Sony Xperia Z3+: 26 Ιουνίου Ευρώπη με τιμή από 700 ευρώ

Το Sony Xperia Z3+, η παγκόσμια έκδοση του ιαπωνικού Sony Xperia Z4 επιβεβαιώθηκε ότι θα έρθει Ευρώπη από 26 Ιουνίου ενώ ήδη κάποια καταστήματα έχουν ξεκινήσει να δέχονται προ-παραγγελίες. H Clove UK και το Expansys έχουν τη συσκευή στα 732 ευρώ, ενώ στην Γερμανία είναι γύρω στα 700 ευρώ σε διάφορα καταστήματα.

To Sony Xperia Z3+ έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixel, επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB που μπορεί να επεκταθεί, κάμερα 20.7 Megapixel, μπαταρία 2930mAh και είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Διατίθεται σε μαύρο, λευκό, copper και aqua green.

Sony Xperia Z3+: 26 Ιουνίου Ευρώπη με τιμή από 700 ευρώ, Sony Xperia Z3+: 26 Ιουνίου Ευρώπη με τιμή από 700 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Καλώς το κι᾽άπατο….

One

Το Ζ4 tablet θελω εγω. Το tablet της χρονιας που βαζει κατω την Apple και δεν υπερθερμαίνεται όπως το Ζ3+.
Με το Ζ3 Compact τη βγαζω και τρια χρονακια ακομα.

peristeri

Κινητο barbecue στα 700E. Μπραβο sony. Πρώην κατοχος xperia και ποτε ξανα.

Αλέξανδρος

Με καιιιις, με καιιιις,
εσύ με καιιις !

John

Κινητό με τόσες ελλείψεις σε hardware και με προβλήματα υπερθέρμανσης ούτε στα μισά λεφτά δεν αξίζει.

One

Τα πληρωμένα troll λενε τωρα ότι ειχαν Xperia (χωρις να εxουν ποτε) και δεν είναι ικανοποιημένοι, ενώ τωρα είναι ικανοποιημένοι που φορτιζουν το κινητο κάθε 8 ωρες, δεν παιρνουν Λολλιποπ, εχουν συνεχεια lag και memory leak και τα κινητα τους σερνονται μεχρι να τα τιναξουν εντελως…

Μπραβο προβατα του marketing. Βοηθηστε τη Crapsung να φτιαξει κι άλλο ουρανοξύστη!

παπαροκάς tiamat

Να κανουμε εναν ερανο εδω στο techblog να κρατησουμε τη sony ορθια γιατι με αυτο το παρωχημένο κινητο η μετοχη της θα εχει την τυχη της htc στο βυθο !

Βγαζει mirrorless και κλαιν μαιν oμως το innovation στα κινητα το ειδαμε απο τη samsung με isocell και f1.9 κι ακολουθησε η lg με 1.8 pro ρυθμισεις με raw ,εξελιγμενο led οπως και laser focus

Aντε να ξεπουληθει να ησυχάσουμε

Γιώργος

@One
Είναι δυνατόν ένα κινητό ίδιο με το Z3 εκτός του επεξεργαστή να πωλείται 700 ευρώ? Όσο κολλημένος και να είναι κάποιος πρέπει να το παραδεχτεί ότι μιλάμε για κλοπή.

Νικος Z1

Ένα 600αρι αρχική και πολύ είναι. Για να πέσει δλδ μετά κ άλλο. Με ίδια τιμή με τα s6 και g4 πολύ δύσκολα το βλέπω. Ειδικά με αυτόν τον επεξεργαστή αποτυχία. Έχω Z1 και θα το ήθελα το z3+ αλλά μόνο αν δούλευε σωστά. Δεν με πειράζει καθόλου η ανάλυση της οθόνης. Η κάμερα δεν με ενδιαφέρει καν γιατί βγάζω φώτο μόνο με dslr αλλά όχι και να ψήνεται και να το βγάζουν στη κυκλοφορία.

peristeri

@One μιλας για πληρωμενα troll και για την samsung χωρις να πω τι κιντητο εχω και πως δεν εχω καν xperia. Να σου πω λοιπον οτι και xperia ειχα και μετα απο ενα χρονο παιχνιδια που επαιζα κανονικα μετα κολλαγαν και σερνονταν και οταν ειχα πιασει Ζ2 στα χερια μου δεν μου αρεσε η καμερα του σε συγκριση με αλλα. Και οσο για την samsung μα ποτε στην ζωη μου δεν ειχα samsung γιατι εμαθα να ψαχνω πριν αγοραζω και πηρα το g3 που το χαιρομαι καθε φορα που το ποιανω στα χερια μου και χωρις να δοσω 600Ε ουτε καν 500. Και ξερεις και κατι αλλο; δεν θα επαιρνα παλι LG που την θεωρω κορυφαια σε σχεση ποιοτητα-τιμη, αλλα θα προτιμουσα κατι αλλο οπως το huawei P8 για να εχω και απο αλλες εταιρειες αποψη και να μην ειμαι κολλημενος στα ιδια και τα ιδια

Γιάννης σε λέω

Ειλικρινά σας λυπάμαι όλους εσάς που φανατίζεστε με εταιρίες. Βρείτε κάτι εποικοδομητικό που να σας δίνει κέρδος και ασχοληθείτε μ αυτό στη ζωή σας.

Rizo

@peristeri
Όταν λες xperia, σε ποιο ακριβώς αναφέρεσαι? Γιατί και το E3 ας πούμε xperia είναι και κάνει 100€ μαξ.
Επίσης το Z2 που λες οτι δεν σου άρεσε, τι ακριβώς δεν σου άρεσε και πως ας πούμε το τέσταρες και είδες ότι δεν σου άρεσε.. σε σχέση με ποιά κινητά και τι είδους σύγκριση έκανες? Τα έβαλες μετά σε PC ή τηλεόραση να δείς καλύτερα τις φωτό ας πουμε?
Και φιλικά πάντα, επειδή δεν σου άρεσε η κάμερα του Z2 να σου πω οτι είναι πολύ καλύτερη απο του G3 που είναι απο τις χειρότερες για ναυρχίδα..
Φιλικά, αλλά μην ακούμε και οτι να ναι…
Και επίσης πότε το πήρες το G3, γιατί και το G4 ας πούμε τώρα είναι πανακριβο. 700€+ ξεκίνησε.
Και αν λές οτι έπεσε, όλα πέφτουν σιγά σιγά. Το Z2 κάνει 360€ τώρα και είναι και καλύτερο απο το G3. Μονο επειδή έχει μεγαλύτερη οθόνη ένα κινητό δεν σημαίνει οτι είναι καλύτερο!
Εγω την παραδέχομαι την LG γιατί όπως είπες οι τιμές μετά απο λίγο καιρό είναι εξαιρετικές. Δεν κοιτάνε να ρουφάνε το αίμα του κόσμου ενώ το κόστος για αυτούς ανα συσκευή πέφτει με τον καιρό.

peristeri

to xperia p ειχα οταν ειχε πρωτοβγει με gingerbread που ετρωγε πολυ lag, επειτα διορθωθηκε λιγο και μετα πηρα τον ιουλιο οταν ειχε πρωτοβγει το g3 480Ε. Εμενα τουλαχιστον καλυτερη μου φαινεται η καμερα του g3 απ’το Ζ2, [https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=6033&idPhone2=6294&idPhone3=6144]. Εννοειται επειδη εχει μεγαλυτερη οθονη ενα κινητο δεν σημαινει οτι ειναι και καλυτερο αλλα στο ιδιο μεγεθος με το Ζ2 το g3 εχει μεγαλυτερη οθονη και οχι ασχημα bezels.

One

@Γιώργος δε φανατίζομαι με τη Sony. Αλλοι ειναι που μολις βλεπουν τη λεξη Sony μπαίνουν και κραζουν. Εγω δεν κραζω οπου βλέπω αρθρα για αλλες εταιριες. Εξαλου εχω κανει σκληρή κριτική στον sp810 στο Ζ3+ και σε αλλα τηλέφωνα, αλλα εχω να πω οτι στο Ζ4 tablet εχουν κανει καλη δουλειά με τον ιδιο επεξεργαστη. Αμα καταφέρουν να το διορθώσουν και στο Ζ3+ τοτε θα τους πω χιλια μπράβο αλλα μενει να το δουμε. Εγω εξαλου αν θα παρω νεο κινητό θα ειναι η Compact εκδοση και οχι η μεγάλη.

Hadi

εμένα μου άρεσε και θα το αγοράσω όταν έρθει με καλώ στην Γερμανία

Godfavour86

Δεν ξέρω για Ελλάδα, πάντως Γερμανία, μια χαρά πουλάει η Sony και παρεμπιπτόντως το Ζ3 Compact είναι πρώτο σε πωλήσεις εδώ και μήνες,https://www.chip.de/preisvergleich/Top-Produkte/Handys-Smartphones/2/Seite-1.html, που όπως και να το κάνουμε και δυστυχώς η αγοραστικη δύναμη της Ελλάδας με της Γερμανία είναι 1/10 μην πω και χειρότερα , άρα μην στεναχωριεσται βρε θα καταφέρει να επιζήσει η Sony…

Godfavour86

Παιδιά εδώ στην Γερμανία η Sony, έχει πάρα πολύ καλές πωλήσεις και παρεμπιπτόντως το sony xperia Z3 Compact έρχεται πρώτο σε πωλήσεις μήνες τώρα…. https://www.chip.de/preisvergleich/Top-Produkte/Handys-Smartphones/2/Seite-1.html ,εδώ είναι και το λινκ με τις πωλήσεις και δυστυχώς η αγοραστικη δύναμη Ελλάδας με Γερμανίας είναι 1/10 μην πω και χειρότερα ,τώρα αν δεν έχει καλές πωλήσεις στην Ελλάδα δεν νομίζω να καίγονται οι Ιάπωνες .

Impressive-Instant

Καλό θα είναι να περιμένουμε πρώτα να περάσουν 2-3 μήνες μετά την κυκλοφορία οποιουδήποτε κινητού και μετά να βγάζουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Καλό θα ήταν οι οποίοι χρήστες LG G Flex2 και HTC ONE (M9) μετά το πέρας κάποιων μηνών κυκλοφορίας των εν λόγω κινητών, αν έχουν δει κάποια “περίεργη συμπεριφορά” του 810.
Με δεδομένο ότι οι Ιάπωνες σε θέμα αναβάθμισης έχουν γίνει “μανούλες” (τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια), θεωρώ ότι διορθώσουν τα κακός κείμενα. Άλλωστε εδώ έχουμε ακόμη χρόνο μέχρι να πέσει κάπως η τιμή του και να κινείται στην αγορά.

Κωνσταντίνος Δ.

Όλοι λένε για την τιμή του. Το Z3 λοιπόν πρέπει να μάθετε πως έχει αρχική τιμή 699 ευρώ.Το Z3+ τώρα, έχει την ίδια τιμή και βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Καλύτερος επεξεργαστής (ακόμα και από τον exynos της Samsung), γρήγορη φόρτιση, πιο λεπτό και ελαφρύ, πλέον δεν έχουμε flap στην υποδοχή για USB μα το κινητό παραμένει αδιάβροχο, οκταπύρηνο, πιο φωτεινό, 5 mp front facing camera, mimo wifi, 32 GB, Adreno 430, DDR4 (πιο γρηγορη) … Και όλα αυτά στην ίδια τιμή με το προηγούμενο. Αυτό δεν το σκέφτηκε κανείς έτσι;

inblx

@παπαροκάς tiamat, να σε πληροφορίσω πως το Galaxy S6 και το LG G4 φοράνε Sony IMX240 και IMX234 αντίστοιχα. Ακόμα και η κάμερα του iPhone, που απο πολλά sites θεωρείτε ακόμα και τώρα ο καλύτερος, ειναι της Sony.

Innovation μου λες, όταν η Sony βγάζει κινητά με 6.9mm πάχος και αδιάβροχα. Όταν με 3000mAb μπαταρία καταφέρνουν και κρατούν 2 μέρες, ενω άλλα κρατούν με το ζόρι 1. Όταν βάζει τεχνολογίες οθόνης (Quantum Dot) στα κινητά της πριν καν γίνει πολύ γνωστό.
Είναι πλεον η μοναδική εταιρία με Android κινητά που βάζει κουμπί για την καμερα (αμα εχεις τράβηξε φωτογραφία θα καταλάβεις ποσο χρησιμο είναι). Είναι μια απο τις ελάχιστες που βάζει 2 Stereo ηχεία μπροστά, και όχι 1 πίσω ή κάτω. Είναι μια απο τις ελάχιστες που ακόμα βάζει microSD. Και μια απο τις ελάχιστες που υποστηρίζει κινητά 3 χρονών, με ξεπερασμένο Hardware σχετικα.
Και features όπως Streaming στο κινητό σου απο το PS3-4.

Επισεις η Sony κάθε χρονο παιρνει βραβεία για το design. Στο οτι έχει ελάχιστες πωλησεις δεν ευθύνεται η εταιρία αλλά όλοι εσείς που την κραζετε γιατί δεν έχει ακόμα βάλει 2K, η Quantum Dot, που αν το ψάχνατε λίγο θα ξερατε πως έχει.

Γιώργος

@Κωνσταντίνος
Ακόμη και το G4 με τον 808 είναι πιο γρήγορο σε ορισμένα benchmark:
https://techblog.gr/mobile/sony-xperia-z3-benchmarks-6382/
Όσο για τα άλλα που αναφέρεις fast charging , λεπτό και ελαφρύ και με καλύτερη κάμερα και οθόνη είναι και το S6 και έχει πέσει και η τιμή του αρκετά. To G4 επίσης έχει καλύτερη οθόνη και κάμερα αλλά είναι πλαστικό , και αυτό όμως έπεσε αρκετά (~525 ευρώ).
Αν δεν πέσει και το Z3+ γρήγορα αρκετά πιο κάτω από τα δύο προαναφερόμενα δεν έχει ελπίδες για πωλήσεις.

Κωνσταντίνος Δ.

@Γιώργος Δεν διαφωνώ, αλλά όπως οι περισσότεροι ξέρουν, η sony έβγαλε γρήγορα αυτό το κινητό για να ανταγωνιστεί για λίγο στις πωλήσεις τις άλλες εταιρείες (που κι εγώ σαν οπαδός της sony ξέρω πως είναι αδύνατο γιατί είναι πανάκριβη) γι αυτό κι έκανε τις λίγες αυτές αλλαγές… Η sony θα επιστρέψει με μια νέα ναυαρχίδα μετά το καλοκαίρι, όπου είμαι σίγουρος ότι θα εντυπωσιατούν όλοι… Βέβαια όλοι θα την βρίσκουν γιατί δεν θα έχει βάλει QHD.. Αλλά βαριέμαι να εξηγήσω ΚΑΙ σε αυτό το άρθρο το λόγο που δεν χρειάζεται σε ένα τέτοιο μέγεθος οθόνης να μπει αυτή η ανάλυση 🙂

tsikalos

Για τους fans της sony να θυμίσω ότι τα galaxy ήταν όλα ίδια κάποτε και τα iphone (σειρά s) επίσης…όσο και αν έμοιαζαν εν τέλη το ξεπεσμό αυτό της sony δεν έφτασαν..

φανης

αυγα τηγανιζουμε η οχι? χιχιχι χιχιχχι

παπαροκάς tiamat

Inblx η samsung χρησιμοποιει και sony και isocell samsung στο s6. Εχει γινει και θεμα στο techblog. Απο κει και περα, ειμαστε απο το z1,z2,z3,z3 plus ουσιαστικα με την ιδια καμερα, το ιδιο (κ*λο) led ,τις ιδιες software δυνατοτητες και την οποια προοδο φωτογραφικα στα κινητα τη βλεπουμε απο τους κορεατες!

Αυτο το super auto στα 8mp , το hdr παλι στα 8mp ειναι αφημενα ετσι απο το z1…

Τι εκανε στο z3 plus, φωτογραφικα μιλωντας!..? Τι σκ*** βελτιωσε!

Αρπαχτη ειναι το z3 plus και τίποτα αλλο! (κατι σαν s5 ας πουμε…) απλα τη samsung τη πηρε και τη σηκωσε αλλα αντεξε! Η sony, htc δε θα αντεξουν τη κατακραυγη του κοσμου!!!

Ιωαννης jb

tiamat εχω βαρεθεί να σε ακούω να κατακρίνεις την Sony για τις επιλογές τις και να λες πράγματα που είναι βλακείες!!!!
Ρε καημένο.. αυτή τι στιγμή το z3+ είναι το κορυφαίο smart στο κόσμο!!!
ουτε σαμσουνγ ουτε απλ ούτε καμία αλλη εταιρία δεν έχει τόσο ολοκληρωμενη συσκευή!!!!
Αντί να επικροτησεις την εταιρία για το οτι κρατάει το κορμό εδω και ενάμιση χρονο, δλδ τα mp… και την βελτιώνει σταθερά απο συσκευή σε συσκευή σε ολα τα υπόλοιπα, εσυ σαν και πολλους άλλους.. οι οποίοι δε μπορώ με τη λογική που με διακατέχει…. να εξηγήσω το γιατι μισείτε αυτην την εταιρία!!!!
Τη κραζετε!!!!
Κουνηστε λιγάκι το κεφάλι σας μπας και πάει το μυαλο στη θεση του

παπαροκάς tiamat

Και γω @ιωαννης jb απο τη πλευρα μου θα μπορούσα να υποστηριξω οτι εσυ ,ο @γιαννης σε λέω και κατι αλλοι εχετε αναλαβει εργολαβικα την υπερασπιση της sony στα forum με ερωτηματικο στο κατα ποσο ειλικρινη
και “” αυθορμητα “”ειναι τα κινητρα σας…!!!!

LeoG4

Κορυφαίο κινητό στον κόσμο η μπαγκατέλα το Z3+ με κάμερα και οθόνη από τα ράφια με τα αζήτητα, lol, αν μου έλεγες κορυφαία τοστιέρα/ψηστιέρα όντως θα συμφωνούσα.

ΚΝ

Το τηλέφωνο είναι στα κορυφαία για φέτος.

Η Sony πάντα κάνει ναυαρχίδες με υψηλά στάνταρ και φροντίζει να τις αναβαθμίζει. Είναι μια εταιρία που βοηθάει τον ανταγωνισμό και hardware πουλάει σε άλλους πχ αισθητήρες κάμερας στα iPhone.

Όλες οι ναυαρχίδες είναι πολύ δυνατές, τώρα αν έχουν πωλήσεις είναι και θέμα μάρκετινγκ. Πάντως καμία εταιρία δεν έχει αδιάβροχα κινητά, προστασία ενάντια σκόνης, ανοικτές θύρες USB/ακουστικών που είναι αδιάβροχες, ντιζάιν και φώτο τόσο δυνατή με υποστήριξη λογισμικού 3 χρόνια απροβληματιστα

ΥΓ αγοράστε το κινητό που σας αρέσει και απολαύστε το

Γιώργος

Κορυφαίο δεν το λες με τίποτα (όπως λένε και άλλοι υστερεί σε οθόνη και κάμερα) , επίσης πρέπει να λυθούν τα προβλήματα υπερθέρμανσης:

https://www.gizmochina.com/2015/06/11/snapdragon-810-reportedly-heating-up-xperia-z4-up-to-67-degrees-celsius/

παπαροκάς tiamat

Οι xda λενε παντως οτι υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις ο 801 του z3 να αποδιδει καλυτερα απο το z3plus https://www.xda-developers.com/sony-xperia-z3-outperforms-snapdragon-810-in-z4/

nick

Ελλάδα θα έρθει ??

Μάκης

Ωπ ωπ… τι έχουμε εδώ; https://www.youtube.com/watch?v=HlnlW6sOP7w&feature=youtu.be

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.