Sony Xperia Z4: Benchmark δείχνει Snapdragon 810 και Lollipop

Με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην MWC της Βαρκελώνης όπου περιμένουμε να ανακοινωθούν οι ναυαρχίδες από Samsung και HTC, το Sony Xperia Z4 φαίνεται πως πέρασε από το Geekbench, αν και περιμένουμε να ανακοινωθεί κάπου πριν το καλοκαίρι. Η μυστηριώδης συσκευή που πέρασε από το Geekbench τρέχει Android 5.0.2 Lollipop και έχει octa-core Qualcomm MSM8994 επεξεργαστή.

Ο επεξεργαστής δεν είναι άλλος από τον Snapdragon 810 που μας έχει απασχολήσει αρκετά τελευταία με το αν έχει προβλήματα υπερθέρμανσης ή αν θα μπει τελικά ή όχι στο Samsung Galaxy S6. H Qualcomm έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα έρθει σε μελλοντική συσκευή της Sony που όπως είναι αναμενόμενο θα είναι το Sony Xperia Z4. To Geekbench δείχνει επίσης ότι το συγκεκριμένο smartphone θα έχει 3GB RAM.

Αν και δεν μπορούμε να είμαστε εντελώς σίγουροι για το ποια είναι η συσκευή που εμφανίστηκε, σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες το Sony Xperia Z4 αναμένεται να έχει δυο εκδόσεις. Η μια είναι με Quad HD (1440×2560 pixels) οθόνη και η άλλη με 1080p οθόνη.

sony xperia z4 benchmark, Sony Xperia Z4: Benchmark δείχνει Snapdragon 810 και Lollipop

sony xperia z4 benchmark, Sony Xperia Z4: Benchmark δείχνει Snapdragon 810 και Lollipop

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas-Doha

χαμένη υπόθεση…τώρα πια είναι αργά…..

Miko

Κακή κίνηση κατ’ εμέ. Φέτος θα είναι η χρονιά της ΜΤΚ και της Samsung απο θέμα cpu… άντε και της Intel λίγο με το πολλά υποσχόμενο Asus ZenFone 2..
Δυστυχώς η Qualcomm φέτος δεν ξεκίνησε καλά, ούτε στα low end, ούτε στα mid-range κινητά και απ’ ότι δείχνει ο SD 810 δεν θα πρωτοτυπήσει.

Panos7GR

Η MediaTek drivers δεν δίνει, το chip της Samsung θα το δούμε στην πράξη και της Intel δεν είναι ARM. Καλώς ή κακώς η Qualcomm έχει η μερίδα του λέοντος και στα soc της είναι εξοικιωμένοι οι devs και η Κοινότητα. Βλέπεις μερικές φορές δε μετράει μόνο ποιός βγάζει τα καλύτερα σκορ…

Το Z4 δε το θεωρώ ακόμα χαμένη υπόθεση. Θα αργήσει πολύ να το βγάλει και θα μείνει πίσω στις πωλήσεις, αλλά το περιμένω τουμπανο όπως η σειρά Ζ. Κρίμα που τέτοια κινητά δεν τα κοιτάει ο κόσμος… Κορυφαία ποιότητα, αυτονομιάρα, αδιάβροχο, κομψό design, κορυφαία specs και οι τιμές τους πέφτουν γρήγορα σε προσιτά επίπεδα.

Miko

Συμφωνώ οτι η Qualcomm έχει την μερίδα του λέοντος αλλά με τα τελευταία μοντέλα αρχίζει και χάνει γιατί πολύ απλά έχει μεγάλη τιμή με χαμηλότερη απόδοση απο τους ανταγωνιστές της..

Μπορεί να μην μετράνε τα καλύτερα σκορ αλλά ειδικά στις low/mid-range συσκευές βλέπεις αρκετή διαφορά ακόμα και σε καθημερινή χρήση.

Και σε μια εποχή που όλος ο κόσμος μιλάει για μείωση τιμών στις high-end συσκευές, απο τους καταναλωτές μέχρι CEO μεγάλων εταιριών, πρέπει να ανασυνταχθεί και να φτιάξει κάτι πολύ καλύτερο στο μέλλον…

Αλέξανδρος

@Panos7GR φίλε καλά τα λες αλλά εκεί στη Sony δε μπορώ να καταλάβω τι καπνίζουν. Έχεις τόσο ποιοτικές συσκευές και δεν τις διαφημίζεις, τα βγάζεις όποτε σου καπνίσει λες και δε φτάνουν τα άλλα προβλήματα που έχεις + τις κακές πωλήσεις.
Είμαι κάτοχος του Xperia z ultra που είναι φοβερή συσκευή και περιμένω το z2 ultra πως και πως (έχω 700€ επιδώτηση και δεν ξέρω τι να τη κάνω) με τις βελτιώσεις που υποτίθεται θα φέρει.

Ιωάννης jb

Αλέξανδρος Κατ αρχάς πάρε ένα κινητό με αυτά τα 700 ευρώ! Πολλές οι λύσεις
z3, z3 compact, iphone 6, galaxy s5….
Με συγχωρείς αλλά εγώ το z ultra με τέτοιο πλάτος, που δε πιάνεται κυριολεκτικά όμως!!!!!
Απορώ πως το κουβαλάς!!!! Εγώ πχ. που είμαι πολυάσχολος και έχω κινητό με 7 (και όχι 9) εκατοστά πλάτος ώρες ώρες μου ρχεται να το πετάξω!

Αλέξανδρος

@Ιωάννης jb προφανώς δε το έχεις πιάσει στα χέρια σου γιατί αυτό που λες δεν ισχύει για τα bezels (τα πάνω και κάτω ok μπορούσαν να είναι λίγο μικρότερα). Το κινητό (?) είναι πραγματικά θηρίο σε όλα και όταν το αλλάξω θα είναι κάτι αντίστοιχο (να ξέρεις χαίρεσαι να το κρατάς από όλες τις απόψεις, για περισσότερες λεπτομέρειες μπες στο νήμα του myphone γιατί τώρα η τιμή του είναι ξεφτίλα, που ξέρεις μπορεί και να σε ενδιαφέρει).
Δεύτερον δε θέλω ένα παιχνίδι αλλά ένα πολεργαλείο. Επειδή και το άλλο μου κινητό είναι 5.5″ (g pro) δε κάνει για την χρήση που θέλω. Άρα καταλαβαίνεις και μένα σαν πολυάσχολο άτομο χρειάζομαι κάτι μεγαλύτερο. Τώρα με την επιδότηση θα δούμε, αυτά που πρότεινες δεν κάνουν για τώρα (η g flex 2 ή z2 ultra [όταν με το καλό βγεί] ή Note 4).

Ιωάννης jb

Αλέξανδρος…. Εντάξει ρε φίλε τι να σου πω όπως την βρίσκει ο καθένας!! Και αυτό που λες το σκέφτηκα κι εγώ γιατί η τιμή του πλέον είναι ξεφτίλα (240)… αλλά θα ήθελα κι ένα κινητό με λογικές διαστάσεις για να κυκλοφορώ όλη μέρα κι έξω απ το σπίτι μου άνετα…. το ultra θα το χρησιμοποιούσα σαν tablet!!!! δε κάνω παραχωρήσεις σε θέματα φορητότητας.
Ας ελπίσουμε η σειρά z4 να δώσει λύσεις σε όλα τα μεγέθη!!!! Να ικανοποιήσει και τα δικά σου θέλω με ένα z4 ultra και βελτιωμένο στα σημεία, αλλά και ένα z4 σε λογικές διαστάσεις και full βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα, που θα ικανοποιήσει εμένα και πολλούς άλλους!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.