Sony Xperia Z5: Σεπτέμβριο με οθόνη 5.5″ FHD, SD-810, 3GB RAM;

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του Leaksfly, τον Σεπτέμβριο θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του Sony Xperia Z5, το οποίο θα έρθει με ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη από το τις 5.2 ίντσες Sony Xperia Z3+,στις 5.5 ίντσες. Λέγεται ότι η Sony θα πάει σε ανάλυση 1080×1920 με 401ppi ενώ θα δούμε και επεξεργαστή Snapdragon 810.

Ο αμφιλεγόμενος Snapdragon 810 είχε εμφανιστεί και σε User Agent Profile πριν από λίγες μέρες, έρχεται με οκταπύρηνη CPU και Adreno 430 GPU. Επιπλέον, το Sony Xperia Z5 λέγεται ότι θα έχει μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 20.7 Megapixel, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel και λέγεται ότι θα δούμε ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η Sony επιλέγει να κάνει την ανακοίνωση Σεπτέμβριο για να μπει απέναντι σε Apple και Samsung. Να θυμίσουμε ότι προηγούμενες πληροφορίες ήθελαν τη Sony να ετοιμάζει 2 high-end συσκευές, τα Sony Xperia S60 και Sony Xperia S70 των οποίων η τιμή είχε εμφανιστεί στα 919 δολάρια.

Όσο αξιόπιστος και να έχει στο παρελθόν ο Leaksfly, κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για το τι ισχύει για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Sony.

Sony Xperia Z5: Σεπτέμβριο με οθόνη 5.5" FHD, SD-810, 3GB RAM;, Sony Xperia Z5: Σεπτέμβριο με οθόνη 5.5″ FHD, SD-810, 3GB RAM;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Δηλαδή σε σχέση με το z3+ θα έχει περισσότερες ίντσες, λιγότερα ppi και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων; Καμία ουσιαστική αναβάθμιση δεν θα έχει; Υποτίθεται το z5 θα ήταν τούμπανο σαν ναυαρχίδα με sd820 4gb ram και ίσως Qhd στις ίδιες ίντσες.

DIREFEAR

MA…SONY ΚΑΙ ΚΑΛΑ FHD;;;

mpidis

Συγνώμη αλλά Sony έχεις κουράσει. Η μόνη φορά που ήθελα sony ήταν όταν βγήκε το Z το οποίο ήταν κάτι διαφορετικό. Από τότε κάθε έξι μήνες τα ίδια και τα ίδια. Το ότι θα πας από 1080p σε 2κ δεν μου λέει κάτι Μια ουσιώδη αλλαγή θέλουμε. Εμφανησιακα κυρίως.

Jim

Μπραβο sony, εξέλιξη 0

z.d

Αν έχει αποσπωμενη μπαταρία το χτύπησα.

Lefteris

Εγω θα προτιμίσω iPhone 6s+, θα εχει και καλυτερη camera…

Ekimolaos

Καλά είναι σοβαροί; Δεν μάθανε απ’τα χάλια της htc; Πάνε και κάνουν τώρα τα ίδια και μάλιστα 2 φορές συνεχόμενες;;; Μετά το z4/z3+ που δεν είχε ΚΑΜΙΑ ουσιαστική αλλαγή απ’το z3 για να σε πείσει ν’αλλάξεις, τώρα πάμε στο z5 που πάλι δεν έχει καμία αλλαγή πέρα του fingerprint sensor. Και σιγά το upgrade. Στην ουσία το z5 είναι ΕΛΑΦΡΩΣ καλύτερο απ’το z3. Sony ούτε το 0.1% δεν σπυ αξίζει. Γιατί στάνταρ ισχύει αυτό, πάντα έτσι ήταν η sony και έτσι θα παραμείνει απ’ότι φαίνεται. Μου το προμοτάρουν και “The best for Bond” τρομάρα τους!! Καλιά να του δώσουν ένα mi5 μπας και δει λίγο τεχνολογία ο κακομοίρης ο bond, γιατί με sony ποτέ!

rizo

Πριν λίγο καιρό λέγαμε γιατί δεν βαζουνε μεγαλύτερη μπαταρία επειδή δεν βγάζει μέρα το κινητό.
Τώρα που η sony κάνει απίστευτη δουλειά στην αυτονομία (το ζ3 βγάζει την μέρα με 60% με νορμαλ χρήση) θέλετε 2k ανάλυση επειδή… έτσι.
Τι να κάνουμε, όσοι θέλουν αυτονομία και full hd παίρνουν sony οι αλλοι διαλέξτε κάτι άλλο για να λέτε οτι έχετε 2k. όπως και το g3 που δεν βγάζει απογευμα αμα ασχοληθείς με το κινητο…

panossd

Παιδια, πότε θα ξυπνήσουμε και θα καταλάβουμε ότι είναι 1000 φορές προτιμότερο σε αυτές τις οθόνες η FHD ανάλυση, παρά η QHD,με όφελος στη μπαταρία;
καλά τα hi tech specs αλλά ας μείνουμε και λίγο στην ουσία…

vladimiros

Περιμενετε ρε παιδια να βγει το κινητο και μετα ας το σχολιασουμε,για εμενα που το ηθελα στις 5.5 ιντσες καλο νεο,για το επεξεργαστη παλι τον 810,αλλα να με πεις δεν προλαβαινει να βγει ο 820,τι να πω αρκει μονο προβληματα να μην εχει, @Ekimolaos γιατι ρε η σονη δεν μπορει να υποστιξει τον Bond,ας παρει το mi5 που ειπες να μπει σε καμια πισινα ο τζεημς και μετα ουτε τηλ στην γκομενα δεν μπορει να παρει,οποτε SONY φιλε!!! κινητο για δυσκολες αποστολες!!

One

Ρε Sony δεν γινεται να βγαζεις το Ζ4v μονο για την Αμερική και στην Ευρωπη που εχεις περισσότερους πελατες να μην φερνεις αυτά τα χαρακτηριστικα έστω στο Ζ5.
Και καλυτερα είναι να περιμενουν μεχρι το 2016 να βαλουν τον sd820 και όχι παλι τον 810.
Οσο για τον James Bond πιστευω να μη το βρουν δικαιολογία και να αυξήσουν τις τιμες. Εμεις που αγοράζουμε τοσα χρονια χρειαζόμαστε το μαρκετινκγ να μας πει αν τα Sony είναι ποιοτικά κινητά ή όχι. Εμπιστεύομαι τα κινητα τους τοσα χρονια αλλα ειλικρινά δε βλεπω να αντιλαμβάνονται οι Ιάπωνες ποσο εχει προχωρήσει ο ανταγωνισμός ιδιαίτερα από τους Κινέζους.

Ekimolaos

@Vladimiros

Όταν λένε “only the best for bond” όταν κινητά του 2014 είναι καλύτερα, κατά την δική μου ταπεινή άποψη, είναι ειρωνία. Άσε που με γυαλί μπρος πίσω κανένα κινητό δεν είναι για δύσκολες αποστολές! Αν ήθελαν ρεαλισμό θα του δίνανε ένα Caterpillar, που χρησιμοποιείται άνετα και για όπλο!!

Nick

Αν ισχύουν οι φήμες τότε καλό νέο για μένα ότι μένει σε FHD και δεν πάει στην ανάλυση-παρωδία QHD η οποία το μόνο που προσφέρει είναι περαιτέρω κατανάλωση μπαταρίας. Η Ram ωστόσο θα μπορούσε να πάει στα 4GB καθαρά για λόγους ανταγωνισμού αφού άλλες εταιρίες το κάνουν ήδη, ο 810 είναι ένα θέμα αλλά αυτό το πρόβλημα θα το έχουν μπροστά τους όλες οι εταιρίες που συνεργαζονται με Qualcomm. Κατά τα άλλα δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από τους Ιάπωνες από την ποιοτικοτερη και ομορφότερη συσκευή της αγοράς, όπως το συνηθίζουν άλλωστε. Το γεγονός δε ότι είναι σε διάφορα πράγματα μπροστά από τον ανταγωνισμό (διπλά μπροστινα στερεοφωνικά ηχεία από αρχές 2014 με Z2, IP68 waterproof & dustproof, κλπ) παραδόξως κάνει τους ίδιους να φαίνονται ‘στάσιμοι’ όταν με καθε νέο iteration δεν προσθέτουν κάτι άλλο καινούριο, θεωρούνται gimmicks δηλαδή δυστυχώς. Τελευταίο, ελπίζω να μην μεγαλώσει και άλλο η οθόνη αν και εφόσον το λεπτυνουν κι άλλο – που δεν χρειάζεται – μάλλον θα θέλουν μεγαλύτερη συσκευή να χωρέσουν την μεγαλύτερη μπαταρία.

LeoG4

Αχαχα , FHD οθόνη το 2015 , θα μπορούσαν να παρακαλέσουν την LG να τους δώσει έστω την οθόνη που είχε το G3 ώστε να μην είναι 2 χρόνια πίσω αλλά 1. Σαν τοστιέρα πάντως με τον 810 να λειτουργεί ως αντίσταση δεν θα παίζεται.

Nick

Χαχα, να παρακαλεσουν οι Ιάπωνες που έχουν την Japan Display (Sony, Hitachi, Toshiba) και ανταγωνισμό από Sharp & Panasonic εγχώρια, τους Κορεάτες οι οποίοι έβαλαν τον υποδεεστερο 808 στη ναυαρχίδα τους προκειμένου να τους βγει φθηνότερα, παίζοντας ταυτόχρονα και το παιχνίδι του μεγάλου Κορεατη κατασκευαστή (προπαγάνδα υπέρ Exynos και κατά Snap 810) ; Πως ξέχασαν να σε ρωτησουν να τους σώσεις βρε παιδί μου; Όσο για την ανάλυση που λες, όταν η LG βγάλει ναυαρχίδα με δύο μέρες φουλ αυτονομία σε QHD ανάλυση, μπορείς να κατηγορησεις Sony και άλλους κατασκευαστες που δεν βγάζουν τηλέφωνα σε τούτη την άχρηστη ανάλυση.

Ιωαννης jb

Πολύ κράξιμο ρε παιδάκι μου!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!
Το κινητό λογικά θα έχει πάνω της Παναγιας τα μάτια και κλεγεστε απο πάνω!!!!
Ο άλλος ο τραγικός λέει εν έτος 2015 έχει fhd!!
Το οτι έβγαλε για Verizon αποκλειστικό μοντέλο με 2k δε το λέει!
Είναι ΜΑΓΚΙΆ ΤΙΣ που βάζει fhd!!!!
η 2k είναι ΆΧΡΗΣΤΗ ανάλυση!
Αν βάλει θα σημαίνει οτι το κάνει επειδή το έχουν όλοι και ο χαζός κόσμος τύπου leog3 θα έχει επιτύχει το σκοπό, που του έχουν βάλει στο μυαλό οι χαζοεταιρίες!!!!
Εν αναμονή λοιπόν και ας ελπίσουμε πως θα δούμε κατι πολύ καλό απο την Sony….
Είστε 3-4 που κραζετε την Sony για το λόγο του ότι δε βάζει 2k!
Μόνο να κραζετε ξέρετε ένα σωστό και σοβαρό λογο να λέγατε για τον οποίο δε θα πρέπει να τοποθέτηση fhd πείτε μας… να γελάσουμε και λίγο!
Να σας πω όμως κατι μια οθόνη δεν αποτελείτε μόνο απο ανάλυση αλλά και απο πολλά άλλα…. η ουσία σε αυτά τα άλλα είναι….
Τη να τη κάνω εγώ την 2k αν αυτή δεν έχει ουτε ποιότητα, ούτε απεικόνιση, ούτε κάτι που μπορεί να το έχει μια fhd που σε τόσες ίντσες θα φαίνεται πολύ καλητερη!!!!

Nick

Όπως τα λες, 2015 και ο κόσμος αντί να ζητάει περαιτέρω βελτίωση αυτονομίας της μπαταρίας επικροτει την περαιτέρω αύξηση της ανάλυσης στην οθόνη εις βάρος της με το να αγοράζει τα συγκεκριμένα τηλέφωνα.

Ιωαννης jb

Εκιμολαε αλανι τι έχεις πει ρε φίλε!!!!!
Πρέπει να γουστάρεις παρα πολυ τον bond!!
Σε λιγο θα μας πεις να του δώσουν και μια μπουλντόζα caterpillar αντί για Aston Martin
Χαχαχαχα!!!!!!!
Εκείνες τις τεράστιες να ανέβει πάνω και να αρχίσει να τους πατάει όλους!!!!
Και ο τελευταίος που θα μείνει θα φάει στη μάπα και το αντίστοιχο cat smartphone κομπλέ! Έτοιμη η ταινία.!!!!
Χαχαχαχααααααχαχαχαχα…
SO…… TRAGIC!!!!!!!

vladimiros

χαχαχαχαχαχαχαχα με εκανες να κλαψω @Ιωαννης jb…μα γιατι κραζουν ακομα την sony αφου εχει μονο το 3% τις παγκοσμιας αγορας!

tech21man

Το θεμα δεν ειναι να εχει το 3% αλλα να μην ειναι ζημιογονα. Η αγορα αναπτυσσεται συνεχως, το 3% πριν απο 2-3 χρονια ηταν πολυ “λιγοτερο”.

Εν τω μεταξυ οι γκρινιαρηδες περι 2k αναλυσης συνηθως δεν εχουν τηλεοραση με 2k στο σαλονι τους αλλα ειναι εξισου γκρινιαρηδες περι μπαταριας και γιατι τους τελειωνει γρηγορα…

Nick

vladimiros ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΝΕ ΠΑΣΤΕΛΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SONARA

Nick

Το σχόλιο στις 00:41 δεν είναι δικό μου, δεν ξέρω αν όντως σχολιάζει και άλλος με ακριβώς το ίδιο όνομα ή αν πρόκειται περί προσπάθεια τρολαρισματος. Κατά τα άλλα περιμένω να διαβάσω και άλλα τέτοια απολαυστικά σχόλια από Vladimiro, LeoG4, κλπ που μάλλον είναι ένα άτομο όλο και όλο. Όποιος και να ναι μας κάνει και γελάμε, να είναι καλά.

vladimiros

@Nick εγω μονο με αυτο το ονομα παντα σχολιαζω δεν ειμαστε το ιδιο ατομο,εξαλου εγω ειμαι φαν τις σονη,ενω ο LeoG4 νομιζω λεει και το ονομα του πιανου φαν ειναι..δεν ξερω ποιος μπορει να σχολιασε με το ονομα σου.

Nick

Σορρυ φίλε @Vladimiros, Ekimolaos ήθελα να γράψω και μπερδεύτηκα.

LeoG4

Να ποιός είναι ο καλυτερος επεξεργαστής σε συγκριση 808 και 810:

https://www.youtube.com/watch?v=HltGLYZLySs

Λογικό είναι κάποις που αγοράζει Sony και τα μουσειακά κινητά της χωρίς OIS , χωρίς QHD , χωρίς quantum dot , χωρίς laser autofocus κτλ να μην έχει και πολλές γνώσεις για κινητά οπότε συγχωρείται ο Nick για την άγνοια του να νομίζει ότι ο 810 είναι καλύτερος.

Nick

@LeoG4, μαθε πρώτα τι είναι το quantum dot και ποια κινητά έχουν τέτοια οθόνη, ποια είναι η QHD ανάλυση, κλπ και μετά στέλνεις και γράμμα (ή email μάλλον μια και δεν είσαι δεινοσαυρος σαν και εμένα) σε Qualcomm να τους επισημανεις και το λάθος που έκαναν στις ονομασίες, μπερδεψαν τα SoC και έδωσαν το 810 στον 808 και αντίστροφα φαίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.