυτό το κινητό δεν θα έχει αντίπαλο σε αυτη την κατηγορία διαστάσεων.
το πρασινο φαινεται τρομερο χρωμα

giota

Διαφωνώ δεν είναι πράσινο αλλά λαχανί που είναι και αυτό πολύ ωραίο και πρωτώτυπο χρώμα για smartphone και έχει πολύ βολικές διαστάσεις

Nio

Υπεροχο

ΚωσταςD.

Ελα ρε σονυ επιτελους εβγαλες τουμπανο smartphone σε ολα τα χαρακτηριστικα και επιτελους με λογικα περιθωρια και σε μια χαρα ιντσες!

trolokofsky

Να με συμπαθας Γιωτα, αλλα και εγω διαφωνώ. Είναι βεραμαν το τηλεφωνο!

Ιωάννης jb

2600 Μπαταρία και τέτοια ανάλυση? Ουαου!!!!! Τα σπάει!!!!!!!!! (αν ισχύει βέβαια)
Καλύτερα θα ήταν να είχε fhd και να έφτανε τα 479 ppi εκεί θα ήταν που θα γούσταρα τρελλά!!!!
Το 4k video είναι κάτι που και να έλλειπε δε θα με χαλούσε καθόλου μιας που και η εσωτερική μνήμη του τηλ δε θα είναι και πολύ μεγάλη!! (16 gb η εσωτερική που στην ουσία τα 10 θα είναι διαθέσιμα, με 5 λεπτά video 4k πάει γέμισε η μνήμη!! είναι βλακεία πως να το κάνουμε αν στα z3 και z3 compact η Sony έβαζε 32 άρα εσωτερική τότε θα ήταν καλύτερα).
Δες που φτάσαμε να λέμε λίγα τα 2gb ram δε λέω κι εγώ θα προτιμούσα 3 αλλά εντάξει μη το ξεφτιλίζουμε κι έτσι όπως μερικοί μια χαρά είναι!!!! (το s5 mini έχει 1,5)
Λίγη ακόμη αναμονή για τα τελικά specs και άντε γειά μετά!!!! Samsung, Lg, Apple, γατάκια!!!!!

Νίκος

Τι τούμπανο λέτε με ram 2GB; Έπρεπε να είχε όπως το μεγάλο 3 μεγάλο φάουλ από την Sony!

Φίλιππος

Μερικοί απλά δεν τρώγεστε…Τώρα δεν μπορείτε να πείτε κάτι για τα τεράστια περιθώρια μιας και θα έχει 4,6″ οθόνη στο ίδιο μέγεθος με το προηγούμενο μοντέλο και αρχίσατε να λέτε για τη RAM! Εντάξει, ένα δίκιο το έχετε…Αν δεν έχει 10giga RAM ΔΕΝ ΛΕΕΙ! Το ότι κάτι άλλα τύπου S5-M8 κτλ έχουν 2g με ανάλυση οθόνης FHD και παρόλα αυτά πηγαίνουν σφαίρα, μάλλον δεν σας λέει κάτι ε;;; Trolls

stavros

Τέλειο… Ελπίζω τουλάχιστον να μην έχει τα ελαττώματα του προηγούμενου μοντέλου.

Νίκος

Φίλιππε το θέμα είναι ότι έπρεπε να βάλουν ότι έχει το μεγάλο z3 όπως και με το z1 και τόσο καιρό όλοι νόμιζαν και έλεγαν για 3 ram το να βάλει ίδια είναι σαν το z1 compact με διαφορά οθόνης και επεξεργαστή

Νίκος

Εγώ ξέρω γιατί έβαλαν 2 ram για το επόμενο μοντέλο z4 compact να βάλουν 3 ram για να δείξουν αλλαγές! κορόιδα που πιάνουν!!!!!!

Σπύρος

Δηλαδή, ίδιο μήκος-πλάτος με το Ζ1 compact, λεπτότερο από αυτό και 0,3″ μεγαλύτερη οθόνη; Άμα ισχύουν οι διαστάσεις τότε, επιτέλους, η SONY άρχισε να παίρνει μπροστά, αν και το πλάτος δύσκολο μου φαίνεται να έχει μείνει ακριβώς το ίδιο. Σίγουρα, πάντως, η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των (πλέον) “μικρών”.

Chris

Για όσους κατεχουν το z1c, μικρη αναβαθμιση..δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου. Για οσους ομως περιμεναν το επομενο μοντελο που θα διορθωνε τα οποια λαθη του 1 (κυριως το flash bleed) τοτε μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα τηλεφωνα εκει εξω. Μπραβο και απο εμενα στη SONY που δειχνει το δρομο.

Φαινεται να εδωσαν ιδιαιτερη σημασια στο προβλημα μα την διαρροη φωτος που παρουσιασαν παρτιδες του 1. Η καμερα εχει τοποθετηθει πιο εσωτερικα ωστε να μην καλυπτεται απο το δαχτυλο τη στιγμη της φωτογραφιας και επισης το φλας ειναι πολυ πιο μακρια σε σχεση με το 1 ωστε να εξαλειφθει η οποια υπονοια διαρροης. Γενικα βλεπω πως επεσε μελετη.

Sot11

Σιγουρα δείχνει πιο όμορφο απο τα αλλα τις σειράς z και φαίνεται να εχει και πιο μικρά μπεζελ, αλλα όπως και να χει ειναι πάλι το ίδιο!!! Ακριβώς το ίδιο, ουτε το απαράδεκτο και κακασχημο ui δεν αλλάξανε! Ολες οι εταιρείες φτιάξανε το ui τους με ωραια χρώματα, εικονίδια, εφέ κλπ.. Και η sony τίποτα! Δηλαδή πως περιμένει να κανει πωλήσεις;; Φαίνεται λες και εχει δεν εχει τμήμα έρευνας και ανάπτυξης πραγματικά…

Ιωάννης jb

Νίκος είσαι μεγάλο αλάνι!!!! και γι αυτό θα προτιμήσεις s5 mini με 1,5gb ram και πιο βαρύ ui απο αυτό του Sony! Εισαι για μεγάλο κράξιμο ρεεεε!!!!!!!!! Ακου εκει φάουλ..
χαχαχαχαχαχα

Ιωάννης jb

Sot11 Που το είδες το ui και δε σου άρεσε πες και σε μας να δούμε!! Οτι θα είναι ελαφρύ και λιτό το πιστέυω κι εγώ αλλα αυτά που λες για κακάσχημο ui, χρώματα και εικονίδια είσαι λάθος κάνε μας τη χάρη και μη σχολιάζεις
To ui τις Sony είναι κορυφή για μένα αλλά και για πολλούς ανθρώπους που ξέρω

Νίκος

Ιωάννη δεν είπα ότι θα πάρω το Samsung εξάλλου εγώ πάντα Sony παίρνω απλά έπρεπε να μπει 3ram και όχι να περιμένουμε το επόμενο z4 compact! Κατάλαβες και για κράξιμο είσαι εσύ!!!

DimitrisZ

Ρε παιδια γιατι μου φαινεται λες και ειναι θεοχοντρο;;;

Sot11

Ιωάννης για σε παρακαλώ, τη γνώμη μου λεω! Δεν θα μου πεις που να σχολιάσω και που οχι! Και το ui φαίνεται στις φωτο, ειναι το ίδιο με του z2, και αν εμένα δεν μου αρέσει αυτο το ui οτι και να πεις γνώμη δεν αλλάζω! Το ξέρω οτι ειναι ελαφρύ και σιγουρα τρέχει καλύτερα απο οτι άλλων android κατασκευαστών, αλλα όπως και να το κάνουμε ειναι άσχημο!

Σπύρος

Μάλλον το επόμενο κινητό μου!
Μένει να δούμε την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Sony. Αν είναι αντίστοιχη του z1c τότε μιλάμε για πραγματικό vfm smartphone

ΚωσταςD.

Ε οχι και ιδιο με το z1. Και οσοι δεν εχουν το z1 (το οποιο ειχε παρουσιασει τα προβληματακια του…) το z3 πιστευω θα δικαιωσει οσους το παρουν. Τωρα οσον αφορα τη ραμ σε μια οθονουλα hd μια χαρα ειναι τα 2γιγα και υπερ περισσευουν… Δεν ειναι G3 ελεος δηλαδη…

Ιωάννης jb

Sot11 όταν λες.. όπως και να το κάνουμε ειναι άσχημο, είναι σαν να λες μιλάω αντικειμενικά, ενώ το θέμα τις όμορφιας είναι υποκειμενικό.
Πάντως σε τσάκωσα παραπάνω λέγοντας ότι μιλάς χωρίς να έχεις αποδείξεις! απλά είδες μια photo και έβγαλες τα συμπεράσματά σου.. μιλάς αυθαίρετα!!!!
Τέτοιοι άκυροι είστε οι περισσότεροι που κράζεται την Sony
Νικο είδες ότι δε σε πέρνει και άρχισες νέο τροπάριο το σταματάω εδώ γιατί αν το συνεχίσω και σου δείξω πάλι οτι λες βλακείες όπως πάντα, θα ξανααλλάξεις τροπάριο

tiamat

1) απογοητευτηκα που τα specs του θα ειναι ιδια με το z1compact. επρεπε τουλαχιστον μια fullhd στις 4,6′ και 32 γιγα εσωτερικη μνημη

2)περιμενω οτι θα εχει στερεοφωνικη αποδοση οπως ειχε το z2

3) αν επαληθευτουν οι διαστασεις -η βελτιωμενη εργονομια του θα ειναι και ο μοναδικος λογος αποκτησης του, εφοσον οι αριθμοι σε μηκος-πλατος μοιαζουν να ειναι ιδιοι με το z1compact,δινει 0,3 περισσοτερες ιντσες στο μεγεθος αυτο

4) το πρασινο χρωμα ειναι ΜΑΓΕΙΑ..

techblogakias

Με έφτιαξε για τα καλά η σονυ!!!!!!! Ίδια οθόνη με το Xperia sp σε ίντσες μεγαλύτερη μπαταρία με καλύτερη διαχείριση που σημαίνει ότι θα βγάζει παραπάνω από μια μέρα γιατί το sp βγάζει ακριβώς μια με πολύ βαριά χρήση και 2370mah … Όσο για το Νίκο που λέει ότι τον χαλάνε τα 2 γιγα ραμ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφού σχεδόν ποτέ δεν γεμίζουν..! Σίγουρα το επόμενο μου κινητό όταν πέσει λίγο η τιμή!!

Νίκος

techblogakias εγώ έχω το z1 και η ram είναι 500 ελεύθερη η άλλη όλο πιασμένη είναι με τις εφαρμογές της Sony παρόλου που κάνω καθάρισμα την ξανά πιάνει και η καθαρή ram δείχνει 1.66 το σύνολο μιλάμε ούτε καν 2 και λες τι να την κάνω την 3;

minas

Πολύ ενδιαφέρον κινητό! Καλή υλοποίηση από την Sony!

Δημητρης

γιατι σε καθε ποστ πρεπει να μαλωνουν ολοι???ξεκολατε ρε..το κινητο ειναι μια χαρα!!!(ειμαι κατοχος ζ1 και το κινητο δεν κολαει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!και ολες τις εφαρμογες να ανοιξεις δεν κολαει!!!)φυγαμε για z3 compact!!(μεγαλο και πολυ λεπτο το ζ1…αλλαγη! 😛 )

Chris

Εγω ειχα εντυπωσιαστει τον Ιανουαριο απο το ζ1κ και περιμενοντας να πεσει η τιμη του αρχισαν να βγαινουν θεματακια σε φορουμ οποτε μαυτα και μαυτα περασε ο καιρος. Τελικα εκανα υπομονη μεχρι που ακουστηκαν οι πρωτοι ψιθυροι για το ζ3κ. Βλεποντας του τι εχει καταφερει η SONY (και αυριο για 100% σιγουρια) μπορω να πω πως τελικα καλα εκανα. Αν το 1 με καλυπτε κατα 99% στις αναγκες μου (το μονο αρνητικο ηταν η οθονη που οπως ειχε πει και ο κ. Βλαχακης ηταν καπως μικρη και επισης καποια τεχνικα θεματα) τωρα νομιζω πως το ζ3κ θα με καλυψει στο 100%. Αν ειχα αγορασει το 1, δεν πιστευω πως θα αξιζε να το πουλησω και να παρω το 3. Παιδια και τα 2 κινητα ειναι σουπερ. Περα απο τα απολυτως εμφανη (οθονη) τα υπολοιπα (οχι ο 800 ουτε ο 805 αλλα ο 801, οχι 1080p αναλυση αλλα 720) ειναι αν το δεις συνολικα, ψιλα γραμματα. Καλυπτεις ψυχολογικες αναγκες. Θελεις δλδ να ξερεις οτι εχεις τον πιο γρηγορο επεξεργαστη, την πιο υψηλης αναλυσης οθονη ακομη και αν δεν δεις ποτε πρακτικη διαφορα στην ταχυτητα η αν το ματι δεν μπορει να διακρινει αναμεσα σε 720 και 1080 (τουλαχιστον σε μια 4.5″).… Συνέχεια »

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Βρε Βλαχάκη…φτιάξε λίγο την εικόνα του φόρουμ…δεν έχω την όρεξη πλέον να σχολιάσω…Μόνο φραστικές επιθέσεις βλέπω…Οσο για το κινητό έχει τα καλύτερα spec από κάθε άλλο αντίπαλο. Το οτι δεν έχει από τον προκάτοχό του μεγάλες διαφορές είναι αδιάφορο για όσους δεν έχουν το Ζ1C. Για τους υπόλοιπους πιστεύω η διόρθωση της κάμερας, της οθόνης και του μεγέθους ίσως κάποιους να τους πείσουν. Και πολλά είπα… Αντε πέστε να με φάτε….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.