Sony Xperia Z5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση της σειράς σε Android Nougat

Η Sony ξεκίνησε να αναβαθμίζει τη σειρά Xperia Z5 σε Andoroid Nougat. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει αριθμό 32.3.A.0.372 και μέγεθος 1.3GB. Το update μπορεί να κατέβει μέσω Wi-Fi ή του Xperia Companion σε PC.

Προς το παρόν το Android 7.0 Nougat update ξεκίνησε να δίνεται σε συγκεκριμένες εκδόσεις των Sony Xperia Z5 και Sony Xperia Z5 Premium, και υποθέτουμε ότι πολύ σύντομα θα συμπεριληφθεί ολόκληρη η σειρά.

Το Nougat φέρνει τα χαρακτηριστικά του stock Android όπως multi-window support, βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας, νέα features σε μηνύματα, κάμερα και ενσωμάτωση του Google Now στον ενσωματωμένο Xperia Home Launcher.

Πριν από τη σειρά Ζ5, η Sony έδωσε το update σε Sony Xperia X & X Compact, αλλά και το Sony Xperia X Performance. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν βασίζεται σε Android 7.1.1, οπότε θα λείπουν κάποια χαρακτηριστικά. Όμως, η Sony έχει βάλει στόχο να γίνει η πρώτη που θα φέρει το Android 7.1.1 update.

Sony Xperia Z5 nougat update, Sony Xperia Z5: Ξεκίνησε η αναβάθμιση της σειράς σε Android Nougat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Οκ, άρα είμαστε οι επόμενοι με το XA! Αν τηρηθεί το μέχρι τώρα roadmap το αναμένουμε να ξεκινήσει μέσα στον Φεβρουάριο… Αυτό πάντως με την 7.1.1 με χαλάει κάπως. Αν περιμένει να τελειώσει ο κύκλος αναβαθμίσεων του 7.0 για να το δώσει, μάλλον τελευταία θα είναι και όχι πρώτη. Τέλος πάντων, ας μην είμαστε πλεονέκτες, αρκεί που το δίνει σχετικά έγκαιρα.

giorgos

To xperia xa αν δεν κανο λαθος διαθετει επεξεργαστη της mediatek και 2gb ram οποτε θα το αργησει λιγο παραπανω η sony για να ειναι σιγουρη οτι δεν θα υπαρξουν προβληματα στο software i οπουδηποτε αλλου παντως εγω με z3 combact me marshmallow ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και η μπαταρια το λιγοτερο 2 μερες

forneverarrow

Δεν έχει θέμα η Mediatek με το update. Εφόσον υποστηρίζεται το hardware απο το marshmallow και οι drivers υπάρχουν, δεν θα έχει πρόβλημα. Εξάλλου, στο roadmap είχε όλα τα update με διαφορά ένα μήνα, και όντως το τηρεί. Μόνη καθυστέρηση, αν υπάρξει, θα οφείλεται στη διανομή ανα περιοχή… Λογικά θα ξεκινήσει απο Ιαπωνία και θα κάνει κανένα δίμηνο να φτάσει παντού.

Παντως, και εμένα το XA με το marshmallow με ικανοποιεί μια χαρά. Κάθε ενάμιση μήνα περίπου δίνει και security updates όποτε μια χαρά θα πάμε μέχρι να έρθει το 7. Το μόνο που ελπίζω είναι να έχει διόρθωση για το battery drain αν έχεις επιλέξει στο δίκτυο το 4g.

Νίκος

Παιδιά άσχετο. Σήμερα πήρα το xperia x performance και βλέπω μνήμη χωρίς να κατεβάσω κάτι 12.70 giga ελεύθερη, από 32 giga? Είναι δυνατόν; Και χωρίς να έχω πάρει το 7.0 nougat!

vladimiros

Φιλε δεν ξερω τι παιζει εισαι σιγουρος το εψαξες καλα; και το δικο μου κινητο 32αρι ειναι και με αφηνει 22,5 ελευθερα.. και εσενα καπου τοσο λογικα επρεπε

Νίκος

Στον αποθηκευτικό χώρο κοιτάω και λέει πάνω πάνω με μεγάλα γράμματα.

vladimiros

Ναι με μεγαλα γραμματα και λεει σε χρηση 12,7 μηπως?? και εμενα λεει 16 σε χρηση επειδη το εχω καιρο..γιατι απο μονο του το κινητο σε κραταει σιγουρα 10-11 giga..

Νίκος

Ναι φίλε έτσι λέει

vladimiros

Αρα δεν εχεις 12.7 εχεις καπου 22 ελευθερα..δεν λεει πουθενα ελευθερα,απλα σου λεει εχεις 12 σε χρηση απο τα 32..

Νίκος

Σωστά φίλε το κοίταξα τώρα καλά. Ευχαριστώ πάντως. Εσύ έχεις το ίδιο κινητό;

vladimiros

Καλοριζικο φιλε! οχι το Ζ5 εχω αν θες τα αλλαζουμε χαχα!!

Νίκος

Χαχαχα ευχαριστώ. Με χάλασε που δεν έχει το πληκτρολόγιο το παλιό με τ9 και δεν έχει στιγμιότυπο βίντεο, και της μικρό εφαρμογές δεν έχει.

-_-

γτ οχι z5 compact????????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Έρχεται στο MWC 2024 με κάμερα zoom 6x με μεγάλο αισθητήρα;

Mια τελευταία φήμη προερχόμενη από εκπρόσωπο πωλήσεων θέλει τη Sony να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την επόμενη ναυαρχίδα της νωρίτερα το 2024.

Smartphones Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia 1 V: Premium smartphone για όσους έχουν φωτογραφικές ανησυχίες

Η Sony ήταν πάντα γνωστή ότι εστιάζει σε οθόνες υψηλής ποιότητας, τις κορυφαίες δυνατότητες κάμερας και την ομαλή απόδοση, και το Xperia 1 Το V δεν αποτελεί εξαίρεση.

Smartphones IFA 2023 Sony Sony Xperia

Sony Xperia 5 V: Επίσημο με μεγαλύτερο αισθητήρα κύριας κάμερας [IFA 2023]

Η Sony αποκάλυψε το Xperia 5 V, την τελευταία της ναυαρχίδα που φέρνει ένα ανανεωμένο σύστημα κάμερας.

Games PlayStation Sony

Sony: Αυξάνει πολύ τις τιμές στις ετήσιες συνδρομές Playstation Plus

Σε ένα blogpost για την ανακοίνωση των μηνιαίων παιχνιδιών του Playstation Plus, η Sony μας επιφύλασσε και μια ακόμα (δυσάρεστη) έκπληξη.