Sony Xperia Z3, νέες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μη αποσπώμενη μπαταρία

Για το μη ανακοινωμένο Sony Xperia Z3 έχουμε δει μέχρι στιγμής να διαρρέουν διάφορες φωτογραφίες και πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Η επερχόμενη ναυαρχίδα της Sony εμφανίζεται για μια ακόμη φορά σε leaked φωτογραφίες οι οποίες επιβεβαιώνουν τη μη αποσπώμενη μπαταρία.

Η μπαταρία του Sony Xperia Z3 λογικά θα είναι στα 3100 mAh. Ενώ από άποψη σχεδιασμού το Ζ3 μοιάζει να είναι πολύ πιο λεπτό από τον προκάτοχό του Sony Xperia Z2 (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μόλις 7 mm πάχος), από άποψη χαρακτηριστικών δεν διαφέρουν και τόσο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το Sony Xperia Z3 θα έχει 5.2 ιντσών 1080p οθόνη, quad-core Snapdragon 801 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.5GHz, 3 GB RAM και 20.7 MP εξωτερική κάμερα και προφανώς θα είναι αδιάβροχο όπως οι προκάτοχοί του.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας ναυαρχίδας θα πραγματοποιηθούν στην IFA 2014 μαζί με το Sony Xperia Z3 Compact, και εμείς θα είμαστε στο Βερολίνο για να σας τα παρουσιάσουμε.

sony xperia z3, Sony Xperia Z3, νέες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μη αποσπώμενη μπαταρία

sony xperia z3, Sony Xperia Z3, νέες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μη αποσπώμενη μπαταρία

sony xperia z3, Sony Xperia Z3, νέες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μη αποσπώμενη μπαταρία

sony xperia z3, Sony Xperia Z3, νέες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μη αποσπώμενη μπαταρία

sony xperia z3, Sony Xperia Z3, νέες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μη αποσπώμενη μπαταρία

sony xperia z3, Sony Xperia Z3, νέες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μη αποσπώμενη μπαταρία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Καλά αντί να μεγαλώσουν την μπαταρία την έκαναν πιο μικρή από το z2? Αν είναι όντως έτσι όμως

P@NOS

Α ρε Νίκο τι μάτι ειναι αυτό;! Όντως 3100 mAh λέει…εμ θα ειναι σε ολα τα αλλά ίδια εμ θα εχει και μικρότερη μπαταρία!! Αυτά παθαινεις όταν θες να βγάζεις κάθε 6 μήνες ναυαρχίδα, θα φενονται ολα το ίδιο..

Νίκος

Εγώ πάντως την περίμενα την μπαταρία τουλάχιστον 3500mAh Παναγιώτη

tiamat

παιδια η sony ΞΕΚΑΘΑΡΑ μας τρολλαρει και μας κοροιδευει στα μουτρα !

λες και το προβλημα που ειχαμε μαζι της τοσο καιρο ηταν να λεπτυνει τα κινητα της….οχι τα θεορατα αηδιαστικα μπεζελ που’χει!!

επισης πρωτη φορα ακουω να μειωνεται η μπαταρια σε συσκευη !

απλα μετα το προβληματικο Z2 ετοιμαζεται για ακομα μια ναυαρχιδα-ντροπη !!!!

inblex

Ρε παιδιά μπορεί να είναι απλα ενα άλλο design, η μια αλλη έκδοση όπως κάνει και η Samsung. Να μην είναι ας πούμε IP57… Και να είναι πιο φτηνό. Επίσεις μπορεί να είναι για την αγορά της Ασίας μονο…
Και να έχουν βάλει OLED και όχι IPS και γιαυτό να μην χρειάζεται τόση μπαταρία. Ξέρω γω…. Αλλά σταματήστε να το κραζετε. Αν είναι η καινούρια ναυαρχίδα της Sony καλύτερα για εμας. Θα πεσει η τιμή του Ζ2…

Ιωάννης jb

Περίμενα περισσότερα απο το z3 τέσπα ας ελπίσουμε να διαψευστούμε και να κάνουν την έκπληξη οι ιάπωνες inblex Είσαι λάθος φίλε!! δε λέω κι εγώ γουστάρω πολύ την Sony, αλλά αν επιβαιβαιωθούν αυτά που λέγονται για το z3 τότε θα είναι κακό για μένα για σένα, μπορεί στη πορεία να φανεί κακό και γι αυτούς τους ίδιους!!!! Είναι λάθος το σκεπτικό να λες καλύτερα για εμάς γιατί θα πέσει η τιμή του z2!! Κατ αρχάς…. όσο καλύτερο θα είναι το z3 τόσο περισσότερο θα πέσει και η τιμή του 2!!!! Σκέψου να έβγαζε το z3 με επεξεργαστή τον 805, 2k ανάλυση, 4 gb ram, 32άρα εσωτερική μνήμη και ακόμη πιο βελτιωμένη βίντεοκάμερα. Το z2 μπροστά του θα φάνταζε πολύ λίγο και η τιμή θα έπερνε για τα καλά τη κατηφόρα. Αλλά εκεί στο japan εκεί απάν δλδ, βλέπουν τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο απο κάποιους σαν εσένα Ρε παιδιά για την μπαταρία τι κάθεστε και λέτε τώρα?? H αναμονή του z2 αλλά και η αξιολόγηση αντοχής της μπαταρίας του είναι top. Αν θυμάστε καλά ο χρόνος φόρτισης του z2 είναι τραγικότατος!!!! σε ένα post που έλεγε ότι ήθελε 200+ λεπτά για να φορτίσει!! 3200 mAh είναι αυτά!!!!!! Αν ανέπτυξαν λίγο… Συνέχεια »

Georgos

Οι πωλήσεις πέφτουν αλλά μυαλό δεν βάζουν. Σε λίγο θα μπουν και αυτοί στην λίστα με τις πρώην μάρκες ακολουθώντας Nokia και Motorola.

helios

Δεν ξέρω την Sony, αλλά αποσπώμενη μπαταρία και θα είναι τέτοιο χάλι μέσα? Με μια κίνηση βγάζω το καλοδιάκι και με μία άλλη την κάμερα!
Για την μπαταρία θα συμφωνήσω κι εγώ σ’ αυτό, ότι είναι μικρή για τέτοιο κινητό.

nickgk

file helios sto kinito stis foto logika exoun aferethi ola ta mpixlimpidia kai ta kalimata ths siskeuis

djfapples

Ε όχι και προβληματικό το z2 το χω μια βδομάδα και το κινητό είναι τερας

Γιώργος

Καλό είναι (ασχέτως αν δεν σας αρέσει) να μην “εκτελείτε” ένα κινητό αν δεν το έχετε δουλέψει. Το Z2 απέδειξε (με εξαίρεση το 4k) ότι είναι ένα κορυφαίο κινητό. Για το Z3 δεν γνωρίζουμε ακόμη τίποτα για το πώς τρέχει και τι ιδιαίτερο μπορεί να φέρει, οπότε καλό είναι να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Νίκος

Καλό είναι δεν είπαμε αλλά να βάζει μπαταρία πιο μικρή από το προηγούμενο μοντέλο δεν λέει! Να δούμε τι θα βγάλουν στο z3 compact? Καλά καμιά 2300mAh θα βάλουν η και μικρότερη

Ιωάννης jb

Εσείς έχετε ξεφύγει.. ο tiamat έβγαλε προβληματικο το καλύτερο κινητό τις αγοράς
Ρε tiamat το Mi 3 με μεγαλύτερα περιθώρια απο αυτά των xperia z-z1 γιατί όλοι εδω μέσα το λένε κορυφαίο???
(Mi 3 5.0 inches Dimensions 144 x 73.6 x 8.1 mm xperia z2 5.2 inches 146.8 x 73.3 x 8.2)
Ξέρεις γιατι? γιατί οι περισσότεροι εδω μέσα έχουν φάει το κόλλημα του αιώνα με τα περιθώρια των Sony συσκευών και μόνο αυτό ξέρουν να λένε.
Ο άλλος περίμενε λέει 3500 mAh την μπαταρία!!
Μέχρι και το g3 με διπλάσια ανάλυση έχει 3000 και σεις περιμένετε 3500 σε 1080p οθόνη??
δε πάτε καθόλου καλά μόνο μπαίνεται και κράζεται χωρίς να σκέφτεστε.
Θα με πείτε τώρα γιατί τα λέω όλα αυτά μετοχές στη Sony έχω? ΟΧΙ φυσικά αλλά είναι μια εταίρία που τη συμπαθώ και οι περισσότεροι εδω μέσα μόνο βλακείες ξερουν να λένε για τη συγκεκριμένη εταιρία ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ

Γιάννης

Έτσι όπως βλέπω το εσωτερικό η ποιότητα κατασκευής φαίνεται χειρότερη ακόμη και από Noname Κινέζικα. Αν βάλουμε και ότι και εξωτερικά είναι χάλια το βλέπω να πατώνει.

Ιωάννης jb

Γιάννης Το εσωτερικό που βλέπεις δε ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλα δε θα είναι προσβάσιμο απο τον χρήστη γιατι θα είναι αδιάβροχο!! Και τα προηγούμενα z έτσι ήταν απο μέσα!!!
Οσο αναφορά το χάλια που λες εξωτερικά να σου πω ότι η συσκευή αναμένεται να κάνει αίσθηση απο πλευρας dezign!!! Περίμενε λίγο και θα δεις, μη βγάζουμε έτσι βιαστικά συμπεράσματα

Νίκος

Αυτός ο Ιωάννης στην Sony δουλεύει σίγουρα μην μιλήσει κάποιος απαντάει σε όλα!!

Και έξυπνε Ιωάννη όταν το z3 το βγάζει με 3100mAh μπαταρία μόνο και μόνο για να το κάνει λίγο πιο μικρό και λεπτό από το z2; Γιαυτόν τον λόγο θέλει να δείξει ότι έκανε κάποια αλλαγή;

Νίκος

Και έξυπνε Ιωάννη όταν το z3 το βγάζει με 3100mAh μπαταρία μόνο και μόνο για να το κάνει λίγο πιο μικρό και λεπτό από το z2; Γιαυτόν τον λόγο θέλει να δείξει ότι έκανε κάποια αλλαγή;

Ιωάννης jb

Προσεχε πως μιλάς, μόνο λες για να λες και αν θες απάντηση ψάξε στο πρώτο μου σχόλιο και θα την βρεις

Νίκος

Ενώ εσύ Ιωάννη δεν λες και λες? Δεν αφήνεις να πει κάποιος την γνώμη του αμέσως βγάζεις συμπέρασμα ότι κράζει την Sony! Ο καθένας λέει αυτό που νομίζει!

Nick

Και πάλι το καλύτερο και ομορφότερο της αγοράς θα είναι κατά την γνώμη μου, όπως και το Z2. Λέγατε θα τους ξεφτιλίσει η LG με το G3 που θα το έβγαζε αδιάβροχο με τόσο λεπτά περιθώρια και αδιάβροχο δεν είδαμε. Ας βγει ένα smartphone με τέτοια αδιαβροχοποιηση και G lens optics με τέτοιο μέγεθος αισθητήρα σε τέτοιο πάχος και μικρότερο μέγεθος και μετά τα “χώνουμε” όλοι μαζί στους Ιάπωνες, φαν και μη. Κατά τα άλλα αν όντως επιβεβαιωθουν αυτά τα χαρακτηριστικα τότε μιλάμε για μηδενικές διαφορές από το Z2.

Γιάννης

Τι να την κάνουμε την “εξελιγμένη αδιαβροχοποίηση” αγαπητέ Nick , αρκεί στοιχειωδώς να αντέχει σε κανένα “ατύχημα” με νερό σε καμία καφετέρια, δεν θα πάμε και για καταδύσεις παρέα με το κινητό.

Γιώργος

Γιάννη για κάποιους αυτό είναι προτέρημα, για σένα ίσως όχι… Η ουσία είναι ότι από την στιγμή που κάποιος κατασκευαστής επιλέγει την εν λόγω προσθήκη, αναγκαστικά κάνει κάποιες παραχωρήσεις σε θέμα σχεδίου/μεγέθους..

Αποστόλης Ρόδος

Ρε παιδιά έλεος…. πως κάνετε έτσι κάποιοι…. δεν σας έπιασε κανείς από το λαιμό να πάτε να το αγοράσετε. Και κρίνετε πριν το δείτε και ανακοινωθεί, από φωτογραφίες κοψοχρονιάς με κακή ανάλυση και blur. Πόσο ΕΛΕΟΣ δηλαδή?
Σε ότι αφορά τα bezels τα έχουμε ξαναπεί…. ή αδιάβροχο με bezels ή όχι χωρίς bezels. Προσωπικά προτιμώ να είναι αδιαβροχο με bezels…. Στην αναμονή λοιπόν να το δούμε.

Nick

@Γιάννης, δεν έχεις άδικο, όπως ούτε και ο @Γιώργος και ο @Αποστόλης Ρόδος. Από την στιγμή όμως που η συγκεκριμένη φίρμα έχει “αγκαλιάσει” πλήρως αυτό το χαρακτήρα καιρό τώρα, είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου και επιλογής που λένε τα παιδιά. Εγώ απλά επεσημανα πως παρά τα όσα λέγονται και χωνονται για την συγκεκριμένη εταιρεία, δεν έχει βρεθεί κάποια άλλη μέχρι στιγμής που να επενδύει τόσο πολύ σε αυτά τα χαρακτηριστικα (αδιαβροχοποιηση & τέρας κάμερα) και να χει βγάλει πιο ελκυστική συσκευή, όσον αφορά τα μικρότερα περθωρια,το πάχος της συσκευής και γενικώς το όλο design που ναι κατά την γνώμη μου ένα από τα ομορφότερα της αγοράς αν όχι το ομορφότερο.

Nick

Ο καθένας σας έχει τα δίκια του, το θέμα είναι αυτό που λέει και ο Αποστόλης πιο πάνω, κανείς δεν έπιασε κανέναν από τον λαιμό να πάει να αγοράσει κάτι που δεν του αρέσει. Εμένα για παράδειγμα ποτέ δεν μου άρεσε η Samsung ως εταιρία και δεν θα αγόραζα ποτέ κανένα προϊόν της καθαρά και μόνο επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου από θέμα εμφάνισης και design και θεωρώ ότι όταν παίρνεις ένα τηλέφωνο/tablet και σκας ένα σωρό χρήματα πρέπει και να σου αρέσει να το βλέπεις και να το κρατάς στα χέρια σου. Αυτό σημαίνει πως είναι τραγική εταιρία και θα πρέπει να βγαίνω να την κράζω παντού όταν βγάζει κάτι καινούριο; Απλά δεν ασχολούμαι κανένας δεν με αναγκάζει να αγοράσω Samsung.

πατερας

Πραγματικα απο το Ζ μεχρι το Ζ3 το ιδιο βαρετο σχεδιασμο εχουν ελεος κλειστε το μαγαζη ρε παντε φτιαξτε κανα ηχειο και αφηστε τα smartphones πεταμενα λεφτα ειναι η sony

manthos1

tiamat ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Ζ2 ΚΑΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟΥ Ζ2 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 4K ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΑΒΙΞΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ Ζ3 ΚΑΙ Ζ3 COMPACT ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ Η SAMSUNG ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ SMARTFHONE ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΧΑ ΤΟ S5 ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ Ζ2 ΗΣΥΧΑΣΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΟΚΙΑΣΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΕΠΑΘΕ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΑΜΑ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ SAMSUNG KAI TA GALAXY THΣ

Takis

Τα σχόλια πια εδώ έχουν καταντήσει βαρετά.
Δεν βαρεθηκατε να μιλάτε για bezel?, αφού είναι χαζή δικαιολογία και για αυτό δεν βελτιώνεται διότι δεν έχει νόημα.
@manthos1 +1000
Το design των Sony είναι διαφορετικό ανά κατηγορία
Omnibalance(Z series), Arc design( Xperia T, M, L) και τα άλλα με το φωτάκι από κάτω. Όλα τα Sony γενικότερα σε όλες τις κατηγορίες είναι προσεγμένα και πανέμορφα. Ενώ τα sammy έχουν ένα κουμπί στο κάτω μέρος από το 2010!!
Επίσης @tiamat σε καταλάβανε πια ότι κανείς samsung marketing σταμάτα εκτίθεσαι!!

ArisS

@manthos1,@Takis έχετε απόλυτο δίκιο μπορώ να πω!

mixalis

Το Ζ3 είναι περίπου το ίδιο με το Ζ2 . Το βασικό είναι ότι το Ζ2 θα είναι φθηνότερο .Καλώς να έρθει το Ζ3 να πάρουμε το Ζ2 που είναι πολύ δυνατό .

Κώστας

Καλά και ο Τάκης μας πήρε το Xperia z1 compact πριν λίγο καιρό και τώρα μιλάει κιόλας!! Που έχει τεράστια bezel και οθόνη μικρή

maria

Μέχρι στιγμής το Ζ1 compact είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε mini smartphone και είναι πολύ όμορφο σε ροζ χρώμα

rizo

Λοιπόν, τοσο καιρό δεν έχω ακούσει να κράζουν πιο πολύ συσκευή σαν τα Ζ1 και Ζ2 επειδή έχουν μεγάλα bezel… και τώρα που απο τις φωτό δείχνουν οτι τα κάνανε ελάχιστα λέτε μερικοί οτι δεν ειναι και λογος! Δηλαδή αν απο 8,1mm πάει στα 7mm και τα κάνουν και έτσι οπως φαίνεται δεν σας φαίνεται αρκετός λόγος για νέα συσκευή? Επίσης μερικοί λέτε κρίμα για αυτούς που αγόρασαν το Z2 γιατί το σκότωσαν. Παιδια αν δεν έχετε μαντίλι να κλέψετε να σας φέρω εγω ενα. Αν είστε απο αυτούς που πουλάνε το κινητό για να πάρουν το καινούργιο που θα βγεί ή περιμένετε το Z4 ή αλλάξτε εταιρία. Το έχω ξαναπεί η Sony ακολουθεί την δική της πορεία. Η Samsung πολλά μοντέλα, η Apple κάθε χρόνο και με δώσεις για να δικαιολογεί την τιμή… Ε η Sony βγάζει κάθε 6 μήνες. Δεν έχουμε όλοι την όρεξη να αλλάζουμε κινητό κάθε χρόνο. 1 και καλό!!! Επίσης η οπή που έχει στο πάνω και στο κάτω μέρος δείχνει οτι τα ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ηχεία που εχει το Z2 τώρα τα φέρανε μπροστά. Όταν βγήκε το Z2 τον Μαρτιο έδειχνε τέλειο με την μνήμη του και τα χαρακτηρηστικά του. Το μόνο που χάλαγε ήταν το… Συνέχεια »

kritikos

Σύνηθως όταν δεν έχει κάποιος να πει κάτι για το Ζ2 βρίσκει την εύκολη λύση τα μεγάλα bezel χωρίς να βλέπει ότι το Ζ2 είναι μια βελτιωμένη έκδοση και χωρίς προβλήματα από τα προηγούμενα Ζ,Ζ1 και σίγουρα με πολύ καλύτερη οθόνη αλλά και κάμερα και πολλά άλλα

giorgos

to z2 exei ftasei 450euro mia xara timi einai gia kinito stis meres pou dianioume kai poso malon gia to ti dinei san siskeui….
to z3 den ksero an einai kali agora tha protimousa na do to z4 to epomeno eksamino…
den exei megali diafora sta xaraktiristika tou me to z2 kai theoro ligo koroidia tin agora tou …
to oti exei mikri mpataria se megethos vevea den leei kati (mporei i dinami tis na einai megaliteri)
alla se genika plesia nomizo oti einai koroidia i agora tetiou kinitou afou akrivos to idio einai to z2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.