Sony Xperia Z3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Xperia Z3 με οθόνη αφής 5.2 ιντσών LCD IPS Triluminos με ανάλυση 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 2.5GHz, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 20.7 Megapixel, μπαταρία 3100 mAh και Android 4.4.4 KitKat. Δείτε το βίντεο.

Το Xperia Z3 είναι αδιάβροχο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου με τιμή περίπου 750 ευρώ.

Sony Xperia Z3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia Z3 βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Sony Xperia Z3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z3 βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Sony Xperia Z3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z3 βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Sony Xperia Z3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z3 βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Sony Xperia Z3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z3 βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Sony Xperia Z3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z3 βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Sony Xperia Z3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z3 βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Sony Xperia Z3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z3 βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Sony Xperia Z3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z3 βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Sony Xperia Z3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z3 βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Sony Xperia Z3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z3 βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Sony Xperia Z3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia Z3 βίντεο παρουσίαση TechblogTV, Sony Xperia Z3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Μισή ώρα ανοιχτή οθόνη και η μπαταρία ήταν στο 91% και αν θυμάμαι καλά ο κώστας δεν είχε ενεργοποιημένο το stamina mode… Απλά εντυπωσιακή η μπαταρία του
Τώρα να βγουν εκείνοι που λέγαν πριν κανα 2 βδομάδες για τα λίγα 3100 τις μπαταρίας..
να δω τι θα πουν!!
Εχει πραγματικά τα πάντα!!!! μόνο το πενάκι του λείπει πράγμα που το θεωρώ τελείως άχρηστο την σημερον ημέρα σε ένα smartphone… Αν του έλειπε και το κλείσιμο κάμερας λόγω υπερθέρμανσης θα ήταν αριστούργημα, μακάρι να λυθεί!!!!
Κατα την άποψη μου, το καλύτερο κινητό τις αγοράς… παραπάνω είναι tablet αντικειμενικά τώρα

Γιώργος Ε.

Πάρα πολύ καλή παρουσίαση Κώστα όπως πάντα. Από εμφάνιση δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από τους Ιάπωνες. Το Ζ3 δείχνει πανέμορφο, ακόμα πιο στιλάτο από τα Z1, Z2. Βελτιωμένο στα σημεία λοιπόν… Μεγάλη αλήθεια αυτό που λές για το ψυχολογικό του 801 και 4K οθόνη… Άντε με το καλό και το Z3 compact.

Mylopotamos

Κωστή το dual θα ερθει;;;

Tom

Εγω προσωπικα μακρια απο sony για πολλους λογους. Επισης βαρεθηκα τοσο καιρο το ιδιο σχεδιο. 4 κινητα σχεδον ιδια μεσα σε 2 χρονια.

Sot11

Το θεμα της κάμερας έπρεπε να ειχε λυθεί τουλάχιστον!

Chris original

Πολύ όμορφη και εμπεριστατωμένη παρουσίαση. ανέφερες όλα τα βασικά σημέια και λειτουργείες που ενδιαφέρουν ένα μέσο και απαιτητικό χρήστη πριν την αγορά του. Τώρα για την συσκευή όλα καλά, αλλά αν στο Ζ3 που είναι πιο “άνετα” μέσα τα τσιπάκια κλείνει η συσκευή λόγω υπερθέρμανσης. τότε στο Ζ3 compact τι θα γίνεται στα 4κ? Θα το ψήνουμε άραγε εκεί το μπιφτέκι?

nolis

Κινηταρα!

Steve

Πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση όπως πάντα!Αν μπορείτε και το z3 compact…καλοδεχούμενο

Αντρέας

ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ το θέλω. (κάτοχος Ζ1)αλλά που δύσκολοι καιροί

Κώστας

Σιγά μην διορθώσουν την υπερθέρμανση στην κάμερα 4κ όπως στο z2 θα μείνει

Chris

Καλό μεν αλλά ……………………………

nGavoun

Μπράβο, πολύ ωραία παρουσίαση και το κινητό επίσης εμένα μου φαίνεται πολύ καλύτερο και πιο όμορφο από τον προκάτοχό του.

nikos

Καλα ειναι για γελια!!!!!!!!!! :Ρ εφτιαξαν καινουργιο μοντελο και εχει το ιδιο θεμα με το προηγουμενο!!!!! :Ρ και κατα τ’αλλα ολοι ελεγαν οι φαν της sony οτι θα φτιαξει με ενα update….:Ρ εδω με καινουργιο μοντελο και δεν εφτιαξε ρεεεεεε!!!!!!

george

εδω ειπαν οτι δεν βγαζουν μεγαλυτερη αναλυση στην οθονη γιατι δεν γινεται ορατο απο το ματι!!!!! ακουστε ρε!!!!!!! εταιρια τεχνολογιας που να μην θελει να προχωρησει την τεχνολογια!!!!!! τοτε να μην εβγαιναν οθονες αφης γιατι βολευομασταν και με τα απλα κινητα αφου η sony θελει την τεχνολογια να μενει στασιμη!!!!

Νίκος

Η μεγάλη αλλαγή θα γίνει στο z4 πιστεύω

Λευτέρης

πολύ καλο Hands on για ένα πολύ καλο smartphone.περιμένω και το hands on του z3 compact Κώστα

Makis

@ Ο/Η Tom λέει:
Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 στο 19:56

+1

tiamat

Κώστα μπράβο για το χάντς ον σου, αλλά το κινητό που κρατάς στα χέρια σου όχι 749 ευρώ δε θα έπρεπε να πουλιέται, αλλά ούτε τα μισά. Θα μπορούσα να ξαναγράψω ένα κατεβατό 2 σελιδων να εξηγήσω γιατί το λέω αυτό, αλλά δεν αξίζει .

Θα πω μόνο αυτό. Η sony mobile εχει μεγαλο ονομα ,είναι ομως μια μικρή εταιρεια

tech21man

Πολυ ωραιο το z3 το μονο που δεν μαρεσει ειναι το iphone look (ελαφρως) απο το πλαι.

Απο εκει και επειτα, αχρηστο το qhd. Και θα κανει upsample σε καθε video που πανω κατω θα παιζει…και θα τρωει μπαταρια και αποδοση.

Ποσο κακο ειναι ρε να βγαζει η sony βελτιωμενο μοντελλο καθε 6 μηνες? Εχει τμημα σχεδιασης και παραγωγη για να το κανει.

Αυτο για τον καταναλωτη σημαινει οτι δεν εγκλωβιζει σε συγκεκριμενα specs. Οταν ερχεται η ωρα να παρεις κινητο, η sony θα εχει ενα συγχρονο για σενα. Και πλεον τα υποστηριζει καλα.

Το android ομως? Επιστροφη στα ασχημα ασπρα μενου του 2.3 και πισω? Χρηση resampler για συνεχη ρυθμο δειγματοληψιας 48 khz απο το kernel? (κατευθειαν αποκλειει τη σοβαρη αναπαραγωγη ηχου σε μια ανοικτη πλατφορμα, …μπραβο. Για χαρη του youtube βεβαια). Audio latency εως 600ms?

Καλα κρασια, ο κοσμος περιστρεφεται.

Μάριος

Κώστα πολύ ωραία η παρουσίαση, ευχαριστούμε πολύ! Πολύ ωραίο κινητάκι από την Sony.
Θα θέλαμε όμως μια εξίσου λεπτομερή παρουσίαση και για το Nokia 3410 που έχεις πίσω σου στο ράφι !!! :)))

ironmanmark40

Καλο το κινητο, αλλα τι στο καλο εχει παραπανω απο το lumia 930 που κυκλοφορησε εδω και 2 μηνες και δε του δωσατε καμοια σημασια; σασι απο αλουμινιο, φουλ hd oled clear black rgb οθονη, 20 mp pureview καμερα, 8.1+cyan δεν σας συγκινουν;

P@NOS

Κώστα κάνε και ενα hands on το 3310 που έχεις στο ράφι! :):):):):)
Ωραίο το Ζ3 αλλά να πάρω το κιν και σε 6 μήνες να βγει το καινούριο; Ευχαριστώ αλλά δεν!!!

P@NOS

Sorry αλλά δεν πρόσεξα το σχόλιο του Μαριου…

βασιλης

Μια διορθωση,οσο πιο μεγαλο το ISO τοσο πιο πολλοι οι “κοκκοι” , ο θορυβος , αλλα μας δινει την δυνατοτητα να τραβηξουμε φωτογραφιες σε μερη με χαμηλο φωτισμο. 🙂

thodoris

Εξαιρετική παρουσιάση του Ζ3 που τα αξίζει λεφτά του και έχει πολύ καλό σχεδιασμό αλλά και καλή κατσκευή

χρηστος σαμ

κωστα το να μας δειχνεις απο το το βιντεο τη καμερα δεν μας λεει τιποτα.
ανεβασε κανα sample φωτο κ βιντεο ή ακομα καλυτερα κανε μια συγκρισουλα με τα υπολοιπα! εχεις κανει κοιλια το τελευταιο καιρο! παλια εκανες περισσοτερα βιντεο !

φιλικα παντα 🙂

Nio

Κωστα στο Workshop που το ειδα ηταν παρα πολυ ωραιο! Δεν το περιμενα οτι θα με εντυπωσιασει.
Kαι τα bezelakia του δε με ενοχλησαν καθολου.
Περιμενω hands-on για το Mate7 γιατι μονο μια ματια του εριξα…..
Οι κατοχοι samsung το ξεζουμησαν στα benchmarks…..

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Για κινητο 750ε περιμενα περισσοτερα. Τουλαχιστον θα ηθελα απροβληματιστη λειτουργια στο βιντεο ( που τελικα δεν ειδαμε) και στην μουσικη. Το οτι δεν ελυσαν βασικα προβληματα του Ζ2 δειχνει οτι η αποφαση τους να βγαζουν ναυαρχιδα καθε 6 μηνες δημιουργει δυσλειτουργιες στο τελικο προιον. Με τετοια πολιτικη δεν θα καταφερουν να ξεπερασουν τους βασικους ανταγωνιστες τους. Σιγουρα οχι την Samsung και Apple, αλλα απομακρυνεται ολο και πιο πολυ και απο την LG.

Tom

Το μονο καλο στην ολη υποθεση ειναι οτι οταν βγει το z3 λογικα το z2 θα εχει καμια 350αρα. Τα οποια ειναι θα ειναι καλα λεφτα για το κινητο.

Απαραδεκτο ομως που η sony δεν λυνει βασικα προβληματα τοσο καιρο. Απο το πρωτο Z κιολας ολα τα sony εχουν θεμα με την θερμοκρασια, Προβληματα οπως η κακιστη οθονη λυθηκαν. Αλλα μενουν η υπερθερμανση και για μενα το design θα πρεπε να περιλαμβανει λιγοτερα πορτακια στα πλαινα.

Κατα τα αλλα για 350 το Ζ2 θα ειναι πολυ καλο, ποιοτικο γρηγορο μπορεις να πουλησεις και λιγο μουρη στα social media με υποβρυχιες φωτογραφιες κλπ.

Το κακο ειναι οτι σπαταλα χρονο και χρημα η sony για να βγαζει τα διπλασια flagships και τα βασικα προβληματα ΑΝ λυθουν θα λυθουν με ρυθμους χελωνας.

Τομ

Προτερηματα επισης της SOny ειναι το camera button και το steadyshot που ειναι το ιδιο καλο με OIS για μενα. Κανει πολυ καλη δουλεια οντως το εχω δοκιμασει. Γενικα απο καμερα καλα τα παει αν και οχι καλυτερα απο την Samsung πχ. Το note 4 που θα εχει και OIS θα ειναι μαλλον το καλυτερο camera phone μετα τα nokia.

mixalis

Δεν μπορεί να τα έχει και όλα το Ζ3 .Αλλωστε το Ζ2 με τον ερχόμο του Ζ3 θα είναι vfm . Όποιος θέλει να έχει άμεσα το Ζ3 σίγουρα θα πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω από το Ζ2 .

Tom

Και το μονο που θα αγοραζει με τα παραπανισια λεφτα οπως μας πληροφορει ο κωστας στο video θα ειναι μια καλυτερη οθονη. Η οθονη του z2 ειναι ηδηυ πολυ ωραια για μενα απο τις καλυτερες IPS. Πιθανως του Z3 να ειναι η καλυτερη αλλα να δωσεις 200 ευρω παραπανω τουλαχιστον για αυτο;

Ntinos

ωραιο… αλλα γιατι τετοια bezels? προς το παρον μενω με G2…

akis

χαλια ειναι.. δεν αξιζει τα λευτα του ρε παιδια…

Α.Ν.

@Tom το μοναδικό πρόβλημα είναι η υπερθέρμανση και αυτή είναι μόνο στο ζ2 τώρα για τις καλύτερες οθόνες smartphone δεν νομίζω ότι πρέπει καν να γίνει σύγκριση πάντα ήταν οι καλύτερες όσο για το desing ναι οκ μπορούν να βγάλουν τα πορτάκια άμα σε χαλάνε άλλα δεν νομίζω να σε χαλάει το αδιάβροχο πράγμα το οποίο δεν γίνετε χωρίς τα πορτάκια

GiannisMix

@tiamat
Επειδή ενδιαφέρεται ο αδερφός μου για sony. ανέφερε μου σε παρακαλώ γιατί τέτοια γνωμη για τη sony. πέραν των προβλημάτων υπερθέρμανσης

tiamat

giannismix ψάξε το σχολιο μου στο χτεσινό άρθρο του techblog για τις οικονομικές ζημιές της Sony καλυτερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.