Sony Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact, οι διαστάσεις δείχνουν πιο λεπτές συσκευές

Όσο πλησιάζει η IFA 2014 όπου και θα πραγματοποιηθεί το press event της Sony, όλο και περισσότερα στοιχεία που αφορούν στο Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3 Compact βγαίνουν στην δημοσιότητα. Τα τελευταία leaks αφορούν ένα σχέδιο στο AutoCAD των επερχόμενων αυτών συσκευών και τις διαστάσεις τους.

Ξεκινώντας με το μεγαλύτερο, το Sony Xperia Z3, φαίνεται να έχει διαστάσεις 146.46 x 72.09 x 7.3 mm οι οποίες είναι μικρότερες από τον προκάτοχό του Sony Xperia Z2 (146.8 x 73.3 x 8.2 mm).

Εκτός από τις διαστάσεις από ότι φαίνεται θα έχει 5.15 ιντσών full HD οθόνη και Snapdragon 801 με 2.4GHz quad-core Krait CPU. Η GPU θα είναι Adreno 330 και θα έχει 16GB ενσωματωμένη μνήμη και 20.7 Megapixel κάμερα.

Όσον αφορά στο Sony Xperia Z3 Compact, θα έχει διαστάσεις 129 x 64.9 x 8.8 mm. Από άποψη specs του το Z3 Compact αναμένεται να έχει οθόνη 4.6 ιντσών 1080p και τα ίδια χαρακτηριστικά με το κανονικό Sony Xperia Z3.

sony xperia z3 διαστάσεις, Sony Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact, οι διαστάσεις δείχνουν πιο λεπτές συσκευές

sony xperia z3 διαστάσεις, Sony Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact, οι διαστάσεις δείχνουν πιο λεπτές συσκευές
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George E.

Άξιο απορίας που η Sony δεν επέλεξε τον 805. Οι όποιες βελτιώσεις πιο πολύ μου κάνουν για Z 2.5 πάρα για διάδοχο του…

dark_master

Ελπίζω οι λεπτοτερες κατασκευές να μην προκαλούν υπερθέρμανση κατά τη λειτουργία τους.
Άλλωστε ο omni balance Σχεδιασμός δεν βοηθά στην ύπαρξη λεπτών συσκευών Αφού λόγω του τετραγώνου σχήματος του δεν έχει Καλή αίσθηση στο χέρι (κλασσικό παράδειγμα το Ζ)

tiamat

απο σεπτεβρη εχουμε να ριξουμε πολλα γελια με τη sony…

nikos

ευκολακι το επομενο μου κιν z3compact ειναι ακριβως στα spects που θελω…….και waterproof οποτε gg παλι καλα που δεν πηρα το s5 mini τελικα.

Chris

Πολυ καλο το z3 compact αν βγει αληθινο.. Οχι οτι το z1 compact ηταν κακο απλα δεν ειχε την καμερα που υποσχεθηκε και επισης οι 4.3 ιντσες ηταν καπως λιγες στο ολο σωμα του. Αναμενουμε..
@tiamat ειλικρινα τετοιου ειδους σχολια δεν βοηθουν καθολου..

Νίκος

Από δω και πέρα όλα θα έχουν υπερθέρμανση διότι ανεβαίνουν η επεξεργαστές και ραμ!Θα χρειάζεται όπως ο υπολογιστής ανεμιστήρακι μετά!

Νίκος

Όσο το φλας είναι κοντά πολύ στην κάμερα πάλι θα βγάζει θολές φώτο το βράδυ, κάνει αντανάκλαση το γυαλί στο φακό. Και τι μπαταρίες θα έχουν τα z3 αφού είναι μικρότερα σε μέγεθος και πάχος τι θα μπει;;

Chris

Νικο μολις διερευσαν νεες φωτογραφιες. Μου φαινεται πως το φλας ειναι πιο μακρια απο οτι στο z1c. Εγινε χαμος απο το flash bleed issue που εμφανισαν κομματια του z1c, ελπιζω να το διορθωσαν. Σωστη η παρατηρηση για τις μπαταριες, ειδικα αφου ανεβαινουν τα specs (1080 oθονη, 3 GB RAM, 4,6”) θεωρητικα με την ιδια μπαταρια θα μειωθει ο χρονος λειτουργιας..
Απο εμενα παντως ενα μεγαλο μπραβο στην SONY που το προσπαθει..

Νίκος

Chris που μπορώ να τις δω τις φώτο που λες; και αντέ να δούμε τι θα βγάλουν!!

Chris

Θα παραθεσω ενα λινκ αν και δεν ειμαι σιγουρος αν επιτρεπεται. Συγγνωμη απο τους διαχειριστες και παρακαλω να διαγραφει το σχολιο εαν παραβαινω καποιον κανονισμο.

Πατα και δεξια για τις υπολοιπες
https://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=newsimg/14/08/z3c-leak/gsmarena_001.jpg&idNews=9286

Chris

Ανεβασα λινκ, σε περιπτωση ομως που δεν περασε το σχολιο, μπορεις να ριξεις μια ματια σε ξενα site οπως στο gsmarena (πρωτο αρθρο) αλλιως αν περιμενεις λιγο, πολυ συντομα θα ανεβει και εδω!
Και πανω που ελεγα οτι το z1c ειναι τελειο…(ακομη το πιστευω δλδ, απλα ξερεις..τωρα βγαινει το z3c που διορθωνει τα οποια σφαλματα του 1 η απλα διαθετει οσα “ελειπαν”. Για μενα παντως δεν ειναι μονοδρομος, θα περιμενω το 3 και αν δω οτι για καποιο λογο δε μου κανει, χτυπαω το 1

Νίκος

Οκ ευχαριστώ Chris! Κοίτα συνέχεια βγάζουν καινούρια οπότε πάντα θα είναι σε κάποια πράματα καλύτερο το νέο μοντέλο. Εγώ έχω το z1 και σκέφτομαι να πάρω το z1 compact τώρα που έπεσε και πολύ η τιμή του. Αλλά βλέποντας το z3 compact με προβλημάτισε στο ότι είναι καλύτερο αλλά θα είναι πολύ ακριβό όμως! Και αν θα περιμένουμε να πέσει η τιμή του z3c θα έχει βγει το z4c και z5c αν το τραβήξουν μέχρι εκεί.

nikos

Μου φαίνεται περίεργο πώς το z3 compact είναι ίδιο σχεδόν σε μέγεθος και πιο λεπτό από το z1 compact και θα έχει μεγαλύτερη οθόνη; Και τα bezel πάλι φαίνονται μεγάλα στο z3 άρα θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις τουλάχιστον και όχι ίδιο μην τρελαθούμε, εκτός αν μικρύνει τα bezel που δεν το βλέπω αυτό!

Chris

Πραγματι Νικο αν περιμενουμε συνεχως το νεο μοντελο και μετα αφου βγει περιμενουμε να πεσει η τιμη του σε λογικα πλαισια, τοτε δεν θα αγορασουμε ποτε. Εγω εχω xperia neo kai θελω να αγορασω καινουριο και παρακολουθω απο την αρχη το z1c ομως τωρα σκεφτομαι τα ιδια με εσενα..δλδ μαιο του 2015 το z3c θα ειναι στα μετρα μου. Τοτε ομως θα μιλαμε για το z4c αλλα οκ νομιζω θα ξεφυγει για τα γουστα μου..το 1 με καλυπτε ουτως η αλλως, ποσο μαλλον το 3.

Nikos μη σου φαινεται περιεργο..το περιεργο ηταν οταν βγηκε το z1c που ειχε 4.3” σε αυτο το μεγεθος..ενα απο τα βασικα αρνητικα του που συζητηθηκε αρκετα και που εκανε ακομη περισσοτερους να πουν την SONY king of bezels. Οποτε τωρα νομιζω σε αυτο το μεγεθος οι 4.6” “ηρθαν και εδεσαν”. Θα χτυπησει το iphone6 στα ισα. Λιγοτερο απο μηνας απομενει, αναμενουμε!

νικος

μπορει να μου πει καποιος γιατι στο xperia z1 honami που το φλας ειναι πιο κοντα απ οτι το φλας στο z1compact δεν παρατηρειτε flash bleed????

Chris

νικο (ποσοι Νικοι ειστε ρε παιδια? 🙂 ) δε γνωριζω για το z1. Στο z1c ομως ειχε να κανει με κατασκευαστικη αστοχια. Tα z1c που προοριζοταν για Ιαπωνια, ειχαν γυαλι μπρος πισω και δεν παρουσιασαν διαρροη φωτος. Για τον υπολοιπο κοσμο, κυκλοφορησε με πλαστικο το πισω μερος και υπηρξε θεμα, κατι που ποτε δεν παραδεχθηκε η ιδια η SONY. Απο τις πρωτες παντως φωτογραφιες του z3c δειχνουν να εδωσαν αρκετη σημασια διοτι 1)ο φακος ειναι τοποθετημενος πιο εσωτερικα- οποτε εξαλειφεται η πιθανοτητα να τον καλυψεις με το δαχτυλο οταν τραβας φωτογραφια και 2) το φλας φαινεται να ειναι πιο μακρια και πιο “σηκωμενο” σε σχεση με το αντιστοιχο του z1c.
Γενικα ηταν πολλοι αυτοι που ειχαν αναφερει τοτε οτι αναμενεουν νεο κινητο compact με διορθωμενα τα λαθη του 1..και ιδου!

Νίκος

Χα χα χα εγώ άλλος Νίκος είμαι Chris ο προηγούμενος που έχω το Xperia z1

Νίκος

Ρε Νίκο την ίδια απόσταση έχουν τα φλας τους απλά στο Xperia z1 είναι από κάτω ενώ στο compact είναι δεξιά

Νίκος

Chris και κάτι άλλο δηλαδή είναι πλαστικό το z1 compact?? Από πίσω;

tiamat

Νικο και γω ετσι νομιζα οτι ειναι και αυτο απο γυαλι πισω. μαλιστα ολοι ετσι νομιζανε μεχρι που αποκαλυφτηκε οτι και εκει η sony κοροιδευει..

Νίκος

Τότε μάλλον καλά έκανα και πήρα το z1 και όχι το compact.

Chris

Νικο ναι απο πισω ειναι πλαστικο. Στην αρχη πλασαριστηκε ως γυαλι (και οπως ειπα και νωριτερα, τα κομματια που κυκλοφορησαν στην Ιαπωνια εχουν γυαλι) ομως αργοτερα αλλαξαν το κειμενο οδηγιων του κινητου αναφεροντας το πισω καλυμμα ως υψηλης ποιοτητας πλαστικο. Φυσικα και ενοχληθηκαν οσοι το αγορασαν αμεσως, νομιζοντας οτι αγοραζουν γυαλι. Υπηρξαν παντως και αυτοι που αγορασαν εξτρα το πισω καλυμμα σε γυαλι (και ετσι ελυσαν και το θεμα με τη διαρροη φωτος).

NIKOS GKIKAS

Περιμενουμε την κινηση της samsung (για το επομενο μοντελο) γιατι το iphone 6 ακουγεται πωσ θα βγει με 1GB μνημη ram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.