Sony Xperia Z3, promo videos για την κάμερα και την 2 ημερών μπαταρία

Οι νέες ναυαρχίδες της εταιρείας, Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3 Compact παρουσιάστηκαν αρχές του μήνα στην IFA 2014 στο Βερολίνο και με τον καιρό αρχίζουν να γίνονται διαθέσιμες σε διάφορες αγορές ανά τον κόσμο. Η Sony ξεκινά επίσημα την καμπάνια προώθησής τους με τίτλο “Don’t settle for good. Demand great!”

Κυκλοφόρησαν τα δυο πρώτα promo videos των συσκευών και αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι αρκετά προσεγμένη δουλειά. Το πρώτο video με τίτλο “Gliding Lights” αναφέρεται στην κάμερα των Z3 η οποία δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού.

Sony Xperia Z3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Το δεύτερο promo video με τίτλο “The Journey” επικεντρώνεται σε features των συσκευών όπως η η μπαταρία που κρατά 2 μέρες και το ότι είναι αδιάβροχες.

sony xperia z3 promo video, Sony Xperia Z3, promo videos για την κάμερα και την 2 ημερών μπαταρία

sony xperia z3 promo video, Sony Xperia Z3, promo videos για την κάμερα και την 2 ημερών μπαταρία

sony xperia z3 promo video, Sony Xperia Z3, promo videos για την κάμερα και την 2 ημερών μπαταρία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Ωραία σποτάκια, πιο “κινηματογραφικα” και λιγότερο κλασικού μάρκετινγκ με πολλά λόγια κλπ. Γνωρίζει μήπως κάποιος πότε ακριβώς έρχονται στα ελληνικά καταστήματα; Φαίνεται και αυτό ‘Sleek as f**k’ όπως και ο προκάτοχός του, λίγο τα στερεοφωνικά του ηχεία με ψιλοχαλανε, μου αρέσουν περισσότερο στο Z2 που χει τις διακριτικές σχισμές αλλά θέλω να το δω και από κοντά να αποφασίσω ποιο θα πάρω από τα δύο.

Τομ

Εγω αναμενω τιμη xperia z2 κοντα στα χριστουγεννα..

Nick

@Tom, εννοείς σκοπεύεις να πάρεις το Z2 αν πέσει και άλλο η τιμή του τα Χριστούγεννα; Ή απλώς εννοείς το Z3 περιμένεις να χει ίδια τιμή με το Z2 όταν βγήκε και το βλέπεις να έρχεται Χριστούγεννα στα μαγαζιά; Σορρυ για το μπέρδεμα αλλά δεν κατάλαβα από την απάντησή σου.

Tom

Περιμενω να δω αν θα πεσει αρκετα η ηδη πεσμενη τιμη του Z2 με αφορμη την κυκλοφορια του z3. Αν και δεν το προτιμω αν πεσει αρκετα η τιμη του ναι το σκεφτομαι. Δεν λεω οτι το παιρνω μιας και ειναι sony και δεν την παω καθολου στα κινητα, αλλα το σκεφτομαι.

ironmanmark 40

Για τη μπαταρια δεν ξερω, οσο αφορα την καμερα , δειτε σχετικο αρθρο στο allaboutwindowsphone. Φρεσκο,φρεσκο.

Koukos

make.believe

Lefteris T.

Ποιος το γ@#$ει το σποτακι το τραγουδακι απο πισω ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..
Thank you sony εκανες κ κατι καλο!

Nick

@Tom, ε νομίζω ότι από τότε που βγηκανε πάνε χέρι χέρι με το S5 στην τιμή τους, το Z2 πάντα το έβρισκες και το βρίσκεις και σήμερα να ξεκινάει ελαφρώς χαμηλότερα (<€20) από το S5 αλλά σε γενικές γραμμές έχουν κοινή καθοδικη πορεία οι τιμές τους. Αν θες την γνώμη μου βέβαια, εφόσον όντως δεν την πας καθόλου στα κινητά την συγκεκριμένη φίρμα τότε απέφυγε την αγορά του. Εγώ δεν θα μπορούσα καν να σκεφτώ την αγορά κινητού μιας φίρμας την οποία δεν την πάω καθόλου, ακόμη και να μου το διναν με 80% έκπτωση που λέει ο λόγος.

Makis

Tom…καλά τα λέει ο Nick…μακρυά κι’ αγαπημένοι με την sony τουλάχιστον σε mobile devices. Κάτοχος smartphone και tablet…μετριότητες….

Nick

@Makis, νομίζω με παρεξήγησες λιγάκι όμως, αν δεις πιο πάνω θα καταλάβεις ότι ο γράφων είναι φαν της συγκεκριμένης εταιρίας (κάτοχος Xperia T απόλυτα ευχαριστημένος) που κοιτάζει να αναβαθμίσει κάποια στιγμή :-Ρ . Πέραν της πλάκας όμως, για να καταλάβεις πως το εννοούσα το προηγούμενο, εγώ φερ’ειπειν ποτέ μου δεν θα σκεφτόμουν να αγοράσω Samsung μόνο και μόνο επειδή δεν μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ από πλευράς εμφάνισης, τόσο εξωτερικής (design) όσο και εσωτερικής (UI, ψεύτικα κουραστικά καρτουνίστικα χρώματα amoled,κλπ). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πράξει ανάλογα και ο Tom με την Sony, εφόσον αντίστοιχα αισθάνεται και κείνος με την εν λόγω φίρμα (για διαφορετικούς έστω λόγους) , όσο αντίθετο και να με βρίσκει. Όπως το ίδιο πιστεύω πρέπει να κάνει ο καθένας, να παίρνει αυτό που του ‘ταιριάζει’ περισσότερο εκείνου και όχι αυτό που ‘πρέπει’ να πάρει επειδή ‘είναι το καλύτερο’.

Makis

@ Ο/Η Nick λέει:
Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 στο 0:13

Σωστό κι’αυτό, συμφωνώ και για τα της Samsung, αλλά εγώ sony δεν ξαναπαίρνω 🙂

basilis

Πάντως το τελευταίο χρόνο η sony έχει βελτιωθεί στις ναυαρχίδες και συγκεκριμένα το Ζ3 compact είναι το καλύτερο mini smartphone που έχω δει σε design και ποιότητα κατασκευής

nikoleta

Ζ3 compact διαρκεί η μπαταρία του 10 ώρες με χρήση και βγήκε βασιλιάς αυτονομίας και βολεύει πολύ για κάποιον που δεν θέλει να είναι συνέχεια στην φόρτιση .Το περίεργο είναι πως έρχεται στην δεύτερη θέση το Ζ3 ?κανονικά θα έπρεπε να ήταν αντίστροφα

Someone

Εχω τo Sony Ericsson Vivaz σχεδόν 5 χρονια και είμαι απολυτα ικανοποιημένος που άντεξε τοσα χρονια (αν και η μπαταριά λογικο ηταν να πέσει με το χρονο) αλλα και για την ποιότητα στις φωτογραφίες και τα βιντεο που βγάζει ακομα και σήμερα, και σκέφτομαι να παρω το Z3 Compact αλλα ή τιμη του σίγουρα θα είναι τσιμπημενη αλλα πιστευω για ανθρώπους που αγοραζουν κινητο κάθε 4-5 χρονια αξίζουν τα λεφτα τους, ειδικα αμα η μπαταρία είναι Μεγάλης διάρκειας όπως του Z3.

νικος

Να δω η sony τι θα κανει με τις σειρές z που ειναι αδιαβροχες τι δικαιολογία θα βρισκει στο service της που με το παραμικρό ελεγε οτι εχει υγρασια και ειναι εκτος εγγυησης!

Matt

Μια και μιλάμε για Sony, λίγη βοήθεια παιδιά! Αναζητώ την επόμενη συσκευή μου. Ποια η γνώμη σας για το Ζ1; Το έχει κανείς; Μου αρέσει πολύ σε όλα (εμφάνιση, κατασκευή, τεχνικά χαρ/κα) αλλά προβληματίζομαι σε σχέση με το μέγεθος του (χωράει σε τσέπη;;;). Αλλιώς σκέφτομαι επίσης τα Huawei P7, SG S4 (2,3 Ghz). Και το Huawei Honor 6 φαίνεται πολλά υποσχόμενο αλλά δε το βλέπω να κυκλοφορεί ποτέ εδώ. By the way, το Ζ3 Compact με 4,6 ίντσες και χωρίς τα μειονεκτήματα του Ζ1Compact είναι η ιδανική συσκευή αλλά για να γίνει προσιτό οικονομικά, θα περάσει καιρός! Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε γνώμη/συμβουλή, ευχαριστώ.

bligin

Πάρε το xperia Z3 compact και ας δώσεις κάτι παραπάνω Μatt . Είναι ότι καλύτερο έχω δει σε smartphone . όσο για το Ζ1 πλέον είναι καλή η αγορά του αφού εξαφανίστηκαν οι ελλατωματικές παρτίδες που υπήρχαν στην αγορά .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.